Kako v letu 2018 zaslužiti z investicijo v kriptovalute in BitconnectGotovo ste že slišali za kriptovalute kot so Bitcoin, Litecoin, Dash coin in podobne katere v zadnjem času močno pridobivajo na zanimanju saj mnogi menijo, da bodo postale ene izmed glavnih, če ne kar glavna plačilna sredstva v prihodnjih letih. Pa ste vedeli, da lahko z njimi tudi resno zaslužite?

Lahko bi se namreč lotili rudarjenja teh kripto valut vendar je za to potrebno kar nekaj znanja ter seveda zelo zmogljiva strojna oprema računalnika. Seveda imamo v mislih grafične kartice, ki so izvrstno orodje za rudarjenje kripto valut, žal pa potrošijo ogromno električne energije, proizvedejo veliko toplote ter so tudi zelo drage. Vendar obstajajo tudi drugi načini kako lahko zaslužite.

Bitconnect

Ste že kdaj razmišljali kako bi bilo, če bi lahko poleg plačila, ki ga dobivate za redno delo v službi dobili še nek dodaten zaslužek? Če že nekaj časa razmišljate o tem pa še niste našli pravega načina vam lahko morda namignem, da si ogledate platformo Bitconnect.

Bitconnect je namreč spletna platforma, ki vam omogoča, da s pomočjo vložka kripto valute Bitcoin oplemenitite svojo naložbo. Res je, da potrebujete neko začetno investicijo, ki jo lahko nato s časom oplemenitite s prejemanjem obresti. Minimalni vložek je 100 dolarjev oziroma okoli 83€. Če ste pripravljeni vložiti 1010 dolarjev boste v enem letu s povprečno obrestno mero 0.90% lahko zaslužili kar okoli 4.000$ ter tako svojo začetno investicijo oplemenitili za kar 3.000$ brez kakršnega koli dela.

Pa pojdimo lepo po vrsti. Na Petrolovih bencinskih servisih ali na bankomatih banke Lon po vsej Sloveniji lahko zakupite Bitcoin kupon v določeni vrednosti, ki ga nato preko spletne strani bitins.net unovčite in naložite v vašo spletno denarnico na platformo Bitconnect. Pred tem se morate seveda tam tudi registrirati, da dobite naslov vaše spletne denarnice kamor boste vrednostne kupone tudi naložili. Registracija je zelo preprosta. Odprete vstopno stran kjer vpišete svoje podatke. Podatki morajo biti pravi, da kasneje ne boste imeli težav z izplačili. Ko se registrirate boste dobili potrditveno sporočilo na vaš e-mail naslov. Po vpisu boste vstopili na začetno stran.

V levem stranskem meniju kliknete na wallet oz. denarnica ter nato na zelen gumb deposit Bitcoin. V novem oknu se vam izpiše koda vaše denarnice, ki jo kopirate in se vrnete na stran Bitins na katero boste sedaj vnesli podatke s kupona ter nato še kodo vaše denarnice. Vrednost kupona bo najkasneje v parih urah nakazana na vaš Bitconnect račun.

Na tem mestu pa se začne vaša pot do zaslužka. Platforma Bitconnect ponuja namreč več možnosti o katerih lahko več preberete na njihovi spletni strani.

V tem članku bomo govorili o metodi, ki se jo poslužujejo mnogi in s posojo vloženega denarja za določeno časovno obdobje zaslužijo določen del obresti, ki  oplemenitijo začetno investicijo.

V primeru vložka 100 dolarjev do 1000 dolarjev za dobo 299 dni boste vsak dan za vašo naložbo pridobili od 0.01 pa vse do 1.5% obresti.  Pri vložku 1010 do 5000 dolarjev pa poleg obresti pridobite še dodaten bonus 0.10%, denar pa vložite za 239 dni. Ob vložku 5010 do 10000 dolarjev pa prejmete še dodatno nagrado v vrednosti 0.20% dnevne obresti, denar pa vložite za 179 dni.

V naslednjem koraku pretvorite vložen del zakupljenega Bitcoin-a v Bitconnect coin-e z gumbom exchange v zgornjem desnem kotu ob vstopu na stran. Tako zakupite Bitconnect coin, ki ga lahko nato posodite programu  ter od tega posojila prejemate obresti. Ko ste zakupili Bitconnect  coin najdete na nadzorni strani gumb z napisom lend bitconnect. V tem koraku vpišete vrednost, ki jo želite vložiti oz. posoditi in se vam nato v planu posojila obarva s sivo barvo. Nato samo še kliknete na gumb, da potrdite plačilo in uspešno ste vložili vaš denar.

S tem vašo naložbo izdate v upravljanje robotom, ki z njo trgujejo in od tega vsakodnevno pridobivate določeno mero obresti.

Več denarja kot vložite, hitreje se vam investicija povrne. Pridobljene obresti lahko ponovno reinvestirate ter si tako povečate dnevni dobiček. Obresti lahko vsakodnevno prenašate v vašo Bitcoin denarnico. Po določenem časovnem obdobju pa se sprosti tudi vložen začetni vložek,  ki ga lahko pretvorite nazaj v Bitcoin ter ga nato prodate in tako dvignete vaš denar. Podobno je kot, če bi na banki vezali denar za določeno dobo le, da so tu obresti bistveno večje.

Seveda dobro, da redno spremljate vrednost ter pravočasno kupite oz. prodate vaš Bitcoin zaslužek, da tako dobite kar največ denarja. Vedeti morate tudi, da se tako ob vnosu kot ob dvigu pojavijo neke provizije, ki jih je potrebno upoštevati  pri kalkulacijah.

Torej, če želite zaslužiti nekaj dodatnega denarja v letu 2018 s pomočjo kriptovalut, in ste ga nekaj pripravljeni nekaj tudi vložiti lahko poskusite vašo srečo s platformo Bitconnect.

 Če želite vložiti vendar imate še kakšno vprašanje ali potrebujete pomoč nam lahko zastavite svoje vprašanje v komentarju spodaj.

10 komentarjev

 1. Bitconnect je dobra priložnost. V treh mesecih sem podvojila vloženi znesek.

 2. Jaz tudi. Zadeva dejansko deluje za razliko od večine “natega” na spletu.

 3. Zanima me kakšen je posopek pretvorbe iz kripto valute nazaj v valuto euro? Veliko je informacij in komentarjev o naložbah v kripto valute. Nikjer pa nisem zasledil kakšen je postopek in ali je možno nazaj pretvoriti iz kript ovalute v eure, ter nakazilo prejeti na tekoči račun? Če izpostavim primer iz kripto valute Ethereum ali Monero nazaj v valuto euro in postopek nakazila na tekoči račun.

  • Pretvorba nazaj v evro valuto je seveda možna. Za začetek pretvorite pridobljene obresti nazaj v Bitcoin nato pa si pošljete pretvorjeno vsoto v vašo denarnico na primer na spletni strani Coin base ali kakšno drugo kjer lahko Bitcoin prodate ter si nato njegovo vrednost nakažete na račun na banki, Paypal…

 4. Jaz si nakažem na Bitstamp in nato na mastercard

 5. bitconnect je ponzi! stay away!

 6. in Janez in Urška… še deluje za razliko od večina “natega” na spletu?
  jaz bi malo vložil….

 7. bitconnect je znan nateg in piramidna shema.

  ampak če ste se nekoč zaljubili v take igre, ni vrag da ne probate še bitconnecta…

 8. Ste vi debili? Bitconnect je _uradno_ piramida. Skoraj vsak drug shitcoin je boljša priložnost.

 9. Ne nasedajte na to sranje, največji nateg v kripto svetu!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*