Horoskop 2023 za vsa znamenja

Prihodnost nas že od nekdaj zanima. Po naravo smo radovedni, horoskop pa je hkrati tudi nekaj skrivnostnega, kar nas le še bolj privlači. Preberite horoskop 2023 in preverite, kaj so za vas pripravile zvezde. Morda vas v prihodnjem letu časa prava pustolovščina, morda nova ljubezen. Pustite se presenetiti.

Seveda pa ni le od zvezd in njihovega gibanja odvisno, kako se boste na določene priložnosti odzvali, tako da tovrstni horoskop vzemite kot smernice, ki vam nakazujejo, kaj bi bilo v nekem obdobju za vas dobro in kaj ne, na katerem področju morate biti še posebej pozorni, kako se velja odzivati na določene pasti in podobno. Horoskop 2023 vas bo le usmeril in nakazal, na katere stvari bodite v določenih trenutkih še posebej pozorni, na vas pa je, da potenciale tudi uresničite, če imate zanje dovolj volje in vztrajnosti.

 

Horoskop 2023 napoveduje buren začetek leta, intenzivno delovanje na različnih področjih, veliko dogajanja in dinamike tako v medosebnih odnosih kot v splošnem, kar nekaj radikalnih akcij se nam obeta, delovanje bo prodorno, nepopustljivo … Skratka, nič kar miren začetek leta se nam ne obeta, kar bo vse posledica razmer zaradi Covida-19. Poleg tega bo v splošnem zaznati kar nekaj brezosebnosti, po drugi strani pa vztrajnega iskanja osebnega stika, topline ter kar nekaj navdiha in iskanja reda. Razmere se bodo po prvi tretjini leta 2023 začele umirjati, virus bo počasi izginjal, oziroma ga bomo znali umestiti v naša življenja tako, da ne bo več bistveno vplival na delovanje gospodarstva in ostalih področij. Vsekakor lahko v prihajajočem letu pričakujemo številne intenzivne spremembe na različnih področjih, napoveduje horoskop 2023.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje oven

Ljubezen

Leta 2023 bo za vas ljubezen dobila nove razsežnosti. Vsi dobro vemo, da se globoko v vas skriva prava zakladnica čustev, ki jih tako dobro skrivate, da še sami ne veste, kako čustveni ste lahko, toda prihodnje leto lahko pričakujete pravi čustveni preporod. Zasedeni ovni boste postavljeni pred dejstvo, saj si boste po dolgotrajnem nezadovoljstvu v dosedanjem partnerskem odnosu morali priznati, da ljubljene osebe nikakor ne boste mogli spremeniti in tudi ne bi bilo prav, če bi od partnerja zahtevali, da se spremeni zaradi vas, saj prav takšen, kot je, bi bil morda nekomu drugemu popoln, spremenite pa lahko tako ali tako samo sebe. Ali ga boste sprejeli takšnega, kot je, in se sprijaznili na življenje, polno prilagajanj, ali pa boste agoničen odnos zaključili in dali sebi in partnerju možnost, da obrneta nov list s kakšnim primernejšim kandidatom. Ni potrebno poudarjati, kako odločni, samoiniciativni in samozavestni ste, a v letu 2023 boste veliko več časa in energije posvetili razmišljanju o življenju v dvoje kot osebnostni rasti. Predvsem samski ovni boste pogrešali občutek pripadnosti in v vas se bosta krepila občutka necelovitosti ter emotivne lakote. Nehali boste skakati s cveta na cvet in močno hrepeneli po resnem in dolgotrajnem odnosu. Ker ste izjemno komunikativni in simpatični, boste že od samega začetka leta širili svoj krog znancev, tako da boste kaj kmalu imeli priložnost poiskati ‘Mrs. ali Mr. Right’. Tisti, ki boste zaključili dolgotrajno razmerje, si vzemite nekaj časa zase in ne skočite takoj v nov jarem. Izkoristite svoj optimizem in uživajte v družbi sebi podobnih.

Denar

V vaši naravi je, da ste zelo kapitalistično naravnani in vedno in povsod vas žene želja po znanju, dobičku in uspehu in tudi leto 2023 boste preživeli v tem duhu. Predvsem tisti, ki se boste odločili za selitev v dvoje, poroko, povečanje družine, si boste močno prizadevali za povečanje mesečnih prihodkov. Leto 2023 vam prinaša tudi možnosti za velike preobrate. Nekateri se boste odločili za nadaljevanje študija, spet drugi boste mrzlično iskali ugodnejšo in bolj dobičkonosno zaposlitev, vsi ovni pa se boste s trudom in trdim delom povzpeli kakšno stopničko ali dve višje na finančni lestvici. Najpomembneje je, da ostanete zvesti sami sebi in se nikakor ne poslužujete zvijač, da bi nekaj spremenili. Tudi ko boste dosegli želen uspeh, ostanite skromni in ne pozabite, kdo vam je pomagal na poti do vrha. Previdni bodite pri drastičnih spremembah življenjskega sloga, saj je to vedno povezano z dodatnimi stroški, ki pa so v vašem primeru povsem nepotrebni. Svojo avanturistično energijo usmerite v dokončanje starih poslov, sprememba, po kateri tako hrepenite, pa bo prišla sama od sebe. Ne dovolite, da vas prevzame želja po dokazovanju in izkazovanju, saj je pot od vrha do dna kratka. Najbolje se boste počutili, ko boste imeli možnost za individualno delo, izkoristite jo, a ne pozabite, v slogi je moč in ne boste slabič, če boste kdaj pa kdaj prisluhnili kakšnemu koristnemu nasvetu.

