12 kvalitetnih gradbincev v Sloveniji

Vrhunskega gradbinca dandanes le težko najdeš, da bi ta svoje delo opravljal po dostopnih cenah, pa je še toliko manj verjetno. Preverite seznam kvalitetnih gradbincev in si zagotovite ugodne cene gradbenih storitev še danes. Odličen gradbinec je le en klic stran.

 

Branko Kostrevc s.p.

Blatno 19, 8255 Pišece

GSM: 041 331 423

e-mail: kobra1971@gmail.com 

Njegov moto je, delaj tisto kar znaš in boš uspel.

Pohvali se lahko z večletnimi izkušnjami in z dobrimi priporočili zadovoljnih strank, ki mu jih ne primanjkuje. Tako je sklenil tudi največ delovnih pogodb, na podlagi dobre reklame, ki se je prenašala med strankami.

Zaupanje med ljudmi si je pridobil z dobro in kvalitetno opravljenim delom. Rad se odzove na vsak klic in rad pomaga ljudem, ki ga potrebujejo. Najbolj je zadovoljen takrat, ko je zadovoljna stranka.

V gradbeništvu pa je sicer pristal po naključju, saj je njegov prvotni plan bil, da postane policist. Ker se to ni izšlo po načrtu, je tako zaključil srednjo elektrotehnično šolo v Krškem, za kar pa mu še danes ni žal, saj svoje delo obožuje.

Ukvarja se z elektro inštalacijami in ogrevanjem, manjšimi gradbenimi posegi in servisnimi deli ter izdelavo predelnih sten. Rad priskoči na pomoč in z veseljem opravi vsakršno delo. Je natančen in korekten.

 

Kabashi group d.o.o.

Planina 3, 4000 Kranj

GSM: 070 370 552 

e-mail: shaip.kabashi@gmx.de, info@kabashigroup.si

Z zaključnimi deli v gradbeništvu se ukvarja že od leta 1979, takoj za tem ko je zaključil šolo te stroke. Tradicijo je začel njegov brat, sedaj pa sta združila moči in skupaj delujeta v podjetju, ki se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami. Tekom let so nabrali veliko zadovoljnih strank, ki jih rade priporočijo tudi ostalim. Delo, ki ga opravijo, je kvalitetno narejeno in dokončano v dogovorjenem roku.

Največ se ukvarjajo z obnovo in izdelavo fasad, sicer pa tudi z vsemi deli, ki spadajo v zaključna dela v gradbeništvu, kot so prenova kopalnice, mansarde in celotnega stanovanja, z izdelavo zunanjih zidov in škarp iz betona ali kamna, s polaganjem ploščic in keramičarstvom ter raznimi slikopleskarskimi in suhomontažnimi deli.

Delajo tudi večje projekte, med katerimi najbolj izstopa projekt Osnovne šole Toneta Čufarja na Jesenicah, kjer so na 3500 m2 zemljišču uredili celotno fasado šole in dvorišče okoli nje.

 

AMONIKADEN d.o.o.

Linhartova ulica 8

2000 Maribor

GSM: 070 334663

e-mail: amonikaden@gmail.com

Zelo zanimivo podjetje, ki se ukvarja z rušitvami objektov. Če imate pred gradnjo najprej kaj za porušiti, so oni pravi naslov za vas. Podjetje so ustanovili leta 2017. Ker so kot gradbinci opazili, da morajo pred gradnjo vedno nekaj odstraniti ali pospraviti iz gradbišča, so v rušitvah našli poslovno priložnost. Rušitve izvajajo po celi Sloveniji in tudi po tujini. Njihova glavna prednost je odzivnost, saj po dogovoru kmalu pridejo do stranke in delo hitro opravijo do konca. Za manjše objekte se s stranko dogovorijo že v nekaj dneh. Smatrajo, da so boljši od konkurence, ker na delovnem mestu še nikoli niso imeli poškodb delavcev, saj varnost postavljajo na prvo mesto. Njihova konkurenca včasih odstopi od zahtevnosti, oni se lotijo vseh nivojev zahtevnosti. Lastnik vsem mladim, ambicioznim ljudem svetuje naslednje: Pot do uspeha je težka, zato naj se mladi najprej zaposlijo v nekem podjetju, tam najprej pridobijo potrebne izkušnje ter strokovna znanja in šele potem bodo lahko odprli svoje lastno podjetje. Prav tako je pomembno, da ima človek trden karakter. Danes je preveč ljudi, ki živijo pri starših in nikoli ne postanejo samostojni. Ko pride do problema, je potrebno samo riniti naprej. Obračati jadra, kakor veter piha. Se prilagajati trgu. Motivacijo črpajo iz enostavnega nauka: V življenju je potrebno nekaj delati. Lepo je gledati na to, kar si naredil. Delo daje osebno zadovoljstvo. Dajati podpis na vsako stvar, ki si jo naredil, ustvarja resnično srečo.

