Blagajna na dotik je fantastično orodje za podporo in poenostavitev vašega poslovanja

Naslednja generacija POS sistemov je tu. Že desetletja prevladujejo tradicionalni, toda obstaja novejša, hitrejša in učinkovitejša izbira – blagajna na dotik. Gre seveda za nekaj več, kot le za tehnološki trend. Tradicionalni sistemi so okorni in trmasto mirujoči, medtem ko je blagajna na dotik elegantna in prenosljiva. Sistemi z zaslonom na dotik ne postajajo vse bolj priljubljeni samo zato, ker so elegantni, ampak tudi zato, ker temeljijo na prednostih tradicionalnih sistemov – in gredo še dlje.

Blagajna
Blagajna z zaslonom na dotik vam lahko pomaga prihraniti veliko časa.

Blagajna z zaslonom na dotik je naprava, ki ima zaslon na dotik in se enostavno poveže s POS sistemom vašega podjetja. Za razliko od drugih naprav, ki nimajo nobene funkcije razen seštevanja zneskov nakupov in izračunavanja drobiža, sistemi z zaslonom na dotik vključujejo programsko in strojno opremo ter imajo veliko funkcij, vključno s sprejemanjem več načinov plačila, pa tudi ustvarjanja profilov strank, nastavitev možnosti izpolnjevanja naročil in drugo.

Napravo z zaslonom na dotik lahko povežete s terminalom POS ali čitalnikom kartic, čitalnikom črtne kode, predalom za denar in tiskalnikom računov, da poenostavite obdelavo plačil. Svojo napravo lahko naredite tudi bolj trajnostno tako, da račune pošljete po e-pošti, namesto da jih natisnete, česar s tradicionalno napravo ne morete narediti.

Enostavne za uporabo in povečujejo zvestobo strank

Danes tehnologija ubira povsem drugačno pot, kot smo bili vajeni nekoč. POS sistemi z zaslonom na dotik so enostavni za uporabo in zelo intuitivni. Običajno so veliki in imajo različne gumbe na dotik, ki sprožijo želene funkcije. Zasnova je na ta način drugačna od katerekoli druge blagajne. Tudi, če se še nikoli niste srečali s takšno obliko, se jo lahko naučite uporabljati v kratkem času.

Nihče ne more zanikati, da so sistemi blagajn z zaslonom na dotik neverjetni. So učinkoviti, uporabniku prijazni in zasnovani tako, da strankam zagotavljajo boljšo storitev. Kot lastnik podjetja se boste zavedali, da vam drugi sistemi ne bodo mogli zagotoviti storitev za stranke, ki jih potrebujete. Sistem na dotik je orodje, ki vam bo omogočilo, da pridobite zveste stranke.

Izboljšana učinkovitost

Sisteme z zaslonom na dotik lahko prilagodite vašim poslovnim potrebam. To pomeni, da imate svobodo pri izbiri posebnih funkcij, zaradi katerih bo primeren za vaše podjetje. Te funkcije vključujejo tiskalnik računov, predal za gotovino in funkcionalnost. Funkcionalnost vključuje druge funkcije, ki jih boste morda potrebovali v svojem podjetju, kot so na primer kartice zvestobe. Zagotovo ste lahko prepričani, da bo POS sistem ustrezal operacijskemu sistemu vašega računalnika ali prenosnika. Blagajna z zaslonom na dotik lahko skrajša čakalne vrste in pripomore k učinkovitejšemu poteku dela v ”ozadju”. Ker so vaša blagajna z zaslonom na dotik, plačilni terminal in POS sistem integrirani, je enostavno skrajšati čas vsake transakcije, s čimer bodo čakalne vrste kratke in stranke zadovoljne. Te integracije tudi preprečujejo, da bi osebje pomotoma vtipkalo napačne zneske, vsa plačila pa se samodejno uskladijo z vašim računovodskim paketom, kar pomeni, da ni več glavobolov pri usklajevanju na koncu dolge izmene.

blagajna
Blagajna na dotik je enostavna za uporabo.

Boljša varnost in napredno poročanje

Prednost POS sistema na dotik je tudi, da pomaga izboljšati varnost. Predali za denar so varno zaklenjeni, dokler se prodajna transakcija uspešno ne zaključi. V situacijah, ko je treba predal odpreti brez prodajne transakcije (tj. za vračilo), imajo do njega dostop le pooblaščeni uporabniki z geslom, kodo ali ključem.

Sprejemajte premišljene poslovne odločitve. Uporaba blagajne z zaslonom na dotik pomeni, da se vsaka posamezna prodajna transakcija, način plačila, razlog za vračilo itd. zabeleži in združi v podrobna poročila. Zmožnost poglobitve v vaše podatke in ogled trendov je ključnega pomena pri sprejemanju utemeljenih odločitev o povečanju donosnosti vašega poslovanja ali povečanju učinkovitosti. Podatki iz vaše naprave z zaslonom na dotik vam ne dajejo le vpogleda v notranje delovanje vašega podjetja, ampak tudi pomenijo, da lahko natančno določite področja, ki jih je treba izboljšati. 

Naprava z zaslonom na dotik ima veliko prednosti, vendar je treba upoštevati tudi nekaj nasvetov. Na primer, pri uporabi v restavracijah, zlasti v kuhinji, je pomembno biti pozoren na prah, visoke temperature in vodno paro, ki lahko vplivajo na slabše delovanje zaslona.

Blagajna z zaslonom na dotik vam lahko pomaga prihraniti veliko časa. Stranke boste lahko postregli hitreje, kar pomeni, da se vam ne bo treba ukvarjati z negativnimi povratnimi informacijami. Zato je enostavno videti, kako lahko to pozitivno vpliva na vaše podjetje.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*