Humbaur prikolica bo poskrbela za varen prevoz tovora

Nemalokrat se zgodi, da želite iz točke A do točke B ali C pretovoriti kakšno blago ali pa stroj, ki je prevelik za vaš osebni avtomobil. Morda se šele v trenutku, ko potrebujete pomoč druge osebe, zaveste, kako dobro bi bilo imeti malo večji avto ali pa kakšno prikolico, na katero bi natovorili »breme«. Ja, včasih je res dobro imeti dovolj prostora. Humbaur prikolica je za takšne situacije ravno pravšnja izbira. Nakup prikolice namreč ne bo nikoli zgrešen, saj je njen namen vedno pomagati mojstru ali mojstrici. Dobro je le, da veste, kaj si želite. Za to, kaj vam na trgu ponuja nemška znamka Humbaur, pa ne rabite skrbeti, saj bo vsa ponudba predstavljena v nadaljevanju članka.

Prikolice in njihova uporaba

Humbaur prikolica je nemški produkt. »Izdelano v Nemčiji« bi marsikoga, ki išče zaupanja vredne znamke in dobre ter zanesljive produkte, pritegnilo do te mere, da si prebere še malo več. Informacij o izdelku, ki bi lahko potencialno pristal v vaših rokah, ni nikoli dovolj. Splošno znanje o prikolicah je kar solidno. Na forumih se ljudje, ki za svoje delo ali hobije vsakodnevno uporabljajo prikolice, znajo precej razpisati na to temo. Kot rečeno, so avtomobilske prikolice odlična rešitev za prevoz različnih vrst kmetijskih strojev, gradbene opreme, osebnih predmetov in ostalega tovora.

Avtomobilske prikolice so odlična rešitev za prevoz kmetijskih strojev, gradbenega materiala, pohištva in ostalega tovora.

Humbaur prikolica

Podjetje Humbaur je eno izmed vodilnih nemških proizvajalcev avto prikolic. Njihove prikolice odlikuje dobra tehnična zasnovanost ter odlična kakovost. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki so primerne trdnosti. Ker dober glas seže v deveto vas, je pomembno, da so avtoprikolice podjetja Humbaur zasnovane za kvalitetno ter dolgotrajno uporabo. Vse to jim omogoča tudi njihov način dela, saj tesno sodelujejo s svojimi zastopniki. Na ta način se lahko razvoj prikolic prilagaja glede na želje strank. Svojo idealno prikolico lahko med več kot 415 modeli najde prav vsak – trgovec, vrtnar, prevoznik, kmetovalec, ljubitelj konj, tudi gradbenik ali pa domači mojster.

… preizkušena v najtežjih pogojih

Vzdržljivost Humbaur prikolic je preizkušena na testnih stezah pod najtežjimi možnimi pogoji. Ključen je predvsem test stabilnosti ter vzdržljivosti podvozja in okvirja, ki da jasno vedeti, za kako kakovostno prikolico gre.

Zanesljiv slovenski zastopnik podjetja Humbaur

Humbaur prikolica vam je dostopna preko pooblaščenih zastopnikov. Eden najzanesljivejših je zagotovo podjetje Trisa, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 2008. V svoji ponudbi ima več kot 400 modelov avto prikolic tega nemškega proizvajalca. Humbaur prikolica je za vas le nekaj klikov stran. Kako in kaj izbrati med takšno ponudbo, pa več v naslednjih vrsticah.

Vrste Humbaur prikolic

Zgoraj omenjeni slovenski zastopnik podjetja Humbaur vam na svoji spletni strani ponuja pester izbor avtomobilskih prikolic, ki se med seboj razlikujejo po obliki, velikosti ter namenu uporabe.

Enoosna in tandem avto prikolica

Enostavna enoosna Humbaur prikolica je med kupci najbolj priljubljena. Namenjena je predvsem za prevoz različnih kosov pohištva in ostalih osebnih stvari, kot so kolesa, smuči ipd. Na voljo vam je več kot 40 različnih modelov enoosne avtomobilske prikolice z železno ali aluminijasto konstrukcijo. Avtomobilska tandem prikolica ima za razliko od enoosne dve osi, kar omogoča prevoz težjega tovora večjih dimenzij.

Med kupci je najbolj priljubljena enostavna enoosna Humbaur avto prikolica.

Kiper

Na spletni strani podjetja Trisa najdete kiper prikolice z nosilnostjo med 900 in 2.250 kg. Ta vrsta prikolice je priročna ter izjemno uporabna za gradbenike, kmetijske delavce in male mojstre, ki morajo svoj tovor stresti na tla. S pomočjo jeklene prekucne ploščadi in ročne ali pa električne črpalke bo takšno delo opravljeno veliko hitreje, brez pretirane uporabe lastne fizične moči. Ta Humbaur prikolica vam ponuja dve možnosti nagiba: zadaj ali na strani. Nemško podjetje pa je na veselje strank zasnovalo tudi model tandem 3-stranskega kiperja.

Hladilne, prodajne in boks prikolice

Najdete lahko enoosne ali tandem modele. Glede na svoje potrebe pa lahko izberete prikolico s specifično značilnostjo. Vaša Humbar prikolica ima lahko navozno rampo, dvojno steno, njen boks pa je lahko hladilen in zamrzovalen. Prodajne prikolice so za razliko od boks modelov opremljene s pocinkanimi armaturami in razsvetljavo. Trdno in zanesljivo ogrodje takšne prikolice je narejeno iz poliuretanskega jedra, prevlečenega s pocinkano jekleno ploščo v prahu. Na desni strani bo vaša prodajna prikolica, opremljena z loputo, ki se odpira s plinskimi vzmetmi. Ta bo vam in vašim gostom ponudila zaščito pred dežjem in ostalimi vremenskimi ujmami.

Konjske in živinske prikolice

Konjska avtomobilska prikolica je za lastnike konj nepogrešljiv del opreme. Saj veste, da mora biti prevoz konja oz. katerekoli druge živali varen ter kar se da udoben, zato je izrednega pomena, da imate kakovostno in zanesljivo prikolico. Ob nakupu takšne vrste avto prikolice morate biti pozorni še na enostavno nakladanje živali – za kar bo poskrbela stabilna, s hidravličnimi vzmetmi in z gumo prevlečena rampa. Ponjava z okvirjem med 300 in 350 mm bo poskrbela, da bodo živali med prevozom zaščitene pred neugodnimi vremenskimi razmerami.

Ostala ponudba

Poleg zgoraj naštetih vrst avto prikolic Humbar vam omenjeni slovenski zastopnik ponuja tudi različne modele prikolic za prevoz gradbene mehanizacije in vozil ter nekatere specialne prikolice, kot je denimo Humbar prikolica za prevoz kabelskih kolutov.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*