12 kvalitetnih avtoserviserjev v Sloveniji

Ali si želite izbrati kvalitetnega avtoserviserja? Berite dalje in si priskrbite popust in ugodno ceno še danes. Ne plačujte preveč, izbirajte ugodne in kvalitetne, zato jih pokličite ali obiščite še danes.

 

AVTOVLEKA IN POPRAVILA

MARTIN ŠTUCIN s.p.

gsm : 051 200 404

e-mail: stucin.martin@gmail.com

5271 VIPAVA, Goriška cesta 6 f

Kvalitetno opravljena storitev, profesionalnost, dolgoletne delovne izkušnje, stalno izobraževanje vseh zaposlenih in seveda pohvala zadovoljnih strank so zagotovilo, da boste tukaj dobili storitev , s katero boste v vseh pogledih zadovoljni.

Gospod Martin je  že kot majhen osnovnošolski fantič vedel, kaj bi v življenju rad počel, tako je sledil svojim sanjam. Zdaj že 20 let hodi po svoji samostojni poslovni poti.

v svojem podjetju ima 8 zaposlenih, poleg tega pa še 3 zunanje izvajalce. Ker ve, da je v tem poslu potrebno slediti napredku in novim smernicam, da je to pomembno tudi za kvalitetno opravljene storitve, se pri njih kader ves čas izobražuje ter izpopolnjuje in nadgrajuje svoje znanje.

Čeprav je to delo lahko včasih težko, ga vsi opravljajo z dušo in srcem, saj jim prinaša veliko veselja, sploh, ko spet usposobijo okvarjeno vozilo za varno uporabo.

Pri njih dobite vse- tako servis, kot asistenco. Z avtovleko pridejo po vaš okvarjen avto, ga odpeljejo v delavnico, kjer ga popravijo, da je spet skoraj kot nov. Če stranka rabi nadomestno vozilo, ga dobi, tako, da je tudi za vašo mobilnost poskrbljeno.  Če pa je možno, nekatera popravila opravijo tudi na terenu.

Ker pa vedo, da se avto lahko pokvari kadarkoli, ob katerikoli uri dneva ali noči , je avtovleka na voljo ves čas,24 ur na dan, vse dni v letu.

Skrb za stranko, njeno zadovoljstvo z dobro in kvalitetno opravljeno storitvijo, fleksibilnost in prilagodljivost, vse to jih vodi pri njihovem delu.

 

VULCO MATJAŽ

MATJAŽ DEMŠIČ s.p.

avtoservis, vulkanizerstvo

gsm, tel.: 041 709 245, 02 61 812 45

e-mail: matjaz.demsic@gmail.com

2311 HOČE, Zgornje Hoče 20 a

Leta 1993 je posel pričel oče gospoda Matjaža, tako je on zdaj že druga generacija, ki nadaljuje tradicijo, posel je prevzel leta 2010.

To delo ga že od malega veseli, saj se je že kot otrok veliko zadrževal v delavnici in opazoval očeta pri delu. Delo mu je v veselje, opravlja ga tako rekoč z dušo in srcem.

Prijazen in korekten odnos do strank, znanje na visokem nivoju, kar je en temeljev za kakovostno opravljeno storitev, kvaliteta, profesionalnost, vse to so njihove prioritete, saj vedo, da se bo zadovoljna stranka rada vrnila k njim, hkrati pa jih priporočila še drugim.

Pri njih vam hitro in kvalitetno servisirajo vozila vseh tipov in znamk.

Poleg dejavnosti avtoservisa pa nudijo tudi vse storitve s področja vulkanizerstva, se pravi premontažo gum, centriranje pnevmatik… Lahko pa pri njih gume tudi kupite, saj imajo na voljo res bogato izbiro različnih pnevmatik.

Servisirajo tudi avtomobilske klimatske naprave.

