12 kvalitetnih frizerskih salonov na območju Maribora in okolice

Najprej dobimo idejo, da je potrebno nekaj spremeniti. Le kje začeti, če ne pri frizuri. Najprej je potrebno poiskati frizerski salon, v katerem bodo znali ustvariti točno takšno pričesko, kot smo si jo zaželeli. Pa vendar vse ni tako enostavno. Zato smo za vas na območu Maribora in širše okolice izbrali kvalitetne frizerske salone in vam tako zagotovo olajšali iskanje.

frizer frizerski saloni frizerstvo pod kalvarijo

Preverite izbrane salone in vašim lasem privoščite le najboljše.

Frizerske in kozmetične storitve Pod Kalvarijo, Maribor
Brigita Novak s.p.

Strokovna obravnava vsake stranke in osebni kontakt je tisto, na kar daje največji poudarek frizerska mojstrica Brigita, ki ima že 25 let izkušenj v frizerskem policu. V salonu, kjer svoje delo izredno dobro opravljajo štiri frizerke,  se tako lahko oglasite že od 7.00 pa vse do 19.30 ure. Na top lokaciji na Mladinski ulici 54 v Mariboru z velikim parkiriščem se tako lahko predhodno naročite na telefonski številki 031 442 222. Poleg tega, da vam bodo uredili pričesko, se lahko naročite tudi na kozmetične storitve. Za vas poskrbita dve kozmetičarki, ki pomagata kot zunanji sodelavki.

V salon, ki je odprt že 14 let pridejo stranke po klasične storitve, kot so striženje, barvanje, urejanje vsakodnevnih frizur pa tudi po pričeske za različne slavnostne priložnosti. Zavedajo se, da je pomembna strokovnost in prijaznost. Z največjim veseljem pomagajo strankam pri uresničevanju želja glede želene frizure. Izbrano frizuro je potrebno prilagoditi kvaliteti las, obliki obraza in tudi stilu življenja. Največkrat ljudje menjajo stil in frizuro ob večjih življenjskih prelomnicah. Takrat je izrednega pomena, da zna frizer vzpostaviti pristen stik s stranko in se z njo individualno posvetovati.

Celotno ponudbo salona in veliko koristnih informacij boste našli na njihovi spletni strani www.frizer.podkalvarijo.si.

Lahko se jim pridružite tudi na njihovem FB profilu https://www.facebook.com/frizerskistudiobrigita.

Celoten kolektiv se tudi redno izobražuje, včasih to pripravijo tudi v salonu. Lastnica pravi, da je to izrednega pomena. Vsako jesen in pomlad je zato obvezna udeležba na izbranih izobraževanjih, odpravijo se tudi v Zagreb. Tako so pripravljeni na novosti in lahko svojim strankam ponudijo najboljšo storitev. Vabijo vas v domačnost njihovega salona. Prepričani smo, da se boste zadovoljni še večkrat vrnili.

frizer frizerski saloni maribor

Brivnica Maribor Barber Shop Brivec Olaf, Maribor
Olaf Namestnik s.p.

Frizerski mojster,ki je kot otrok velikokrat hodil v Gosposko ulico, ter tam opazoval brivce in mamo, ki je bila frizerka, se je že takrat zaljubil v ta poklic. Zato je že leta 1993, takoj zatem, ko je opravil mojstrski poklic, odprl vrata svojega salona v Mariboru. Njegov salon, danes brivnica Maribor se nahaja na Hektorovičevi ulici 20 v Mariboru.

