12 kvalitetnih zobozdravnikov v Ljubljani in okolici

Zdravi ter lepi zobje so okras na našem obrazu in zato moramo postaviti zdravje naših zob na prvo mesto. Da bo nasmeh zdrav in zobje lepi pa je glavni cilj tudi zobozdravnikom, ki se trudijo za svoje stranke.

zobozdravnik zobozdravniki-ljubljana zobozdravstvo stol

Preverite predstavitev dvanajstih najboljših zobozdravstvenih ordinacij v Ljubljani.

Zobozdravstveni center Ferjančič in Puklavec

Od  Maje Puklavec Ferjančič,dr.dent.med.  in  Uroša Ferjančiča,dr.dent.med. lahko pričakujete hitro odzivnost, zanesljivost, stalno dostopnost, natančnost ter uporabo vrhunskih  materialov. Velik poudarek dajejo individualni oskrbi in poštenosti do pacienta.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo ferjančič

Zobozdravstvo ADS d.o.o. Ljubljana-Polje

Pomemben dejavnik je zagotovo zaupanje med zobozdravnikom in pacientom, ki se vzpostavi že ob prvem pregledu. V Zobozdravstvu ADS se  vedno potrudijo, da naredijo dober pregled in temeljito izpeljejo celotno diagnostiko.

Lastnica, Ana Drevenšek Slokan pove, da je potrebno narediti temeljit načrt zdravljenja. Nato se v naslednji fazi pogovorijo s stranko in mu vse predstavijo

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo ad

Dušan Brajović  Studio Dent d.o.o. Ljubljana

V Studio Dent d.o.o. nam takoj povedo, da je skrb za zobe maraton in zato je zelo pomembna dolgoročna podpora. Če si nekdo želi določeno specialnost, naj izbere najboljšega strokovnjaka. Pri izbiri je vsekakor potrebno imeti v mislih, da zobe čutimo vsak trenutek vsakega dne.

V Studio Dent d.o.o. izdelajo estetski prototip, kar izgleda tako, da se fizično namesti v usta ta predogled, na vrh že obstoječih zob. Temu rečejo testna vožnja.

Oče je bil eden najboljših ortodontov in specialist za proteze. Rad izpostavi, da je občutek, ko nekomu omogočiš, da zažari s samozavestnim nasmehom, resnično neverjeten. Vseskozi se izobražuje, je v stalnem razvoju in vsaki osebi, ki ji pomaga, predstavlja nov izziv.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo studio dent

Murident d.o.o. Ljubljana

Mlajša generacija se velikokrat pozanima tudi na internetu. Za svoje paciente si vzamejo čas, ne želijo preveč hiteti, saj se z vsakim posebej dogovorijo, kaj je potrebno narediti.

Sedaj je zobozdravnica že enajsto leto. Delo opravlja z veseljem. Pravi, da je fokus pravzaprav stvar vaje in vedno več, kot delaš, vedno bolje ti gre. Potrebno pa je skrbeti tudi za fizično kondicijo.

zobozdravnik zobozdravniki-ljubljana zobozdravstvo murident

AD Oris d.o.o. Ljubljana

Dober občutek pacienta pri izbiri je predvsem v tem, kako se terapevt osebno in poslovno obnaša do pacienta. Sami se lahko pohvalijo z dobrim zasebnim laboratorijem. Prednost je tudi, da ne delajo v časovni stiski. Delo v zobozdravstvu zahteva določen napor, tako fizično kot psihično.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo strokovni

Stomados d.o.o Ljubljana Črnuče

Glede izbire ustreznega zobozdravnika je veliko vidikov, kako se ljudje odločajo. Odvisno je, ali so pacienti otroci ali odrasle osebe.

Svojim pacientom se popolnoma posvetijo, so prilagodljivi, natančni, vse načrte izčrpno predstavijo, prilagajajo se financam. Pri svojem delu so zelo natančni in veliko sodelujejo s specialisti. Njhov slogan je ”mi moramo živeti za paciente in njihove potrebe”, kar se vedno znova kaže v uspešno opravljenem delu ter zaupanju pacientov.

Največji pomen dajejo kvalitetnemu delu ter temu, da si vzamejo veliko časa za paciente, kar je zagotovo zelo pomembno.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo stomados

Dentex d.o.o. Ljubljana

Veliko strank se oglasi pri njih glede na priporočila, saj dober glas zagotovo seže v deveto vas. Vse težave rešujejo sproti in urnik prilagodijo glede na dogovor s pacientom. V zobozdravstvu je pomembna sposobnost in dobro ukrepanje.

Vsak dan hodi v službo z nasmehom in dobra volja prevzame tudi ambulanto. Vloženega je bilo veliko truda in zaveda se, da je potrebno sprotno nadgrajevanje znanja.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo dentex

Babit d.o.o. Ljubljana

Ob izbiri ustreznega zobozdravnika je pomemben že prvi pregled. Imajo najnovejšo tehnologijo, skenerje in dobre tehnike ter specialiste, vse pod eno streho.

Pri ortodontiji je tako, da naprej narediš načrt, nato dobro premisliš o alternativah ter to potem izvedeš v dveh letih. Za ordinacijo pove, da jih je kar precej in da lepo sodelujejo. Prav za vsako stvar najdejo rešitev.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo babit

Miha Marolt doktor dentalne medicine zasebna zobna ordinacija Ljubljana

Veliko pacientov zelo dobro premisli preden se odloči o izbiri ustreznega zobozdravnika.

Miha Marolt, doktor dentalne medicine se zaveda, da je za vsakega pacienta pomemben tudi obratovalni čas in zaradi tega se skuša čim bolj prilagoditi.

Za paciente si je potrebno vzeti čas in biti zobozdravnik je zanj poslanstvo in poklic, ki je zagotovo drugačen od vseh ostalih. Dobra storitev je skupek dobrega dela, vse od opreme pa do vzdušja.

zobozdravnik zobozdravniki-ljubljana zobozdravstvo marolt

Simonka Rus – Stomatološka ordinacija Ljubljana

Odločitev o tem, da bo postala zobozdravnica, je bila kot na dlani. Oba starša sta delovala v zobozdravstvu. Oče je bil zobozdravnik, mama pa zobozdravstvena delavka. Kot človeka z velikim entuziazmom sta se odločila, da gresta na vas

Ordinacija dentalne medicine Ljubljana

Pri vzpostavljanju odnosa s pacientom je pomembna komunikacija in razlage o tem, kaj je potrebno narediti. Na takšen način si zobozdravnik pridobi zaupanje pacienta.

Ponujata zelo širok spekter storitev – preventivo, kurativo, estetske posege na zobeh in ortodonske posege. Tako lahko prav vsak pacient dobi oskrbo na različnih področjih. Delo opravlja z veseljem in kvalitetno ter s strokovnostjo na visokem nivoju.

zobozdravnik zobozdravniki ljubljana zobozdravstvo usta

Matej Kuliš, dr. med. dent.

Matej Kuliš, ki deluje v okviru družinske ordinacije, pove, da je postopno in daljše delo ključ do kakovostne strokovne storitve in oskrbe vsakega pacienta. Pomembno je, da si kot zobozdravnik za vsakega pacienta vzame čas in se mu individualno posveti

En komentar

  1. Pozdravljeni,
    Hvala za uporabne informacije.
    Ali kakšen od teh zobozdravnikov dela tudi na koncesijo ali so vsi privat?
    LP,
    Marko

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*