Letni horoskop škorpijon 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Škorpijon. 

Ljubezen – Letni horoskop škorpijon 2018

Samski škorpijoni ter škorpijonke, pripravite se na leto nepozabnih uric, ki jih boste preživeli s prijetno osebo. Če iščete nova romantična poznanstva, boste primorani stopiti izven cone udobja ter pristopiti k svoji simpatiji. Poizkusite lahko tudi nove kanale, skozi katere lahko spoznate obilico ljudi, na primer socialna omrežja ali aplikacije za telefon. Nove romantične možnosti se bodo odprle tudi na delovnem mestu.

Skrivnostni ter nezaupljivi škorpijoni, boste svoje okove letos nekoliko razrahljali, s čimer pa boste drugim omogočili, da vas bolje spoznajo. Mnogi bodo ravno letos videli, kako prijetna oseba pravzaprav ste, zato je popolnoma mogoče, da ravno med njimi najdete svojo novo ljubezen. Na to bodite pozorni tudi škorpijoni in škorpijonke, ki ste svojo sorodno dušo že našli. Ne vpletajte se v ljubezenski trikotnik.

Škorpijoni v razmerjih se boste letos morali bolj potruditi. Partnerju se bolj odprite ter umirite svoje ljubosumne izpade, ki nimajo utemeljene podlage. V letu 2018 sprejemajte več kompromisov, saj se vam v nasprotnem primeru obeta razhod. Svoje potrebe izrazite na razumljiv način ter ne pričakujte, da vam bo partner bral misli. Če se boste s preprekami, ki vam bodo prekrižale pot, soočili na premišljen način, lahko vaše razmerje močno napreduje ter postane bolj trdno. Vaša dejanja ter besede naj bodo bolj usklajena kot doslej, iskrenost pa naj zasede prvo mesto med vašimi vrednotami.

Denar – Letni horoskop škorpijon 2018

Leto 2018 posameznikom, rojenim v znamenju škorpijona, prinaša veliko količino dela, s tem pa tudi večji zaslužek. Če se trenutno soočate s finančnimi problemi, bo to vaša rešitev. V primeru, da opravljate službo za mizerno plačilo, ki kljub naduram ne prinese dovolj denarja za preživetje, je morda čas, da pričnete z iskanjem nove. Morda se odločite tudi za dodatno izobraževanje ter pridobivanje novih znanj, ki vam bo pri tem koristilo.

Začetek leta je primeren čas za dolgoročno vlaganje, škodilo pa ne bo niti vplačilo izbrane srečke. Tisti, ki se trudite osamosvojiti, boste proti koncu leta zbrali potrebna sredstva ter tako uresničili svoje sanje.

Na področju kariere bodite pozorni na sodelovanje z drugimi. Zavedajte se, da vseh ciljev ne boste dosegli sami, saj vam bodo na poti stali različni ljudje. Ravno zato je najbolje, da se z njimi spoprijateljite ter vzpostavite pozitiven odnos. Glede na to, da se obetajo tudi spremembe delovnega mesta ali kroga sodelavcev, se usmerite v pridobivanje novih poznanstev ter socialnih stikov. Slednji vam lahko močno pomagajo pri napredovanju ali ustvarjanju samostojne poti.

Zdravje – Letni horoskop škorpijon 2018

Energično leto 2018 s seboj prinaša tudi mnoge obremenitve. Vaše zdravje bo na vrhuncu, vseeno pa ga ne jemljite za samoumevnega. Vsak dan svoje telo negujte z uravnoteženo prehrano ter zadostno količino vode. Ne pozabite na gibanje, ki bo preprečilo bolečine v mišicah ter nabiranje neželenih kilogramov. V zimskem času se izogibajte uživanju alkohola ter preprečite slabo počutje naslednji dan.
Kadar nastopi dolgotrajno obdobje stresa, slednjega ublažite s krajšim dopustom. Takrat se podajte tudi v naravo, kjer boste svojo tesnobo sprostili ter svoje baterije napolnili z novo energijo. S pozitivno energijo vas bodo navdajali tudi bližnji, zato jim izkažite hvaležnost.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*