Letni horoskop ribi 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Ribi.

horoskop ribi letni horoskop 2018

Ljubezen – Letni horoskop ribi 2018

Ribe v letu 2018 čaka nadvse obetavno ljubezensko življenje. Vaši odnosi, tako prijateljski kot romantični, bodo uravnoteženi ter zadovoljivi. Ribe ter ribaki v razmerjih, se boste v prihajajočem letu morali potruditi ter preiti nekaj težavnih obdobij, ki se bodo pojavila na poti. Ker boste letos z lahkoto izražali svoja čustva, do razpada razmerja ne bo prišlo – razen če si to želite. Seveda poskrbite, da bo romanca ostala živa. Skupaj počnite nove stvar, lotite se aktivnosti, ki jih niste še nikoli počeli, hodite na sprehode itd.

Tisti, ki ste samski, boste zelo verjetno našli partnerja že v začetku leta. Vaša pozitivna naravnanost, mističnost ter iskrivost bodo poskrbele, da se bodo potencialni ljubimci in ljubimke kar vrtele okoli vas. Obstaja možnost, da bo vaše leto posejano z več krajšimi romancami, kot pa da boste našli partnerja za vse življenje.

Seveda to ni nujno, morda prav naslednje leto spoznate osebo, ki bo vaše življenje postavila na glavo. V tem primeru ji namenite dovolj časa ter se ji posvetite. V svoje življenje jo povabite z odprtimi rokami. Nikakor se ne vpletajte v več razmerij na enkrat. Izogibajte se ljubezenskim trikotnikom, saj ne prinašajo prav nič dobrega. Vsekakor v letu 2018 več časa namenite tudi prijateljem, na katere ste malce pozabili.

Denar – Letni horoskop ribi 2018

V letu 2018 posvetite posebno pozornost svojim financam. Ne odločajte se za večje investicije, če ni res potrebno ter raje varčujte za prihodnost. Čaka vas kar nekaj nepričakovanih izdatkov, zato je dobro, da imate nekaj prihrankov. Če boste zapravljali po nepotrebnem, se zna zgoditi, da denarja ne boste imeli za resnično pomembne stvari.

Na srečo boste imeli v prihajajočem letu zelo veliko motivacije za delo. Šefi ter sodelavci bodo vaše ideje sprejemali z odprtimi rokami, vaša kreativnost pa bo blestela. Velika verjetnost je, da boste v službi našli nove prijatelje – ljudi, ki so bili vedno tam, vendar jim niste posvečali pozornosti.

Ne bojte se torej deliti svojih idej ter prispevati k boljšemu delovanju organizacije. Enako velja tudi za ribe ter ribake, ki so v procesu izobraževanja. Dobro se boste razumeli s sošolci ter profesorji, z lahkoto pa boste opravljali tudi nove izzive. Pisanje diplome bo tako uspešno, prav tako pa opravljanje zadnjih izpitov.

Za tiste, ki s svojo službo niso zadovoljni, je zadnji čas za spremembe. Ne dopuščajte več zamujanja plač ali izkoriščanja s strani delodajalca. Postavite se zase ter enkrat za vselej recite ne. Čeprav so posamezniki, rojeni v znamenju rib, izjemno prilagodljivi, morate v tem primeru slednjo uporabiti v svojo korist.

Zdravje – Letni horoskop ribi 2018

Dinamiki leta 2018 boste kos v vseh letnih časih, saj bo vaše zdravje cvetelo! Polni energije boste uspeli v vsem, česar se boste lotili. Zato ne zapravljajte časa ter se ne obremenjujte z majhnimi stvarmi.

Poskrbite, da boste v prihajajočem letu imeli dovolj časa zase – poslušajte glasbo ter se sproščajte z masažo ter druženjem z najbližjimi. Tiste, ki se že dlje časa odločate za hišnega ljubljenčka, čaka letos tudi končna odločitev – najverjetneje si boste novega prijatelja omislili že v začetku leta. Deležni boste odličnih terapevtskih učinkov, ki jih imajo živali na ljudi.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev  
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*