13 kvalitetnih frizerskih salonov v Sloveniji

Prava izbira pričeske popestri naš izgled. Večinoma imamo točno določeno idejo, kako mora naša frizura izgledati. Da vam olajšamo izbiro ustreznega frizerskega salona, smo pripravili objavo trinajstih kvalitetnih frizerskih salonov v Sloveniji.

Predajamo vas v izkušene in spretne roke pravih mojstric in mojstrov na področju striženja, barvanja in oblikovanja pričeske. Na vas je, da se odločite in preverite, komu boste zaupali svoje lase. Zagotavljamo vam, da prav vsi opravljajo kakovostne storitve in vas z veseljem pričakujejo.

frizerski saloni frizerstvo frizure frizoteka

Frizoteka, Celje

Začenjamo s primerom zelo dobrega poslovnega partnerstva. Dva frizerska mojstra, ki že 17 let ustvarjata in sodelujeta, sta v zadnjem letu združila poslovno pot v Frizoteki. Z istim razmišljanjem, videnjem in skupnim konceptom sta se podala na uspešno poslovno pot.

Željko in Boys sta mnenja, da je potrebno frizerja izbrati glede na priporočila. Sama delujeta po principu individualnega pristopa. Vsaka stranka je edinstvena. Željko je mnenja, da je frizura ogledalo človeka in daje temu velik pomen. Stranka pride v salon na pravi ritual. Potreben je mir, da se odklopi. Pri izbiri prave frizure je veliko dejavnikov, ki so pomembni. Tako je potrebno uskladiti pričesko glede na ton kože, obliko glave, kvaliteto las. Ko si stranka zaželi menjati stil, ji mora frizer ustrezno svetovati. Vsaki stranki posebej se približata s kreativnim načinom ter z veliko mero potrpežljivosti.

Že ambient v Frizoteki se razlikuje od ostalih salonov. Tukaj ne vpade v oči klasika, temveč unikaten, samostojen stil. Pomembna je pozitivna energija in dober kontakt s stranko. Stranke odidejo z nasmehom na obrazu in se naslednjič zopet vrnejo nasmejanih lic. To je tisto, kar si želita pri opravljanju svojih storitev. Zanju je največjega pomena zadovoljna stranka.

Edinstven pristop lahko začutite tudi ob ogledu spletne strani http://www.frizoteka.si/ ali pa poiščite FB stran https://www.facebook.com/Frizoteka-1791927797716153/ ter preverite njihove storitve. Salon se nahaja na Kocbekovi cesti 1 v Celju, lahko jih pokličete na 05 916 75 87. Z veseljem se vam bodo posvetili ter vam pomagali do izvrstne frizure.

frizerski saloni frizerstvo frizure maribor

Studio B
Frizerstvo Barbara Podgrajšek s.p., Slovenske Konjice

V Studio B, frizerstva Barbare Podgrajšek stremijo k temu, da pri urejanju pričesk uporabljajo dobre materiale. V salonu se redno izobražujejo in znajo razvajati svoje stranke s kvalitetno storitvijo. Obiskujejo izobraževanja v Londonu, na Sardiniji in v drugih mestih.

Povedo, da je ustrezna frizura tista, ki v stranki vzbudi dobro počutje. Dober frizer pa je tisti, ki svetuje tako glede na stil oblačenja kot tudi na osebni stila vsake posamezne osebe. S stranko se ob prvem obisku vedno temeljito pogovorijo. Ponavadi je tako, da se ob menjavi stila ponavadi najprej zamenja ravno stil pričeske, saj je ta izbira ponavadi cenovno najbolj ugodna. Tako mora biti dober in izkušen frizer tudi neke vrste psiholog. Znati mora poslušati stranko in ji predati pravilne napotke.

