Zakaj je umrl George Michael?

Novica o smrti Georga Michaela je pretresla mnoge. Zaznamoval je tudi mojo generacijo žensk. Nekatere njegove pesmi so ostale zimzelene: Wake me up, Careless whisper, Last Christmas. Kako smo se takrat punce vživele v vsa besedila pesmi in smo jih doživljale in občutile z vsem svojim bitjem. Uradno niso potrdili vzroka njegove smrti. Verjetno je znan, samo mogoče to ni primeren podatek za v javnost.

george michael numerologija koncert

Pred več kot desetimi leti sem se naučila, kako iz rojstnega datuma na osnovi posebne numerološke natalne tabele izračunamo, kakšno bo naše zdravje v posameznih obdobjih našega življenja. Kateri so organi, v katerih se je ožilje najbolj deformiralo ob našem rojstvu in kje se potencialno lahko pojavijo bolezni. Skozi leta sem videla, da je poleg tega zelo velikega pomena tudi način našega življenja. Z njim lahko marsikatero bolezen preprečimo.

Ta tabela, ki ji jaz rada rečem matrika zdravja, temelji na ciklusih v naravi. Po njej se telo deli na dvanajst plasti in vsak dan, mesec in leto je energija v različnih organih. Pomembno je, kaj se na dan našega rojstva dogaja v naravi in v našem telesu, saj ta energija posledično vpliva na nas.

S tem izračunom dobi vsak človek unikatni vpogled glede potencialov za svoje zdravje/bolezni.

Leto 2016 je bilo leto, ko je bila energija (količina toplote) v telesu v velikih možganih. Poznam zelo veliko primerov možganske kapi v lanskem letu. Bolezen nekega organa se namreč večinoma pojavi ravno takrat, ko je energija v tem organu.

Vsi imamo svoj »sistem« za zdravje. To me je vedno zanimalo in rada sem delala izračune za zdravje mojim prijateljem in znancem. Včasih sem koga tudi opozorila na določene stvari, ki so bile vidne iz tabele, z namenom da bo pozoren in da bo lahko ravnal preventivno. Ko vemo, kje so naše šibke točke, lahko v pravem času poskrbimo za določen organ.

Najbolj pomembna se mi zdi zavest glede zdravja.

Ko je umrl George Michael, sem naredila tak izračun za zdravje tudi za njega. Ni mi dalo miru in ko sva se s prijateljico pogovarjali o tem, je rekla, da bi lahko zanj pogledala tudi vzrok smrti, saj tudi za to obstaja poseben izračun.

George Michael je bil rojen 25.6.1963. V dnevu in mesecu, ko je bila energija v meridianu pljuč in v letu, ko je bila energija v črevesju. Tam se je ožilje ob rojstvu poškodovalo.

Po izračunu je prvih petindvajset let imel George največjo težavo z ledvicami. Drugi organ, ki je v telesu najbolj trpel, so bili veliki možgani zaradi zoženih arterij v njih. Posledično tak organ slabše deluje. V obdobju od 25. do 50. leta je bila njegova največja težava ščitnica in njena hipofunkcija. To vpliva na povečanje telesne teže in spomnim se sosede na TV ob novicah, ki je omenila, da ko ga je nazadnje videla, je imel precej povečano težo. Kot drugi organ, ki je najbolj trpel, se spet pojavljajo veliki možgani z zoženimi arterijami. Velik problem pa je bila v tem obdobju tudi desna nadledvična žleza. Ta lahko velikokrat povzroči adrenalni zlom po petdesetem letu.

Po 50. letu se kot največja težava z ožiljem pojavi v meridianu pljuč. Tudi v srcu so se zožile arterije, prav tako v jetrih in vranici. Ljudje z zoženimi arterijami v jetrih so velikokrat hitre jeze in bolj energični. In prav jetra in vranica sta glavni vzrok njegove smrti po tem izračunu. V njih so se poleg že zoženih arterij razširile še vene in organ potem težko opravlja vse svoje funkcije. V njem nastajajo zastoji. Telo očitno ni bilo več sposobno razstrupljanja. Ob fizičnem delovanju organov so zanimivi tudi metafizični vidiki posameznih bolezni. Razlage za to je lepo prikazala Louise Hay v svoji knjigi Telo je tvoje. V jetrih je doma čustvo jeze, v vranici pa neuresničene želje in obsedenost od stvari.

George Michael je bil velik dobrodelnež in je milijone poklanjal različnim organizacijam. Kakšne neuresničene želje in hrepenenja pa je sam nosil v sebi in koliko se je zaradi tega jezil in trpel ob tem, verjetno vedo le njegovi najbližji. Mogoče bomo zvedeli kaj več kdaj v prihodnosti.

Leto 2016 je bilo leto velikih možganov.Ti so povezani s kanalom pljuč, ob tem pa trpijo jetra. George Michael je umrl na božični dan. To je dan, ko je energija v meridianu pljuč, v času, ko energijsko ne delajo jetra in v letu velikih možganov. Energija je bila ravno v organih, s katerimi je imel največje težave.

Ne glede na vse, na vsa nam znana in neznana dejstva, je George Michael napisal edinstveno zgodbo enega od svojih življenj. In prav je, da tudi tu upoštevamo dejstvo, da je vse v univerzumu vedno prav tako, kot je.

Srečno, George, na tvoji novi poti! Za več informacij obiščite www.matrikazdravja.si.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*