Gospod Matjaž je na svoje podjetje zelo ponosen, saj ve, da delajo res kvalitetno, natančno in strokovno, naredijo vse, kar lahko, če pa se slučajno zgodi, da pri njih stranki ne morejo ali ne znajo pomagati, to povedo in stranki svetujejo kako in kaj.

Strokovno, natančno in kvalitetno opravljena storitev ter prijaznost so vodilo do zadovoljstva stranke, pravijo pri njih.

 

AVTOKLEPARSTVO

JANEZ PINTAR s.p.

gsm: 041 445 896

e-mail: sival.lavis@gmail.com

3310 ŽALEC, Ložnica pri Žalcu 14

Smo družinsko podjetje, pri poškodbi vašega vozila vam nudimo celostno storitve, visoko strokovno obravnavo pri vseh postopkih.

Dandanes je kvalitetnega avtokleparja težko najti, saj ta poklic med mladimi ni zaželen in kar nekako izumira. Večina avtokleparjev, ki so danes na trgu, dela samih, ali pa s pomočjo družinskih članov.

Za zadovoljstvo stranke je poleg natančno, strokovno in kvalitetno opravljenega dela, pomemben tudi čas popravila in seveda odnos do stranke, se pravi, prijaznost, fleksibilnost, da znaš stranki priti naproti, ji svetovati, vsekakor pa upoštevati tudi njene želje in zahteve. Uspešnost posla je še večja z dobro reklamo od ust do ust, saj tako zadovoljna stranka s pohvalo pripelje nove stranke.

V ta poklic meje nagovoril mojster-klepar Rotar Jože, ki je imel ravno tukaj, kjer živim, nekoč kleparsko delavnico. Ko sem končeval osnovno šolo in se odločal za poklicno pot, je prišel do mene in me prepričeval, naj se vpišem v šolo za avtokleparja. No, njegovo prepričevanje je bilo uspešno in tako zdaj še vedno z veseljem opravljam ta poklic. Malo je k moji odločitvi pripomogla tudi bližina delavnice, kjer sem opravljal vso potrebno prakso in videl, kako poučno in razgibano je to delo. Sem pa se od mojstra Jožeta ogromno naučil, to znanje mi še dandanes pride prav.

Pri nas veliko pozornost namenjamo kakovosti naših storitev, natančno in profesionalno opravljenemu delu ter odgovornemu pristopu do strank.

Dolgoletne izkušnje na tem področju so eno od zagotovil, da vam bomo znali svetovati in pomagati pri popravilu vašega poškodovanega vozila. Prav tako vam bomo pomagali urediti  vso potrebno dokumentacijo, skratka, naše družinsko podjetje vam zagotavlja dobro in kvalitetno opravljeno celostno storitev v primeru poškodbe vašega vozila, s katero boste sigurno zadovoljni.

 

AVTOSERVIS

MATEVŽ RIBNIKAR s.p.

gsm,tel.: 041 630 300, 04 280 85 00

e-mail: ribnikar.avtoservis@siol.net

4000 KRANJ, Jezerska cesta 86b

Gospod Matevž je že druga generacija, ki opravlja storitve avtoservisa na tem območju. Pričeli so v 60-ih letih prejšnjega stoletja, tako da so na trgu že dobrih 50 let.

Veselje in ljubezen do tega dela mu je nekako privzgojil oziroma delo približal oče, tako gospod Matjaž to dejavnost sam opravlja že od leta 1984.

Pravi, da je zanj zelo pomembno zadovoljstvo strank, kar pa se lahko doseže z dobro, kakovostno in kvalitetno opravljeno storitvijo, prijaznostjo do stranke, korektnostjo, dostopnostjo in pripravljenostjo stranki kar najbolj pomagati.

Za vse to pa je potreben izobražen in strokovno dobro podkovan kader, zato pri njih veliko dajo na dodatno izobraževanje in izpopolnjevanje znanja vseh zaposlenih.

V njihovem servisu se vse naredi na enem mestu. Servis je namenjen predvsem servisiranju poškodovanih vozil.