Pomembno je, da se stranka po končanem friziranju počuti dobro, da je zadovoljna. Ravno to je namreč tudi ključnega pomena za naslednji obisk. Studio B ima poleg frizerskih storitev tudi kozmetični salon. Tako se lahko nadejate čudovite frizure ter celotne palete kozmetičnih storitev. Iz salona boste odšli popolnoma prerojeni. Pravijo, da so negovana koža in zdravi lasje tako vaš kot njihov ponos.

Veliko informacij lahko najdete tudi na spletni strani http://www.b-studio.si/domov ali jih poiščite na FB strani https://www.facebook.com/frizerski.studiob/. Oglasite se pri njih v Slovenskih Konjicah na Ulici Toneta Melive 2 ali jih pokličite na 031 348 684. S celovitim pristopom vas bodo navdušili, da boste postali njihova zvesta stranka.

frizerski saloni frizerstvo frizure frizoteka

Frizerski studio M
Maja Klokočovnik s.p., Slovenske Konjice

V Frizerskem studiu M, Maje Klokočovnik s.p. pravijo, da je zanje najbolj pomembno, da jim stranka zaupa. S pogovorom in z iskrenimi nasveti se tako med frizerjem in stranko ustvari posebna vez.

Maja ima svoj salon že peto leto, v frizerskem poklicu pa ima prakse že kar dvanajst let. Zagotovo so izkušnje tisto, kar je pri takem delu največjega pomena. Sledi trendom, vendar pa je zanjo najbolj pomembno to, da pri vsaki stranki s pričesko doseže tisto, kar si stranka želi. Pravi, da je bistveno, da se bo stranka dobro počutila, da ji bo pričeska všeč ter da jo bo lahko oblikovala tudi sama doma.

Vsaka stranka je edinstvena, ima svoj stil oblačenja. Frizura je odvisna tudi protokola, ki ga ima stranka v službi. Tudi lastnica salona rada sprejme nasvete svoje mentorice Špele iz podjetja Orbico, kjer kupuje barve in lasno kozmetiko, tam se tudi izobražuje.

V frizerskem salonu M se boste srečali s prijaznimi in kvalitetnimi frizerkami, ki so predane svojemu delu in se poglobijo v vsako stranko ter naredijo točno tisto, kar ponujajo.

Zato ste vabljeni, da se oglasite v njihovem salonu v Slovenskih Konjicah na naslovu Stari trg 19, kjer vas bodo prisrčno sprejeli in vam uredili prelepo pričesko. Pokličete pa jih lahko na 040 707 977.

frizerski saloni frizerstvo frizure frizoteka

Frizerstvo pri Nataši
Nataša Resnik Plahuta s.p., Laško

Vabljeni v salon Frizerstvo pri Nataši, kjer je njihova prva zaveza zadovoljstvo strank. Povedo, da se mora vsaka stranka pri izbiri frizerja zavedati, da frizer lase obogati in jih z obdelavo osveži in nahrani.

Zelo je pomembno redno izobraževanje in spremljanje novih trendov ter izbira kvalitetne lasne kozmetike. Sodelujejo s priznanim poslovnim partnerjem Klevi d.o.o. ter s priznanimi blagovnimi znamkami Framesi. Lastnica salona gospa Nataša ima naziv ”country tehnician”, saj je demonstratorka za to znamko v Sloveniji. Udeležuje se seminarjev in usposabljanj v Milanu, kjer pridobi veliko novega znanja o striženju, o prihajajočih barvnih trendih tudi izpod rok znanih imen, kot je priznan frizer g. Armando Petracci.

Pove, da mora dober frizer znati svetovati. Pa čeprav včasih to pomeni, da se naše želje morda ne skladajo ravno s tem, kar frizer priporoča. Na prvem mestu mora biti namreč zdravje las. Pravi frizer ima občutek za lase v prstih in se to pozna že ob prvem stiku s stranko. Pomembna je struktura obraza, osebnost posameznika, saj morda določena frizura ali barva ne ustreza vsakomur.

