12 kvalitetnih avtoserviserjev v Sloveniji

Ali si želite izbrati kvalitetnega avtoserviserja? Berite dalje in si priskrbite popust in ugodno ceno še danes. Ne plačujte preveč, izbirajte ugodne in kvalitetne, zato jih pokličite ali obiščite še danes.

AVTO BENČIČ

prodaja in servis PRIMO

PRIMOŽ BENČIČ s.p.

gsm: 041 776 633

e-mail: servis.bencic@gmail.com

1281 KRESNICE, Jevnica 72

Dolgoletna prisotnost na trgu je sigurno sad dobro opravljenega dela, kvalitetno in strokovno opravljenih storitev. Zadovoljstvo strank in njihove pohvale ter priporočila drugim, so ena najpomembnejših referenc in dobra reklama.

Leta 1987 je s to dejavnostjo pričel oče gospoda Primoža in kar nekako samoumevno se je zdelo, da bo sin nadaljeval posel. Že kot majhnega fantička so ga avtomobili in vse, kar je bilo povezano z njimi, navduševali. Sam pravi, da mu je bilo to delo kar položeno v zibelko in se je že od malih nog videl v njem.

Pri njih opravljajo servise za vsa vozila, tako, da ni pomembno, katere znamke je vaš jekleni konjiček-pri njih vam naredijo servis. Ponujajo pa tudi vulkanizerske storitve, karoserijska popravila, pri njih pa dobite tudi dodatno opremo.

V okviru so v na voljo naslednje storitve:

-servis vozil vseh znamk

-hitri servis vozil

-popravilo in menjava izpušnih sistemov

-strokoven pregled podvozja in po potrebi popravila

-priprava na tehnični pregled

-test zavor, popravila in menjave po potrebi

-test akumulatorjev

Če  je vozilo redno vzdrževano, se verjetnost, da pride do večje okvare in s tem visokih stroškov, močno zmanjša.

V okviru vulkanizerstva opravljamo vse vulkanizerske storitve, ponujamo pa tudi široko paleto pnevmatik in platišč najboljših proizvajalcev.

V kolikor pa imate poškodovano karoserijo, tudi za to poskrbimo. Saniramo od manjših prask, udarnin ali odrgnin, do obsežnejših popravil. Zamenjamo  tudi avtostekla.

V času popravilo strankam ponudimo možnost nadomestnega vozila.

V servisu  vodijo evidenco strank in jih redno obveščajo o datumu poteka servisa. 

Kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljene storitve, korekten odnos in prijazen sprejem strank jih vodita in spremljata na njihovi poti.

 

VILTEAM , SIMON ŠUŠTERŠIČ s.p.

popravilo strojev in naprav

gsm: 070 554 007

e-mail: info@vilteam.si

simon.sustersic@gmail.com

1312 VIDEM-DOBREPOLJE, Videm 41c

VILTEAM je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju. Preden se je odločil za samostojno pot, je gospod Simon 20 let delal v znanem podjetju za popravilo viličarjev.

Pri njih se trudijo, da strank ne pustijo čakati, držijo se dogovorjenih rokov, seveda  pa so njihove storitve opravljene kvalitetno in profesionalno.

Imajo visoko postavljene cilje, ki jih z dobro organizacijo in medsebojnim sodelovanjem ter povezovanjem tudi dosegajo.

Da pa bi vse to še bolj izpopolnili in strankam nudili še več, se njihov kader vsaki dve leti dodatno izobražuje v Belgiji, pri najboljših strokovnjakih na tem področju.

Pri rezervnih delih je pri njih rok dobave 24 ur, največ rezervnih delov uvažajo iz Nemčije.

Glede na naravo njihovega dela, pomagajo tudi večjim podjetjem, se pri njih večino dela, preko 90%, opravi na terenu. Če pa ne gre, opravijo storitev v njihovi sodobno opremljeni delavnici, na Vrhniki.

So hitro odzivni, lotijo se vsakega popravila posebej, se posvetijo stroju ( viličarju) ali napravi, da ga lahko popravijo, da je primerno in varno za nadaljnjo uporabo.

Strankam prisluhnejo  in strokovno svetujejo, saj je zadovoljstvo stranke tudi njihovo zadovoljstvo.

Če potrebujete tovrstno storitev, se obrnite na njih, odšli boste  zadovoljni.

 

AVTOSERVIS MARKO KORELC s.p.

gsm: 041 738 125

e-mail: avto.korelc@telemach.net

3320 VELENJE, Podkraj pri Velenju 10R

Veselje in ljubezen do avtomobilov sta vodila do ustanovitve podjetja za servisiranje vozil, kjer delo vsi zaposleni opravljamo srčno, z veseljem in predanostjo.

Zdaj smo že 30 let prisotni na slovenskem tržišču, naše storitve so opravljene kvalitetno, profesionalno in strokovno na visoki ravni. Stranka nam je na prvem mestu, saj zadovoljna stranka je naša najboljša reklama in odlična referenca.

Naša sodobno opremljena delavnica, v kateri vam bomo vaše vozilo temeljito pregledali in popravili, nudi naslednje storitve:

-avtokleparstvo

-avtoličarstvo

-vgradnjo vetrobranskih stekel

-polnjenje klima naprav

-brezprašno peskanje

Kot veliko dodano vrednost podjetja pa ponujamo še avtonavtiko, se pravi, peskanje plovil, starodobnikov in peskanje v industriji. 

