Energijski vampirji – ali smo vsi po malem Dracule?

Ali ob tem, ko se počutite utrujeni, izžeti, brez mentalne jasnosti, pomislite, da se nekdo hrani z vami in vam krade vašo energijo? Mogoče obstajajo v vašem življenju energijski vampirji. Izraz za njih je dokaj dramatičen.

Energijski vampir je nekdo, ki vam krade vašo energijo in se hrani z njo. To mu da občutek dobrega počutja, vendar ne traja dolgo in zaradi tega vedno znova nadaljuje z energijskim hranjenjem. Ko ste z njimi, se počutite utrujene, prazne, hladne v sebi, to vas izčrpa, med pogovorom vas vlečejo za roke, samo oni govorijo, od vas zahtevajo nekaj, česar ne želite narediti. Na vas prelagajo svoje probleme. Gre za manipulacijo in vi to sprejmete. Ko odidejo, ste prav srečni, da so odšli, saj so vam kradli energijo.

Energijski vampirji

To so lahko tudi ljudje, ki so vam bližji in dragi v življenju. Energijski vampirji so lahko tudi vaši zakonci, partnerji, otroci, starši, prijatelji, sodelavci in velikokrat to energijsko hranjenje dopuščate. Kakšna pa je razlika med običajnimi odnosi in energijskim hranjenjem in kako vesteo, da se to odvija? To občutite, ampak ne v glavi, možganih, temveč v srcu. Pri tem vam glede povrnitve vaše energije ne bodo pomagali nobeni vitamini in prehranski dodatki.

Ko se tega zaveste in odločite, da boste temu naredili konec, bo to vodilo v spremembe in bolj zdrava medsebojna razmerja. Opazili boste, da si bodo ljudje, ki jim ne boste več dovolili, da se hranijo z vašo energijo, hitro našli nekoga drugega za hranjenje. V vaše življenje se bo spet vrnilo več veselja, imeli boste boljši občutek lastne vrednosti. Mi vsi smo bitja zavesti in uporabljamo energijo, da ustvarjamo svojo realnost. Tu pridemo do pojava, ko nekateri ljudje drugim dobesedno kradejo energijo in jih zato imenujemo energijski vampirji. Vsi ne delajo tega zavestno, v sebi imajo ta vzorec. Gre za virus zavesti in pomeni neravnovesje med moško in žensko energijo, ki je v vsakem od nas. Ta virus, ki je kot prehlad ali gripa za človeško telo, povzroča, da se ljudje hranijo z drugimi, če se tega zavedajo ali ne. Vsi smo bili v življenju na nek način žrtve in zlorabljevalci.Poglejte iskreno sami pri sebi in premislite, kdo so energijski vampirji do vas in kako ste tudi vi mogoče energijski vampir do nekoga drugega. Gre za verižno reakcijo, saj če se nekdo hrani z vami, se tudi vi začnete hraniti z drugimi. To je v človeški naravi in to vsi počnejo. Ne gre za to, da kogarkoli krivite, pomembno je ozavestiti, kaj se dogaja v odnosih.

Kar lahko naredite je to, da se imate resnično radi, da se sprejmete takšne, kot ste. Da sprejmete vse, kar naredite. Če nimamo najprej radi sami sebe, kako bomo imeli radi druge? Pomembno je tukaj tudi sočutje, ki pomeni popolno sprejemanje sebe, stvari in drugih ljudi in njihovega potovanja. In da se zavedate, da je vse, kar potrebujete, v vas samih in da v resnici ni stvari, ki jo potrebujete od zunaj.

Naredite lahko zavestno izbiro, da se energijsko hranjenje preneha. Globoko vdihnite in recite:«Ne dovolim nobenega energijskega hranjenja več!« Enostavno odklopite se. Tudi ni potrebno, da drugim razlagate, da jih smatrate za energijske vampirje, saj bodo to najverjetneje zanikali. Čutili pa bodo na nekem nivoju, da se je nekaj spremenilo. Pomembno je, da nikogar ne krivite, niti drugih, niti sebe.

Ko vse to ozavestite, se bodo tudi vaša razmerja spremenila, tako da drugi ljudje ne bodo več jemali energije od vas in vi ne od drugih. V novih razmerjih, ki temeljijo na takšnem odnosu, je res prava lepota. Pojavi se, ko naredite zavestno izbiro, da ne dovolite več energijskega hranjenja in to bo za vedno spremenilo vaše življenje, če si seveda tako izberete.

Konec koncev lahko ugotovimo, da verzija filma Dracula, v katerem se vampirski grof hrani s krvjo svojih žrtev, sploh ni tako iz trte zvita. Njegovo dejanje simbolično predstavlja energijsko igro človeštva skozi obstoj človeka vse do danes.

Več lahko najdete na http://novaenergija.info/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE

Energijski vampirji – ali smo vsi po malem Dracule?
Oceni tole stran