12 kvalitetnih avtoserviserjev v Sloveniji

Ali si želite izbrati kvalitetnega avtoserviserja? Berite dalje in si priskrbite popust in ugodno ceno še danes. Ne plačujte preveč, izbirajte ugodne in kvalitetne, zato jih pokličite ali obiščite še danes.

 

ABC BREZNIK

Blaž Breznik

gsm: 041 641 731 ali 041 271 044( Blaž)

e-mail: breznik.blaz@gmail.com

2380 Slovenj Gradec, Kidričeva 4

Naša obratovalnica je na trgu že od leta 1988. Naše vodilo je, da nas stranka izbere zato, ker nam zaupa, ker ve, da bo pri nas dobila pošteno storitev za pošteno ceno. Ker se stranke rade vračajo k nam in nam pripeljejo tudi nove, vemo, da imamo vse to, nedvomno pa na to kaže tudi dolgoletna prisotnost našega podjetja v regiji. Pri nas poleg vseh znamk osebnih vozil, servisiramo tudi gospodarska vozila, kmetijsko in gradbeno mehanizacijo.

Ves čas stremimo k dodatnemu izobraževanju in izpopolnjevanju znanja , tako, da smo v tem času pridobili mojstrski izpit za avtoelektrikarja, kar je še ena potrditev in dobra izkušnja v stroki. Tako lahko pri nas opravimo storitev popolnega servisiranja avtoelektrike in drugih mehaničnih storitev pri servisu. Nedolgo nazaj smo si pridobili licenco EUROSERVIS, tako, da lahko servisiramo vse vrste avtomobilov v garanciji, na kar smo zelo ponosni.

Ker vemo, da se tehnologija nenehno spreminja in razvija tudi v avtomobilski industriji, se naši zaposleni ves čas izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje na različnih seminarjih, da lahko sledimo vsem novitetam na tem trgu.

Pri nas stranka lahko opravi popoln servis-mehanske, avtoelektrikarske in vulkanizerske storitve, prav tako tudi avtokleparske- ličarske. Stranka lahko na naši lokaciji opravi tehnični pregled, ponujamo pa tudi storitev ročne avtopralnice.

Ponosni smo na naše široko strokovno znanje, na kvalitetne in profesionalne storitve ter na naš dober in pošten odnos s strankami.

Če pa se vam slučajno zgodi, da zaradi okvare obstanete nekje na cesti ali pa avto ni vozen, vi ga pa želite spraviti do nas, vam ponujamo tudi avtovleko.

 

ART MOTORS

sestavljanje in obnova motorjev

gsm: 051 655 798 (g. Željko)

e-mail: info@artmotors.si

1235  Radomlje, Hujska cesta 6

Strokoven in profesionalen kader je eden izmed pomembnih členov za zagotovitev dobre in kvalitetne storitve. Mi tak kader imamo, saj smo si poleg dela doma, izkušnje nabirali tudi v tujini. Če pa k temu dodamo še transparentnost, dober in pošten odnos do strank ter njihovo zadovoljstvo z opravljeno storitvijo, je to vodilo za uspeh. Saj zadovoljne stranke so naša najboljša referenca.

Naše podjetje je specializirano za generalno obnovo motorjev, pri čemer nudimo 24-mesečno garancijo. G. Željko pravi, da je to delo vedno rad opravljal in imel že kot 22-letni mulc vizijo, da bo imel podjetje, vodilno na področju sestavljanja in obnove motorjev. To vizijo zdaj vsakodnevno uresničuje. Začel je v garaži, iz česar je zrasla prva delavnica, ki se je razvila v današnje podjetje, kjer stranki ponujajo tisto, kar je najboljše za njih in njihova vozila. Da pa lahko to uresničujejo, se zaposleni vseskozi izobražujejo na področju sestavljanja in obnove motorjev ter postopkov pri tem, saj so le ti nujni, da so motorji profesionalno in kakovostno obnovljeni ali sestavljeni.

Pri nas ni nič prepuščeno naključju, vse je narejeno premišljeno in natančno, do najmanjšega vijaka. Držimo se tudi načela, da storitev opravimo v dogovorjenem roku. Opravljamo pa storitve obnove in popravila motorjev, obnove motornih glav in restavriranje motorjev starodobnikov.