Ob menjavi stila svetujejo previdnost. Sami se pri svojem delu velikokrat srečujejo s strankami, ki se odločijo za menjavo ob prelomnicah v življenju. Takrat mora frizer znati svetovati, uporabiti mora vso svoje znanje in izkušnje. Posluša stranko, upošteva njene želje in ji svetuje, kakšna sprememba bi bila najbolj ustrezna. Biti frizer v pravem pomenu besede pomeni biti umetnik. Potrebno je znati razmišljati tudi izven okvirjev.

Največji pokazatelj njihovega dobrega in kvalitetnega dela so pohvale zvestih in zadovoljnih strank, ki se že leta in leta zadovoljne vračajo v njihov salon. Vedno se potrudijo prisluhniti stranki in vzpostaviti pravi kontak.

Zagotovo se morate oglasiti v salonu, kjer so zavezani k temu, da je zdravje las ter zadovoljstvo stranke na prvem mestu. Vsaka stranka je deležna individualnega pristopa ter tretmaja. Vse to združijo in ustvarjajo odlične rezultate. Pri svojem delu uporabljajo odlične produkte, ki pripomorejo k temu dobremu rezultatu.

Obiščite jih v Laškem na Mestni ulici 1 ali pa jih pokličite na 03 573 04 20. Z veseljem si bodo vzeli čas za vas ter pripomogli, da boste odšli iz salona s prekrasno pričesko.

frizerski saloni frizerstvo frizure frizotekaki-saloni frizerstvo frizure nataša

Studio Irča d.o.o., Žalec

V Studio Irča so predani svoji poklicni poti. Povedo, da je potrebno izbrati frizerja, ki bo poslušal in je mojster v svojem poklicu. Prav tako je pomembno, da je v koraku z modo ter uporablja dobre materiale.

Ko se odločamo o pravi pričeski, bomo najprej izbirali glede na to, kaj nam je všeč. Frizura mora biti tudi primerna določeni vrsti las, obrazu in barvi las ter barvi polti. Prav tako je potrebno pri izbiri upoštevati stil oblačenja. Pričeska mora biti preprosta, da jo boste lahko uredili tudi sami doma.

Lastnica salona ima kar 26 let delovnih izkušenj. Z dvema izvrstnima in izkušenima frizerkama pomagajo strankam do prekrasne pričeske. Rada svetuje strankam, v pogovorih se skladajo energije in dobro je, da je pravi občutek že pri pogovoru, saj se stranke tako enostavno prepustijo. Pri delu stranko obravnajo celostno in nudijo kvalitetno storitev ter se jim maksimalno posvetijo. So v koraku z modo in tako pomagajo strankam, ki hočejo izzive. Takoj vas bodo osvojili z diskretnim, prijaznim in iskrenim pristopom.

Vabljeni ste v njihov salon, kjer ponujajo še ostale storitve. Tako bodo za vas poskrbeli tudi z ličenjem, manikuro nohtov, podaljševanjem trepalnic in las. Specializirani so tudi za urejanje poročnih in večernih pričesk.

Obiščite jih v Žalcu na Šlandrovem trgu 28 ali jih pokličite na 031 765 101. Preverite pa tudi njihovo FB stran https://www.facebook.com/studioirca/. Z veseljem se boste vračali k njim na kvalitetne storitve.

frizerski saloni frizerstvo frizure studio irča

Frizerski salon ”K”
Karmen Metličar s.p., Žalec

Izkušena lastnica salona gospa Karmen nam pove, da se vsaki stranki posveti popolnoma. Ko stranko ogrne in ji le – ta že hiti pripovedovati svoje želje, si vzame veliko časa pri poslušanju strankinih želja.

Pomembna je prava komunikacija, brez hitenja. Najprej vidi obraz stranke in svoje stranke vedno povpraša, kako svoje lase in pričesko urejajo doma, kako jih sušijo, negujejo, kakšno lasno kozmetiko uporabljajo. Zelo pomembna je kvaliteta las, barva ter podlaga las.