Res je, da rušijo objekte ampak po drugi strani so pokazali, da imajo tudi srce do ljudi, radi svetujejo predvsem mladim, kako v tem težkem svetu uspeti. Zato jih pokličite še danes.

 

5A PROJEKCIJA d.o.o.

Jurčkova cesta 25

1000 Ljubljana

GSM: 041 827233

Lastnik je pridobival talent že v osnovni šoli in v nadaljevanju tudi v gradbeni šoli, ko je z veseljem obiskoval tudi tehnični pouk.

V teh časih jim posel dobro gre. Odlikuje jih predvsem kvalitetno priporočanje strank, ki so bile zadovoljne z njimi, saj stranke smatrajo, da so strokovni in zelo kvalitetni. Specializirani so za segmentne suhomontažne sisteme, montažne hiše. Z deli lahko pričnejo kmalu, v roku treh mesecev.  Njihova skrivnost do motivacije je ta, pravi lastnik, da je odkril talent že v mladih letih. Nasvet za mlade: Mladi naj se najprej zaposlijo v nekem podjetju, šele nato naj ustvarijo svoje lastno podjetje. Nadaljuje, da je potrebno imeti veselje do dela, sicer ni možno biti uspešen. Ni pa mu všeč, ker je na tgu ogromno nestrokovnih izvajalcev, ki nudijo neprimerne ponudbe. Pri tem obsoja tudi obrtno zbornico. Zato poizkušajo o kvaliteti ozaveščati množice. Les je njihova osnova konstrukcije, mavčne plošče pospešujejo gradnjo objektov. Po kratkem pogovoru z njimi, smo ugotovili, da imajo res ogromno znanja iz področja gradbeništva, so preverjeni, zato jih pokličite še danes in se dogovorite za termin.

 

ADIL GASHI d.o.o.

Gasilska cesta 29

4208 Šenčur

GSM: 041 666872

e-mail: info@adil.si

 Lastnik je prišel v Slovenijo pred 32 leti kot navadni delavec brez vsega, zato je njegova zgodba toliko bolj motivacijska za ostale. Počasi in s trdim delom je pridobival izkušnje ter vsa potrebna znanja iz področja gradbeništva. Na začetku so v podjetju delali samo fasade. Kasneje so se lotili tudi novogradenj, urejanja okolice, polaganja tlakovcev, raznih obnov in sanacij. Pri delu jih zaradi dolgoletnih izkušenj odlikuje kvaliteta in cena.

Pri delu verjamejo, da je potrebno biti zanesljiv. Če se drugi ne morejo zanesti nate, ti ne ne bodo mogli zaupati. Lahko se pohvalijo s tem, da v vseh letih niso imeli niti ene pritožbe, saj dela opravijo pošteno in pravočasno. Držijo se rokov, katere dogovorijo s strankami. Zato vsem mladim ambicioznim predlagajo, da mora vsakdo s svojim poslom pričeti popolnoma od začetka, kot vajenec. Samo tako človek dobi pravi občutek o tem, kako je potrebno delati, kako stvari tečejo in tako postane pozoren na vse detajle, ki ustvarijo končni projekt uspešen. Danes se lahko pohvalijo s tem, da imajo v ekipi nad dvajset usposobljenih ljudi. Disciplina in znanje sta formuli uspeha njihovega podjetja. Ker zgleda, da je podjetje zelo kvalitetno, jih pokličite še danes in se dogovorite z njimi za termin.

 

Mehmed Hadžić s.p.