Zdravje

Leto 2023 boste začeli zelo energično in samozavestno. Nobena skrivnost ni, da ste pravi športni fanatik in niti nizke zimske temperature vam ne bodo preprečile športne aktivnosti. Ste osebe, ki nikoli ne mirujejo in ne prenesete rutine, zato je prihodnje leto idealno, da v svoje življenje vnesete nove prehranjevalne navade ali pa se preizkusite v kakšni novi športni panogi. Vsekakor pa ne pozabite na regeneracijo in sprostitev.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje bik

Ljubezen

Leto 2023 vam bo v ljubezni izredno naklonjeno. Samski biki boste spoznali zelo zanimivo osebo, ki vam utegne popolnoma odnesti tla pod nogami, vendar šele v drugi polovici leta. Prvo polovico boste preživeli obremenjeni sami s seboj in neutrudno boste iskali sebe ter svoj življenjski smisel. Ko boste popolnoma razčistili kdo ste in kaj si v življenju želite, boste v najmanj pričakovanem trenutku spoznali osebo, ki bi utegnila biti vaša sorodna duša. Imate odlične možnosti za začetek uspešnega razmerja, a le v primeru, če boste hkrati nadaljevali tudi pozitiven odnos sami s seboj, saj samo ljudje, ki so zadovoljni sami s seboj, utegnejo biti srečni tudi v dvoje. Zasedeni biki boste nadaljevali svoje razmerje in se na partnerja še celo močneje navezali. Vse lepo in prav, če boste le utegnili brzdati svoje ljubosumje in posesivnost, sicer se bo partner počutil preveč ujeto in vam utegne pobegniti. Lahko se zgodi, da se bo v partnerjevo življenje vrnila oseba iz preteklosti in samo partner se bo lahko sam odločil, kako bo ukrepal. Zaupajte in se prepustite, saj nikakor ne morete vplivati na izid.

Denar

Nikoli vam ne zmanjka dobrih idej, po navadi se vam zalomi, ko je potrebno te ideje uresničiti. Leto 2023 vam bo naklonjeno v smislu duhovne in osebnostne rasti, kar pa ne prinaša nujno tudi znatno večjega finančnega priliva. Potrudite se in izkoristite pozitivne energije za kakšno dodatno izobraževanje, saj boste tako veliko bolj kompetentni na poslovnem trgu, predvsem pa počnite stvari, ki vam prinašajo osebno zadovoljstvo. Ni vedno tako, da smo za to, kar radi delamo, tudi dobro plačani, a je lastni užitek veliko več vreden. Pojavljale se vam bodo odlične zamisli glede samostojnega posla in najprimernejši čas za uresničitev vaših načrtov bodo poletni meseci. Čim manj komplicirajte pri svojih poslovnih podvigih pa bo uspeh zagotovljen.

Zdravje

Prihodnje leto bo minilo brez večjih težav, največ pozornosti boste morali nameniti izogibanju in nedovzetnosti negativnih energij ljudi okrog vas. Nujno je, da naredite selekcijo, kdo je pravi prijatelj in kdo pijavka vašega pozitivizma ter temu primerno preoblikujete vaš prijateljski krog. Imeli boste veliko priložnosti za osebnostno rast in samo na vas bo, kako jih boste izkoristili. Leto 2023 bo v vaše življenje prineslo tudi veliko novih obrazov, od katerih se lahko ogromno naučite. Najbolje se boste počutili v družinskem krogu, kjer se boste zares veliko zadrževali in družili. Ne pozabite tudi na telesno aktivnost, kateri posvečate premalo pozornosti. Saj veste, da je zdrav duh v zdravem telesu.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje dvojčka

Ljubezen

Končno boste tudi dvojčki prišli na svoj račun, če boste le količkaj truda vložili sami vase in prenehali za vse težave kriviti svoje zodiakalno znamenje. Leto 2023 bo uspešno tako za samske kot za zasedene dvojčke. Samski boste brez težav uživali samski stan v prvi polovici leta, poleti pa vas bo zadel Amorček. Zaljubili se boste tako močno, da se sami ne boste spoznali. Čakajo vas zares prijetni aspekti in krasna energija za začetek uspešne dolgotrajne zveze, če le ne boste vsega pokvarili s svojim neizogibnim spogledovanjem. Predvsem poskusite svoje znanje črpati iz preteklih neuspelih zvez, ter se potrudite, da ne boste znova enako grešili. Zasedeni dvojčki boste preživljali pravljične trenutke v dvoje in dovolili si boste biti popolnoma iskreni ter neizmerno romantični. V prvi polovici leta se potrudite, da v odnos s partnerjem vnesete dovolj svežine, razposajenosti in nežnosti, sicer bosta v drugi polovici zapadla v težaško rutino.

Denar

Skoraj da ni leta, kjer bi vaša poslovna žilica mirovala, ali bi poslovni uspeh potisnili na stranski tir. Leto 2023 vam bo poslovno zelo naklonjeno in v uspešno poslovanje boste vložili ogromno energije. Za intenzivno razmišljanje boste nagrajeni z ogromno novimi idejami, ki vas bodo rešile marsikatere sedanje, bodoče in pa tudi pretekle ovire na poslovnem področju. Največje težave lahko imate, če boste nadaljevali z zamujanjem na delovno mesto ali na sestanke, saj vas ne bodo jemali resno. Največ uspeha pri delu vas čaka v zimskih mesecih, zato poskušajte vse posle zaključevati konec leta, čez leto pa jadrajte v zlati sredini. Če se vam bo na delovnem mestu pojavil kakšen problem, se reševanja le tega lotite popolnoma samostojno, saj ste več kot sposobni. Vaša izredna preudarnost in varčnost se vam bosta obrestovali, saj boste veliko prihranili, zato si brez slabe vesti privoščite pošten dopust po vašem okusu.

