Letni horoskop rak 2018

Vas zanima, kaj vas čaka na področju zdravja, ljubezni in poslovnih uspehov? Preberite si letno napoved za vse, ki so rojeni v astrološkem znamenju Rak.

horoskop rak letni horoskop 2018 dekle

Ljubezen – Letni horoskop rak 2018

Nenaden višek mentalne ter telesne energije, bo pri posameznikih, rojenih v znamenju raka, poskrbel tudi za povišanje romantične energije, s tem pa jih opremil s srečo ter uspehom na področju ljubezni. Raki, ki so svoje sorodne duše že našli, se pripravite na najbolje. Kompatibilnost rakov z ostalimi astrološkimi znamenji se bo namreč povečala ter postala še bolj strastna, ljubeča in vroča. Prepustite se toku ter se ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi – zaupajte svojemu partnerju ter prenehajte z ljubosumnimi izpadi. Partner vas ima rad, prav tako kot imate vi njega! Zvezde napovedujejo tudi nosečnost, zato se tisti, ki otrok v letu 2018 še ne želite, opremite s primernimi kontracepcijskimi pripomočki.

Če romantičnega partnerja še nimate, vam zvezde napovedujejo, da ga boste skoraj zagotovo našli. Napolnjeni z novo energijo boste bolj verjetno sprejeli večje število povabil na zmenek, ali pa celo sami naredili prvi korak. Ker boste v 2018 nadvse socialni, boste spoznali veliko ljudi – sami pa boste morali presoditi, ali jih spustite v svoj krog prijateljev. Pozorni bodite le na ljudi, ki se na vas obrnejo le takrat, ko vas potrebujejo. Ker so ljudje, rojeni v znamenju raka, običajno zelo prijazni ter pripravljeni pomagati, so namreč lahke tarče izkoriščevalcev.

Denar – Letni horoskop rak 2018

Leto 2018 je dobro leto za investiranje – ne samo financ, temveč tudi vaše energije. Denar ter z njim povezano energijo usmerite v aktivnost, ki bo dolgoročno pripomogla k vaši osebni sreči. Naslednje leto je kot nalašč, da se vpišete na zanimiv tečaj, ali pa celo na nadaljevalni študij vaše smeri.

Zelo verjetno je, da boste v sledečem letu več delali, zato bo tudi dohodek temu primeren. Pri tem bodite pazljivi, da ne pregorite. Skušajte najti ravnovesje med delom ter počitkom, da se izognete slabemu počutju.

Sicer pa zvezde napovedujejo, da bo kariera rakov ter rakic doživela nepričakovani vzpon – najverjetneje v dosedanji službi, zato se posvetite obstoječim projektom. Na delu imejte v mislih, da je pomoč sodelavcem sicer dobra, vendar le v količinah, ki ne škodujejo vaši produktivnosti. Mogoče je, da se boste v letu 2018 soočili tudi z zahrbtnim sodelavcem. V tem primeru ohranite jasne misli ter se v dogajanje ne vpletajte. Težava se bo rešila sama od sebe, posameznik pa bo primoran priznati svoje napake.

Zdravje – Letni horoskop rak 2018

Odlično mentalno zdravje bo rakom v prihajajočem letu zelo koristilo. S stresom in napori se boste soočali z lahkoto, čustvene obremenitve pa boste prenašali s pomočjo kristalno oblikovanih vrednot, ki vam kot najbolj občutljivem znamenju zodiaka, zagotovo ne manjkajo. S pomočjo jasno zastavljenih ciljev poskrbite tudi za zdravje vašega telesa. Poskrbite za redno gibanje, tudi če tega niste vajeni. Zavedajte se, da že majhne spremembe lahko veliko prispevajo k boljšemu počutju.

Čeprav radi jeste, skušajte svojo željo po hrani nekoliko ublažiti z opravljanjem aktivnosti, ob katerih uživate. Tako boste preprečili nabiranje kilogramov ter ohranili lepo ter fit postavo. Pod nobenim pogojem se ne prepustite brezdelju, temveč svojo energijo porabite koristno. Tudi kadar nimate dnevnih obveznosti, vstanite ob normalni uri ter pojdite na sprehod. Ne dopustite, da bi vaše telo postalo otrplo.

 

Preveri še letni horoskop 2018 za svojega partnerja

Klikni na znamenje svojega partnerja in si preberi njegov letni horoskop.

Horoskop oven Horoskop bik Horoskop dvojčka Horoskop rak Horoskop lev Horoskop devica
Horoskop tehtnica Horoskop škorpijon Horoskop strelec Horoskop kozorog Horoskop vodnar Horoskop ribi

 

Preberi si še splošen letni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/horoskop/

Preberi si tudi dnevni horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/dnevni-horoskop/

Preberi si tudi tedenski horoskop za vsa znamenja na https://www.preberite.si/tedenski-horoskop/

Želiš, da ti vedeževalka brezplačno vedežuje? Klikni na https://www.preberite.si/brezplacno-vedezevanje

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*