Zimske gume so pred sezono bistveno cenejšeSte ponosni lastnik jeklenega konjička? Potem zagotovo veste, da bo kmalu prišel 15. november, ko bo potrebno kupiti nove zimske gume.

Vsakokrat, ko je pred nami ta finančno neprijetna naloga, začnemo hitro iskati in se spraševati kje in kako najhitreje do poceni zimskih gum. Da ne boste izgubljali preveč časa, vam svetujemo, da si ogledate poceni zimske gume na www.superguma.si.

Zimske gumeUgodne zimske gume preko spleta

Spletna trgovina ima v ponudbi zimske gume za osebna vozila, kombije, 4×4 vozila ter tovorna vozila in traktorje. Na voljo so vam zimske gume priznanih blagovnih znamk, kot so Barum, Continental, Dunlop, Falken, GoodYear, Michelin, Sava in številne druge.

Gume - kompletiPoleg zimskih gum vam nudijo tudi letne gume, lahka platišča, moto pnevmatike, razne komplete, akumulatorje, okrasne pokrove za platišča ter številne druge izdelke, ki jih vaše vozilo potrebuje.Ker se v podjetju Bartog d.o.o. zavedajo, da je izbira primernih pnevmatik za nepoznavalce lahko naporna, so vam na spletni strani superguma.si pripravili številne koristne nasvete, ki jih je dobro poznati pred nakupom. Gre predvsem za nasvete, kako izbrati ustrezne dimenzije letne ali zimske gume, na kaj paziti pri montaži pnevmatik, kakšne pnevmatike ustrezajo vašemu vozilu, …

Več kot dvajsetletna tradicija distribucije pnevmatik je podjetje pripeljala do številnih zadovoljnih kupcev, ki se redno vračajo v njihovo spletno trgovino. V spletni trgovini prirejajo tudi dražbe, tako da si lahko z malo sreče izlicitirate ugodne zimske gume. Vse njihove dražbe lahko spremljate na www.superguma.si/auction.asp.

Bi radi preverili kako so se odrezale vaše izbrane zimske gume na testu pnevmatik. Pozabili niso niti na to. Redno spremljajo vsa testiranja in rezultate delijo z vami.

V kolikor želite zimske gume kupiti po ugodnih cenah ne odlašajte, saj so cene pred glavno sezono dosti nižje. Poleg že tako zelo ugodnih ceni imajo na strani tudi tedenske akcije, kjer si lahko najdete primerne gume za vaše vozilo.

Privarčujte in obiščite njihovo spletno trgovino takoj. Le tako boste prihranili pri nakupu pnevmatik!

 
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zimske gume so pred sezono bistveno cenejše
Oceni tole stran