Zdravje

Čeprav velikokrat ne želite priznati, ste izjemno čustvene narave in vaš splošni mir je večinoma moten zaradi vaših nekontroliranih in nepričakovanih čustvenih izpadov. Posvetite se sami sebi in se dobro spoznajte. Ugotovite, kaj vas veseli, žalosti in do česa ste ravnodušni, sicer tvegate resne psihološke težave v prihodnje. Če boste uspešno prebrodili osebnostno stisko, se boste prerodili. Vaša koža bo kar žarela in počutili se boste zelo mladostno in sveže. Leto 2023 je zelo ugodno, da poizkusite nove stvari, zato kar brez slabe vesti eksperimentirajte pri izbiri hrane in načinu priprave, predvsem pa je pomembno, da si omislite redne obroke in ste pri tem dosledni. Zelo pomembno je tudi, da ostanete telesno aktivni. V drugi polovici leta boste imeli več energije in morda je to pravi čas, da se lotite nove športne panoge.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje rak

Ljubezen

Romantika je v vaši naravi in nedvomno vas čaka zelo burno leto. Zasedeni boste čas preživljali v dvoje in nadvse uživali. V drugi polovici leta vas čaka skupno potovanje, kjer boste partnerja še pobližje spoznali ter povsem razgalili svojo dušo. Nekateri boste zaradi svoje direktnosti, iskrenosti in pristnosti, ostali samski, saj ni vsak kos tako močnim čustvom, a ne skrbite, saj ni nič izgubljeno. Vedite, da je bolje biti sam kot v slabi družbi in dolgoročno nikakor ne bi mogli biti srečni z osebo, ki vam ni zmožna vračati čustev v enaki meri. Najboljši čas za ljubezenske avanture vas čaka ob koncu leta, v času božičnih praznikov, ko boste spoznali nekoga, ki enako kot vi obožuje božič. Pomembno pa je, da ničesar ne prepustite naključju in tokrat storite prvi korak, sicer boste ostali praznih rok. Le pogumno, če si nekaj močno želimo, se moramo za dosego cilja tudi pošteno potruditi. Zvezde vam bodo naklonjene.

Denar

Leto 2023 vam prinaša nove izzive in nove obveznosti. Najpomembneje je, da že kmalu po novem letu izdelate strateški načrt, kako se lotiti vseh zadolžitev, sicer se boste že aprila oziroma maja utopili v službenih obveznostih. Prihranili si boste veliko mero časa in z lahkoto ohranili mirne živce. Pozorni bodite na odnose s sodelavci, saj zna priti do vroče krvi, če bodo imeli občutek, da niste dovolj resni in vestni. Imeli boste tudi eno zelo zanimivo ponudbo za spremembo delovnega mesta, vendar ni nujno, da bo sprememba dovolj zadovoljiva. Zelo pomembno je, da, preden se dokončno odločite, zelo dobro pretehtate svoje možnosti in če vam bo srce govorilo, da počakajte, ga brez slabe vesti poslušajte, saj vas vaša intuicija še nikoli ni pustila na cedilu. Vsekakor vam kaže, da lahko v prihodnjem letu izboljšate svoje materialno stanje, saj če boste dovolj pridni in marljivi, lahko napredujete ali dobite povišico, če pa se odločite za menjavo službe, pa nikakor ne odstopajte od dobre začetne plačne postavke, saj se boste kasneje težje izborili za večje plačilo.

Zdravje

Le redka zodiakalna znamenja se bodo v prihodnjem letu lahko pohvalila s tolikšno mero vitalnosti in dobrega počutja kot vi. V ospredje bodo prišle vse težave, ki ste jih uspeli prebroditi in spoznali boste, kako zelo osebnostno močni ste. Zelo priporočljivo je, da obiskujete kakšno skupino, kjer vas bodo poučili, kako se soočiti z lastnimi čustvi, brez da postanete suženj lastnih želja in več ne dovolite, da vas izkoriščajo. Zračili boste s pozitivizmom in visoka samozavest se vam bo odražala tudi navzven. Previdno z viškom energije, ki ga boste imeli, ne pretiravajte in mislite nase. Pazite na pravilno prehrano, zadostno telesno aktivnost in predvsem poskušajte težavam pristopati bolj racionalno.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje lev

Ljubezen

Prihodnje leto bo kraljevim levom pokazalo, da ste zgolj ljudje in da ste še kako krvavi pod kožo. Zasedeni levi boste hrepeneli po preživljanju časa s partnerjem in ni izključeno, da se boste tisti najbolj zagreti odločili tudi za skok v zakonski jarem ali za povečanje družine. Najbolj problematičen del leta za vas bo na začetku ter na koncu, ko vas bo ob nizkih temperaturah pošteno grelo odvečno ljubosumje. Dobro bi bilo, da bi vsaj enkrat postavili partnerja na prvo mesto in poskušali vajin odnos opazovati iz tretje perspektive, kjer boste z lahkoto uvideli svojo zmoto. Samski levi nikakor ne zamudite pomembnih srečanj, druženj, prireditev in koncertov, saj je velika verjetnost, da boste tam našli svojo sorodno dušo, ki bo dovolj prefinjena, da bo ljubila vašega duha in hkrati dovolj divja, da bo znala ukrotiti vaše strasti. Tako za samske leve, ki boste v letu 2023 na novo začeli romantičen odnos, kot tiste, ki boste v prihodnje leto zakorakali zasedeni, velja, da se morate veliko pogovarjati in predvsem zaupati, sicer tvegate užaljenost ljubljene osebe, ki se lahko stopnjuje do te mere, da ostanete sami.