Ker morda katera stranka ne pozna dobro razlike med obnovo in popravilom motorja, skušamo skupaj z njimi s tehničnim svetovanjem najti najbolj optimalno rešitev zanje. S korektnim in direktnim odnosom tako zagotovimo kvalitetno in strokovno izpopolnjeno obnovo ali popravilo motorja. Našim strankam pa nudimo še dodatno ugodnost-brezplačen prevoz okvarjenega vozila do nas in potem popravljenega nazaj do stranke, kjerkoli po Sloveniji. Nezanemerljivo pa je tudi dejstvo, da so naši zaposleni nadpovprečno plačani.

KRIŽNIK BLAŽ s.p.

vulkanizerstvo

gsm: 041 634 064

e-mail: info@vkb.si

3310 Žalec, Cesta na Lavo 1

25 let izkušenj na področju vulkanizerstva sigurno nekaj šteje. Začetki našega podjetja segajo v leto 1994, pred tem sem bil zaposlen v nekem drugem vulkanizerskem podjetju. Ves čas se trudimo storitve opravljati po najboljših močeh, kvalitetno, kakovostno in profesionalno, saj nam je zadovoljstvo naših strank nadvse pomembno. Vulkanizersko delavnico redno posodabljamo z mnogimi sodobnimi napravami, ki so potrebne za dobro delovanje podjetja in za kakovostno izvajanje naših storitev. Poleg tega pa se vsi zaposleni (11), dodatno izobražujemo in izpopolnjujemo svoje znanje. O naši visoki kvaliteti storitev nekaj pove tudi dejstvo, da nas že od l. 2012,pa vse do danes, priznano podjetje BISNOBE uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji, tako, da spadamo med top slovenske poslovne subjekte in smo tako upravičeni do uporabe statusa AAA kot simbola odlične bonitete. Vse to je sigurno rezultat našega dela, našega znanja in stremljenja h kar najboljšim rezultatom. Pridobili pa smo tudi naslov MICHELINOVEGA certificiranega prodajnega mesta(l. 2010), ki ga z veseljem in ponosom nosimo, saj dodatno potrjuje kakovost naših storitev in je priznanje našemu znanju in dodatnemu usposabljanju.

Ne smemo pa pozabiti tudi na naš prijazen, pošten in korekten dostop do strank, saj jim vedno skušamo priti nasproti.

Če omenimo še vse storitve vulkanizerstva, ki jih stranka lahko dobi pri nas: menjava pnevmatik in platišč tako za osebna kot tovorna vozila in motorje, popravila pnevmatik in platišč, ravnanje aluminijastih platišč. Ponujamo pa tudi prodajo novih pnevmatik, platišč, distančnikov in vijakov. Smo uvozniki pnevmatik znamk GOODYEAR, MICHELIN, BRIDGESTONE.

 

ŠTUNFI avtoservis d.o.o.

gsm: 041 823 162

e-mail: stunfi@siol.net

1217 VODICE, Bukovica pri Vodicah 35

Naš avtoservis je na tem trgu že od leta 1997, v tem poslu pa smo prva generacija. V več kot 20 let dolgi karieri smo pridobili in nabrali obilo bogatih izkušenj, zato vam lahko zagotovimo, da bo naše delo opravljeno kvalitetno, strokovno in v najkrajšem možnem času. Da je res tako, priča obsežen seznam naših strank, s katerim se lahko pohvalimo. Pri nas je stranka na prvem mestu, saj se zavedamo, da , če jo hočemo obdržati in preko nje pridobiti nove stranke, ji moramo ponuditi kvalitetno, kakovostno in profesionalno opravljeno storitev. Vemo pa, da je pomemben tudi naš odnos do strank, ki mora biti pošten in korekten. Tisto, kar stranki obljubimo, bo tudi dobila in sicer pošteno in kvalitetno opravljeno storitev za primerno ceno. Zadovoljna stranka se bo rada vrnila nazaj in z veseljem naše podjetje priporočila še komu.

