Letni horoskop bik 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Bik. 

horoskop bik letni horoskop 2018 macka

Letni horoskop bik 2018

Ljubezen – Letni horoskop bik 2018

Ljubezen bo v letu 2018 prežemala vsa področja vašega življenja. Oddani biki boste svoj odnos s partnerjem še bolj poglobili – najverjetneje na račun novega skupnega hobija. Če seksualni odnos v vašem dolgoročnem razmerju nekoliko stagnira, ga boste v letu 2018 uspeli popestriti. Pozorni bodite samo na občutja partnerja ter vaše želje izrazite na način, ki ne bodo prizadele njegove samozavesti.

Prihajajoče leto bo za samske bike ter bikice pestro ter raznoliko. Spoznali boste mnogo novih ljudi, vendar bodite pozorni, da pri tem ne zamudite osebe, ki se na prvi pogled zadržuje bolj v ozadju. Osebo, s katero boste pričeli razmerje, najprej dodobra spoznajte. Pojdite z njo na zmenek v dvoje, na kavo ali v toplice. Šele v sproščenem okolju boste spoznali, kako vam lahko nekdo priraste k srcu.

Po naravi bolj zadržani biki se potrudite ter bolj nazorno izkažite svoja čustva, vaš partner vam bo hvaležen. Osamljenim se v letu 2018 obetajo tudi nova prijateljstva – če boste le stopili iz svoje cone udobja ter se končno vpisali na tisti tečaj, ki vas že tako dolgo mika!

Denar – Letni horoskop bik 2018

Ker biki težite k stabilnosti, imate svoje finance večinoma pod kontrolo. Tisti, ki s svojim denarnim stanjem še vedno niste zadovoljni, poskušajte več vložiti v razvoj svojih znanj ter kompetenc, namesto, da si kupujete materialne stvari, ki vas na dolgi rok nikakor ne obogatijo. Ker se bo vaše službeno življenje letos nepričakovano spremenilo, s svojimi financami ravnajte preudarno ter ne zapravljajte po nepotrebnem.

Čeprav se vam velikokrat zdi, da vaš šef nima ustreznih znanj za vodenje vašega kolektiva, se zadržite pred preveč neposrednim izražanjem vaše slabe volje. Skušajte najti način, na katerega svojih nadrejenih ne boste užalili, hkrati pa jim boste vseeno povedali, kako se počutite. Napoved za leto 2018 vam svetuje, da v prihajajočem letu gradite svoje profesionalne odnose, še posebej, če si želite uspeha ter napredka. Zavedajte se, da so vaši nadrejeni na koncu koncev le ljudje, tako kot vsi, zato ne marajo umazanih iger ter govoričenja za hrbtom.

Zdravje – Letni horoskop bik 2018

Kljub visokim kariernim ciljem ter živahnim odnosom v vašem vsakdanjem življenju, se v letu 2018 posvetite svojemu zdravju. Pozorni bodite sploh v primeru, da opažate spremembe v vašem telesu, kot je pridobivanje telesne teže, slabši nivo energije ter konstantna utrujenost. Če opažate tovrstne simptome je namreč čas, da svoj življenjski stil korenito spremenite. Najprej se posvetite primerni prehrani, vendar ne posegajte po dietah, ki obljubljajo takojšnji učinek. Pot do uspeha je dolga, zato pri doseganju boljšega zdravja ni bližnjic. V svoj vsakdan vnesite čim več gibanja, pa četudi za kratek čas. To bo pomagalo tudi tistim, ki vas mučijo kronične bolečine v mišicah ali sklepih zaradi dolgih ur sedenja pred računalnikom. Slednji poskusite tudi različne tehnike masaž.

V primeru slabega počutja, obiščite zdravnika ter ne iščite možnih odgovorov na internetu. Ne pozabite na vnos zadostne količine vode. V drugem delu leta bodite pozorni na preteče nevarnosti duševnih težav – poskrbite za sprostitev stresa ter tesnobe in izražanje vseh čustev, tudi tistih manj prijetnih.

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*