Veliko strast iz katere je sedaj zrasel uspešen posel vseskozi nadgrajuje.  Z zagotovostjo lahko potrdimo, da svojim strankam ponuja kakovostne storitve urejanja brade, britja in striženja.. Lahko se pohvali, da neguje in striže slavne nogometaše, med strankami pa ima tudi veliko tujcev. Svoje znanje in spretnosti je skozi leta izpilil in zadovoljne stranke, ki se rade vračajo, to kakovost tudi potrjujejo. Najdete ga tudi na facebooku https://www.facebook.com/BrivnicaMaribor/. Kar pogumno preglejte galerijo fotografij in izberite frizuro, po katero se boste zagotovo odpravili k Olafu. Dobili boste najboljše nasvete od tega, kakšen stil vam ustreza do tega, kako si lahko frizuro napravite tudi sami doma. Britje opravi po starem načinu, lahko z gelom za hitro britje, brije z britvico ali nožem. Ustvari popularen in moderen stil brade – trenutno hipster naravno –  polni stil brade, siva brada, sivi lasje.

Zanimivost je tudi to, da ima v salonu star aparat za pokovko in stranke si lahko kar same postrežejo s pijačo iz hladilnika. Razvajali vas bodo na dveh masažnih stolih ter s super glasbeno podlago bluesa ali elektro swinga. Da boste še bolj uživali je za vas pripravljen poseben tretma za sproščanje ter masaža ob vonjih eteričnega olja limone. Zagotovo je to spa za moške.

Olaf je tudi prejetnik nagrade frizerjev zlate vrtnice v Avstriji, na Vrbsekm jezeru. Prav tako je urejal izglede na slovenski glasbeni sceni ter pevce v glasbeni oddaji na TV3.

Po nov stil in popolnoma dovršen stil izgleda tako sedaj točno veste, v kateri salon se morate odpraviti. Tam vas pa tudi že tudi z veseljem pričakujejo.

frizer frizerski saloni frizerstvo olaf

FSM (FAJN SE MAMO)
Frizerski Salon Milena, Orehova vas
Škodnik Milena s.p.

Le kdo ne bi rad takoj vstopil v salon s toliko dobre volje. Obiščite frizerski salon Milena in tudi vi se boste imeli fajn. Z 20-letnimi izkušnjami se lahko pohvalijo v salonu, kjer jim je pomembno, da svojim strankam uredijo kvalitetne frizure. Za vsakega, ki vstopi skozi vrata se posebej potrudijo in poskrbijo za dobro počutje.

Sama lastnica Milena bi zase izbirala frizerja tako, da preveri kako kakovostno napravi pričeske, kako se razume z ljudmi, s svojo ekipo sodelavcev, da je družaben, a hkrati tudi ne prenaša klevet. In zagotovo je tako tudi v njihovem salonu. Pravi, da si frizuro sicer lahko izbereš po trenutnem počutju. Pomembno pa mora biti, kaj se bo delalo z lasmi. Pa tudi, da si bo lahko sama stranka enostavno uredila pričesko doma. Da doma urejanje ne bi vzelo več kot le pet minut časa. Strankam priporoča striženje na razmik štirih tednov.

V salonu je trenutno zaposlenih pet frizerk, tri urejajo pričeske in frizirajo, dve pa urejata nohte in tako strankam pričarata še prelepo urejeno nalakirane nohte. Udeležujejo se tečajev, najmanj dvakrat letno, prav tako pa preizkušajo razne moderne pričesek v salonu. Salon je v Orehovi vasi, na Mariborski cesti 84 je odprt od 7.00 do 20.00 ure. Na frizerske storitve se ni potrebno posebej naročati. Naročite se le na urejanje nohtkov. Sledite jim na FB strani https://www.facebook.com/Frizerski-salon-Milena-sp-137526549645623/ ter preverite galerijo pričesk ter nohtkov.

Stalne stranke lahko potrdijo, da v salonu vedno vlada dobro vzdušje in tako se zaradi tega vsi počutijo fantastično. Zaposlene tudi rade animirajo svoje stranke. Nove stranke bo takoj navdušila dobrovoljna lastnica Milena in ostale punce, ki svoje delo opravljajo izredno profesionalno. Vsaj štirikrat letno gre celoten kolektiv frizerskega salona skupaj na izlet, da se sprostijo in pripravijo na nove izzive v salonu. Tako lahko s pozitivno energijo razveselijo tudi vse obiskovalce salona. Z dobro voljo in veseljem vas povabijo na super pričesko v njihov salon.frizer frizerski saloni frizerstvo dea

STUDIO DEJA, Šentilj v Slovenskih goricah               
Tadeja Ravšl s.p.