Da je naše podjetje prava izbira, govori tudi to, da lahko pri nas poleg servisa poskrbimo še za popravila vseh vrst vozil, nudimo tudi avtokleparske in avtoličarske storitve, vozilo vam tudi vrhunsko globinsko očistimo, če pa vaš avto potrebuje poliranje-smo tu mi. Opravljamo tudi cenitve poškodovanih vozil. Imamo pogodbeni servis za zavarovalnice SAVA, TRIGLAV, GENERALI, ERGO, sodelujemo pa še z nekaj drugimi zavarovalnicami.

Kvalitetna storitev, profesionalnost, dober odnos, pa tudi dobra cena, vse to so reference, ki pravijo, da smo prava izbira za vas.

 

TOM-MET d.o.o.

menjava avtostekel

gsm: 040 900 600

e- pošta: info@tom-met.si

1380 Cerknica, Podskrajnik 55

Morda nam je v kakšno steklo priletel kamenček, ki ga sploh nismo opazili, morda nam je steklo počilo ob kakšnem nenamernem ali namernem udarcu ali je prišlo do poškodbe pri toči..v vsakem primeru je to potrebno čimprej sanirati, saj najbrž nihče nima želje, da se mu vetrobransko steklo ali pa katero drugo kar naenkrat sesuje.

Po zaposlitvi v podjetju, ki se je ukvarjalo z menjavo stekel, sem se v začetku tega tisočletja odločil za samostojno pot.  Ves čas sem se izobraževal in izpopolnjeval svoje znanje, prav tako vsi moji zaposleni. Tako se danes naše podjetje lahko pohvali z vrhunsko odzivnostjo, z visokokvalitetnimi lepili, naša prednost pa je tudi možnost opravljanja storitve na terenu. Smo med najboljšimi pri menjavi, popravilu in vgradnji avtostekel. Pri nas vam popravimo ali zamenjamo stekla na vozilih katerekoli znamke. Delo opravimo profesionalno in v najkrajšem možnem času. Stekla menjujemo tudi na starejših modelih vozil, saj imamo vedno na zalogi več vrst stekla. Pri delu uporabljamo najboljša, vrhunska lepila, prav tako tudi orodje, zato je storitev pri nas zagotovljeno opravljena kvalitetno in kakovostno ter na visoki profesionalni ravni. Opravimo lahko tudi cenitev škode, ki je nastala na vašem vozilu, saj sodelujemo z večino zavarovalnic.  Menjujemo in popravljamo pa stekla tako na osebnih kot tudi gospodarskih vozilih.

Naše podjetje odlikuje poleg večletne tradicije in prisotnosti na trgu ter s tem tudi izkušnje, tudi veliko število zadovoljnih strank, bogat asortiman avtostekel,seveda pa tudi naše znanje, ki ga ves čas izpopolnjujemo in bogatimo. Naša prednost je tudi to, da lahko delo opravimo na terenu. Odlično pa tudi sodelujemo s konkurenco, saj izmenjava mnenj, podatkov in izkušenj bogati in koristi tako eni kot drugi strani.

 

AVTOSERVIS Kavnik Zdenko Cvilak s.p.

tel.: 02 331 34 80

e-mail: zdenko_cvilak@t_2.net

2000 Maribor, Ilijeva ulica 5

Delo okoli avtomobilov me je vedno veselilo, že kot otrok in kasneje kot najstnik sem se vedno smukal tam, kjer se je kaj dogajalo okoli avtomobilov. Svoj poklic imam rad in se tudi zdaj ne bi odločil za kakega drugega. Menim, da , ko delo opravljaš z veseljem in ljubeznijo, je še toliko bolje opravljeno, da ne omenjam zadovoljstva, ki ga čutiš v sebi.

