Letni horoskop devica 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Devica. 

horoskop devica letni horoskop 2018 luci

Ljubezen – Letni horoskop devica 2018

Samske device boste v prihajajočem letu začutile zelo veliko potrebo po iskanju osebe, ki bo izpolnjevala vaša pričakovanja. Ravno zaradi velike želje bodite posamezniki, rojeni v znamenju device, pozorni tudi na tkanje novih prijateljstev. Prijateljstvo ter ljubezen gresta z roko v roki, sploh za vas. Nenadna želja po iskanju novih odnosov bo predvsem posledica viška energije. Pazite, da v iskanju resnične ljubezni ne padete v  obupano stanje, kjer boste sprejeli vsakogar – tudi tiste, za katere že takoj veste, da v vašem življenju ne bodo ostali prav dolgo časa. Na tem mestu je dobro preveriti tudi kanale, preko katerih boste spoznali nove ljudi. Prav nič narobe ni, če v ta namen uporabite tudi kakšno od novodobnih mobilnih aplikacij ali pa spletnih strani.

Posameznikom, ki so svojo ljubezen že našli, vendar pa je le-ta še precej sveža, se bo morda nekoliko zatikal jezik, ko bodo svojo ljubezen skušali očarati. Sicer pa se vašim romantičnim razmerjem obeta napredek – postala bodo bolj strastna ter intenzivna. Morda se s svojim partnerjem vselita v skupno stanovanje, ali pa vas čaka zaroka.

Starejši pari bodo v naslednjem letu morda želeli poizkusiti nekaj novega. Morda se boste želeli preseliti, ali pa popestriti vaše posteljne aktivnosti. Vsekakor je čas, da nekoliko popestrite vašo rutino, zato ne bodite užaljeni, če vas bo za kakšno novost poprosil partner.

Denar – Letni horoskop devica 2018

V prihajajočem letu boste device zelo delovne. V trdo delo vas bo gnala predvsem želja bo boljšem zaslužku. Slednji vam bo zelo pomemben, saj boste želele privarčevati nekaj dodatnega denarja oz. si pokriti nepričakovane stroške. Device, ki se šolate, se boste morda odločile za skrajšanje delovnega časa. Zaradi vaše perfekcionistične narave vas delo namreč hitro posrka – morda celo toliko, da ne boste našle časa za opravljanje ostalih pomembnih obveznosti.

Device, kot zelo delovna znamenja zodiaka, sicer ne boste imele težav z razvojem želene kariere. Kadar imate v mislih določen cilj, vas ne ustavi prav nič! Kakršenkoli že bo, delovni cilj boste v letu 2018 dosegli. Seveda ne pozabite na ustrezno praznovanje ob zaključku – pa naj bo to v krogu najbližjih ali pa noč zunaj, v širokem krogu prijateljev.

Posamezniki, rojeni v znamenju device, boste v naslednjem letu obremenjeni. Zna se zgoditi, da obveznosti ne boste uspeli spraviti iz misli ter tako ponoči razmišljali le še o delovnih nalogah, ki vam slonijo na mizi.

Zdravje – Letni horoskop devica 2018

Ravno zaradi vseh obveznosti morate device poiskati strategije, ki sproščajo stres ter tesnobo. Slednje vzemite skrajno resno, saj se lahko v nasprotnem primeru razvijejo različne mentalne ali telesne bolezni.

Obdobja stresa nujno prekinite z obdobji sprostitve,  vzemite si čas zase ter se podajte v bližnje terme ali na masažo. Zavedajte se, da na koncu ni nič bolj pomembnega od vašega zdravja – tudi delo ne. Uspešna kariera vam ne bo prav nič koristila, če se boste počutili slabo.

V svoj vsakdan poizkusite vpeljati tudi čim več gibanja – učenje joge vam lahko zelo pomaga. Tisti, ki časa za gibanje nikakor ne najdete, se posvetite vsaj zdravi prehrani. Ne iščite izgovorov ter naredite nekaj zase, ne bo vam žal!

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*