Za zavarovalnici TRIGLAV in GENERALI lahko pri njih opravite prijavo, ogled in cenitev škode, saj ima z njim sklenjeno pogodbo. Z zavarovalnico SAVA pa ima pogodbo za popravila in servisiranje poškodovanih vozil.

Če želite dobro, kvalitetno, hitro in strokovno opravljeno storitev, jo boste v avtoservisu g. Matjaža tudi dobili., kar potrjuje tudi veliko število zadovoljnih strank, ki ga z veseljem priporočajo.

 

BMS AVTOEELEKTRONIKA d.o.o.

gsm: 041 895 308

e-mail: info@bms-avtoelektronika.si

1231 LJUBLJANA-ČRNUČE, Dunajska cesta 421

Če se sprašujete, zakaj izbrati ravno naše podjetje na področju avtoelektronike, bi vam odgovorili, da zato, ker:

-imamo strokoven kader, ki se ves čas izobražuje na svojem področju dela

-imamo večletne izkušnje na področju popravila avtoelektronike

-okvare rešujemo hitro in kvalitetno

-dajemo 6-mesečno garancijo na popravila

-in vsekakor, ker imamo veliko zadovoljnih strank

Naše podjetje je v tem poslu na trgu že 20 let. Delo opravljamo z veseljem in srčnostjo, pravzaprav smo mu predani z dušo in srcem. Gospod Andraž je avtomobile vedno imel rad, zanimalo ga je vse, povezano z njimi, sploh pa elektronika, zato se je tudi odločil za ta poklic in to poklicno pot.

Lahko se pohvalimo, da smo specializirani v vseh elektronskih sklopih in diagnostiki, ki se nahaja v avtomobilih. Pri nas je sicer servis avtoelektronike za vse znamke vozil, imamo pa še poseben, zelo pomemben oddelek za vozila znamke BMW, ki se ukvarja z nadgradnjo original opreme v kolikor si stranka to zaželi v svojem avtomobilu.

Ukvarjamo pa se tudi z optimizacijo moči in navora za vse znamke vozil.

Pri nas boste dobili kvalitetno in strokovno ter na visoki ravni opravljeno storitev v vseh pogledih, kar se tiče avtoelektronike in nas zadovoljni priporočili tudi vašim prijateljem in znancem.

 

AVTOCENTER ANDREJEK

SERVIS IN PRODAJA

MIRAN ANDREJEK s.p.

gsm:041 618 068

e-mail: avtocenter.andrejekdoo@siol.net

9000 MURSKA SOBOTA, Veščica 4e

Prijaznost, strokovno in kvalitetno izvedene storitve, možnost ureditve vsega potrebnega na enem mestu, 24 urna asistenca, nadomestno vozilo-vse to in še več dobite v našem avtocentru.

Preden se je leta 2004 odločil za samostojno pot doma, je gospod Miran 15 let pridobival izkušnje na področju avtoservisiranja v tujini. Poleg tega da je kar trikratni mojster-avtoličar, avtoklepar in avtomehanik, je tudi mediator na sodišču, sodni izvedenec in cenilec, njegovo znanje pa sega tudi še na druga področja. Leta 2017 je bil podjetnik leta.

Skozi leta se je naše podjetje ves čas širilo in ponujalo vedno nove dodatne storitve. Naš kader se ves čas izobražuje, izpopolnjuje in nadgrajuje svoje znanje.  Ves čas si prizadevajo biti najboljši v svoji dejavnosti, kar dokazujejo s pridobivanjem certifikatov kakovosti in dovoljenji za opravljanje določenih storitev. Lahko se pohvalijo tudi z visoko bonitetno ocen AAA (L. 2018).

Kot poslovni partnerji so znani kot zanesljivi in zaupanja vredni.