Naš avtoservis  je že kar dolgo vrsto let v Mariboru in okolici znan po zanesljivosti in kvalitetno opravljenih storitvah servisa vozil vseh znamk, pa tudi po tem, da veljamo za ugoden servis. Pravzaprav je naša delavnica med najstarejšimi v Mariboru, saj njeno odprtje sega v leto 1967, ko je moj tast pričel z avtokleparstvom. Tako poleg servisa še vedno opravljamo tudi avtokleparske storitve.  Odlične reference, specialna znanja in izkušnje pa smo pridobili tudi s tem, da predelujemo vozila za potrebe avtošol ( vgrajujemo dodatne stopalke, ogledala…), kar zdaj delamo že 25 let in sicer smo predelali vozila za večino avtošol po celotni Sloveniji in sicer po vseh predpisih in zahtevah za varno vožnjo kandidatov za vozniški izpit.

Pri nas vam hitro, predvsem pa kvalitetno popravimo in obnovimo različne znamke vozil, vseskozi pa stremimo k temu, da smo res cenovno dostopni, kadarkoli nas potrebujete.

Predanost stranki, upoštevanje njenih želja in zahtev, predvsem pa kakovostno, profesionalno in kvalitetno opravljene storitve vodijo tako mene kot moje zaposlene pri našem delu.

 

BOSCH SERVIS VOZIL

AČKO MILAN s.p.

gsm: 041 273 738

e-mail: milan_acko@gmail.com

2314 Zgornja Polskava, Bukovec 10/a

Če mene kdo vpraša, kaj je pomembno pri izbiri avtoserviserja, bi rekel, da mora serviser znati prisluhniti stranki in za njegovega jeklenega konjička kvalitetno in kakovostno poskrbeti.  Sam sem si že kot otrok želel v ta poklic in tako sem zdaj na sceni že 25 let, tradicija pa se bo očitno nadaljevala, saj imam za seboj podmladek, tudi moj sin se je našel v tem poklicu.

Naš avtoservis velja za zanesljiv, pa tudi cenovno dostopen, zato smo sigurno pravi naslov za tiste, ki v našem delu Slovenije iščejo kvaliteten, kakovosten , hkrati pa tudi cenovno dostopen servis za svoje vozilo.

Pri nas lahko opravite servis za vozila vseh znamk, tako osebnih kot tudi lahkih dostavnih vozil. Že skoraj dve desetletji pa smo tudi del BOSCH servisne mreže.

Poleg naše primarne dejavnosti nam stranke zaupajo tudi pri obnovi turbopolnilnikov.  Krog zadovoljnih strank pa si uspešno širimo še z več storitvami, ki jih stranke lahko opravijo na enem mestu in sicer:

-avtoservis

-priprava vozila na tehnični pregled

-polnjenje klima naprav

-diagnostika vozila

Z odlično ponudbo, kvalitetno, strokovno in hitro opravljeno storitvijo, s profesionalnostjo, poštenim in dobrim odnosom do strank smo prepričani, da so naše reference tako dobre, pravzaprav odlične, da se stranke odločijo za nas.

 

 

AVTOSERVIS VIDRIH d.o.o.

gsm: 031 730 630( g. Dejan)

e-mail: lilijana.vidrih@siol.net; dejan.vidrih@gmail.com

1380 Cerknica, Cesta 4. maja 10

Že kot otrok je g. Dejan rad prihajal k očetu v delavnico in ga opazoval pri delu, saj ga je prav vse zanimalo. Tako mu je poklic avtomehanika kar nekako zlezel pod kožo in samoumevno se je zdelo, da bo nadaljeval družinsko tradicijo na Notranjskem, natančneje, v Cerknici.  So pooblaščeni servis za vozila znamke RENAULT, seveda pa opravljajo servis tudi za vozila drugih znamk.

Gospod Dejan pravi, da je že po srcu mehanik, svoje delo pa opravlja z veseljem in srčnostjo ter predanostjo, kar pa je najbolj pomembno, delo opravlja kvalitetno, kakovostno in z vso potrebno strokovnostjo. Skrbi tudi za to, da ves čas sledijo trendom in razvoju, zato se ves čas izobražujejo in skrbijo za to, da izpopolnjujejo svoje znanje, kar je pri tej dejavnosti vsekakor potrebno, saj tehnologija skoraj vsakodnevno napreduje in je na trgu vedno kaj novega, kar moraš vedeti in osvojiti, da zagotoviš kakovost svojih storitev in ohraniš konkurenčnost.

