14 kvalitetnih gostiln na območju Ljubljane

Na vaš obisk so že pripravljeni v štirinajstih ljubljanskih restavracijah. Pričakuje vas prijazno in ustrežljivo osebje. Seveda se vašega obiska veselijo tudi kuharski mojstri, ki komaj čakajo, da poskusite njihove specialitete. Prelepa dobrodošlica bo tudi ambient vsake izmed izbranih restavracij. Tako vsaka vabi na svoj način  z žarom, ki očara goste.

gostilna hrana ljubljana lj

Med sprehodom po prekrasni prestolnici Slovenije se podajte še na sprehod različnih okusov. Verjemite, da bo to kulinarično doživetje, ki ga boste še večkrat ponovili.

Mesarija in kuhinja Krušič

Kuhinjo Krušič lahko priporočamo vsem mesnim gurmanom. Meni namreč vsebuje jedi iz žrebičkovega mesa. Tukaj boste začutili, da ste pomemben gost, saj se vedno posebej potrudijo, da se prav vsaka stranka v njihovi gostilno počuti odlično. Seveda se poleg tega tudi odlično je in pije.

Za hladno predjed si privoščite domači narezek, ki je pripravljen iz različnih predelanih in suhomesnatih izdelkov iz njihove domače mesnice, ki se nahaja poleg gostilne. Za predjed dobi vsak gost domačo žrebičkovo jetrno pašteto, za glavno jed pa se lahko odločate med jedmi na žlico pa do klasičnega sočnega steaka. Na koncu za sladico ponudijo še grmado ali domači zavitek. Lahko pa izberete tudi že pripravljene jedi, ki jih lahko odnesete domov.

V domači mesnici imajo vedno razne akcije in popuste. V gostilni imajo vsak četrtek burger večere, kjer pripravljajo slastne burgerje iz 100% žrebičkovega mesa. Klasični burger je vedno na izbiro, na voljo pa imajo tudi sezonsko izbiro burgerjev.

Vedno vas bo sprejelo prijazno osebje, ki radi ustrežejo svojim strankam. Največji pomen dajejo temu, da se stranka v gostilni dobro počuti. V kuhinji se za vsako stranko posebej potrudijo. Jedi so pripravljene s srcem in v želji, da bodo gostu všeč. Vse, kar dobite na krožniku je skrbno pripravljeno. V domačnosti ambienta in skrbnih rok ste lahko prepričani, da boste iz gostilne odšli siti in zadovoljni. Prav to bo tudi zagotovilo, da se boste še večkrat vrnili.

Veliko koristnih informacij vas čaka na njihovi spletni strani http://www.mesarstvo-krusic.si/.

gostilna hrana ljubljana restavracija krušič

BTC – KRATOCHWILL d.o.o.

V BTC-ju v Ljubljani vas že z veseljem pričakujejo v pivovarni in gostilni Kratochwill. Družinsko podjetje, kjer posel uspešno že 25 let vodita dva brata in njuni ženi ima gostilne na treh lokacijah. Tako ste vabljeni še v Kratochwill Rudnik ter Kratochwill Kolodvor.

Njihovo vodilo je, da je le najboljše dovolj dobro. V gostilniški pivovarni, kjer letno pridelajo do 3000 hektolitrov piva so aktivni na zelo razgibanem trgu različnih okusov piva.

Ko boste vstopili v lepo urejeno gostilno, vas bodo že očarali s prelepim ambientom. Prijazno vam bodo ponudili na izbiro malice, kosila, različne jedi iz dnevne ponudbe, ribje in mesne jedi, pice. Vedno se maksimalno potrudijo, da zadovoljijo brbončice svojih gostov. Zadovoljni se boste do sitega najedli okusno pripravljenih jedi. Na voljo so tudi slovenske jedi – pražena jetrca s čebulo, pečena svinjska krača ali vampi s polento. To je le nekaj jedi izmed pestre ponudbe. Poleg hrane pa seveda ne sme manjkati prvovrstno pivo.

To je zagotovo gostilna v kateri bo vsak gost dobro jedel in pil. Njihovo pivo je pridelano izključno iz slovenskega hmelja, vode in kvasa, sladu – dehidriran ječmen pa dobijo iz Češke.

Če boste iskali lokacijo za praznovanja ali slavnostne pogostitve ste na pravem naslovu. Pravo vzdušje pričarajo tudi z zabavami v decembru.