Denar

Leta 2023 kariere in poslovnega življenja nikakor ne boste postavljali v središče pozornosti, saj bosta v ospredju družinsko in ljubezensko življenje, kar vam utegne prinesti malo preglavic. Vsekakor ne boste obubožali ali se popolnoma izolirali od možnosti za zaslužek, obstaja pa velika verjetnost, da boste pomembne priložnosti, ki bi jih sicer »zavohali« še v spanju, popolnoma spregledali in jih ne boste izkoristili. Najmanj ugoden del leta bodo spomladanski meseci, ko vas bo na ljubezenskem področju prav najstniško razganjalo od presežka romantičnih čustev, zato se takrat nikakor na silo ne podajajte v nove posle ali spremembo karierne poti. Najugodnejši čas za kakršne koli spremembe bosta september ali oktober, kjer boste uspeli obdržati najbolj trezno glavo in boste sposobni sprejemanja produktivnih racionalnih rešitev. Pripravite se, da boste naslednje leto prejeli veliko negativnih kritik, ki bodo, zaradi vaše raztresenosti, povsem na mestu.

Zdravje

Čeprav se velikokrat obnašate prav kraljevsko in na vseh področjih zahtevate kraljevsko nego, ste sami do svojega zdravja, dobrega počutja in telesa velikokrat prav mačehovsko naravnani. Leto 2023 bo kot nekakšna prelomnica, kjer boste postavljeni pred dejstvo. Če boste želeli ohraniti mladosten in svež videz, se boste vsekakor morali odpovedati vrsti grdih razvad. Najugodnejši čas za spremembo življenjskega sloga bodo poletni meseci, saj se vam bo takrat dogajalo največ na vseh področjih in se boste z lahkoto zamotili ter imeli dovolj spodbude za konkretnejše spremembe. Najpomembneje je, da se naučite obvladovati stres, ki si ga največkrat povzročite sami, saj se preveč obremenjujete z mnenjem drugih in želite, da je vse popolno. Odločite se za jogo, meditacijo ali preprosto za sprehode, kjer boste sami s seboj in z naravo, saj je nujno, da se v določenih trenutkih osamite od vrveža in se povežete s svojo notranjo energijo.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje devica

Ljubezen

Device ste ene izmed tistih znamenj, ki jim v ljubezni navadno ne gre, saj ste karakterno naravnane precej racionalno in na ljubezen gledate pronicljivo in preračunljivo, vendar to ne pomeni, da niste sposobni čutiti. Prihodnje leto načeloma ne bo vaše, saj vas v ljubezni čaka precej težav. Zasedene device ste v nevarnosti, da prekinete dolgotrajno razmerje, ki vas bo prizadelo bolj kot si boste želeli priznati, najbolj žalostno pa bo, da boste za razhod krivi sami, ker ste tako nezadovoljni in sitničavi. Poskusite se brzdati in če vas že kaj moti, to povejte na način, ki ni obtožujoč. Spet druge device boste boleče spoznale, da ste svoje srce predale nekomu, ki si vas nikakor ne zasluži, a nikar se ne predajte negativnim čustvom, saj s tem zastrupljate sami sebe. Raje se poskušajte iz te situacije nekaj naučiti in gradite na sebi. Samske device se boste znale postaviti zase in dovolj jasno pokazati, da z vami ni šale, a boste hkrati dovolj čustveno dostopne in tople. Pazite le, da vas ne zanese preveč, saj radi prehitro in preveč zaupate drugim. Bodite prijazni, pozitivni, a na distanci dokler se zares ne prepričate v poštenost in zanesljivost ljudi okrog sebe.

Denar

Ni ga znaka, ki je tako deloven, prizadeven in požrtvovalen kot ste device, a žal ste velikokrat premalo cenjene, plačane in spoštovane. Nič ni narobe, če ste skromni in radi delate, ampak za to, da ste za svoje delo premalo plačani, ste krivi sami, saj se zase ne postavite. Neutrudno se trudite na vse pretege, da opravite svoje in tuje delo, ker ste prepričani, da ste najboljši, ko pa pride čas, da poberete zasluge, utihnete, se potuhnete in svoje bližnje obremenjujete, kako ste necenjeni in kako so drugi nehvaležni. Leto 2023 se ne bo začelo nič drugače in če že spomladi ne boste pokazali zob, boste vse leto delali kot črv, drugi pa si bodo lastili vaše zasluge. Bodite pogumni, odločni in predvsem zavedajte se, kako sposobni ste. Zaslužite si pohvalo, priznanje in vsekakor tudi plačilo za svoje delo. Pozorni bodite pri posojanju denarja. Najugodnejši čas za poslovno uspeh bo konec prihodnjega leta, saj boste dobili trdo kožo in se boste znali izboriti za to, kar vam pripada.

Zdravje

Device ste takšna znamenja, ki se na vse pretege trudijo ohraniti zdravje in dobro telesno pripravljenost, zato se tudi najlažje odločate za spremembo prehranskega režima, telesno aktivnost in alternativne oblike zdravljenja in negovanja telesa. Nadaljujte tako kot ste živeli do sedaj. Pri prehrani ste izredno vestni in se skoraj da nikoli ne pregrešite, pijete ogromno vode in ljubite telesno vadbo. Vaša največja sovražnik sta stres in sekiranje, saj ste perfekcionist, ki ne pristane na kompromis, zato je zelo pomembno, da se naslednje leto velikokrat sprostite v kakšnih termah, na masaži ali v savni. Največ energije boste imeli v pomladnih mesecih, ko se bo prebujala tudi narava, najmanj pa nekako poleti in pozimi, ko vam življenjski tempo ne bo omogočal vzdrževanja vaše dnevne rutine.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje tehtnica

