Mesečni horoskop za vsa znamenja – januar


Za vas smo pripravili napoved za mesečni horoskop, kjer lahko preberete kakšno bo vaše zdravje v prihodnjih tednih. Če vas zanima kaj se bo dogajalo na vašem ljubezenskem področju ali v družini. Morda se vam obetajo spremembe na poslovnem področju in v financah. Preberite si horoskop za vaše znamenje ali za svojega partnerja.

Mesečni horoskop

Mesečni horoskop

Mesečni horoskop – Oven

Planeti vas bodo v tem mesecu postavili v samo središče dogajanja. Družabni boste in imeli odlično priložnost, da obudite staro prijateljstvo in prijetne spomine. Pri delu boste vztrajni in uspešno se boste spopadali s stresom , ki ga trdo delo prinaša. Brezposelni ovni lahko v tem mesecu izrabite svoja poznanstva in karizmatičnost, ter napišete kakšno ponudbo za delo več. V tem mesecu boste imeli občutek, da imate vse pod nadzorom, zato se bodo tudi vaši odnosi v družini ali nasprotnim spolom umirili in bodo bolj prijetni. V prihodnjih tednih pomislite tudi na svoje telo in ne samo na novoletne zaobljube, saj je sezona virusnih obolenj že pred vrati, zato si večkrat dnevno privoščite napitek iz sveže stisnjenih pomaranč ali zeleni smoothie, kamor vmešajte še par vejic peteršilja, ki je odličen vir vitamina C.
Preberite si tudi letni horoskop za Ovna na http://www.preberite.si/horoskop-oven/

Mesečni horoskop – Bik

Pestro dogajanje na poslovnem področju in v odnosih vam bo jemalo kar veliko energije. Brzdajte svojo impulzivnost, saj je le-ta velikokrat posledica neuspelih pogajanj. Vaše zaupanje v določene osebe, ki si belijo glavo s predsodki ali nimajo pravih vrednot bo počasi usihalo in zavedli se boste, da je skrajni čas, da iz svojega življenja odstranite ljudi, ki vam v vsakdan prinašajo negativno energijo. Ne podlezite pritiskom takšnih oseb. Od sredine meseca dalje, bo vaše finančno stanje stabilnejše, zato se lahko lotite urejanja denarnega področja. Brez slabe vesti si privoščite tudi tisto malenkost, ki vas bo iskreno osrečila in vam polepšala dan. Pri pomembnejših odločitvah lahko pričakujete podporo svojih bližnjih.
Preberite si tudi letni horoskop za Bika na http://www.preberite.si/horoskop-bik/

Mesečni horoskop – Dvojček

Stvari se bodo končno začele odvijati v vaše dobro in videli boste, da so vam v tem mesecu planeti res naklonjeni, zato se boste lahko sproščeno namenili proti svojim ciljem. Ljudem okoli sebe boste dokazali, da ste samozavestna in odgovorna oseba, ker boste stali za svojimi prepričanji. V prihodnjih tednih se bo vaša prilagodljivost obrestovala, zato boste z lahkoto komunicirali in marsikoga tudi prepričali v svoje dobro. Domači nered vas ne bo spravljal v slabo voljo, saj boste polni energije in vam bo delo v užitek. Polni boste idej, zato s seboj nosite beležko in pisalo, da si lahko svoje odlične ideje hitro zapišete in s tem preprečite, da bi jih pozabili.
Preberite si tudi letni horoskop za Dvojčka na http://www.preberite.si/horoskop-dvojcka/

Mesečni horoskop – Rak

Ko boste uspešno zbrali svoje misli, boste lahko stopili iz ozadja in v pravem trenutku uporabili tisto znanje in izkušnje, ki ste si jih nabirali skozi leta. V prihodnjih tednih prisluhnite lastni intuiciji, saj vas bo vodila po pravih poteh. Ne branite se novih priložnosti na finančnem področju. Več težav boste imeli na področju medosebnih odnosov, kjer bo prihajalo do trenj. Ustavite se in se pogovorite o izvoru problema ter se naučite prisluhniti. Zavedajte se, da je za uspešen pogovor ključnega pomena, da prisluhnemo sogovorniku in ne samo, da se trudimo karseda podpreti lastne argumente. Kompromisi so velikokrat najboljša rešitev tako v medosebnih odnosih, kot tudi na poslovnem področju. Ne bo vam škodilo, da se popoldne odpravite na rekreacijo ali daljši sprehod, kjer si boste lahko prečistili misli in se domov vrnili bolj sproščeni.
Preberite si tudi letni horoskop za Raka na http://www.preberite.si/horoskop-rak/