Erazmova ulica 4, 6230 Postojna

GSM: 031 273 208

e-mail: hadzic.mehmed@gmail.com

Svoje podjetje je ustanovil leta 2013, že pred tem pa se je z gradbeništvom intenzivno ukvarjal, saj mu je delo izredno všeč. V podjetju ima 6 zaposlenih delavcev, en med njimi pa je odgovorni vodja za vsa dela, ki jih opravljajo. Tako se lahko pohvali z večletnimi izkušnjami in veliko zadovoljnimi strankami.

Največ del dobijo po priporočilu svojih prejšnjih zadovoljnih strank, ki jim zaupajo, saj delo opravijo strokovno, kvalitetno in na podlagi danih načrtov zagotovijo izvedbo v dogovorjenem roku.

Obvladajo vrsto različnih gradbenih del, med katerimi najbolj izstopajo zidanje opornih zidov, fasaderstvo, polaganje tlakov, suhomontažni sistemi, pleskarstvo in polaganje talnih oblog.

Svetujejo vam pri izbiri materialov in načinu vgradnje, vse pa naredijo v prid naročnika, saj je zadovoljstvo le-tega najbolj pomembno.

Zagotavljajo vam strokovnost in nudijo tudi garancijo za opravljeno delo.

 

PET-BM d.o.o.

Clevelandska ulica 43, 1000 Ljubljana

GSM: 031 310 007

e-mail: info@epoksitlak.si

 Spremlja jih vizija, da se za vsako stranko najde rešitev, kar uspešno dokazujejo že vrsto let.

Podjetje, ki je specializirano za epoksi tlake, deluje že 40 let. So podjetje s tradicijo in izkušnjami. Začetki segajo še v bivšo Jugoslavijo, ko se je oče začel ukvarjati s tovrstno panogo, sam pa je podjetje prevzel in razširil. Ljubezen do dela se je začela že v otroštvu, kasneje pa se je kot študent začel ukvarjati s tem. Sedaj deluje podjetje po celotni Sloveniji in se lahko pohvalijo z lepim številom zadovoljnih strank.

Uporabljajo samo najkvalitetnejše materiale in delo opravijo strokovno ter v dogovorjenem roku. Vedno poskušajo najti srednjo pot med ceno in kakovostjo, se pa hkrati zavedajo in poudarjajo, da najbolj ugodna cena in po drugi strani kvaliteta, ne gresta vedno z roko v roki.

Specializirani so izključno za industrijske in epoksi tlake, ki so primerni za balkone in notranjost stanovanjskih in industrijskih objektov ter garaž.

Zaupa jim širok spekter naročnikov, od velikih in malih podjetij, med katere spadata POP TV in Krka, kot tudi fizične osebe.

V lasti imajo tudi svojo spletno stran www.epoksitlaki.si, kjer lahko pridobite vse željene informacije.

 

Primož Škrget s.p.

Križevci pri Ljutomeru 133, 9242 Križevci pri Ljutomeru

GSM: 041 357 607

e-mail: montaza.skrget@gmail.com

Podjetje ima družinsko tradicijo, saj je že oče, ki je ključavničar, začel s tovrstnim delom. Podjetje se že 11 let ukvarja z izdelavo, montažo in popravilom aluminijastega stavbnega pohištva. Sam ima na tem področju dolgoletne izkušnje, saj je pričel z delom pri svojih 16. letih. Rad dela z ljudmi, kar se odraža tudi v medsebojnem odnosu do strank. Ima veliko priporočil, saj dober glas seže v deveto vas, kar se vidi tudi na spletni strani mojmojster.net, kjer ima ogromno pozitivnih povratnih informacij.

Podjetje pri delu uporablja najmodernejše stroje, ki jih uporabljajo za razrez, krivljenje in varjenje kovin, tako da bodo stopnice, ograja ali streha strokovno narejeni. Prav tako izdelujejo dvoriščna vrata in nadstreške. V lasti imajo tudi preklopni nadstrešek, da lahko zavarujejo in zaprejo izpostavljene dele stavbe.

So zanesljivi, strokovni, radi svetujejo in so cenovno ugodni, prav tako pa se držijo dogovorjenih končnih rokov.

 

Matej Bergant, s.p.

Šuštarjeva kolonija 42, 1420 Trbovlje

GSM: 051 733 072

e-mail: matejbergant.sp@gmail.com

S slikopleskarskim delom in zaključnimi deli v gradbeništvu se ukvarja že 18 let, od tega je 11 let samostojni podjetnik. Svoje podjetje je ustanovil na podlagi slabe izkušnje s šefom pri katerem je bil zaposlen in takrat sam sebi zagotovil, da bo nekoč boljši vodja.