V svojem delu neizmerno uživa, saj dela že polnih sedem let. Ko je odprla salon, so jo k temu spodbudili tudi domači. Prav tako se vseskozi izobražuje in sledi trendom. Pri delu uporablja italijanske barve Jungle Fever, s katerimi je zelo zadovoljna.

Svoje delo opravlja zelo dobro in stranke se rade vračajo ter jo priporočajo svojim prijateljem. Zadovoljstvo strank je veliko tudi zato, ker se svojim strankam prilagaja. Trudi se, da je cenovno ugodna tudi upokojencem in ljudem z minimalno plačo.

Njen salon lahko obiščete v Ložnici pri Žalcu 24 ali jo predhodno pokličete na 030 325 076. Z veseljem vas bo sprejela, vam svetovala pri izbiri ter pomagala do prekrasne pričeske.

frizerski saloni frizerstvo frizure salon k

Frizerski salon Barbara stil
Barbara Srdoč s.p., Koper

V frizerskem salonu Barbara stil nam povedo, da pred izbiro ustreznega frizerja preverite kreacije, katere izvaja. Ker je današnji slog življenja hiter, je možno že na družbenih omrežjih pogledati, kakšne so frizure, ki jih frizerski mojstri ustvarjajo.

Zato priporoča ogled FB strani https://www.facebook.com/SalonBarbaraStil, kjer si lahko ogledate bogato galerijo izbranih pričesk. Frizerstvo je namreč umetnost in vsak frizer je umetnik.

Frizura se izbere glede na obliko obraza, postave ter osebnega stila. Upoštevati in združiti pa je potrebno vizijo frizerja ter seveda željo posamezne stranke. Glede na tip las tudi izberejo pravilno tehniko striženja. Sledijo modnim trendom in tako se lahko po menjavo stila pričeske oglasite v salonu, kjer se boste po temeljitem posvetu skupaj odločili za najprimernejšo obliko nove frizure.

Frizerski salon Barbara stil je salon z dolgoletno tradicijo. Gospa Barbara je že četrta generacija frizerjev v njihovi družini. V salonu upoštevajo želje stranke ter ji svetujejo pri obliki frizure ter barvi las, ki se najbolj sklada s strankino barvo oči, poltjo kože ter obliko obraza. Prav tako svetujejo, kako lahko svoje lase negujete doma.

Vabijo vas v salon v Koper na Pristaniško ulico 2, pokličite jih na telefonsko številko 051 301 086. Pričakala vas bo harmonija in sproščenost. Z veseljem se boste po kvalitetno oblikovano pričesko še velikokrat vrnili.

frizerski saloni frizerstvo frizure stil

Frizerski salon TinkaMM
Martina Marsetič s.p., Bertoki

V frizerskem salonu TinkaMM pravijo, da mora biti frizer predvsem oseba, s katero se boste razumeli, da zna poslušati, svetovati ter potem uredi pričesko tako, da je všečna.

Zelo velik pomen pripisujejo temu, kako se stranki svetuje. Frizerja boste najverjetneje izbrali glede na priporočila in po rezultatih, ki jih vidite pri drugih ljudeh. Pri urejanju frizure je pomembna tudi uporaba kvalitetnih materialov. Sama uporablja zelo kvalitetne naravne izdelke znamke Harologi in Joico. To je tudi vidno pri strankah, ki so dolgoletne stranke. Z uporabo kakovostnih materialov se zadovolje stranke še raje vračajo.

Frizer bo stranki tudi povedal svoje mnenje. Pomembno je vedeti, ali stranki določena pričeska pristoji, kako jo je potrebno urejati, da je bila izbrana pravilna barva. Še večji pomen pravilne izbire je pri menjavi stila. Takrat se verjetno vsaka oseba najprej obrne na nekoga, ki mu zaupa. Tako je to lahko prijatelj ali prijateljica ali pa najprej frizerka.

V salonu gospe Martine vlada prijetno vzdušje. S pridihom domačnosti vzbudi v svojih strankah zaupanje. Tako se lahko že po enoletnem delovanju lastnega salona pohvali z velikim številom strank, ki so zadovoljne z njeno storitvijo, se vračajo ter jo priporočajo ostalim.