Na Dunajski cesti 31 v Šentilju v Slovenskih Goricah vas pričakujejo v Studiu Deja z raznoliko ponudbo storitev. Ukvarjajo se s frizerstvom, podaljševanjem las ter nitkanjem obraza. Vsaka stranka, ki se želi razvajati, bo tukaj zagotovo prišla na svoj račun.

Prijazna lastnica vas bo sprejela ter vam razložila postopek storitve, na katero se boste naročili. Če boste želeli novo pričesko ali barvo, bodo ugodili vašim željam ter se z vami tudi posvetovali o izbiri. Pričakujete lahko resnično kvalitetno opravljeno storitev. Prav tako se lahko pri njih naročite na podaljšanje las ali podaljševanje trepalnic. Delajo tudi naravno manikuro, gelish nohte in gel nohte. Zahtevni postopki, ki jih bodo opravili strokovno in vas popeljali skozi celoten postopek, ki ga bodo do potankosti razložili, da boste točno vedeli, kako poteka. Uporabljajo preizkušeno kozmetiko in stranke vedno pohvalijo njihovo profesionalno izvedbo.

Prav posebna storitev je nitkanje obraza. To je ena izmed najučinkovitejših metod odstranjevanja dlačic na obrazu. Je metoda, ki je zelo enostavna, le za izvajanje je potrebno kar precej prakse. Z debelim bombažnim sukancem, ki ga preoblikujejo tako, da lahko z njim ”pobirajo” tudi najmanjše dlačice. Svetujemo le, da se prepustite izkušenim rokam mojstrice te storitve.

Najbolje je, da se predhodno naročite na telefonsko številko 041 893 896 ter si zagotovite svoj termin. Lahko vam zagotovimo, da vas bodo prijazno sprejeli, vam ustrežljivo svetovali. Tako se boste zadovoljni še večkrat vrnili.

frizer frizerski saloni frizerstvo milena

Frizerski salon Hair Dance, Maribor
Mustafa Kartunay s.p.

Salon, ki je drugačen od ostalih. Frizerski salon Hair Dance se nahaja v centru Maribora, natančneje na Ulici Vita Kraigherja 10. Pohvalijo se lahko s kar 25 – letnimi izkušnjami v frizerstvu in strokovno ter prijazno obravnavo vsake stranke posebej.

V salonu nam razložijo, da je od tega, kakšna frizura nam pristoji predvsem odvisna starost, karakter osebe ter oblika obraza, barva oči in kože. Dobro je tudi, da se pred dokončno odločitvijo posvetujete še s stilistom. Prav tako lahko veliko enostavneje menjate stil po pogovoru s stilistom. Kakor vidijo, se stranka odloči za osebnega frizerja na podlagi več dejavnikov. Tako je morda nekaterim ljudem bolj pomembno udobje in se odločijo glede na lokacijo, da je v bližini njihovega doma ali službe. Nekateri dajejo prednost bolj osebnemu stiku in počutju, kar pomeni, da se lahko z osebnim frizejem pogovarja o čemerkoli želi. Nekomu drugemu pa je spet pomemben samo in le končni izgled pričeske in dajo temu tudi največjo prednost. Tudi v salonu so mnenja, da je navsezadnje le to pomemebno. Vsemu naštetemu dajejo sami izredno velik pomen in se potrudijo za vsako stranko posebej.

Obljubljajo, da se boste v njihovem salonu zagotovo počutili kot kralj, saj vas bodo udobno namestili in razvajali. Poleg frizerskih storitev še z ostalimi storitvami, saj se partnerka Ana, ki prav tako dela v salonu ukvarja s permanentnim make-upom.

