Nogomet in numerologija

Za nogomet pravijo, da je najbolj pomembna postranska stvar v življenju. To je večinoma veljalo za moške, danes pa je vedno več žensk, ki jih prav tako zanima. Nogomet je življenje, je igra, je vznemirjenje, strast, navdušenje, napetost, pričakovanje, veselje, žalost, zmage, porazi, včasih pravljica, drugič drama, volja, vztrajnost, trdo delo, zdravje, poškodbe, nenehno spreminjanje, rast, naboj, pripadnost, rivalstvo, pivo, druženje s prijatelji, navijanje, show… Je velika, lepa in zanimiva zgodba. Marsikomu zgodba njegovega življenja. Perpetuum mobile.

nogomet numerologija meditacija

Mesta imajo svojo nogometno zgodovino. Tu je spoštovanje in borba. Včasih za nek klub tragedija, za nek drugi spet veseloigra. In to gre v neskončnost. Tega kar dolgo nisem razumela. Drugi športi so se zdeli bolj zanimivi in dinamični. Košarka, rokomet, odbojka, atletika. Veliko je bilo akcije, košev, golov.  Pri nogometu pa sem kar precej časa bila med nezainteresiranimi, ki v njem vidijo le to, da tam pač nogometaši uro in pol tekajo za žogo in če je sreča, v teh devetdesetih minutah dosežejo kak gol ali dva. Dokler nisem ugotovila, da je v vsem skupaj veliko dogajanje. Ko se enkrat vživiš, postane zelo zanimivo in pestro.

Tudi dogajanje na nogometnem stadionu je prav posebno doživetje, posebej takrat, ko tvoje moštvo zmaga. Energija, ki takrat nastane, je res izjemna. Prav tako je na drugi strani težko opisati žalost, ki se pojavi v mestu, ko njihov klub izgubi, posebej če je to na večjih tekmovanjih. Debate o nogometu so lahko neskončne. A verjetno je v vsem tem skupaj tisti čar, ki ogromne množice pritegne k njemu.

V nogometu se danes obračajo tudi veliki denarji. Številke za posamezne prestope nogometašev so prešle vse nekdaj razumne meje. Z moderno tehnologijo so se pojavile še druge zanimivosti, ko npr. eden največjih nogometnih zvezdnikov Christiano Ronaldo z enim samim tvitom zasluži 260.000 EUR. Meni je nogomet postal zanimiv zaradi opazovanja karakterjev nogometašev, trenerjev in psihološkega ozadja pri vsem dogajanju ter vsemi povezavami v zvezi s tem.

Povezava nogometa z numerološko tabelo – matriko zdravja

Nogometaševo glavno orodje so noge in vsi jih čuvajo kot največji zaklad. Kaj lahko glede nogometa razberemo iz numerološke tabele in pomena števil?

Numerološka tabela – matrika zdravja je zasnovana na ciklusih v naravi. Po njej vidimo, da je vsak dan, mesec in leto energija v drugem organu. Energija pomeni količino toplote. Glede na rojstni datum lahko za vsakega posameznika tudi izračunamo, kje so njegove najbolj šibke točke oziroma organi. Za nogometaše bi lahko rekli, da ugotovimo, kje je njihova »Ahilova peta«.

V takih dneh, mesecih in letih, ko je energija v nogah, so noge bolj ogrožene. Ožilje v njih je na nek način deformirano, ponekod so zožene arterije ali drugje razširjene vene. To vpliva na slabše delovanje nog in cirkulacijo krvi v njih,  pogostejše so tudi poškodbe. Res je, da imajo nogometaši zagotovljeno vso najboljšo oskrbo in podporo. A v naravi so določene zakonitosti, ki se jim še tak supermen ne more upreti.

Na osnovi tega vedenja lahko delujemo tudi preventivno in posvetimo večjo skrb točno tistemu delu telesa, ki je najbolj ogrožen pri posamezniku. Še posebej, če ugotovimo, da so to noge. Z uravnoteženim načinom življenja in preventivnim delovanjem lahko preprečimo veliko nepotrebnih komplikacij in nevšečnosti.

Če pogledamo noge, je analiza po dnevih naslednja:

Vsak 5., 17. in 29. dan v mesecu je energija v stegnih.

Vsak 6., 18. in 30. dan v mesecu je energija v mečih.

Vsak 7., 19. in 31. dan je energija v stopalih.

Po mesecih je situacija sledeča:

Vsakega oktobra je energija v stegnih.
Novembra je energija vedno v mečih.
Decembra vsako leto je energija v stopalih.

Po letih:

Zadnja leta, ko je bila energija v nogah, so bila od leta 2013 do 2015. Leta 2013 je bila energija v stegnih, leta 2014 v mečih in leta 2015 v stopalih. Če ima nogometaš glede na numerološko tabelo še po rojstnem datumu težave z nogami, potem to zanj verjetno niso bila najboljša leta.

Mogoče bo ta prikaz marsikomu pojasnil kakšno situacijo ali težavo, s katero se je srečal ali jo opazil in ki je povezana s tem. Vsem tistim, ki vas nogomet zanima in uživate v vsem dogajanju, želim še veliko lepih trenutkov ob njem.

Za več informacij obiščite www.matrikazdravja.si

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*