Dela z navdušenjem in s sproščenostjo. Vabljeni ste v salon v Bertoke, na Cesti borcev 1 vas bo z veseljem sprejela. Zaželjeno je, da se naročite na telefonski številki 040 877 337 in takoj boste postali še ena izmed zadovoljnih strank.

frizerski saloni frizerstvo frizure tinka

Hiša lepote ART PE Novo mesto
ART-PE, Petra Šircelj s.p., Trebnje

V ART-PE se resnično posvetijo stranki in jo razvajajo z raznoliko ponudbo. Lahko se pohvalijo s tremi saloni, ki se nahajajo v Novem mestu, Trebnjem in Domžalah ter petnajstimi zaposlenimi, ki so angažirani  ter vestno skrbijo, da se stranke počutijo odlično. Pri njih ne boste odšli domov le z novo frizuro. Po odhodu se boste počutili sproščeno, saj imajo v salonu na voljo masažne stole in tako lahko ponudijo pravi sprostitven tretma.

Gospa Petra, lastnica Hiše lepote ART-PE nam je zaupala, da se vsaki stranki popolnoma posvetijo. Pomembno je predvsem to, da vedo, kako si stranka ureja svojo pričesko doma. Tako dajejo velik pomen temu, da je stranka zadovoljna s frizuro ves čas, do naslednjega obiska. Pravi frizer si stranko že takoj lahko predstavlja z novo pričesko. Tako zna natančno svetovati, kaj ustreza, kako si lahko doma uredite pričesko, da bo najlažje za vas. Ponuditi zna spremembo, ki je velikokrat pomembna za boljše počutje v različnih situacijah v življenju.

Ko ste odločeni o tem, kakšno frizuro si želite, se oglasite v Hiši lepote ART-PE. V salonu preko pogovora točno povedo, kakšno bo urejanje pričeske, kaj pristoji vam, vašemu stilu ter seveda tudi strukturi las. Izgled frizure mora biti doma ravno takšen kot v salonu. Zato svetujejo tudi glede urejanja las doma, da je zadovoljstvo s frizuro vseskozi veliko. Preden začnejo s tretmajem, se pogovorijo s stranko o vsem, kar zadeva pričesko. Upoštevajo želje ter svetujejo, kaj je najbolje, glede barve in striženja. Svetujejo tudi pri uporabi preparatov za lase in lasišče.

Ko se odločate o menjavi stila, radi opozorijo, da morda stranke večkrat premamijo zvezdniki, ki narekujejo modni trend s svojimi izgledi. Pomembno je, da se o taki spremembi najprej posvetujete s frizerjem, da boste tudi s svojo pričesko dosegli želen učinek. Vseskozi se izobražujejo in se udeležujejo različnih seminarjev, saj želijo biti seznanjeni z novostmi.

V modernem salonu Hiša lepote ART-PE se strankam posvetijo v celoti. Imajo tudi poseben prostor za umivanje las (wash bar), kjer se stranke sproščajo ob masažnem stolu. Prav tako boste tudi vi navdušeni, ko se boste oglasili pri njih v salonu, ki se nahaja na naslovu Drska 8 v Novem mestu. Predhodno jih lahko pokličete na  051 883 444.

Veliko informacij lahko preberete tudi na spletni strani http://www.art-pe.si/ ali pa jim sledite na FB strani https://www.facebook.com/hisalepoteartpe.

frizerski saloni frizerstvo frizure art

Frizerstvo Katarina
Katarina Marušič s.p., Ankaran

V frizerstvu Katarina nam prijazna lastnica pove, da frizer točno ve, kdaj je dobro opravil svoje delo. To je takrat, ko stranka zapusti salon z zadovoljstvom na obrazu .

Zelo velikega pomena je, da frizer posluša stranko. Velikokrat je potrebno svetovati, vendar je vedno potrebno v prvi vrsti poslušati željo stranke. Gospa Katarina ima že kar 17 let izkušenj v frizerstvu. Na samostojni poti pa je 4 leta in ima svoj salon.