Mesečni horoskop – Lev

Obeta se vam uspešno obdobje. Izžarevali boste pozitivno energijo, zato boste ljudem privlačnejši in od njih lahko pričakujete podporo in sodelovanje. Na poslovnem področju boste želeli nadgraditi in razširiti svoje znanje, kar vam bo uspevalo, saj boste v prihodnjih tednih zelo ambiciozni. Imate odlično priložnost, da nadoknadite tisto, kar vam je nekoč spolzelo skozi prste. Iskali boste dodaten vir zaslužka, ki se vam nasmiha, če boste sprejeli pravo odločitev. Zaradi polne lune v sredini meseca vas lahko marsikatera stvar spravi iz tira, nekateri boste lahko celo zboleli. Včasih je ignoranca tista prava rešitev ali pa se naučite razločevati resnične probleme od navideznih. Pazite nase in na svoje zdravje, ob večerih pa si privoščite dobro knjigo ali si zavrtite pesmi, ki vas bodo pomirile.
Preberite si tudi letni horoskop za Leva na http://www.preberite.si/horoskop-lev/

Mesečni horoskop – Devica

Sebi in drugim boste končno dokazali česa vsega ste sposobni, če se pravilno lotite dela. Na kariernem področju boste pokazali tisto pravo samozavest, ki jo skrivate v sebi. Do izraza bo prišla tudi vaša lastnost uspešnega analiziranja in praktičnosti, ki bo pozitivno vplivala na vaše delo. Odnosi na ljubezenskem področju se bodo izboljšali, če boste sami pozitivno naravnani in znali ceniti pozornost. Otepajte se negativnih misli in skrbi, ki vam lahko oslabijo imunski sistem. Vsako jutro, ko se prebudite imejte v mislih tisto, kar vas osrečuje in se nasmejani odpravite v nov dan. Že zjutraj lahko zase veliko storite s tem, da na tešče spijete kozarec tople vode z limono, ki bo vaše telo očistil strupov. Zvezde so na vaši strani, samo sprejmite njihove dobre namere. Proti koncu meseca se vam nasmihajo možnosti za sklepanje novih poznanstev.
Preberite si tudi letni horoskop za Devico na http://www.preberite.si/horoskop-devica/Mesečni horoskop – Tehtnica

Končno boste lahko postorili tisto, kar ste odlašali že nekaj časa. To vas bo sicer utrudilo, vendar bo imelo pozitiven učinek na vas, saj vam bo z ramen padlo precejšnje breme. Notranji nemir, ki ste ga doživljali s koncem leta se bo končno umiril in spet boste lahko zaživeli harmonično življenje. Vaša spontanost proti sredini meseca bo marsikoga presenetila, saj tega od vas ni vedno pričakovati. Pazljivi bodite, če se lotevate prenove doma. Dobro je, če včasih prisluhnete dobronamernim nasvetom in jih ne jemljete kot grožnjo. Vseeno boste dosegli točko, kjer boste lahko opravljali več stvari hkrati, kar vam bo dalo občutek popolnega nadzora, zato se bodo premo-sorazmerno izboljšali tudi vaše počutje in partnerski odnosi.
Preberite si tudi letni horoskop za Tehtnico na http://www.preberite.si/horoskop-tehtnica/

Mesečni horoskop – Škorpijon

Ste zelo močna oseba, ki bo imela v prihodnjih tednih visoko raven duhovne, čustvene in telesne moči, zato se boste več ali manj zanašali samo nase in svoje sposobnosti. Tistim, ki ste za svoj uspeh pridno delali že v preteklem letu se nasmiha nagrada za ves vložen trud. Tisti, ki šele dobro začenjate poslovno pot pa boste za razmislek potrebovali umik in tišino pred ostalimi. Počasi se daleč pride in to si boste ponovno uspeli dokazati. Občutljivim škorpijonom bo v tem mesecu rado ponagajalo zdravje, če se ne bodo dovolj pazili. Ne jemljite vsega preresno, saj vas bo to začelo uničevati. Ko ste sami, si poskušajte karseda napolniti baterije. Če vam bo ponagajal prehlad pa si v zeliščni čaj dodajte še žličko medu, sok limone in nariban ingver, ki je odličen borec proti prostim radikalom.
Preberite si tudi letni horoskop za Škorpijona na http://www.preberite.si/horoskop-skorpijon/