Veliko informacij boste našli tudi na njihovi spletni strani http://www.kratochwill.si/web/. Zagotovimo vam lahko, da bo gostilna postala stalnica za vaše večerje ali kosila.

gostilna hrana ljubljana restavracija kratochwill

Gostilna Pečarič
Jure Pečarič s.p.

Vstopite v gostilno, kjer znajo prisluhniti različnim okusom. Tradicijo povezujejo z mladostno igrivostjo ter drznostjo v kuhinji, ko pripravljajo izbrane obroke. V Ljubljani se lahko le gostilna Pečarič pohvali s tem, da kar 80% zelenjave in sadja v sezoni pridelajo sami.

Z odličnimi cenami vam bodo postregli z najrazličnejšo ponudbo. Tako boste lahko uživali v izvrstno pripravljenih mesnih jedeh z raznovrstnimi zelenjavnimi prilogami. Na jedilniku najdete hladne predjedi, posebnosti so jetrna  pašteta s pistacijo in pomarančo s figovo marmelado in parmezanon, domača salama in tople predjedi, kot je ajdova kaša z jurčki, domači paradižnikov rezanci z gamberi. Za glavne  jedi ponujajo svinjska ribica v modri frankinji z domačimi sirovimi štruklji, roastbeef iz “štumfa” (sous vide) z dimljenim korenčkovim pirejem, dehidriranim pršutom in redukcijo balzamika, file postrvi z limoninim pirejem in mlado špinačo, piščančja prsa polnjena z blitvo in skuto ter domačimi pesinimi njoki ter domače koline.

Za sladice vam bodo ponudili domači sladoled bučnega olja, sladoled ajdove kaše, Chefova razstavljena kremšnita in štrudelj iz doma pridelanih jabolk al hrušk. Jedilniki si sezonsko prilagojeni.

V mesecu decembru organizirajo prednovoletna srečanja in zabave, na katerih resnično ne smete manjkati. V gostilni imajo na voljo prostora za 270 ljudi. Ponujajo tudi okusne menije za posebne priložnosti za zaključene družbe, poslovna kosila ali druge slavnostne pojedine.

Pečariči so sicer Belokranjci, vendar jih je po 2. svetovni vojni delo pripeljalo v Ljubljano. Gostilničar Jože je prepustil vajeti gostilne že tretji generaciji družine, sinu in kuharju Juretu Pečariču, ki družinske izkušnje in domačo kulinariko povezuje z mladostno igrivostjo, novimi idejami in izzivi. 

Tako vas bodo z vso ponudbo in s prijazno ter ustrežljivo postrežbo vedno znova povabili v njihovo gostilno. Več informacij najdete tudi na njihovi lepo urejeni spletni strani http://www.pecaric-sp.si/.

gostilna hrana ljubljana restavracija pečarič

Gostilna Mrežar

Dobra hrana je zagotovo nekaj, po čemer si boste zapomnili obisk v Gostilni Mrežar. Gostilno krasi prijeten ambient in lepo urejen vrt. Vedno znova poskrbijo za dobro počutje vsakega gosta. Tako se lahko nadejate tudi prelepega razgleda na Šmarno goro. Pred gostilno imajo veliko parkirišče, kjer brez skrbi pustite svoje vozilo. V lasti imajo hostel, kjer vam ponudijo prenočišče in tako lahko podaljšate bivanje ter uživate dlje časa.

Začutili boste pristno domačnost ter prijaznost osebja v tem družinskem podjetju, na katero so z razlogom zelo ponosni. Ustregli bodo vašim željam ter vas postregli z okusno hrano, ki jo pripravljajo sproti.

Gostje se zadovoljni vračajo. Poskrbijo tudi za to, da se jedilniki spreminjajo in tako vedno znova dodajajo nove specialitete.

Gostilna ima dolgoletno tradicijo, saj segajo začetki kar daleč nazaj, v leto 1927. Že dolgo so znani po domačih in tradicionalnih slovenskih jedeh. Poleg teh ponujajo tudi različne mesne jedi in pice. Prav tako jim ni tuja mediteranska kuhinja. Pri njih se lahko oglasite na dobri malici ali kosilu in zagotovo se boste vedno znova zadovoljni vračali. Sami vedo, da gostje želijo tudi sezonske jedi. Zato imajo te vedno na jedilniku. Sami priporočajo jelenov golaž, ki je resnično dober in ga prav vsak gost vedno znova pohvali.