Ljubezen

Tehtnicam bo leto 2023 na ljubezenskem področju minilo dokaj mirno in brez večjih sprememb. Samske tehtnice se boste imele rade, občudovale boste lepoto, ljubezen in umetnost, vašo pozornost pa bo tokrat pritegnil nekdo, ki bo vaše popolno nasprotje, vsaj na videz. Poskusite se ne zmesti in zaupajte svoji intuiciji. Če vam bo srce narekovalo, da tej osebi dajte priložnost, to tudi naredite, če pa vas bodo gnali predvsem adrenalin, uporništvo in radovednost, se znate pošteno opeči. Zasedene tehtnice boste uživale v življenju v dvoje. Partner bo za vas več kot le oseba, ki vam zagotavlja obilo užitkov, ampak bo tudi vaš steber in tolažba. Najboljši čas za ljubezen in za najlepše romantične trenutke boste tehtnice imele v začetku leta 2023 in v jesenskih mesecih, najslabše pa se vam bo godilo poleti, ko boste imele tudi najmanj življenjske energije. Privoščite si prijeten dopust.

Denar

Prihodnje leto bo na poslovnem področju dokaj umirjeno in nerazgibano, a vseeno zadovoljivo. Nikoli niste veljali za impulzivne in katerikoli korak, ki ste ga storili, ste vedno temeljito premislili in pretehtali vse možne izide. Vaša vztrajnost in doslednost vas bosta tudi v letu 2023 zvesto spremljala in vam zagotavljala počasen, a zanesljiv napredek. Največ težav utegnete imeti v prazničnih mesecih, saj nikakor ne boste mogli ugotoviti, zakaj imate naenkrat toliko izdatkov, zato je priporočljivo, da v bolj naklonjenih mesecih, kot sta julij in avgust, prihranite kolikor se le da. Če se boste odločali za menjavo službe, je najbolje da to storite septembra, ko bodo še vsi dovolj spočiti od dopustov in imeli dovolj elana za nove začetke, saj boste takrat tudi vi imeli največ zamisli in inovacij. Zaupajte lastni presoji, koga izbrati za novega sodelavca in kdo ni vreden vašega časa.

Zdravje

V novo leto boste tehtnice zakorakale vesele, polne energije in svežine, a vaše počutje bo v prihodnjem letu precej nihalo. Zelo bo povezano z vašim ljubezenskim in poslovnim življenjem, saj se vam bo na počutju zelo odražalo, kako uspešni boste v ljubezni in pri poslih. Najslabše se boste počutili ob koncu leta, ko vam bo poslovno šlo najbolj na tesno, saj vam bo primanjkovalo energije, časa in denarja, da bi lahko še naprej ohranjali ritem, ki ste ga navajeni. Osredotočite se na to, kar je vam najpomembneje, da se dobro počutite v svoji koži predvsem pa se potrudite, da ne boste razočarali sami sebe. V naslednjem letu se ne odločajte nikakor ne spreminjajte načina prehranjevanja, saj se vam lahko z lahkoto zgodi, da začnete pretiravati in zaradi pomanjkanja vseh potrebnih hranil, tudi zbolite.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje škorpijon

Ljubezen

Redko katero znamenje se bo lahko pohvalilo s tako razgibanim ljubezenskim življenjem v prihodnjem letu kot vi, ali pa bo ta razgibanost pozitivna ali negativna, pa bo predvsem odvisno od vas. Poskušajte biti bolj dosledni v svojih čustvih in sami pri sebi razčistite, kaj čutite. Najslabše kar lahko storite je, da ste v enem trenutku nadvse navdušeni nad partnerjem, v naslednjem trenutku pa popolnoma hladni in odtujeni. Nikakor ni kriv partner, ampak vi ste tisti, ki morate prekiniti svojo temačnost in nedostopnost in si priznati, da vam je ta oseba zlezla pod kožo. Najbolj jo boste pritegnili, če boste iskreni in si boste dovolili biti ranljivi. Najboljši čas za poglobitev ali konec vajine zveze bo poletje, ko se bosta odpravila na dopust ali se bosta odločala za skupen dom. Samski škorpijoni pa boste čustveno tako nabiti s pozitivno energijo, da boste le stežka ostali samski, a ker boste tako oblegani, boste s težavo razbrali, kdo je vreden vaše pozornosti in kdo ne. Ne padajte na besedičenje, ampak zaupajte svojemu občutku, sicer vam grozi, da boste pristali s povsem napačno osebo, katere se na dolgi rok ne boste mogli zlahka znebiti.

Denar

Prihodnje leto zagotovo ne boste veliko počivali, saj se bodo delovne obveznosti kar vrstile. Obstaja pa možnost, da se boste lotili kakšnega osebnega projekta, kot je morda gradnja hiše, zato le tehtno trošite svojo energijo. Na poslovnem področju se boste nekako vrteli v krogu, saj bodo vaši nadrejeni in ostali sodelavci nesposobni in velikokrat se vam bo zdelo, da opravljate Sizifovo delo, a nujno je, da ohranite mirne živce. Vsa polena, ki vam jih bodo metali pod noge, boste spretno preskočili, a poskusite jih nekje shraniti, ter jih ob pravi priložnosti izpostavite. Ob koncu leta se vam lahko ponudi nova poslovna priložnost ali menjava delovnega mesta, vi pa boste kolebali med večjim zaslužkom, ki ga bo ponujala nova služb in med ustaljenim ritmom dela, ki ga imate v trenutni službi in na katerega ste že tako navajeni. Poskusite se posvetovati z očetom ali z nekom, ki mu zaupate, saj sami ne boste dovolj trezno razmišljali.