V Veščici, kjer so poslovno enoto odprli leta 2013, imajo center za tehnične preglede in registriranje, homologacije in certificiranje vozil. Poleg tega imajo tukaj tudi trgovino z avtodeli, prodajajo pa tudi vozila, pri njih lahko opravite tudi vse zavarovalniške storitve v povezavi s prijavo in oceno škod, tako, da pri njih, resnično dobite vse na enem mestu. Tudi avtoličarske in avtokleparske storitve.

Danes imajo v njihovem avtocentru kar 26 zaposlenih, ki bodo za vas opravili kvalitetno, kakovostno in strokovno dobro opravljeno delo oziroma storitev.

Da je vse skupaj za vas še lažje imajo pogodbe sklenjene z vsemi zavarovalnicami.

Če ste doma v Prekmurju, potrebujete dober avtoservis ali morda razmišljate o nakupu drugega avtomobila, potem je Avtocenter Andrejek pravi naslov za vas.

 

BOŠTJAN TRATAR s.p.

Avtomehanika

gsm: 031739 838

e-mail: tratar.bostjan@siol.net

8295 Tržišče, Kaplja vas 18

Če mene vprašate, kaj je pomembno pri izbiri avtoserviserja ali avtomehanika, bi rekel, da so pomembne delovne izkušnje, kvalitetno opravljeno delo, zaupanje stranke, prijaznost, dostopnost in seveda mnenja ter priporočila strank.

Že v otroštvu mi je bil poklic avtomehanika všeč, pravzaprav me je zanimalo vse, kar se tiče avtomobilov in njihovega delovanja. V tem poklicu sem zdaj že 25 let, od tega 20 let na samostojni poti. Začetki niso bili lahki , saj sem začel iz nič in sem si moral vse ustvariti sam. A volja in ljubezen do tega dela sta mi dala moč, da sem vztrajal in tako zdaj že dve desetletji uspešno stopam po tej poti.

K meni lahko pripeljete osebna in dostavna vozila vseh znamk, potrudil se bom rešiti težave. V moji delavnici opravljam različne avtomehanične storitve, poleg servisa tudi menjavo pogonskih verig motorja, obnove motorjev, polnjenje klimatskih naprav , menjava olja v avtomatskih menjalnikih. Če pa je vaše vozilo v okvari, vam je na voljo prevoz vozila in tudi nadomestno vozilo.

Težave strank z njihovimi vozili so zame vedno izziv, ki se ga je potrebno lotiti in ga rešiti v zadovoljstvo stranke.

To, da delam sam, predstavlja določeno prednost, saj tako lahko zanesljivo stojim za opravljenim delom. 

Z mojimi storitvami, opravljenimi strokovno, kvalitetno in na visoki profesionalni ravni boste sigurno zadovoljni in se boste z veseljem spet vrnili v mojo delavnico. Verjamem, da me boste priporočili tudi vašim prijateljem in znancem.

 

A.S. DRAGO HIMELRAJH s.p.

tel.: 02 566 92 76

e-mail: as_ himelrajh@siol.net

9252 Radenci, Kapelska cesta 21

V prelepih Radencih, kjer domuje tudi znana mineralna voda, že tretjo generacijo deluje naš avtoservis. Tradicijo je za dedkom nadaljeval moj oče in zdaj jaz.

Smo pooblaščenci za vozila znamke CHEVROLET, seveda pa servisiramo in popravimo tudi vozila drugih znamk. Vedno poskrbimo, da bo vaš jekleni konjiček v odličnem stanju, saj boste le tako lahko sigurni v njegovo varnost.

Tako kot že moja predhodnika tudi sam delo opravljam z zadovoljstvom in veseljem, prav tako pa delo z veseljem opravljajo naši zaposleni.

Pri nas boste sigurno dobili kvalitetno, strokovno dobro opravljeno storitev, s katero boste zadovoljni. Naše vedno prijazno osebje se posveti vsaki stranki, z dostopnostjo in prilagodljivostjo vedno najdemo najboljšo rešitev.

