Ženske, želite orgazem? Zagotovo lahko trdim, da vsaka ženska lahko doživi vrhunec! 

Veliko žensk se sprašuje ali je z njimi kaj narobe, ker ne doživijo vaginalnega orgazma. Kaj bi lahko naredila ali spremenila, da bi to uspelo? Naj zamenjam partnerja, položaj ali ste se sprijaznile z dejstvom, da orgazma pač ne morete doživeti? 

seks strast

 

Drage dame, nič ni narobe z vami, le razmišljate preveč! Kaj se mora zgoditi, da doživite orgazem? 

Preprosti nasveti sledijo:  

 • Orgazem lahko in ga mora doživeti vsaka ženska! 
 • Predajte se partnerju.
 • Sprostite se in se povežite s svojim partnerjem.
 • Ne razmišljajte o ničemer, samo čutite! 
 • To, da ni časa seksati je izgovor.
 • Seksajte vsak dan ( drugače se ne morete povezati).
 • Dopustite sebi misel in verjemite, da si orgazem zaslužite ( vprašajte se ali mislite drugače in če je odgovor da, raziščite zakaj. Vzrok predelajte in potem bo šlo).
 • Samo opazujte svoje občutke in mimiko telesa med spolnim odnosom ( ne mislite kako in kaj).
 • Obvezno odstranite moteče dejavnike ( telefon ali tv).                             
 • Velik pomen ima dihanje – globoko dihajte in se s tem sprostite.
 • Preprosto se resnično predajte, saj doživeti orgazem vaginalno je drugačno doživetje kot zunanji klitorisni orgazem. 
 • Dovolite si pri spolnem odnosu preizkušati različne stvari, ker, če ne raziščete ne morete vedeti kaj vam sploh odgovarja in ugaja.
 • Imejte se rade v celoti in sprejmite celotno sebe od zunaj in navznoter.
 • Raziščite predvsem tudi samo sebe ( slišala sem že, da se ženske ne samozadovoljujejo ampak o tem kakšno besedo kdaj drugič).
 • Če se ne počutite sprejeto, varno in ste lahko ob partnerju to kar ste potem je težava drugje in jo morate rešiti. Delajte na partnerskem odnosu in posledično bo tudi orgazem dosegljiv brez težave.
 • Pri seksu ni logike, zato ne razmišljajte- ponavljam. 

shutterstockZveni lahkotno in preprosto ?

Tako tudi je. Vendar se morate odločiti in se poslušati, poslušati predvsem svoje občutke in ne uma, ki razmišlja ob seksu bedarije in o tem kaj jutri obleči v službo, sem ugasnila bojler in ali sem psu dala novo rundo briket… 🙂 

Tudi jaz sem imela podobne težave, zato z vami delim članek, ker si želim, da tudi ve ugotovite kako tovrstne težave rešiti. Verjemite, enako sem razmišljala kot sedaj ti ženska, ki bereš ta zapis. Nisem verjela, da je to možno, ampak odgovor imate na vsako vprašanje, če se obrnete k sebi in se zamislite. Saj je vedno tako, da je potrebno raziskati sebe iz vseh zornih kotov. Lasten kompas je žensko daleč pripeljal in v iskanju odgovora kako doživeti orgazem je zelo zabavno. 🙂 

Dejstvo je, da ne potrebujemo dolge predigre in tega, da se moški trudi, da bi nam bilo prijetno in bi nas pol ure pred spolnim odnosom božali in nas pripravljali, zakaj? To je bla bla in izgovor, da kasneje sploh seksate. Res je, da nekatere ženske potrebujejo več nežnosti ampak ustvarjeni smo tako, da moški da in ženska sprejme. Čisto enostavno. Če ne želite in ne čutite potrebe po seksu v redu, povejte jasno in iskreno. Vendar, če povzamemo veste, da to ni res. Vse se na koncu konca s seksom, veliko tega je povezano s spolno-življenjsko energijo. Res je, da smo si različni zato je tudi fizična in psihološka potreba po spolnosti različna.

In moje mnenje je, da, če ne morete biti iskrene do sebe in ne veste kaj si želite, ja kako ste potem lahko iskrene do partnerja? Ne moremo biti in je logično, da ne moremo uživati, se popolnoma sprostiti ter posledično ne moremo doživeti orgazma. Je logično? Če je vaša spolna energija šibka in vam pač ni do odnosov potem vas razumem! 

Ni pa lepo, da moške zavajate od prve točke z besedami, s pogledi, gibi, plesom in rabite pred seksom celo masažo s posebnim oljem z vonjem sivke!

Lepo vas prosim… 

Preprosto- samo seksajte! 

Dovolite si uživati, raziskujte sebe skupaj s partnerjem, začutite ples energij in duše.

Ne postavljajte si meja, ker jih ni, dopustite si svobodo in telo bo samo odreagiralo ter vam dalo orgazeeeeem 🙂 

Če vse to ne pomaga in ne morete vsega naštetega doseči v vašem odnosu se enostavno samo vprašajte ali ste sploh ob pravem parterju? (ponovno tema za drug članek).

Želim vam maksimalne užitke ob raziskovanju in ogromno strasti na poti do cilja. Želim, da najdete svoj kompas, ker ga imate, vsaka ga ima! Zagotovo! 
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ženske, želite orgazem? 
5 (100%) 1 vote