Razveselili vas bodo še z domače pripravljenim kruhom in dnevno svežimi sladicami. V svojo sredo vabijo zaključene družbe, pogostijo lahko namreč kar do 150 gostov. Imajo dve jedilnici. Pripravljajo  piknike, ki se jih lahko udeležite zagotovo vsaj enkrat na mesec.

Na zanimivi spletni strani http://mrezar.si/gostilnica-in-kavarnica vam ponujajo v ogled ter branje še več informacij.

gostilna hrana ljubljana restavracija mrežar

Restavracija Argentino

Z najboljšimi steaki v državi, ki jih pripravljajo na žarih na drva, vas bodo navdušili v restavraciji Argentino.

Za svoje goste poskrbijo z odličnim ambientom, kvalitetno postrežbo ter seveda izvrstnimi jedmi. Meso pečejo na žerjavici in tako dobi čudovito lesno aromo. Uporabljajo najbolj kakovostno meso, ki ga pripravijo na tradicionalen argentinski način. Posebnost argentinskega žara je v tem, da imajo režice na V, da odvečna maščova lahko odteka.  Ideja za ureditev takšne restavracije je nastala z večkratnim obiskom Argentine.

Čeprav ne ponujajo posebnih akcij, pa je novost Caffe Club Argentino, ki se nahaja na vrtu argentinske restavracije. Tam boste lahko izpod rok certificiranih baristov preizkušali najboljšo kavo. Kava Speciality je kava posebnih mešanic iz manjših pražarn. V tem majhnem intimnem lokalu, ki je primeren za druženje, boste lahko tudi zaplesali. Poleg prvorazredne kave ponujajo še 60 vrst različnih vrst whiskeya, ruma in konjaka. Zaposleni se udeležujejo izobraževanj na tematiko alkoholnih pijač in vina.

Pri njih boste doživeli res super zabavo. Hiša je namreč primerna za razne dogodke, hacienda in kamin, zgoraj je galerija. Posedejo lahko do 220 gostov, v klubu pa sprejmejo 120 ljudi.

Podrobne informacije preberite na njihovi spletni strani http://argentino.si/slovenija/. Z izbranimi jedmi in pestro ponudbo pijače se boste v tej gostilni in lokalu zagotovo izvrstno zabavali.

gostilna hrana ljubljana restavracija miza

Gostilna Livada

Za romantične duše bodo poskrbeli v gostilni Livada. Prelepa lokacija ob vodi, s paviljonom nad vodo ter čudovitim vrtom. Ponujajo tradicionalno domačo in mednarodno hrano. Do njih se lahko pripeljete tudi z ladjico iz Prešernovega trga. V centru boste peš v dvajestih minutah, s kolesom pa boste potrebovali le deset minut.

Za svoje goste znajo dobro poskrbeti in prijazno vas bodo postregli z okusno hrano. Tako se boste naužili jedi, ki so pečene na oglju, naročili si boste lahko pice, pražen krompir s pečenko, okusne ribe in solate ali hlebček livada. Na voljo imajo dve sobi z gibljivo steno, za 80 in 50 ljudi. Prostori so dostopni tudi za invalide, tako imajo tudi urejene sanitarije za invalide.

V svojih prostorih so že gostili seminarje, prvenstvo v šahu. Uredijo tudi vse za poročno slavje. Za civilne poroke pripravijo prostor na livadi ali v belem paviljonu. Zvečer prižgejo bakle na vrtu za pravi čaroben ambient. Tudi na novoletno zabavo so že pripravljeni, ponujajo novoletni meni z glasbo ali brez. Povezani so tudi s kamping centrom, ki je čez cesto, kjer imajo kar 25 kamping prostorov. Imajo peskovnik ter manjši prostor s toboganom za otroke. Dobrodošli so tudi gostje z vzgojenimi psi. Povezujejo se s kajak klubom, v preteklosti so že tudi imeli delavnice supanja. Prostor je primeren tudi za team buildinge.

Zelo veliko informacij boste našli na spletni strani http://www.gostilna-livada.si/. Lahko vam zagotovimo, da boste tukaj našli miren kotiček ter okusno hrano ter se še večkrat vrnili nazaj.

gostilna hrana ljubljana restavracija argentino

Gostilna Kurji tat

Na obujanje starih jedi in kakovostno hrano vabijo v gostilno Kurji tat. V okusnih jedeh, ki je skuhana po  domačih receptih, boste resnično uživali.