Kvaliteta, strokovnost, dobro in profesionalno opravljeno delo, prijaznost in zadovoljstvo strank so naše prioritete. 

Da lahko svoje delo še bolje opravljamo in se stranki še bolj približamo, ves čas skrbimo za dodatno izobraževanje in izpopolnjevanje znanja vseh zaposlenih.

Smo tudi v servisni mreži MAXX, preko katere lahko naročite servis vozila pri nas.

Da pa je vse še lažje za naše stranke, sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Vemo, da reklama od ust do ust veliko pomeni, zato nas veseli, da nas naše stranke vedno pohvalijo tudi drugim.

 

VULKANIZERSTVO JANEZ ŽEMLJA s.p.

gsm, tel.: 041 641 197, 04 58o 21 74

e-mail: info@vulkanizerstvo-zemlja.si

4274 ŽIROVNICA, Zabreznica 20 a

Široka ponudba pnevmatik, platišč, rezervnih delov, olj in dodatne opreme za vse vrste vozil ter seveda kvalitetno in strokovno opravljene storitve so vam na voljo v našem vulkanizerstvu. Veselimo se vašega obiska, pa tudi, če se boste oglasili le na kavico, z veseljem vam bomo prijazno postregli.

Na trgu smo že odleta 1987, kvaliteta, tradicija, prijazno in izobraženo osebje bo poskrbelo tako za vas, kot za vaše vozilo. Sodelujemo le z najboljšimi proizvajalci, ki ponujajo visoko zmogljive izdelke, ki so zelo pomembni za vašo varnost in varnost vašega vozila. Na cesti boste varn le z dobrimi in kvalitetnimi pnevmatikami, seveda pa je pomembna tudi optika in centriranje le teh.

Gospod Janez je to delo pričel opravljati pred 33 leti, najprej v garaži, z očetom, danes pa vodi uspešno podjetje s 4 zaposlenimi. Njihovo podjetje je tudi med izbranimi VIP podjetji, kar dokazuje njihovo, kakovost, kvaliteto, strokovnost in profesionalnost.

V podjetju vlada odlična energija in dobra klima. Njihove storitve so tudi zato zelo kvalitetne, seveda pa se ves čas tudi izobražujejo. Njihove stranke jih vedno pohvalijo, da so res dobri na svojem področju dokazujejo tudi visoke ocene na forumih in nekaterih internetnih straneh.

Pri njih stranka takoj začuti, da je zanje na prvem mestu, saj se ji res posvetijo z vso pozornostjo se za stranko potrudijo, da ustrežejo njenim željam in da hkrati res dobro in kvalitetno opravijo vsako vulkanizersko storitev.

 

AVTOSERVIS MITJA LESJAK s.p.

gsm, tel.: 041 651 016, 07 30 73 014

e-mail: mitja.lesjak@gmail.com

8220 ŠMARJEŠKE TOPLICE, Zbure 36 a

Strankam ponujajo servis za vse vrste znamk osebnih vozil. Ponujajo vam diagnostiko vozila, vse mehanične storitve in tudi uvoz vozil.

Posel je začel oče g. Mitje pred 25 leti, tako je on zdaj že 8 let druga generacija, ki nadaljuje tradicijo tega dela. Pravi, da mu je bilo to delo in veselje do njega položen v zibelko, saj je že od malega vedel, da bo šel po očetovih stopinjah.

Poštena cena, doslednost in korektnost do strank, kvalitetno in strokovno dobro opravljena storitev jih vodijo pri njihovem delu.  Za njih je stranka vedno na prvem mestu, potrudijo se po najboljših močeh, da bo zadovoljna. Svojemu delu so predani z dušo in telesom, kar se odraža pri opravljenih storitvah in vidi po tem, da se stranke rade vračajo k njim in jih z veseljem priporočajo še drugim. Reklama od ust do ust je še vedno izredno močna.

