Letni horoskop strelec 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Strelec. 

horoskop strelec letni horoskop 2018 prihodnost

Ljubezen – Letni horoskop strelec 2018

Z okrepljeno mentalno energijo prihajajo tudi močnejši čustveni odnosi. Za strelce bo leto 2018 posejano z nepredvidljivimi rezultati, tudi na ljubezenskem področju. Samski boste svojo srečo poskušali spontano, tisti v razmerjih pa se boste spraševali, kdaj je pravi čas za naslednji korak.

Strelci ter strelke, ki svojo sorodno dušo še vedno iščete (ali pa tudi ne), boste v prihajajočem letu naleteli na spolzka tla. Obetajo se vam nova poznanstva, še bolj verjetno pa je, da se bo romantična zgodba nepričakovano spletla z nekom, ki ga že dolgo poznate. Morda bo to dober prijatelj, s katerim ste nekoč preživljali veliko časa, ali pa celo bivši ljubimec.

Zasedeni posamezniki, rojeni v znamenju strelca, boste v letu 2018 partnerski odnos še poglobili. Čaka vas sicer nekaj težkih odločitev, vendar se bo na koncu vse izšlo tako, kot je treba. V svoji boljši polovici boste iskali čustveno ter mentalno oporo, k njej pa se boste obrnili tudi po nasvet. Mogoče je, da se bosta v letu 2018 področji ljubezni ter kariere prekrižali. Obstaja možnost, da boste morali izbirati med stvarmi, ki vam pomenijo zelo veliko. Morda boste v želji po napredovanju v karieri primorani zapostaviti vašega partnerja, ki bo dogajanje sprejel z odporom.

Posameznikom, ki s svojim romantičnim življenjem niso zadovoljni, obeta leto 2018 velike spremembe. Če ste v odnosu nesrečni vas bo morda zamikala avantura v službi, vendar namesto nespametnih odločitev raje sprejmite nasprotne – pogovorite se s partnerjem ter s skupnimi močmi poiščita odločitev.

Denar – Letni horoskop strelec 2018

Strelcem se v letu 2018 obeta težka finančna situacija, ki jo bodo prešli le z večjimi vlaganji v delo. Čeprav ste vajeni, da se finance na vaš bančni račun pritekajo kot po maslu, se bo letos to spremenilo. Za zaslužek se boste morali potruditi ter žrtvovati veliko svojega časa, pa tudi živcev. V drugi polovici leta se ne lotevajte večjih investicij, prav tako pa se skušajte izogniti konfliktom v službi. Veliko opravka boste imeli z avtoritetami, zato je dobro, da nekoliko dozorite ter se naučite negovanja profesionalnih odnosov.

Na področju šolanja boste uspešni, vendar bo prav tako v ospredju odnos z avtoriteto. Morda boste imeli težave pri iskanju mentorja za diplomo, ali pa vam bo preglavice ustvarjal še zadnji izpit. Z vztrajnostjo ter dobro voljo, predvsem pa pozitivnim pogledom na svet, boste prešli vse prepreke ter iz izkušnje potegnili veliko novega znanja.

Zdravje – Letni horoskop strelec 2018

Vaše mentalno zdravje bo v letu 2018 na višku, imeli boste tudi ogromno energije za učenje ter opravljanje intelektualnih del. Morda vam bo telesno zdravje v prvi polovici leta ponagajalo s kakšnim prehladom – vzemite to kot opozorilo telesa, da ne dobiva dovolj počitka ter da zanj ne skrbite dovolj.

Medtem, ko je zadostna količina gibanja še vedno zelo pomembna, pa se po drugi strani skušajte izogniti mučenju svojega telesa ter duha. Zavedajte se, da je vztrajnost ključ do uspeha. Ker boste med prazniki nekoliko bolj leni, uživali pa boste tudi  v vseh dobrotah, se v običajno rutino povrnite počasi. Prav vam bo prišlo tudi očiščevanje telesa z zelenjavnimi sokovi ter sladkorni post.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*