Našli jih boste tudi na FB strani https://www.facebook.com/Frizerski-salon-Hair-Dance-188214571202030/, kjer lahko že predhodno pregledate galerijo frizur. Ali pa jih pred obiskom pokličite na telefonsko številko 040 809 000. Od novembra dalje ponujajo tudi novo stortiev . podaljševanje nohtov, za katero bo skrbela Klaudija Maroh. Tako bodo za vas v istem salonu poskrbeli še za urejene nohtke.

Dobra storitev in prijazna ter zagnana delovna ekipa vas bosta zagotovo navdušila nad obiskom salona. Od vseh ostalih se razlikujejo po tem, da izvirajo iz Turčije in prav gotov se način striženja in fen frizura razlikuje do slovenske. In prava vsaka stranka je bila do sedaj zadovoljna s frizuro in tudi vi se morate prepričati v to.

frizer frizerski saloni frizerstvo dance

Frizerski salon Biolas, Podgorci
Simona Šoštarič s.p.

V frizerskih salonih Biolas so znani po svojem sloganu ”V sožitju z naravo, ki služi vašim lasem!” In to zagotovo takoj dokažejo, ko svoje lase prepustite v izvrstne frizerske roke.

Prvi salon so leta 1995 odprli v Podgorcih, sedaj imajo salone tudi v Ormožu in Ptuju. S petimi zaposlenimi se trudijo kvalitetno delovati ter ustreči željam strank. O poklicu frizerja povedo, da je to eden izmed poklicev, ki je zelo povezan z intimo vsakega posameznika. Zato je tudi pomembno izbrati pravega frizerja. Dober frizer se nenehno izobražuje in spremlja modne trende, ob tem pa zna razvajati tudi z raznimi lepotnimi storitvami ter poskrbi za to, da so lasje zdravi in lepi. Zavedati se je potrebno, da vsaka frizura ni primerna za vsako obliko obraza. Nato je potrebno izbirati še glede na barvo las ter odtenek kože. Glede na izkušnje povedo, da se s pravo izbiro pričeske vzpostavi ravnovesje na obrazu, prikrijejo se slabosti in poudarijo lepe lastnosti. Dober frizer bo takoj vedel, katera pričeska vam bo odgovarjala in tako vam bo v skladu s tem tudi svetoval. Tako vam v salonih Biolas ponujajo kvalitetno in strokovno obravnavo vaše pričeske, vse to z naravnimi produkti. Največji pomen pa pripisujejo medsebojnemu zaupanje ter pristnemu in iskrenemu odnosu do strank. Stranka začuti to takoj, ko vstopi skozi vrata salona, saj so znani po pozitivni energiji, dobrih storitvah in naravnem videzu, ki ga znajo pričarati.

Povedo, da so lasje krona vsake ženske. Zato je izrednega pomena, kaj nanesete na svoje lase. Zato je pred približno tremi leta Špela popeljala lasno kozmetiko v salonu na Ptuju v novo smer in sicer preusmeritev na naravno vegansko kozmetiko. V vseh treh salonih pregledajo lase s posebno micro kamero. Redno se izobražujejo preko Kemon in tako lahko svojim strankam resnično ponudijo le najboljše. Lasna kozmetika iz naravnih sestavin Actyva Kemon ni samo trend ampak je način, katerega redno uporabljajo v salonu. Več o tem vam bodo predstavili v salonih. Lahko jim sledite na FB strani https://www.facebook.com/Frizerski-salon-Biolas-138346246227286/ ali instagramu. Najboljše je, da jih obiščete v enem izmed njihovih salonih, saj se boste po prvem obisku še večkrat z veseljem vrnili.

frizer frizerski saloni frizerstvo biolas

Frizerski salon Luna, Maribor
Vočanec Dušanka s.p.