Frizuro je potrebno narediti tako, da se prilega obrazu in načinu oblačenja. Pri svojih strankah takoj vidi, ali morda stranka želi samo striženje. Včasih je potrebno tudi v celoti spremeniti obliko pričeske. Svetuje tudi, da je dobro, da že pred obiskom izberete pričesko. Morda preverite različne frizure na internetu. Takrat, ko se stranke oglasijo s sliko, jim v salonu pomagajo z nasveti. Vsaki stranki iskreno povedo, ali bi jim določena pričeska ustrezala. Sama vedno posluša stranko in nikoli ne naredi samo po lastni odločitvi.

Stranke so po odhodu iz salona vedno nasmejane. Z veseljem se ponovno vrnejo v salon, ki se nahaja v Ankaranu na Kolombanu 42. Lahko jih tudi pokličete na telefonsko številko 051 413 337.

frizerski saloni frizerstvo frizure navijalke

Frizerska postaja, Ljubljana

Izkušeni  frizerji nam povejo, da je najbolje izbrati frizerja po priporočilu. Svetujejo, da v salon pridete sproščeni, kajti tako lahko ustvarijo še boljšo frizuro. Vse je v dobri komunikaciji. Njihova vodila so sproščenost, domačnost in profesionalnost. Pri izbiri frizerja bi izpostavili še pomembnost prisotnosti na socialnih omrežjih. Na ta način lahko pokukate v  salon in pod njihove prste še preden jih obiščete.

Ko jih stranke vprašajo kakšno frizuro jim priporočajo, jih najprej zanima kakšen odnos imajo do urejanja frizure doma. Nekateri stili zahtevajo več nege in urejanja, drugi manj. Na podlagi ugotovljenega svetujejo naprej glede na obliko obraza in življenski slog. Ko povežejo vse točke je odločitev običajno zelo enostavna.

So družinsko podjetje – mama, sin in hči. Prednost njhovega salona je, da so si različni: izkušena starejša frizerka, mlad živahen fant in najmaljša »trendy« frizerka. Tako lahko pokrivajo velik spekter različnih strank.  Vsak ima več kot 10 let izkušenj.

Frizerstvo je v družini že od leta 1991, skupaj imajo 65 let izkušenj. V letu 2017 so modernizirali prostore in odprli salon na novi dobro dostopni lokaciji.

Salon se nahaja na Zaloški 275a v Ljubljani, ima urejeno parkirišče in enostaven dostop. Lahko jih tudi pokličete na 01-5280-142.

Sledite jim na socialnih omrežjih FB https://www.facebook.com/frizerskapostaja ali instagramu https://www.instagram.com/frizerska_postaja.

frizerski saloni frizerstvo katarina

Studio Kodrček
Mojca Povše s.p., Ljubljana

Pri izbiri frizerja je potrebno biti pazljiv. Potrebno je izbrati frizerja, ki je poln znanja v svoji stroki in ima ugodne cene. Lastnica Studia Kodrček, gospa Mojca nadaljuje, da je pomembno, da frizer spremlja svetovno modo, se udeležuje seminarjev in izobraževanj o striženju in oblikovanju pričesk. Prav tako je potrebno dobro znanje pravih in kvalitetnih materialov. Tudi sama se je vrsto let izobraževala na akademiji v Londonu pri svetovno znanih frizerjih. Še vedno se izpopolnjuje, tako doma kot v tujini.

Pravi, da je pomembno, da je stranka lepo sprejeta, da se počuti dobrodošla, vzdušje mora biti sproščeno. Tako v salonu resnično poskrbijo, da se vsaka stranka počuti udobno.