Zdravje

Čeprav nikoli niste bili zagnan športnik in imate radi lagodno življenje, boste v naslednjem letu poglobili zanimanje za nenavaden šport, ki ste ga pobliže spoznali v preteklem letu. Najpomembneje je, da pretehtate, ali je izbrani šport za vas dovolj varen in ali se finančno zmorete ukvarjati z njim. Imeli boste ogromno življenjske energije, ki jo boste dodatno vzdrževali z dobro hrano in prijetnim druženjem, saj si boste znali vzeti čas zase in prijatelje. Največ nevarnosti vam preti na področju zob, saj ste precej površni in hitri pri umivanju zob, zato ne bodite presenečeni, če vas zbudi kakšen zobobol. V izogib močnim bolečinam se le kmalu odpravite na preventivni kontrolni pregled, predvsem pa si za ustno higieno vzemite dovolj časa. Za dopust se odločite nekako na sredini leta, saj boste takrat najbolj dovzetni za polnjenje energijskih zalog.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje strelec

Ljubezen

Zasedeni strelci boste imeli veliko srečo na ljubezenskem področju, a hkrati boste zaradi svoje narave, v veliki nevarnosti. Velika večina strelcev se nahajate v zelo harmoničnem partnerskem odnosu, ki ga boste z lahkoto v prihodnjem letu lahko še poglobili, a le če boste lahko zamižali na obe očesi in se na široko izognili spogledovanju z nepomembnimi ljudmi. Lahko se namreč zgodi, da vas bo zanesla strast in boste partnerja prevarali, ker pa ste tako odkriti, mu to ne boste mogli tajiti in takrat bo vajinega odnosa konec. Če utegnete brzdati vaše notranje boje in strasti, se vam lahko zgodi, da boste naslednje leto stopili pred oltar. Samski strelci boste zelo nezadovoljni in nestanovitni, saj boste iskali notranje zadovoljstvo v odnosih z drugimi. Noben ne bo dovolj dober za vas, a na samem boste sovražili sebe. Namesto, da skačete iz avanture v avanturo, se odpravite po pomoč k specialistu, ki vam bo pomagal, da vzljubite sebe, šele nato boste sposobni imeti radi tudi druge.

Denar

V letu 2023 boste na delovnem mestu imeli veliko zadolžitev, saj se zna zgoditi, da se bo nadrejeni odločil za skrčenje delovne sile, obstoječe in nove naloge pa bo razdelil med vas, ki boste službo obdržali. Ne bo vam ustrezal višji nivo zahtevnosti in intenzivnosti dela, zato boste nejevoljni in nezadovoljni. Večja storilnost na delovnem mestu bo od vas terjala davek in tako boste v zasebnem življenju imeli veliko manj energije za lastne aktivnosti. Nikakor ne boste v poziciji, kjer bi lahko izbirali, zato stisnite zobe in če želite ostati zaposleni, poprimite za delo. Najboljši čas za povečanje prihodkov bo ob koncu leta, ko se vam bo pojavila nepričakovana priložnost sodelovanja pri pomembnem projektu, ki bo hkrati bogatil še vaše lastne interese. Potrpežljivost je božja mast.

Zdravje

Na področju zdravja in dobrega počutja vam bo leto 2023 izredno naklonjeno, saj boste kar žareli od energije. Pazite le, da ne boste zaradi tako dobrega počutja, oslepeli za nevarnosti, ki vam bodo pretile, saj se vam bo zdelo, da ste najmočnejši na svetu in da se vam pač nič ne more zgoditi. Na realna tla vas bo postavilo kar nekaj poškodb, ki se vam obetajo naslednje leto. Če boste dovolj previdni, bo šlo le za nedolžne ureznine, zvine in udarnine, če pa boste pretiravali pa vas lahko presenetijo kar komplicirani zlomi in življenjsko nevarne situacije. Vaša postava bo čudovita, izklesana in izražali boste zdravje ter dobro telesno pripravljenost. Poskrbite, da boste vašemu telesnemu hramu dovajali dovolj hranil in vode. Najbolje se boste počutili v spomladanskih mesecih, najmanj energije pa boste imeli poleti. Takrat si brez slabe vesti privoščite počitek in tudi omejite naporno telesno aktivnost.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje kozorog

Ljubezen

Samski kozorogi ne boste zadovoljni z ljubezenskim življenjem prihodnje leto, a odgovorni za to boste samo vi. Ne morete pričakovati, da se bodo vsi prilagajali vam in pri tem pozabili na lastne želje in užitke. Sami ste daleč od popolnosti in zato nikar v drugih ne iščite tistega, česar sami ne boste mogli nikoli ponuditi. Če boste na vseh samo iskali napake, boste sami tudi ostali in leto 2023 je nekako prelomno. Tistim, ki vam v naslednjem letu ne uspe najti nekoga, ki vam bo vsaj deloma ustrezal, grozi, da boste sami tudi ostali. Zasedeni kozorogi boste pa se potrudite, da ne boste tako zadržani in dolgočasni. Čeprav imate svojega partnerja zelo radi, mu to premalo pokažete. Bodite drugačni in partnerja presenetite. Najboljši čas za zbližanje in poglobitev čustev bodo jesenski meseci, ko še ne bo prehladno za romantične sprehode, a bo vseeno dovolj mrzlo za pobeg v savno za dva.

Denar

Po naravi ste več kot pridni in delovni zato večjih finančnih pretresov ne rabite pričakovati v prihodnjem letu, bo pa leto 2023 malce bolj problematično za še nezaposlene, saj nikakor ne boste mogli najti službe, ki bi vam ustrezala. Zelo pomembno je, da v kritičnih trenutkih pozabite na nek vaš ponos in poprimete za delo, ki se vam bo ponujalo, saj od nečesa morate preživeti in verjetno ne želite biti na grbi drugim. Zaposleni kozorogi boste zelo uspešni, saj boste zelo prizadevni in trud se vam bo izplačal. Najslabši čas za nepremišljene poslovne podvige bo poleti, ko bodo vsi dopustniško razpoloženi in bodo neresni za kakršnokoli pomembno poslovno sodelovanje, zato si tudi vi brez slabe vesti privoščite počitek in se na delo vrzite oktobra in novembra, ko boste več kot uslišani.