Z veseljem se boste odzvali prijaznemu povabilu frizerske mojstrice v frizerski salon Luna. Njihov salon se nahaja na Greenwiški cesti 4 v Mariboru. Pravi pristop do strank, ki se v njihovi družbi počutijo odlično ter dokaz, da boste od njih odšli zelo zadovoljni s pravo pričesko vas bo zagotovo prepričalo, da se odločite za obisk.

Skupaj s stranko se dogovorijo za frizuro. Vsaka stranka ima svoje želje, pomembno pa je, da v pogovoru ugotovijo ter svetujejo, kakšno barvo izbrati glede na polt ter tudi za kakšno priložnost bo frizura. Poleg vsakodnevnih pričesk v salonu delajo tudi poročne frizure, maturantske frizure ter za ostale svečane priložnosti.

Lastnica salona že več kot dvajset let deluje v frizerstvu. Sedaj je na samostojni poti že šest let in je izredno zadovoljna. Saj je v lastnem salonu izredno sproščena, svoje delo opravlja z ljubeznijo. Prav to pa stranke tudi začutijo in že ob prvem stiku začutijo to prijaznost, komunikacija lahko steče. Trudi se za kakovostne storitve friziranja ter oblikovanja pričesk. Svojim strank se približa tudi tako, da jim ponudi izredno ugodne cene. Sama pravi, da več kot dela, več ima energije. Prav zato morate tudi sami kaj kmalu obiskati salon in se prepričati. Morda jih še predhodno pokličete na telefonsko številko 040  375 087 in se tako dogovorite za termin.frizer frizerski saloni frizerstvo luna

Hair Master, Videm pri Ptuju
Frizerske storitve Džimi Zemljič s.p.

Za frizerskega mojstra Džimija Zemljiča, lastnika Hair Master salona je izrednega pomena prvi stik s stranko. Ko se stranka oglasi v salonu, je potrebno pridobiti zaupanje. To lahko stori le samozavesten frizer, ki ve, kaj dela in zaupa v svoje sposobnosti ter tako da tudi stranki vedeti, da lahko naredi takšno frizuro, ki si jo stranka želi.

Sam stranki razloži celoten postopek pri friziranju in tako stranka točno ve, kaj lahko pričakuje. Neprestano se izobražuje, tako o modi, barvah in barvanju, striženju ter oblikovanju. Sodeluje tudi na tekmovanjih in ravno v maju letos je na tekmovanju za Make Up Artista v Dubaju zasedel šesto mesto v panogi spenjanja las. Na tekmovanju je sodelovalo 72 frizerjev iz petdesetih držav. Udeležuje se tudi modnih revij v drugih državah, na primer v Londonu. Rad razvija svoj osebni stil in je pri ustvarjanju originalen.

Pove, da je za frizuro pomemben karakter osebe, osebni stil oblačenja ter oblika obraza. Pri vsaki menjavi stila pa priporoča posvet pi frizerju, saj vam lahko z bogatimi izkušnjami zelo dobro svetuje.

Njegov salon boste našli v Vidmu pri Ptuju, na Pobrežju 90a. Predhodno ga lahko še kontaktirate na telefonsko številko 030 259 630. Zagotovljeno je izvrstno doživetje, ko boste zadovoljni odhajali s super pričesko in novimi izkušnjami.

frizer frizerski saloni frizerstvo hair master

AK Hair, frizerstvo, Ptuj
Alen Krojsl s.p.

Mlad frizer, ki se pa lahko že pohvali z izredno obširno paleto storitev v friziranju ter seveda s strankami, ki so zadovoljne s pričesko.

19 – letni Alen dela v Hair Studiu, kjer ima najet stol v salonu pri prejšnjem šefu, kjer je opravljal prakso. Z izredno prefinjenim občutkom ter s strastjo do svojega dela mu uspeva v tem poslu. Pove, da je pomembno pri izbiri frizure pogledati slike. Zagotovo imajo nekateri frizerji boljši smisel za striženje, spet nekateri za barvanje. Razlaga, da lahko izbiraš med hladnimi ali toplimi toni, njemu so prva izbira ponavadi hladni toni.