Letos praznujejo že 20 – letnico delovanja. So družinsko podjetje in pomaga tudi babica, ki ima zavidljivih 82 let. Prav izpod njenih rok boste lahko okusili domačo enolončnico. Vsak dan se trudijo in vam ponujajo sveže pripravljeno hrano. Sodelujejo s slovenskimi ponudniki in tako ste lahko prepričani, da bo na vašem krožniku le najboljše. Delajo svoje njoke, testenine, ajdovo kašo in še mnogo druge hrane. Ponudijo vam lahko domače sire iz Dolenjske.

V ambientu domačnosti se pripravite na prijazno in kakovostno postrežbo, za katero poskrbijo natakarji, ki v gostilni strežejo že tudi 17 do 18 let. Pohvalijo se lahko z velikim številom stalnih strank, za katere z velikim veseljem poskrbijo. Svoje goste radi vedno znova nagradijo s kakšno manjšo pozornostjo, kot so morda pečeni kostanji ali posebej pripravljena predjed.

Vsak dan se boste lahko veselili svežih malic, kar od 6 do 7 različnih boste lahko našli na meniju. Vsak dan ponudijo različne jedi in se prilagodijo željam vsakega gosta.

Na njihovi spletni strani  http://www.kurji-tat.si/ najdete še veliko ostalih informacij. Vsekakor morate obiskati to prijetno gostilno in zagotavljamo vam, da se boste naužili dobrih jedi.

gostilna hrana ljubljana restavracija kurji tat

Gostilna Pohana Piška

Vsi oboževalce pohane piške boste tukaj prišli na svoj račun. Ste za celo ali polovico pohane piške, pohano piško s sezamom ali s koruznimi kosmiči, ocvrti piščančji fingersi ter solata s piščancem. Zagotovo se vam že ob naštevanju pocedijo sline in že komaj čakate, da si boste privoščili tako okusen obrok.

V gostilni, kjer pripravljajo najboljšo pečeno piško so začeli z dostavo. Lokal je odprt od maja letos, v decembru so začeli tudi z dostavo. V domačem vzdušju, ki ga pričara prijaznost postrežbe te male ekipe usklajenih sodelavcev vam bodo ustregli s pestro ponudbo jedilnika.

Vsaka stranka jim je pomembna in veliko prednost dajejo predvsem kakovosti. Vse iz piščančjega mesu boste dobili okusno pripravljeno iz njihove kuhinje. Piščance pripravljajo na poseben način, pečejo ga namreč pod pritiskom. Uporabljajo le piščance iz domače reje in tako ste lahko prepričani, da boste pri njih uživali v prvovrstnem obroku.

Na njihovi spletni strani www.pohanapiska.si lahko preberete še veliko več. Sledite jim tudi na Instagram profilu. Najbolje pa je, da se sami prepričate in si naročite ali jih obiščite ter si naročite izvrstno pohano piško.

gostilna hrana ljubljana restavracija pohana

Hotel in restavracija pri Špornu

Z dobrim mesom in svežimi morskimi dobrotami vas v restavraciji pri Špornu očarajo še s prijetnim ambientom.

Sprejmejo do 60 ljudi, zaključene skupine pa sprejemajo tudi v prostorih bivše diskoteke. Pri njih lahko rezervirate praznovanja rojstnega dne, raznih obletnic in ostalih slavnostnih dogodkov.  Ponujajo tudi prenočišča, imajo 16 hotelskih sob s polno opremo – LCD televizor, kopalnica in mini bar čakajo na goste.

Družinsko podjetje z več kot 100 – letno tradicijo se vsakodnevno resnično zna potruditi za svoje goste. Notranjost gostilne ponuja domačno vzdušje, kjer se staro prepleta z novim ter kakovostno potrežbo okusnih jedi. Pri njih se lahko oglasite na dobrem kosilu ali večerji. Vsa hrana, ki jo pripravijo je sveža ter vedno sezonsko obarvana.

Velikokrat svojim gostom pričarajo posebne piano večer, kjer lahko uživate v pravem romantičnem vzdušju. Lahko se pohvalijo s tem, da je bil eden izmed njihovi gostov tudi Tito. Predvsem si želijo, da so vsi njihovi obiskovalci zadovoljni, zato se potrudijo, da je hrana vedno okusna in kvalitetna ter postrežena s strani prijaznega osebja.