Kljub visoki kakovosti, izredni strokovnosti in profesionalnosti pa so cene v njihovem servisu primerne in dostopne.

Pri njih je rok plačila 15 dni, zagotavljajo, da stranke račun vedno poravnajo, kar nedvomno kaže na to, da so zadovoljne z njihovim delom.

Njihova najboljša referenca so zadovoljne stranke, ki se vračajo k njim in jih brez težav in z veseljem priporočajo tudi svojim prijateljem, sorodnikom in znancem.

 

DANILO STOJAN s.p.

gsm: 031 483 007

e-mail: danilo.stojan@gmail.com

3320 Velenje, Paka pri Velenju 40 F

Ste morda iz Velenja ali okolice? Vaš avto potrebuje servis? Potem se obrnite na nas. Zagotavljamo vam dobro, kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljeno storitev na vašem vozilu. Gospod Danilo sicer prihaja s kmetije, a je splet okoliščin tako nanesel, da se je vpisal v avtomehanično šolo, ta poklic vzljubil in ga tako zdaj že vrsto let  predano in z veseljem opravlja. Začelje dobesedno iz nič, leta 2010 pa pričel graditi svojo delavnico, v kateri vam danes lahko ponudimo visoko kvalitetne storitve servisa različnih vozil, saj se dobro zavedamo, da je pomembno, da so naši jekleni konjički v dobrem stanju, saj so le tako primerni za v promet in zagotavljajo kar najbolj varno vožnjo, vsaj z vidika tehnične brezhibnosti vozila. G. Danilo pravi, da je zanj pomembna tudi čistoča in urejenost delavnice, saj je v takem okolju prijetneje delat, dober  vtis pa naredi tudi na stranke. Seveda pa je najbolj pomembno, da je delo opravljeno kvalitetno, strokovno in na visoki profesionalni ravni ter seveda natančno, da bo stranka zagotovo zadovoljna.

Pomembna pa je tudi poštenost, dober in korekten odnos do strank in transparentnost.  V vse to se boste lahko prepričali, če nam boste zaupali servis vašega vozila.  Naše stalne stranke o nas pogosto govorijo v presežnikih, kar je za nas še dodatna motivacija.

Kakovost, strokovnost, korektnost in poštenost nas vodijo pri našem delu in so poleg zadovoljnih strank naše glavne reference.

 

AVTOSERVIS Janez Janže s.p.

gsm: 041 702 287

e-mail: janez.janze@siol. net

3327 Šmartno ob Paki, Letuš 81

Če boste želeli opraviti servis svojega vozila, hkrati pa vam je morda poteklo ( ali pa bo to kmalu) zavarovanje vašega vozila in ste kje iz Zgornje Savinjske doline, potem je ta servis pravi naslov za vas. Poleg tega, da opravlja servis vozil različnih znamk, je g. Janez tudi zavarovalniški agent., ki trenutno največ dela za zavarovalnico GENERALI, ima pa vsesplošno licenco za zavarovanja.

Da se bo najverjetneje odločil za poklic avtomehanika , se je kazalo že v Janezevem otroštvu, saj je vedno rad nekaj popravljal, razstavljal in sestavljal, med drugim tudi avtomobile. Sprva igračke, z leti pa prave avtomobile. Zdaj poklic avtomehanika predano opravlja že 30 let.

Njegovi prvi začetki so bili v podjetju AVTO CELJE, kjer se je izučil, z letom 1997 pa se je odločil za samostojno pot, po kateri še vedno uspešno stopa. Njegov servis odlikuje hitra odzivnost, odlična podpora strankam, v prvi vrsti pa kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljene storitve, dodana vrednost pa je tudi to, da pri njih stranka dobi vse na enem mestu.

Njihova posebnost pa je, da pri njih obnavljajo( restavrirajo) starodobnike t.i. “oldtajmerje”, kar je seveda kar velik izziv.

Tudi pri njih ne gre brez nenehnega izobraževanja in dopolnjevanja že pridobljenih znanj.

Kakovost, hitra odzivnost, dobro in kvalitetno opravljeno delo za primerno ceno jih vodita pri njihovem delu.