Razloži, da izbiraš frizuro glede na obliko obraza. Pri pričeski lahko z volumnom dosežemo ožjo ali širšo obliko obraza, vedeti moramo le kje ga poudariti. Barva se izbira tudi glede na barvo oči in polt kože. Zase pravi, da je salonski frizer, ki zna prisluhniti stranki ter se ji prilagoditi. S stranko se pogovori, posluša njene želje ter svetuje, kaj bi najbolj ustrezalo.

Priporočamo, da se vsaj enkrat oglasite pri Alenu, da vam pokaže svoj stil friziranja, saj ima vsak frizer drugačnega. Pri oblikovanju pričesk uporablja izdelke, ki niso testirane na živalih in ne vsebujejo sulfatov, glutena in parabenov.

Preverite internetno stran http://hs-ak.si/ ali mu sledite na FB strani in si oglejte galerijo https://www.facebook.com/HAIR-STUDIO-Alen-Krojsl-658533764325901/ . Kontaktirate ga lahko na telefonski številki 040 130 848. Pričakuje pa vas v salonu v centru mesta Ptuj, na Trstenjakovi ulici 5.

frizer frizerski saloni frizerstvo ak hair

Frizerske storitve M Style
Mateja Dolenc s.p., Maribor

V salonu M Style nam lastnica Mateja zaupa, da se za odločitev, katerega frizerja izbrati najprej obrnemo na prijatelje in znance. Zelo pomembna so priporočila in vtis ter zadovoljstvo pri urejanju pričeske, ki so ga pustili določeni frizerji.

Mnenja je , da je najbolj pomembno, da se frizerju zaupa in se stranka dobro počuti, saj se takrat lahko stranka popolnoma prepusti. Tako stranka kot frizer bosta s končnim izdelkom zadovoljna in to je tudi glavni cilj. Rada preizkuša nove kreacije in je v koraku s časom. Upošteva želje strank, jim pa seveda tudi svetuje in pomaga z odgovori na njihova vprašanja. Ustvari zaupanje in sproščen odnos. Zaveda se, da je odločitev o ustrezni frizuri kar zahteven proces, ki vključuje več dejavnikov. Dober frizer mora upoštevati vse – tako obliko obraza, strukturo las ter stil in karakter stranke.

Tudi, ko se stranka odloča o menjavi frizure, se mora v vsakem primeru najprej odločiti sama. Frizer je lahko le tista oseba, ki pomaga dalje in svetuje. V salonu obravnavajo vsako stranko celostno in se ji popolnoma posvetijo. Zavedajo se, da je vsaka stranka posebna in jo takšno tudi sprejmejo.

V svoji ponudbi imajo celotno urejanje in oblikovanje pričesk, do urejanja nohtov ter storitve sončenja. V kratkem bodo ponudili tudi refleksne masaže. Resnično celostna relaksacijska terapija, na katero prijazno in z veseljem povabijo obiskovalce. Salon se nahaja v Mariboru, na naslovu Prvomajska ulica 25. Kontaktirate pa jih lahko na 02 426 01 20. To bo obisk, ki ga boste zagotovo želeli večkrat ponoviti.

frizer frizerski saloni frizerstvo m style

Frizerski studio Alenka, Maribor
Alenka Aleksič s.p.

Stranka se v frizerskem studio Alenka velikokrat oglasijo s fotografijo želene frizure. Z veseljem se jim posvetijo ter izčrpno povprašajo o tem, kakšne so želje glede frizure. Potrebno je upoštevati celotno telo, obliko obraza in vse ostale značilnosti.

Lastnica Alenka poudari, da je pomemebno izpostaviti vse tiste lepe danosti na osebi. Za vsako stranko si vzamejo zadosti časa za pogovor o oblikovanju pričeske. Vsaka oseba je namreč enkratna in potrebno se je popolnoma posvetiti vsem tem lastnostim, se pogovoriti in stranki znati svetovati. Ustvariti je potrebno posebno medsebojno zaupanje, saj je oblikovanje pričeske lahko zelo intimna stvar.

