Slovenski dimniki podjetja KIP d.o.o.Dimniki Kip so že vrsto let sinonim za slovensko kakovost. Podjetje KIP dimniki d.o.o. nudijo celostne dimniške rešitve tako za novogradnje, kot tudi že obstoječe objekte, ki so v fazi prenove. Dimniki Kip se ponašajo z dolgoletno tradicijo izdelovanja ognjevzdržnih materialov in vseh ostalih izdelkov, ki so povezani z dimniškimi sistemi. Pri njih lahko po ugodnih cenah dobite kakovostne dimniške komplete, ki vsebujejo vse potrebne elemente za sestavo dimnika. kip dimniki

Podjetje KIP dimniki d.o.o izdeluje šamotne dimniške elemente, ki so osnova za vsak dimnik. Šamotni dimniški elementi so dimniška cev, čistilni element, dimniški priključek, podstavek z odvodom kondenza, ustje priključka ter okvir čistilnega elementa. Vsi ti elementi za dimnik so temperaturno obstojni, vendar tudi ognjevarni in plinotesni. Dimniki pa potrebujejo za nemoteno in pravilno delovanje tudi dobro toplotno izolacijo. Najprimernejša je izolacija iz kamene volne, ki je odporna na visoke temperature in posledično ognjevarna. Izrednega pomena je, da zadržuje toploto, vendar prepušča paro. Za sestavo dimnika so potrebni tudi betonski zaključni elementi, kateri so na voljo tudi z zračnikom. Poleg tega pa podjetje KIP dimniki d.o.o nudijo tudi estetske proti vetrne krovne plošče z rozeto iz nerjaveče pločevine, ki so lahko opremljene tudi z zračnikom. KIP dimniki so zaradi svoje dostopnosti in prilagodljivosti sestavni del ogrevalnega sistema v mnogih stanovanjskih in tudi industrijskih objektih tako v Sloveniji, kot tudi izven meja.

Več informacij o njihovih izdelkih lahko najdete na http://www.kip-dimniki.com/.

dimnikdimniki

Prednost podjetja KIP dimniki d.o.o. pa je tudi v njihovi inovativnosti in preprostosti uporabe. Ena izmed njihovih novosti je ogrevalni sistem Vesta, ki združuje dimnik in peč, saj so dimniki na takšnih ogrevalnih telesih priključeni direktno na peč in imajo tako lastni zajem zraka, kar omogoča namestitev peči kjerkoli v prostoru.

Podjetje odlikuje lastna proizvodnja inovativnih dimniških elementov, sodelujejo pa tudi s priznanimi podjetji iz tujine. Glavni slovenski partner je podjetje Cementni izdelki Gorec, za šamotne izdelke pa sodelujejo s podjetjem Wolfshöher iz Nemčije, katero je začetnik industrije izdelovanja šamota v tem delu Evrope.

KIP dimniki d.o.o  imajo izredno dolgo in zavidljivo listo referenc, kar jim daje novega zaleta za inovacije na področju dimniške tehnike, da bi lahko ponudili še bolj pestro izbiro elementov. Stranke in kakovost izdelkov so pri njih vedno na prvem mestu. Njihovi izdelki pa se lahko postavijo ob bok nekaterim največjim mednarodnim podjetjem za izdelavo dimniških elementov. Dimniki KIP so torej pravilna odločitev, če želite kakovostno ogrevalno tehniko.

Ne glede na to, ali potrebujete dimniški sistem za stanovanjski ali pa industrijski objekt, vam bodo v podjetju KIP dimniki d.o.o. strokovno svetovali. Za projektiranje in načrtovanje izgradnje dimnika je potrebno veliko premisleka in strokovnosti. Pred samim načrtovanjem se posvetujte s strokovnjaki v podjetju KIP dimniki d.o.o, ki vam bodo pomagali pravilno dimenzionirati dimnik. Določili bodo presek dimnika, moč peči, vrsto energenta, višino dimnika ter dolžino elementa med samim kuriščem in pa dimnikom.

Na spletni strani www.kip-dimniki.com si lahko za začetek ogledate odgovore na nekaj najpogostejših vprašanj, ki se večini porajajo glede dimnika in dimniških sistemov. Za vse nadaljnje informacije pa jih lahko kontaktirate preko telefona, 07/304 83 55 ali 040/120 120 ali pa se oglasite na sedežu podjetja.
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Slovenski dimniki podjetja KIP d.o.o.
Oceni tole stran