Mesečni horoskop – Strelec

Materialne težave, ki so vam že znane, vam bodo dajale občutek, da vam stvari uhajajo iz rok. Takšne ovire vas ne smejo ustaviti, temveč morate v vsaki oviri najti motivacijo in ideje kako jih premostiti. Tokrat bo vaš prijatelj potreboval nasvet, zato mu, preden začnete razlagati svoje težave, raje prisluhnite in mu skušajte svetovati. Morda boste doumeli, da vaše težave le niso tako velike kot so sprva delovale. V tem mesecu se posvetite duhovni rasti in se lotite nečesa, kar vas pomirja; bodisi ustvarjanje, meditiranje ali samo preprost sprehod. Sedaj je odličen čas, da se predate svoji domišljiji. S tem boste tudi povečali kreativnost na vseh področjih, tako na kariernem kot tudi na področju medosebnih odnosov. Zdravje vam bo naklonjeno, zato si med prostimi dnevi svobodno privoščite izlet s prijatelji, družino ali partnerjem, ki vas bo dodatno povezal in ustvaril še nekaj čudovitih spominov.
Preberite si tudi letni horoskop za Strelca na http://www.preberite.si/horoskop-strelec/

Mesečni horoskop – Kozorog

Novo leto prinaša nov začetek. Da bo ta začetek lažji in uspešnejši pa vam bo koristil svež zrak v prostorih. Prevetrite predale in prostore, kjer ste najbolj produktivni in kjer radi ustvarjate in videli boste, kako se bodo v vaši glavi pojavljale nove, sveže ideje. Po razbistritvi misli vam intelektualno delo ne bo predstavljalo nobenih težav, sposobni pa boste tudi težjih fizičnih opravil. Obeta se vam zaslužek, ki ga boste lahko želi v obliki denarja ali kot duševni zaslužek na področju ljubezenskih odnosov in prijateljstva, zaljubljenim kozorogom v daljši zvezi pa se obeta tudi naraščaj. V mesecu kjer prevladuje mraz, pazite pri zdrsih in padcih. Naj se vam ne mudi, povsod boste prispeli pravočasno.
Preberite si tudi letni horoskop za Kozoroga na http://www.preberite.si/horoskop-kozorog/

Mesečni horoskop – Vodnar

V začetku meseca boste izpostavljeni razočaranjem, pred katerimi se boste lahko obvarovali z dobro duhovno naravnanostjo. Počeli boste vse, česar se z veseljem lotevate, a boste vseeno dobivali občutek, da vas to precej obremenjuje. Sicer ste komunikativna in odprta oseba pa vendar vam ne bo do večjih druženj s prijatelji. Raje boste večere preživeli v krogu družine ali partnerja. Če se ne boste pazili, se vas bo kaj hitro polotil prehlad ali gripa, ki vas bo za več dni položila v posteljo. Poskrbite za redno in uravnoteženo prehrano in se prenehajte obremenjevati za sleherno stvar in umirite svoj pester tok misli, ki vas podzavestno izredno utruja. Prepustite se toku vsakdanjih dogodkov in vse se bo uredilo tako, kot je namenjeno. Ne skrbite.
Preberite si tudi letni horoskop za Vodnarja na http://www.preberite.si/horoskop-vodnar/

Mesečni horoskop – Ribi

Z novim letom in novoletnimi zaobljubami ste se odločili, da boste marsikaj spremenili in začeli na novo. Morda se bo v vas začasno naselil notranji nemir, ki ga boste sčasoma uspešno obvladali. Ostanite potrpežljivi, saj se vse stvari ne bodo rešile naenkrat. Prve rezultate boste začeli opažati v družinskem krogu, kjer boste izboljšali svojo komunikacijo, vaše finančno stanje pa se bo povrnilo v stabilno stanje. Vaša samozavest bo narasla, zato boste samski uspešni pri sklepanju novih partnerstev. Ribe, ki ste že v zvezi pa se boste lahko prepustile razvajanjem partnerja, ki vam bo pokazal, kako zelo vas spoštuje in ceni. Poiščite si nov hobi ali začnite z redno telovadbo in si povrnite fizično pripravljenost. Na tak način boste lahko stresen delovnik lažje prebrodili in se po športni dejavnosti počutili prerojene.
Preberite si tudi letni horoskop za Ribi na http://www.preberite.si/horoskop-ribi/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE

Mesečni horoskop za vsa znamenja – januar
5 (100%) 1 vote