S stranko si tako vzame čas, jo posluša in se potrudi, da jo sliši ter začuti, saj le tako lahko potem ustvari točno tisto, kar si stranka zaželi. Zaveda se, da je za kakovostne storitve pomembno tako dobro opravljeno delo kot tudi materiali, ki se ob tem uporabljajo. Zato pri svojem delu uporablja kvalitetno lasno kozmetiko in znamke kot je Keune.

Rada ponudi le najboljše in stranke to občutijo, saj se zadovoljne. Na samostojni poti že več kot 14 let izoblikuje frizure in ureja pričeske. Ob tem pove, da ji ob strani stoji družina, na katero je zelo ponosna. Zaveda se lepote življenja in pravi, da je vsakdo odgovoren za svoje življenje. Tudi sama živi po tem načelu.

Ljudje vidijo, kako uživa pri svojem delu in ji tudi nemalokrat povedo, saj jih velikokrat s svojo nežnostjo in čutnostjo do dela pomirja in tako ostajajo njene zveste stranke. Tudi sami si lahko rezervirate svoj termin na telefonski številki 02 252 68 14 in obiščete salon v Mariboru na Gregorčičevi ulici 7.

frizer frizerski saloni frizerstvo aleksandra

Frizerski salon Aleksandra
Aleksandra Lever, Celje

Vsak, ki si želi pozitivne izkušnje pri urejanju frizure se mora oglasiti v frizerskem salonu Aleksandra. Pričakuje vas nadvse prijazen kolektiv z lastnico Aleksandro, ki izredno rada frizira in opravlja delo s srcem.

V salonu, ki je odprt že sedem let se trudijo za to, da se stranke počutijo prijetno. Na 100 kvadratnih metrih vas pričakujejo, da se oglasite pri njih s svojimi željami glede pričeske in z veseljem vam bodo ustregli. V tem skrbno urejenem ambientu bodo za vsa lepo poskrbeli, nudijo vam zasebnost in pravo storitev za vašo dušo. V salonu se na televizijskem zaslonu predvaja Fashion TV, ki tudi poskrbi za zanimivo vzdušje.

Prav za vsako stranko posebej si vzamejo čas, saj so mnenja, da je pri izbiri frizerja zelo pomemben medsebojni odnos in se mora vzpostaviti razumevanje. Svetujejo in pomagajo izbrati. Ob menjavi barve las je potrebno menjati tudi obleko.

Najpomebnejše je, da stranki pričeska pristaja ter ugaja. Zato pri delu uporabljajo kvalitetno in priznano lasno kozmetiko, španske proizvode I.C.O.N.. Prav tako se udeležujejo izobraževanj in sledijo tako modnim trendom kot pravilni uporabi preparatov za lase.

Lastnica pove, da se najprej s stranko pogovori ter povpraša, kako ji lahko pomaga. Tako se najprej dogovorita za frizuro. Za svoje stalne stranke ponavadi vedno naprej vizualizira frizuro in jim jo predstavi ter jo potem naredi, ko se stranka oglasi v salonu. Svoje stranke zelo dobro pozna, saj se ukvarja s frizerstvom že 30 let in tako že ima občutek, kaj bi komu pristajalo.

Salon se nahaja v  Celju, na Gosposki ulico 2. Za več slikovnega gradiva se lahko ogledate njihovo FB stran https://www.facebook.com/Frizerstvo-Aleksandra-1684369441793724/ in jih pokličite na 041 372 307.  Nadvse priporočamo obisk salona, zaradi posebnega, individualnega pristopa ter prav posebne pozitivne energije, s katero vas bodo prevzeli, da se boste z veseljem vrnili še večkrat.

frizer frizerski saloni frizerstvo alenka

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*