Na njihovi spletni strani www.sporn.si boste našli še več informacij. Zagotovo pa si morate rezervirati svoj čas z obiskom te priljubljene destinacije za obrok okusno pripravljene hrane.

gostilna hrana ljubljana restavracija dobnikar

Gostilna Dobnikar

Ko se povzpnete nad Ljubljano, na razgledno točko nad Ljubljano, vaš pogled ujame sonce ter hribe vse nad ljubljansko meglo. Tukaj boste našli gostilno Dobnikar, ki vas bo razvajala z domačo ponudbo dobre hrane.

To je gostilna z dolgoletno družinsko tradicijo, kjer so vsi družinski člani resnično predani delu. V gostilni delajo sami domači. Dva brata se pri delu izmenjujeta. Ponavadi so vsi vikendi zasedeni, saj gostje obožujejo dobro hrano in domačo vzdušje v gostilni. Svoje delo opravljajo z ljubeznijo in skrbijo za zadovoljstvo svojih strank. Vedo, da goste privabi čudovita okolica, mir ter prelep pogled na ljubljansko okolico.

Pestro ponudbo jedi prilagodijo glede na letni čas – ponujajo koline, štruklje, jabolčni zavitek, testenine in veliko ostalih okusnih jedi. Velikokrat imajo akcije – aktualne so koline, različne vrste potic in štrukljev. Tudi veseli december in novoletna praznovanja čakajo na goste. V decembru gostijo veliko zaključenih družb ter zaključke leta različnih podjetij.

Njihova gostilna ponuja sveže jedi, pripravljene na tradicionalen način s pridihom sodobne kuhinje. Prilagodijo se željam strank, saj jim največ pomeni zadovoljstvo gostov, s katerimi z veseljem poklepetajo.

V gostilni za vas pripravijo tudi koktajle, katerega vam pripravi barman Rok Dobnikar. Rezervirajte tudi praznovanje otroških rojstnih dni. Tradicionalna vsakoletna dogodka sta postala tudi ”prvomajski golaž z nageljnom”, ki se dogaja 1.maja ter ”Dan kolin” v oktobru, na katerega ste vabljeni v letu 2018.

Veliko informacij boste našli tudi na spletni strani http://www.gostilna-dobnikar.com/. Vabljeni v prelepo naravo, na razgled in okusno domačo hrano, ki vas ne bo pustila ravnodušnih.

gostilna hrana ljubljana restavracija šporn

Gostilna in pizzerija Feniks

V gostilno Feniks vabijo vse, ki radi uživajo v dobri hrani. Delajo od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00 ure. Nahajajo se v industrijski coni.

Prepričali vas bodo s hitro postrežo ter z izvrstno ponudbo dobrih malic ter izbrano poudbo a la carte jedi. Malice dnevno spreminjajo, ponavadi na dan ponudijo štiri različne vrste. Za svoje goste poskrbijo tudi z različnimi tedenskimi akcijami.

Iz krušne peči bo zadišala okusna pica in tako si boste lahko izbrali nekaj iz pestre ponudbe. Če si boste zaželeli kakšne solate, boste lahko izbrali iz stalne ponudbe različnih sestavljenih solat. Njihovi jedilniki so sezonsko naravnani in tako lahko v vsakem letnem času uživate v pestri ponudbi jedi. Kapacitete lepo urejene gostilne lahko v svojo prostore sprejmejo do 200 ljudi. Na letnem vrtu lahko postrežejo 150 gostov.

Obratujejo že osem let. Za kvalitetno in prijazno postrežbo skrbi osem do deset zaposlenih. Njihovo glavno vodilo je, da stranki ustrežejo ter vedno najdejo možnost, da izpolnijo željo posameznega gosta. Pripravljeni so tudi za poslovna kosila in zaključene družbe, saj je možno lokal najeti za različne priložnosti. Dobro je poskrbljeno tudi za parkirna mesta.

Vabi vas njihova spletna stran http://www.gostilnafeniks.si/. Najbolj pa vas bodo prepričali s svojo ponudbo izbrane kakovosti hrane, zato se hitro odločite za obisk.

gostilna hrana ljubljana restavracija feniks

Gostišče Juvan

Na Povšniku vas že pričakujejo v gostišču Juvan, kjer boste lahko uživali v sezonski ponudbi okusnih jedi. Poleg tega vas bo navdušil tudi neokrnjena narava in razgled vse do Triglava. Imeli boste idealno priložnost možnosti sprehodov v naravi.