Zdravje

Leto 2023 boste preživeli uravnoteženo in dokaj mirno, vaše dobro zdravstveno stanje utegne motiti le stres, ki si ga povzročate sami. Ne smete dovoliti, da vas vse tako zlahka vrže iz tira, če pa se že zgodi, da vas nekaj iztiri, pa se o tem s kom pogovorite in se naučite obvladovati stres. Največ težav boste imeli v poletnih mesecih, ker boste zelo zagnani za delo, ki pa vam ne bo šlo za roko, zato si tudi vi takrat privoščite dopust. Nič ne bo narobe, če za dopust izberete lokacijo, ki je tehnološko povsem osiromašena, saj ne boste zamudili nobenega pomembnega službenega klica. Najbolje se boste seveda počutili konec leta, ko se bo približeval vaš rojstni dan. To bo tudi zelo primeren čas za spremembo pričeske ali načina oblačenja. Počutili se boste odlično v svoji koži.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje vodnar

Ljubezen

Zvezde na ljubezenskem področju bodo predvsem naklonjene samskim vodnarjem, ki se bodo večino leta nedolžno spogledovali. Ni izključeno, da boste tudi doživeli ljubezen na prvi pogled, problem bo le v tem, da jo boste doživeli več kot enkrat in se ne boste mogli odločiti, koga in zakaj izbrati, zato boste najverjetneje ostali sami. Tisti, ki boste le premogli toliko samokontrole in se boste odločili za eno izmed simpatij, to odločitev pustite za poletne mesece, ko boste kar žareli, takrat bo pa tudi najmanj možnosti, da se napačno odločite. Zasedeni vodnarji boste bolj kot ne trpeli v ljubezni, saj se boste počutili zelo nesvobodne. Razganjalo vas bo in želeli si boste spogledovanja, kar pa vam bo partner zelo zameril. Poskusite se pogovoriti in mu zaupajte, da pogrešate izzive ter popestrite vajino ljubezensko življenje, a to storite še pred dopustom, sicer se tam utegnete zelo močno spreti. Partner je vsekakor že pripravljen na korak več, a vi ga ne dohajate, zato bo zelo nezadovoljen. Deloma lahko to nezadovoljstvo ublažite z iskrenim pogovorom, a nikakor se ne odločajte za poglobitev odnosa, če ne čutite enako. Pomembnejše odločitve pustite za september in oktober, ko boste bolj realistični in tedaj boste dokončno spoznali, ali si želite resne zveze ali ne.

Denar

Leto 2023 bo nadaljevalo tok sprememb, ki so se vam začele dogajati že pred časom. Takrat ste menjali službo iz osebnih razlogov, v letu 2023 pa boste zamenjali delovno mesto zaradi lastnih ambicij, saj se vam obeta napredovanje. Ne pričakujte, da bo vse potekalo gladko, čeprav boste za prestop že dogovorjeni, saj bo vaš uspeh nekomu močan trn v peti. Bodite taktni in diplomatski, saj vam bo na koncu uspelo. Najugodnejši čas za menjavo delovnega okolja bo začetek prihodnjega leta, finančno pa se vam bo to poznalo šele poleti, ko boste poplačali večino dolgov. Zelo pomembno je, da nikakor ne zapravljate po nepotrebnem in se ne odločate za večje naložbe vsaj do jeseni 2023. Takrat boste tudi lahko računali na pomoč partnerja tako finančno kot zgolj na podporo. Nezaposleni vodnarji boste imeli najbolj ugoden čas za iskanje zaposlitve aprila ali maja. Ponujeno delo tudi sprejmite, saj vam bo prineslo nova poznanstva in osebno zadovoljstvo. Za kratek čas zanemarite jalovo plačilo.

Zdravje

Načeloma imate dokaj zdrav način življenja, zato tudi niste veliko bolni. Tisti, ki ste zaposleni na takšnem delovnem mestu, da ste v konstantnem kontaktu z ljudmi, se nedvomno morate cepiti proti gripi, sicer lahko marca ali aprila resneje zbolite. Okrog maja si privoščite kakšen krajši dopust, izlet, ki bosta napolnil vaše baterije, saj bo narava čudovito zelena in vam prav pisana na kožo. Največ nevarnosti se vam obeta v zimskih mesecih, ko boste navdušeno smučali ali se ukvarjali s kakšno drugo zimsko radostjo, saj lahko pride do nepredvidenih poškodb. Nujno se razgibajte pred športno aktivnostjo. Če boste nadaljevali s tekom čez vse leto, pozimi bodite pozorni, da ne vdihujete preveč mrzlega in vlažnega zraka, saj se lahko zgodi, da se vam ponovi kakšen bronhitis iz otroštva, ki pa nikakor ne bo nedolžen. Proti neželenim odvečnim kilogramom pa se boste najlažje borili tako, da se boste izogibali kupljenim prigrizkom in neredni prehrani.

