Apartmaji Bohinj vabijo!Kot nam je vsem znano, so Bohinj, Bohinjsko jezero in apartmaji Bohinj čudovita turistična destinacija, ki vsako leto privablja vedno več turistov. Posebnost tega slovenskega bisera je v tem, da je turistično zanimiv skozi celotno leto, ne glede na letni čas. Poleti je Bohinj zanimiv za pohodnike, plezalce, kolesarje in vse ostale športne navdušence, medtem ko lahko pozimi uživate v aktivnostih na snegu in romantični zasneženi pokrajini. Za brezskrben dopust pa si na spletni strani ApartmajiDirekt.com oglejte kakšne nastanitve nudijo apartmaji Bohinj.

Apartmaji Bohinj – za informacije o apartmajih kliknite na slike!

Apartmaji Bohinj – zanimiva zimska doživetja

SmučanjeApartmaji Bohinj so prava odločitev za vse, ki obožujete zimo in zabavna zimska doživetja. V Triglavskem narodnem parku oz. v okolici Bohinja je kar nekaj smučišč, ki so primerna tako za začetnike, kot tudi za izkušenejše smučarje. V snežnem parku Vogel boste na svoj račun prišli ljubitelji adrenalina, saj se lahko tam preizkušate na različnih skakalnicah. Na Voglu so tudi urejene smučarske steze, šola smučanja za najmlajše in sankališče. Poskrbljeno je tudi za pestro gostinsko ponudbo in animacijo. Iz Bohinja pa se lahko odpravite tudi na Pokljuko, kjer lahko uživate v urejenih stezah za tek na smučeh ali biatlon. Pokljuka je izvrstno izhodišče za nordijsko hojo ali krpljanje. Apartmaji Bohinj pa so odlična izbira tudi za družine, saj lahko vaši najmlajši uživajo v sankanju, vožnji s snežno vprego ali pa se pridružijo vrtcu na snegu, kjer z vrstniki spoznavajo snežne radosti. Poleg družinskega ski centra Pokljuka lahko obiščete tudi smučišče Senožeta. Za posebno doživetje se tam lahko udeležite nočne smuke. Za začetnike pa je primerno smučišče Soriška planina, kjer je poleg urejenih lahkih prog na voljo tudi sankališče, park za deskarje na snegu, tekmovalni poligon in vrtec na snegu.  Apartmaji Bohinj so ravno zaradi pestre ponudbe v okolici zanimivi in tudi kar hitro zasedeni, zato si oglejte ponudbo nastanitev in si rezervirajte apartma po svojih željah še danes.

Drsanje

Poleg smučanja pa je pozimi zabavno tudi drsanje. V Bohinju imajo kar nekaj urejenih drsališč, kjer je na voljo izposoja drsalk. Poskrbljeno je tudi za gostinsko ponudbo in animacijo. Drsate lahko po zaledenelem Bohinjskem jezeru, kjer boste uživali v čudovitih pogledih na zasneženo pokrajino. Če slučajno vremenski pogoji niso primerni, pa lahko uživate na umetnem drsališču Pod skalco v Ribčevem Lazu. Prav tako se lahko v drsanju preizkusite v Bohinjski Bistrici in v športnem centru Senožeta. Apartmaji Bohinj so torej prava izbira za nepozabne dogodivščine na snegu.

Krpljanje

Krpljanje je način hoje po snegu, katerega so uporabljali v starih časih. Za čudovite sprehode po prelepi pokrajini Bohinja potrebujete le toplo obutev in oblačila, krplje in palice pa dobite pri organizatorjih izletov. To je odlična kardiovaskularna vadba za vse ljubitelje zasnežene narave. Po zanimivem in športno aktivnem dnevu pa bo prijal počitek, zato si oglejte kaj vse ponujajo apartmaji Bohinj.

Wellness

Apartmaji Bohinj vam ponujajo vse udobje, ki ga potrebujete za brezskrben dopust. Za dodatno sprostitev pa lahko obiščete vodni park Bohinj. Tam lahko regenerirate svoje telo z masažami ali pa si privoščite razstrupljanje v savni.

Za zimsko pravljico je v Bohinju poskrbljeno na vseh področjih. Apartmaji Bohinj pa bodo poskrbeli, da se boste počutili kot doma. Obiščite spletno stran ApartmajiDirekt.com in rezervirajte svoj dopust že danes!

 
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Bohinj vabijo!
Oceni tole stran