Ko se posvetijo avtomobilu, z njim ravnajo tako, kot bi to bil njihov otrok. Vsak avto, ki zapusti njihovo delavnico je v brezhibnem stanju, pripravljen za nadaljnjo varno uporabo.

Pri vse tem pa ne pozabljajo na dodatno izobraževanje, izpopolnjevanje in nadgrajevanje že pridobljenega znanja zaposlenih.

Kvaliteta, profesionalnost, strokovnost, prijaznost in korekten pristop do strank, pripomoreta k uspešnosti, kar njihov servis tudi dokazuje.

 

AVTOURI

UROŠ BERGLEZ s.p.

gsm, tel.: 031 375 645(g. Žan), 03 710 25 000

e-mail: berglez.zan6@gmail.com

3310 ŽALEC, Savinjska cesta 100

Gospod Žan je zdaj že tretja generacija, ki se ukvarja s tem poslom. Na trgu so od leta 1983, ko je pričel njegov dedek, nato nadaljeval njegov tiče in zdaj je na vrsti on, da nadaljuje tradicijo.

Dolgoletne izkušnje, prehajanje znanja iz generacije v generacijo, kvalitetno, profesionalno in strokovno dobro opravljene storitve, prijazen ter korekten odnos do strank jih tako zdaj že dolga leta spremljajo in uvrščajo med najbolj kvalitetne servise.

Sicer je pri njih poudarek na optiki vozil, a opravljajo tudi kompletne servise za različne znamke vozil.

Na prvo mesto postavljajo stranko, saj vedo, da je recept za zadovoljstvo stranke in da se bo vrnila, dobro in kvalitetno opravljena storitev, vsekakor pa tudi prijaznost, dostopnost in pripravljenost pomagati zaposlenih na servisu. 

Vsaki stranki se 100% posvetijo, v pogovoru z no odkrijejo, kaj želi in kako ji najbolje pomagati, da bo zadovoljna. Zadovoljna stranka jih bo pohvalila in priporočila tudi drugim, taka reklama je sigurno dobra.

Ker pa vedo, da tehnologija non stop napreduje, veliko dajo tudi na dodatno izobraževanje in strokovno izpopolnjevanje vseh zaposlenih.

Z njihovim servisom boste sigurno zadovoljni in bo postal “vaš” servis, saj so njihove storitve izredno kvalitetno opravljene, profesionalno in strokovno, deležni pa boste tudi prijazne obravnave zaposlenega osebja.

 

GUMA CENTER

KAVTIČNIK MATEJ s.p.

gsm: 051 371 405

e-mail: gumacenter@gmail.com

2000 MARIBOR, Gosposvetska cesta 31

Pravzaprav se je vse skupaj začelo s prodajo akumulatorjev. Potem pa se je podjetje razvijalo in širilo, najprej v avtopralnico, vulkanizerstvo in servis vozil. Tako smo zdaj že 15 let prisotni na slovenskem trgu s svojo ponudbo, zdaj je v naši ponudbi tudi ukvarjanje z varnostnimi sistemi.

Pri nas dobite enoletno garancijo na opravljeno storitev in na rezervne dele, saj verjamemo v našo kvaliteto. Lahko pa se pohvalimo, da imamo na zalogi največje število akumulatorjev za vsa vozila.

Varnostni sistemi, ki jih ponujamo, so vsi narejeni tako, da delujejo prek telefona, tako, da imate vedno nadzor. So pa to različni alarmi, senzorji in kamere.

Za kvalitetno opravljeno storitev pa je pomemben tudi dober kader, zato ga pri nas pazljivo izbiramo in izberemo le najboljše, seveda pa jim potem omogočamo, da se še nadalje izobražujejo in dopolnjujejo svoje strokovno znanje.

Dober, strokovno podkovan in seveda prijazen kader, kvalitetno opravljena storitev, strokovnost in profesionalnost vodijo k uspešnosti in prepoznavnosti podjetja. Verjamemo, da mi vse to imamo.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*