Letni horoskop kozorog 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Kozorog.

horoskop kozorog letni horoskop 2018 zvezde

Ljubezen – Letni horoskop kozorog 2018

Čeprav bo za kozoroge prihajajoče delo obarvano predvsem z delom in kariero, si vzemite tudi čas zase ter za svoje najbližje. Kozorogi ter kozoroginje v razmerjih se skušajte čim bolj sprostiti ter odpreti partnerju, saj se boste le tako lahko zbližali z njim ter poglobili odnos. Čas, ki ga imate na voljo, skušajte izkoristiti z opravljanjem skupnih hobijev, hojo v naravi ter predvsem druženjem brez uporabe tehnologije. Za ohranjanje iskrice se med letom odpravita še na skupno potovanje, kjer se bosta ponovno povezala. Ker se vaše ter partnerjeve prioritete precej razlikujejo, skušajte najti skupni jezik. V nasprotnem primeru vas čaka veliko težav v odnosu. Ljubezen, seks ter nosečnost v letu 2018 najverjetneje ne bodo na vaši prioritetni listi, vsekakor pa se zanje potrudite, če vam pomenijo veliko.

Čeprav si posamezniki, rojeni v znamenju kozoroga, želite dolgotrajnih ter stabilnih razmerij, boste v tem letu naleteli tudi na možnosti za kratkotrajne romance. Samski boste med njimi morda našli tudi dobrega prijatelja ali celo partnerja. Vsekakor se pred sprejemanjem pomembnih odločitev prepričajte, če si razmerja resnično želite oz. če imate zanj dovolj časa. Nepravično je namreč, da bi partnerja zapostavljali ali ga vlekli za nos.

Denar – Letni horoskop kozorog 2018

Kozorogi ter kozoroginje boste imeli svoje finance v prihajajočem letu pod kontrolo. Služenje denarja vam bo poleg osebne rasti predstavljalo pomembno motivacijo za trud, ki ga vlagate v razvoj kariere. Za finančne odločitve boste tako potrebovali več časa kot običajno, seveda s ciljem, da bi bile slednje res pravilne ter dolgoročne. Družinski kozorogi bodo nekaj denarja najverjetneje tudi podarili – svojim družinskim članom.

Kot že rečeno, se bo leto 2018 za kozoroge vrtelo predvsem okoli kariere. Iskali bodo nove načine opravljanja svojega dela, nekateri pa se bodo usmerili kar v iskanje nove službe. Nikakor ni nemogoče, da bodo nekateri izmed njih stopili tudi na pot samostojnega podjetništva – kozorogi namreč uživajo, kadar imajo kontrolo. Zavedajo se, da imajo sposobnosti, ki jih primanjkuje mnogim avtoritetam.

Kozorogi, ki se želite učiti novih sposobnosti, se v letu 2018 vpišite na tečaj ali krožek. Če imate visoke ambicije, je prihajajoče leto tudi odličen čas za nadaljevanje študija. Vse obveznosti, ki jih boste imeli, boste opravili z odliko. Mnoge izmed vas čaka tudi uspešen zaključek študijske smeri.

Zdravje – Letni horoskop kozorog 2018

Kozoroge na področju zdravja v letu 2018 čaka pravi vrtiljak, napolnjen z majhnimi, a opaznimi spremembami. Sicer ne bodo velike, niti nevarne, vseeno pa bodo imele vpliv na vaše življenje. Najbolj opazno bo občasno pomanjkanje energije. Slednje bo najverjetneje posledica pomanjkanja spanca ter stresa. Reševanja težave se lotite s tehnikami sproščanja, več počitka ter masažo.

Zelo verjetno je, da boste zaradi pomanjkanja energije manj pozornosti posvetili zdravi prehrani ter količini gibanja. Zato je nujno, da se gibate takrat, ko imate energijo, hkrati pa ne pretiravajte, saj si lahko tako poškodujete sklepe ter mišice. Če boste opazili nabiranje kilogramov na vašem telesu, pravočasno ukrepajte. Odločite se za očiščevalno dieto ali kratek post, da telo odstrani vse nepredelane toksine. Nujno je, da se težav lotite takoj, ko jih opazite.

 

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*