Letni horoskop 2023 za nebesno znamenje ribi

Ljubezen

Ljubezen je vaše vodilo in vse življenje se trudite najti pravo osebo. Vse kar ste, kar počnete in si želite, podrejate ljubezni in ljubljeni osebi, za katero pa se velikokrat izkaže, da je napačna. Leto 2023 se vam bo začelo umirjeno in v prvih mesecih vam bo uspevalo se brzdati in ne prehitevati dogodkov. Zasedene ribe boste dovolj dostopne za partnerja in hkrati dovolj dostojanstvene, da ne boste dovolile, da vas izkorišča. Bodite pripravljeni, da se v teh trenutkih izkaže, ali je oseba ob vas zares prava ali pa le ena izmed mnogih na vaši trnovi poti. Če se izkaže, da je bila še ena napaka več, se ustavite in podrobno analizirajte ta in vse vaše pretekle neuspele odnose. Če boste dovolj pošteni, boste opazili vzorec, ki ga vlečete za seboj in ki ga lahko spremenite ter tako privabite v svoje življenje zares kvalitetne ljudi. Samske ribe boste največ sreče na področju ljubezni imele v poletnih mesecih, saj boste takrat imele največ časa za druženje in spoznavanje novih obrazov. Zaupajte svoji intuiciji in več poudarka dajte na notranjost kot na videz osebe, boste zagotovo manj razočarani.

Denar

Na poslovnem področju načeloma ne boste imeli težav, prej nasprotno, saj se boste zares trudili in veliko vlagali v svojo kariero od samega začetka leta. Nič vem ne bo težko in z lahkim srcem se boste odločili za dodatna izobraževanja, nadurno delo in spremembo delovnega časa. Samih uspehov svojega truda ne bosta užili takoj, a se bo čez vse leto uspeh stopnjeval in vrhunec dosegel prav pred prazničnimi meseci, kar bo čudovito darilo. Vaša vnema bo pritegnila tudi manj zanesljive in nepoštene sodelavce, ki se bodo želeli okoristiti z vašimi žulji, zato se v prihodnjem letu izogibajte poslovnim ponudbam od ljudi, ki vam niso precej blizu. V poletnih mesecih, ko boste zelo ljubezensko naravnani, boste v veliki nevarnosti pretiranega in nepotrebnega razsipavanja z denarjem. Bodite previdni in preudarni, saj ste za zaslužek trdo garali, prijeten dopust lahko preživite tudi za veliko manj denarja.

Zdravje

Splošno zdravje in počutje bosta v prihodnjem letu zadovoljiva, a nikakor ne boste mogli iz svoje kože. Od časa do časa se boste znova zaprli v svoj svet in takrat boste v nevarnosti, da ponovno zdrsnete v brezno vaše negotovosti, rahločutnosti in nejevoljnosti. Zelo pomembno je, da nadaljujete z aktivnim športanjem, če pa še niste našli pravega športa za vas, poskusite kakšne borilne veščine, kjer boste izločili ogromno negativne energije. Če boste uspeli ohraniti pozitivno naravnanost, se boste uspešno izognili ankcioznosti in tesnobi. V spomladanskih mesecih vas utegne mučiti spomladanska utrujenost, ki bo nekako sovpadala tudi z vašo melanholijo zaradi preteklosti. V takšnih trenutkih poiščite pomoč pri specialistu za reševanje nakopičenih in potlačenih bolečin. Izrednega pomena bodo uspešno in konstantno sproščanje ter pravilna prehrana. Najbolje se boste počutili konec leta, ko boste uspešno premagali ovire ter pridobili na samozavesti.

Kje si lahko preberem veliki letni horoskop 2023 za vsa znamenja?

Če vas zanima napoved vaše prihodnosti, obiščite našo spletno stran in preberite obširen letni horoskop za prav vsa znamenja. Tu lahko preverite, kje se v prihajajočem letu za vas skrivajo prav posebne priložnosti, seveda pa je povsem vaša odločitev, kako jih boste znali izkoristiti. Z močno voljo, pogumom in vztrajnostjo se da doseči res veliko, tako da lahko tudi morebitne pasti, ki vam jih horoskop napoveduje, spremenite v prav posebne priložnosti in dragocene izkušnje.

Opis mojega znamenja se ne sklada s tem, kakršen sem v resnici. Kako to?

Povsem preprosto. Horoskop temelji zlasti na tem, v katerem sončevem znamenju ste rojeni, seveda pa na to, kakšni ste, vplivajo še drugi dejavniki. Kar se tiče horoskopa, je zato dobro preveriti vsaj še vaš podznak, nikar pa ne pozabite, da ste si določene vzorce pridelali tekom svojega življenja, torej so pridobljeni iz okolice. To, kar ste pridobili v življenju, lahko z vztrajnostjo spremenite.

S kom se po horoskopu najbolje ujamem v ljubezni?

Če ste rojeni v znamenju ovna, si za življenjskega sopotnika poiščite vodnarja, če ste bik, vam bo najbolj odgovarjal rak, če ste dvojček, bi vaš sanjski partner vodnar, raki se odlično ujamejo z ribami, levi s strelci, device pa z biki. Tehtnica si bo za najbolj primernega partnerja našla dvojčka, škorpijon raka, strelec pa ovna. Kozorogu nadvse odgovarja bik, ribi pa škorpijon. Čeprav so si nekatere naštete kombinacije morda pravo nasprotje, naj dodamo, da se nekateri znaki med seboj odlično dopolnjujejo – kjer ima eden primanjkljaj, ga drugi lahko kaj hitro dopolni.

Katera znamenja spadajo med najboljše ljubimce?

Vas zanima lestvica TOP 3 v zvezi z najboljšimi ljubimci? To so vodnarji, škorpijoni in strelci, seveda pa bo vsak od njih odgovarjal komu drugemu. Škorpijon je namreč nadvse strasten, samozavesten, medtem ko je strelec izredno pozoren do svoje ljubimke in si bo zanjo ter za njene občutke vzel dovolj časa. Vodnar pa slovi kot prijazen in spoštljiv partner, njegova ljubezenska zveza pa temelji na dobrem prijateljstvu.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*