Letni horoskop vodnar 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Vodnar.

horoskop vodnar letni horoskop 2018 zvezde

 

Ljubezen – Letni horoskop vodnar 2018

Ne glede na to, ali se trenutno nahajate v romantičnem ali prijateljskem odnosu – slednji se bo v prihodnem letu močno poglobil ter postal bolj čustven. Morda boste ravno zato pričeli razmerje z nekom, do katerega ste do sedaj gojili le prijateljska čustva. Čeprav imate običajno raje manj zavezujoče odnose, ki temeljijo predvsem na prijateljstvu ter spontanosti, boste v letu 2018 hrepeneli po globljih ter resnejših razmerjih. Tako samski vodnarji, kot tisti v razmerjih, boste pretehtali obstoječe odnose ter se odločili, katere želite še naprej negovati. Prav mogoče je, da boste svoj prijateljski krog zožili za kar nekaj članov. Ostali bodo le tisti, ki si to resnično zaslužijo.

Vodnarji ter vodnarke, ki iščete svojo sorodno dušo, boste v prihajajočem letu spoznali veliko novih ljudi. Svetujemo vam, da se odločite za osebo, ki je prav tako razigrana, sveža ter spontana kot vi. Tisti, ki ste v razmerjih, boste morda srečali nekoga, ki bo vaš svet obrnil na glavo. Ohranite mirno kri ter se ne vdajte začetni zaljubljenost. Občutja bodo namreč izginila ravno tako hitro, kot so se pojavila. Ker vam lahko ljubezenski trikotniki močno otežijo življenje, se vanje ne podajajte. Raje se odločite za iskrenost ter se s partnerjem pogovorite o prihodnosti vajinega odnosa.

Denar – Letni horoskop vodnar 2018

Vodnarji, v prihajajočem letu vas bodo zelo verjetno presenetili nepričakovani stroški. Poskrbite, da boste imeli dovolj privarčevanega denarja, s katerimi jih boste lahko pokrili. Zelo hitro se lahko zgodi, da bo vaše finančno stanje v letu 2018 precej nestabilno – tudi zaradi nepotrebnega zapravljanja.

Ker je zelo verjetno, da se boste odpravili na daljše potovanje, se opremite tudi s finančnimi rezervami. Mogoče je namreč, da finančne razmere na potovanju ne bodo takšne, kot ste jih sprva ocenili.

Če ste v prejšnjih letih lenarili ter dopustili kopičenje obveznosti, se boste v letu 2018 z njimi soočili. Morda ste jih prelagali ter na račun prostega časa uživali, ali pa ste zapravljali po nepotrebnem. V vsakem primeru boste naslednje leto primorani sprejeti odločitev, kaj sploh želite ter kam se boste usmerili. Naveličali se boste konstantnega menjavanja služb ter se končno vprašali kaj želite početi v dolgoročni prihodnosti. Nekateri se boste tako lotili pisanja že dolgo pozabljene diplome, spet drugi pa se boste podali na lov za dobro službo. Pomoč drugih vam bo prišla zelo prav, zato se odpovejte pretiranemu individualizmu ter sprejmite nasvete drugih. Hkrati se predajte ustvarjanju novih socialnih omrežij, s katerimi boste veliko storili za napredek vaše kariere.

Zdravje – Letni horoskop vodnar 2018

Vodnarji boste v letu 2018 zdravi, sproščeni ter zadovoljni. Vaše misli bodo jasne, telo pa oblikovano. Seveda ne pozabite na zdravo prehrano, zadostno hidratacijo ter gibanje, vsekakor pa ne pretiravajte.

Kadar boste začutili padec v energiji je čas, da se nekoliko distancirate od vsakdanjih obveznosti ter si vzamete kakšen dan zase. K ohranjanju vitke postave ter mentalnega zdravja vam bo močno pripomoglo tudi redno izvajanje joge ter obisk term. Morda se odločite tudi za masažo – zanjo lahko prosite tudi svojega partnerja ter tako z njim preživite še nekaj dodatnega časa.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*