Letni horoskop lev 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Lev. 

horoskop kozorog letni horoskop 2018

Ljubezen – Letni horoskop lev 2018

Za leve in levinje bo leto 2018 na ljubezenskem področju precej umirjeno, kar je, dolgoročno gledano, še najbolje. Razmerja vezanih se bodo okrepila, na vidiku pa ni nobenih posebnih sprememb. Dobro je, da se prepustite toku časa ter pustite tranziciji, da opravi svoje. V primeru, da poskušate svojo družinico povečati za dodatnega člana, si prav tako vzemite čas za premislek ter sprejemanje tako velike odločitve.

Samski levi boste v prihajajočem letu spoznali kar nekaj ljudi, ki vas bodo privlačili že na prvi pogled. Vendar vas lahko preseneti spoznanje, da vas kratkočasne romance ne veselijo več. Odločili se boste, da je čas za resno zvezo – morda ravno zato, ker boste spoznali nekoga, ki vas bo resnično očaral. Zvezde napovedujejo, da je prihajajoče leto odlično za zaroko ali poroko, seveda pa je vse to na koncu odvisno le od vas samih. Tako velik korak storite le če ste popolnoma prepričani, da boste lahko svojim ljubljenim namenjali kar največ časa, pozornosti ter ljubezni. Lev kot goreče ter strastno astrološko znamenje s sprejemanjem hitrih, a premišljenih odločitev sicer nima težav, zato bodo zvezde na vaši strani.

V naslednjem letu posameznike, rojene v znamenju leva, čaka tudi tkanje novih prijateljstev. Zelo verjetno je, da boste s svojimi starimi prijatelji ponovno poglobili vezi. Obstaja možnost, da boste na starega znanca/znanko pričeli gledati čisto drugače.

Denar – Letni horoskop lev 2018

Obstaja velika možnost, da boste v naslednjem letu levi prislužili veliko količino denarja. Morda se bodo poplačale vaše stare investicije ali pa boste naleteli na novo karierno ponudbo. Vsekakor je v prihajajočem letu čas, da vplačate kakšen loterijski listek ali srečko.

Na delu se vam bodo pojavile nove možnosti – nove poti, po katerih boste lahko razvijali svoje kompetence ter pridobivali nova znanja. Izkoristite jih! Med tem časom vas sicer čaka precej dela, vaša miza pa bo polna različnih projektov. Čeprav bo naporno in stresno, se vam bo izplačalo na dolgi rok.

Tisti, željni napredovanja, naj v letu 2018 ne posedajo le za svojo mizo. Vzamejo naj si tudi minutko časa, da popijejo kavico s sodelavci ter se morda podružijo tudi s šefom. Obnašajte se situaciji primerno ter se ne hvalite. Naj v vaš prid raje govorita dobro opravljeno delo ter vaš pozitiven pristop do ljudi.

Zdravje – Letni horoskop lev 2018

Leve naslednje leto čaka nekaj padcev ter vzponov na področju zdravja. Prav tako bo vzpone ter padce doživljala tudi vaša energija. Da se izognete neprestanim prehladom se oblačite zunanjim dejavnikom primerno, poskrbite pa tudi za bolj zdravo prehrano. Ob večerih skušajte kozarec vina zamenjati za skodelico domačega čaja. Slednjega pijte tudi čez dan. Posebno pozornost namenite predvsem vašemu metabolizmu. Priporočljivo je uživanje zdravilnih pripravkov, ki imajo pozitiven vpliv na urejanje prebave. Poskrbite za zadosten vnos vode ter vlaknin v vaše telo. Med odlične obroke, ki bodo nahranili vaše telo spadajo različne solate, smutiji, suho sadje ter sveže iztisnjeni zelenjavni sokovi.

Kadar boste napolnjeni z energijo, jo izkoristite. Kadar vas bo nepričakovano presenetil njen padec, se ne obtožujte ter svojemu telesu raje privoščite dan sprostitve. Vaša energija se bo spet vrnila, motivacija za opravljanje novih nalog pa bo ponovno narasla.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*