So družinska gostilna, vodi jo že sedma generacija, ki se trudi, da gostom ponudijo le najboljše. Začetki gostinstva segajo v leto 1848, katerega je začelo moško potomstvo takratne gostilne Juvan.

Uporabljajo lokalne sestavine in ponudbo prilagodijo sezonski hrani. Prav vsakemu gostu se individualno posvetijo. So butična gostilna in v prelep zastekljen prostor sprejmejo do 38 oseb. Pripravijo najrazličnejše vrste pic, tudi za najmlajše imajo posebno ponudbo pic. Posebnost so tudi nadevana telečja prsa ter svinjske krače.

Priporočajo, da se prehodno naročite ter opravite rezervacijo na telefonski številki 031 711 115. Sledite jim lahko na njihovi FB strani, preverite pa tudi spletno stran http://gostiscejuvan.si/, kjer boste lahko našli še več dodatnih informacij.

Njihov slogan ”Z razgledom vse tja do Triglava” vas vabi na zelo okusen obrok, ki ga bodo skrbno pripravili ter vam ga prijazno postregli.

gostilna hrana ljubljana restavracija juvan

Gostilna Stari tišler

V gostilno Stari Tišler se gostje odpravijo, da jim postrežejo domačo profesionalno hrano. So domača slovenska gostilna.

Njihove specialitete so jedi na žlico, vampi in ostale dobrote. Vso hrano pripravijo doma. Od okusnih ajdovih štrukljev, idrijskih žlikrov in ostale hrane. Posebni so po svoji tradiciji. So namreč ena izmed redkih gostiln v Sloveniji s pravo tradicijo. Gostilna obratuje od leta 1875. Gospa Bendeta jo je prevzela leta 2008 od sorodnikov. Vsi se trudijo, da svojim strankam vedno pripravijo kvalitetno izbrano hrano, ki jo prijazno postrežejo.

Njihovi lepo opremljeni prostori lahko gostijo do 100 ljudi. Pri njih so dobrodošle tudi zaključene družbe, naročite se na poslovna kosila, na družinske večerje. Med 10.00 in 17.00 uro lahko pridete na obrok okusne malice po 5, 50 EUR in kosila po le 8,00 EUR. Na jedilniku je tudi a la carte izbira ponudba jedi.

Na njihovi spletni strani http://www.stari-tisler.com/ na vas čakajo še vse ostale pomembne informacije. Vsi gostje, ki želijo domačo in tradicionalno hrano, morajo obiskati gostilno Stari Tišler. Z nasmeškom opomnijo, da je domače le domače.

gostilna hrana ljubljana restavracija tišler

Gostilna Pirc

Gostilna Pirc na koncu vasi z veseljem postreže vsakega gosta, ki si zaželi okusne hrane. V letošnjem letu so slavili 125 – letnico delovanja. So družinska gostilna in prav celotna družina sodeluje pri ustvarjanju uspeha.

Zelo znani so po izvrstno pripravljenih piščancih, dobite jih ocvrte in pečene po kosih. Lahko se pohvalijo, da je kar 80% stalnih gostov, ki se zavedajo prave kvalitetne hrane. Pomembna je tudi postrežba, s katero se prikupijo vsakemu obiskovalcu. S prijaznostjo in skrbnim pristopom se posvetijo vsaki stranki. Največji pomen pripisujejo temu, da so do vseh svojih gostov pošteni.

Priprava hrane je tradicionalna. Slovijo po tem, da delajo na star način. Nimajo fritez in pečejo v posodi. Tako se občuti pridih domačnosti prav v vsakem obroku, ki ga pripravijo. Vso hrano pripravijo po naročilu gosta.

V prelep notranji ambient sprejmejo do 120 gostov, na letni vrt pa do 30 gostov. Pri njih lahko organizirate tudi slavnostna kosila ali večerje ter praznovanja posebnih dogodkov, saj sprejemajo tudi zaključene skupine.

Veliko informacij lahko najdete na spletni strani http://gostilnapirc.si/. Najbolje pa je, da jih obiščete in si privoščite prvovrstno domačo hrano, saj vas z veseljem pričakujejo.

gostilna hrana ljubljana restavracija krožnik

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*