Podjetje se ukvarja s slikopleskarskimi deli (beljenje sten in stropov, barvanje oken in vrat, kitanje in glajenje sten z izravnalno maso), suhomontažnimi sistemi (mansarde, spust stropov) in adaptacijami stanovanj in hiš. Sami izdelujejo knauf predelne stene in armstrong, za vse ostalo pa imajo pod seboj zaposlene podizvajalce, tako da pri njih dobite vse na enem mestu.

Z leti strokovnega dela so si nabrali številne izkušnje in pridobili veliko število zadovoljnih in zvestih strank, ki jih z veseljem priporočijo dalje. Dela opravljajo s kvalitetnim materialom in v skladu z gradbenimi standardi in predpisi. Držijo se dogovorjenih rokov in so cenovno ugodni.

Delujejo po celotni Sloveniji in se z veseljem odzovejo na vsak klic.

 

Nedžad Halilović s.p.

Jačka 22, 1370 Logatec

GSM: 051 368 358

e-mail: nedzohalilovic1984@gmail.com

V gradbeništvu dela že 15 let in v svojem delu neizmerno uživa.

Podjetje se ukvarja z vgradnjo betonskega železa ter krivljenjem armature, tako da če gradite hišo in potrebujete strokovno vgradnjo betonskega železa, so pravi naslov za vas. Za seboj imajo številne strokovno dokončane projekte, so izkušeni, zanesljivi in ugodni izvajalci. Stranki radi svetujejo kaj je kvalitetno in poceni, tako da vedno najdejo skupen jezik za dokončanje projekta. Imajo veliko zadovoljnih strank, ki jih z veseljem tudi priporočijo naprej. Vsa dela dokončajo v roku in kvalitetno, kar se pozna tudi po dolgoletnih izkušnjah.

Sodelujejo z različnimi gradbenimi podjetji in s fizičnimi osebami.

Največ delujejo na Primorskem in v Osrednji Sloveniji, po dogovoru pa tudi drugje po Sloveniji.

Njihov največji projekt je Gasilki dom Rovte.

 

Jožef Škrobar s.p.

Črnci 45B, 9253 Apače

GSM: 031 600 441

e-mail: joza.skrobar@gmail.com

Imajo večletne izkušnje na področju krovstva in kleparstva.

Pri svojem delu so natančni in strankam nudijo vse odgovore na njihova vprašanja. Pri delu uporabljajo samo najkakovostnejše materiale in strokovne tehnike. So cenovno ugodni in dela dokončajo v dogovorjenem roku.

Radi delajo z ljudmi, kar se odraža predvsem v zadovoljnih strankah, ki jih z veseljem priporočijo drugim, ki potrebujejo tovrstne usluge.

Ukvarjajo se novogradnjo in sanacijo streh, toplotno izolacijo le-teh, vgradnjo strešnih oken, pločevinastimi strehami, kamor spadajo lahke in kovinske strešne kritine. Prav tako pa pletejo, sanirajo in zaščitijo slamnate strehe.

 

Vid Jošovc s.p.

Ločiška cesta 52, 3313 Polzela

GSM: 040 742 895

e-mail: vid.josovc@gmail.com  

Podjetje se ukvarja s slikopleskarstvom in adaptacijo stanovanj. Pri slikopleskarstvu uporabljajo posebne stroje, tako da so dela zaključena hitreje ter nanos gladilnih materialov in barve je enakomeren, lahko se pohvalijo s hitrostjo in tudi s kvalitetno izvedbo.

Delo z ljudmi jih veseli, zato se pred vsakim projektom s stranko posvetujejo, jim svetujejo in pomagajo uskladiti želje s strankinim proračunom. Pohvalijo se lahko z velikim številom zadovoljnih strank.

Uporabljajo samo kvalitetne materiale in vse zaključijo v skladu z dogovori in v roku predvidenega zaključka.

Največ se ukvarjajo s čiščenjem fasad, streh, tlakovcev in oken na višini, poleg tega pa tudi z dekorativnim ometom, pleskanjem kovine in lesa ter s slikopleskarstvom, kamor spada kitanje in barvanje sten, izravnava in beljenje stropa. Polagajo tudi laminat in druge talne obloge.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*