 

AVTOSERVIS ERŽEN d.o.o.

gsm: 051 350 317; 041 722 559 ( g. Robert)

e-mail: danica.erzen@gmail.com

4420 Škofja Loka, Grenc 19

Avtoservis Eržen je družinsko podjetje, ki je prisotno na trgu že dolgo vrsto let. Na tekmovanju MEHANIK, ki ga organizira revija MEHANIK, v sodelovanju z ŽURNALOM, ima g. Robert doseženo enkrat 1. in enkrat 2. mesto, kar kaže na njihovo kakovost, kvaliteto in strokovnost pri opravljanju storitev. G. Robert pravi, da mu je bil poklic avtomehanika takorekoč položen v zibelko, saj je ta poklic opravljal že njegov oče in se v kakem drugem poklicu enostavno ni videl. Tako zdaj nadaljuje družinsko tradicijo kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljenih storitev servisiranja osebnih vozil. V njihovem podjetjun se dobro zavedajo, da je dobro, natančno opravljeno delo zelo pomembno za brezhibno delovanje vozila, zato je njihova osveščenost na tem področju na izredno visokem nivoju. Ves čas skrbijo za izpopolnjevanje znanja in dodatno izobraževanje zaposlenih na svojem strokovnem področju, saj le tako lahko zagotavljajo visoko kvalitetne, strokovne in profesionalne storitve.

Že 20 let so pooblaščenci za servis vozil znamke RENAULT, sedaj pa so se specializirali za servise vozil ameriških znamk, seveda pa opravljajo tudi splošen servis vozil različnih znamk.

Pri njih vam zagotovijo celosten avtoservis, tako diagnostiko vozila, mehanične in storitve karoserije, vulkanizerstvo, nadomestne dele in dodatno opremo.

V kolikor jih vaše vozilo potrebuje, pri njih opravijo tudi avtokleparska in avtoličarska dela.

Z njihovimi storitvami, ugodnostmi, dodatno ponudbo in tudi ceno, boste sigurno zadovoljni.

 

LEON NOVAK s.p.

gsm: 041 688 186

e-mail: info@karoserija-novak.si

1360 Vrhnika, Robova cesta 41

Vam je pomembno, da se ponudnik storitve kar najbolj natančno drži tistega, kar reče, da delo opravi v relativno kratkem času, strokovno in kvalitetno, sploh, ko se gre za vašega jeklenega konjička? Potem se obrnite na gospoda Leona Novak, kjer boste dobili točno tisto, kar vam bo obljubil, se pravi dobro, kvalitetno in relativno hitro opravljeno storitev.

Kot je pogosto v tem poklicu tudi g. Leon nadaljuje družinsko tradicijo, posel je prevzel od svojega očeta. Na trgu servisiranja vozil so že več kot 50 let, tako da so njihove izkušnje ogromne, danes obogatene z sodobno tehnologijo in dodatnim znanjem.

Imajo pogodbe z zavarovalnicama SAVA in TRIGLAV, delajo pa tudi za druge zavarovalnice.

V podjetju opravljajo tudi kleparske in ličarske storitve za vozila vseh znamk. Nudijo tudi možnost nadomestnega vozila. Njihove delavnice so sodobno opremljene, pri delu pa uporabljajo izredno kvalitetno orodje in materiale vrhunske kakovosti.

Veliko popravljajo karambolirana vozila, delo opravijo kvalitetno, strokovno in profesionalno, saj se zavedajo, da je takšno delo treba dobro in natančno opraviti, ” v nulo”, bi rekli, da je vozilo spet primerno, predvsem pa varno za vožnjo. Istim načelom sledijo tudi pri opravljanju servisa vozil in drugih storitvah, ki jih ponujajo. Nudijo tudi saniranje mehanskih poškodb na vozilu, np. udarcev toče.

Tudi cene njihovih storitev so primerne in dostopne. Veliko pa dajo na reklamo “od ust do ust”, zato svoje delo vedno opravijo profesionalno, strokovno, kvalitetno in hitro, saj vedo, da če bo stranka zadovoljna, se bo vedno vračala k njim, hkrati pa jih priporočila še drugim.

 

Članek je pripravil Center hitrih d.o.o.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*