Pri izbiri ustrezne frizure je potrebno upoštevati kvaliteto las, obliko obraza in celotno podobo. Veliko vlogo imajo modni trendi. S stranko pa se je potrebno dogovoriti, kaj si želi. Frizer oceni kvaliteto las ter svetuje, kaj bi stranki pristajalo. Pomembno je, da se stranka s pričesko dobro počuti, saj stranka predstavlja končni izdelek frizerja.

Ker se veliko strank težko odloči o menjavi stila, mora biti frizer pri tem tudi kreativen, da stranki predlaga spremembo stila in barve. Predvsem se najhitreje odločijo o spremembi mladi. Ob tem je potrebno upoštevati to, kar je stranki všeč, kakšni so modni trendi ali pa delovati po trenutnem navdihu. Potreben je izkušen stilist, kateremu lahko stranka zaupa želje in ve, da bo ugodil še tako nenavadnim zahtevam.

Stranka je v Studiu Kodrček kralj, kajti zanje so stranke tiste, ki frizerje bogatijo s svojimi željami. Imajo izkušnje z vsemi vrstami frizur ter tudi z modnimi revijami. Njihova odlika so kvaliteta, natančnost, doslednost pri oblikovanju pričeske, striženju, modnem barvanju. Oblikujejo tudi slavnostne in poročne pričeske.

Pokličite jih na telefonsko številko 01 540 81 16 in se kar sami prepričajte. Njihov salon se nahaja v Ljubljani, na naslovu Nove Fužine 45.

Veliko pa lahko izveste tudi na spletni strani http://www.kodrcek.si/ ali na FB strani https://www.facebook.com/frizerskistudiokodrcek/. Obiščite jih in z veseljem vam bodo ustregli.

frizerski saloni frizerstvo frizure kodrček

Frizerski studio S-Style,
Slađana Vujić s.p., Trzin

V Frizerskem studio S-Style povedo, da ponavadi ustreznega frizerja izberemo po priporočilu znancev in po dobrih kritikah, ki jih je stranka izvedela o frizerju. Pomembna je uspešnost frizerja, kvalitetno opravljena storitev ter končne kreacije pričesk, ki govorijo same zase. Poleg vsega tega pa dajejo poudarek na kreativnosti, natančnosti, drznosti, potrpežljivosti ter komunikativnosti.

Lastnica salona je že od sedemnajstega leta aktivna v poklicu frizerke. Pred enim letom je tako odprla tudi salon z dvema zaposlenima, v katerega stranke vstopijo z velikim veseljem. Navdušena lastnica, ki ji je všeč kreativno delo, ki je povezano z modo se posveti svojim strankam z velikim veseljem. Pri svojem delu uporablja Artego barve. Prav tako se redno izobražuje po Sloveniji in tudi v tujini, v Londonu in Beogradu.

Če si zaželite nekaj novega, vam svetuje, da si lahko pomagate z raznimi revijami, veliko najdete tudi na internetu, lahko vam pomagajo tudi mnenja prijateljev in bližnjih. Po bolj strokovni nasvet pa se vsekakor odpravite k svojemu osebnemu frizerju. Pomembno je vedeti, da na dolžino las vpliva oblika obraza. Na barvo las pa vpliva ton kože.

Če si zaželite spremembe stila je predsvem najprej odvisno od tega, kaj vam je všeč. Nekomu so všeč bolj preproste frizure, spet drugi osebi bolj zahtevne. Frizer z veliko izkušnjami v svojem poklicu vam tukaj lahko zelo dobro svetuje.

Sama je zelo komunikativna oseba in strankam nudi pomoč. Na življenjski poti in v poklicu ji je v veliko pomoč natančnost in iskrenost. Stranke se zadovoljne vračajo v salon, saj jih vedno sprejme z nasmehom ter jim pomaga z nasveti.

Tudi vas z veseljem povabi v salon na Mengeški cesti 53a, ki se nahaja v Trzinu. Lahko jo pokličete na telefonsko številko 040 870 870.

Informacije pa lahko dobite tudi na FB strani https://www.facebook.com/FSSStyle/.

frizerski saloni frizerstvo frizure s style

3 komentarji

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*