Kot edini v Sloveniji imamo stroj za vodno peskanje, to je peskanje z mešanico vode in recikliranega stekla.

Kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljena storitev, prijaznost in korekten odnos do strank ter iskanje vedno novih storitev v korist in dobro stranke, nas vodita pri našem delu.

 

DREN PETER s.p.

vulkanizerstvo, servis vozil, avtovleka

gsm: 031 806 037

e-mail: peter.dren1985@gmail.com

2381 SLOVENJ GRADEC, Podgorje 106 a

Preden je začel uresničevati sanje o samostojni podjetniški poti, je gospod Peter delal v avtoprevozništvu. Pred štirimi leti pa je te svoje sanje pričel tudi živeti- odprl je delavnico za vulkanizerstvo in za servis osebnih vozil.

Pri njemu lahko, kot odlike, poudarimo hitro odzivnost, strokovno in kvalitetno  opravljene storitve. V njegovem servisu je stranka na prvem mestu, potrudil se bo, da bo za stranko naredil vse, da bo šla od njega zadovoljna in se bo rada vračala, kadar bo potrebovala katero od storitev, ki jih ponuja. Delu je resnično predan z dušo in telesom ter ga z veseljem in ljubeznijo opravlja.

Poleg vulkanizerstva in servisa vozil, pa v njegovem podjetju ponujajo tudi storitev avtovleke, tako da za stranko res naredi vse, kar le lahko.

V okviru vulkanizerstva v njegovi delavnici opravijo:

-popravila plaščev za osebna in tovorna vozila

-montaža in centriranje pnevmatik

-montaža in popravilo avtomobilskih plaščev

-sezonsko skladiščenje pnevmatik

Za montažo in centriranje pnevmatik imajo na voljo najsodobnejše montirne naprave in računalniško centriranje.

Poleg tega v okviru servisa  zagotavljajo vrsto mehaničnih, kvalitetno in strokovno opravljenih storitev, za brezhibnost in varnost vašega vozila v prometu.

Nudi pa tudi kar nekaj ugodnosti, sploh za gasilce, o katerih se boste lahko prepričali, kakor tudi o kvaliteti njegovih storitev, ko ga boste obiskali in mu zaupali svoje vozilo. Zelo boste zadovoljni.

 

AVTOVLEKA KUK, ANDREJ KUK

trgovina, posredništvo in storitve

gsm: 041 755 500

e-mail: andrej@avtovleka-kuk.si

3210 SLOVENSKE KONJICE, Oplotniška cesta 2

Na cesti se nam lahko marsikaj zgodi, obstanemo zaradi okvare vozila, ali pa, kar je še huje, smo udeleženi v prometni nesreči. Neprijetna situacija. A da se vsaj malo ublaži, je tu avtovleka KUK, ki vam vedno priskoči na pomoč, 24 ur na dan, vse dni v letu. Pri njih dobite hitre, kvalitetne in cenovno ugodne storitve. 

Nabor njihovih storitev obsega:

-avtovleka

-pomoč na cesti

-odklepanje vozila

-manjša popravila

-prodaja nadomestnih delov

-prečrpavanje napačnega goriva

-nadomestno vozilo

So hitri, zanesljivi in cenovno ugodni, z zanesljivim in kvalitetnim voznim parkom. Kot nadomestna vozila ponujajo le vozila kvalitetnih znamk.

Kot prevozniki vozil sodelujejo z vsemi večjimi zavarovalnicami, prodajalci vozil in tudi policijo.V primeru nesreče odpeljejo poškodovana vozila s kraja dogodka.

Tudi, če se vam avto na cesti pokvari in ne gre naprej-ni si treba delati preveč skrbi, saj avtovleka KUK za vas in vaše vozilo poskrbi.

Hitra odzivnost, prijaznost, kvalitetno opravljene storitve so njihove odlike, saj vedo, da jih bodo zadovoljne stranke pohvalile in priporočale še drugim.

 

ANDREJ PUCONJA s.p.

avtovleka, avtoservis

gsm, tel.: 031 320 301, 02 251 22 00

e-mail: puconja,bosch@triera.net

2000 MARIBOR, Počehova 13

Verjetno ima vsak lastnik vozila “svojega” najboljšega serviserja, saj ljudje smo, tako kot stranke, kakor tudi kot izvajalci storitev, različni, z različnimi pogledi, željami in potrebami. 

Seveda pa je nekakšen pokazatelj, da je servis res kvaliteten, tradicija avtoservisa, zadovoljstvo strank ob kvalitetno in strokovno opravljenem delu ter pohvala strank. V današnjem času, ko je napredek vsakodneven, pa je potrebno tudi nenehno dodatno izobraževanje ter izpopolnjevanje in dopolnjevanje znanja, da se lahko sledi napredku.

Sam sem že kot fantič vedno “stikal” po delavnici in po svojih otroških močeh pomagal takratnim zaposlenim. Tako se je kar samoumevno zdelo, da bo moje šolanje potekalo v to smer, tako sem zaključil študij na Univerzi v Mariboru kot univ.dipl. inž., kar mi omogoča, da sodelujem tudi v izobraževalnem procesu. Najprej sem bil multiplikator za mojstrske izpite s področja avtoelektrike, vmes sem imel nekajletni premor, zdaj pa delujem tudi kot predavatelj, na Višji strokovni šoli, pri predmetih o električnih napravah v vozilih in diagnostiki motorjev.

Seveda pa se za potrebe delavnice tudi sam ves čas dodatno izobražujem, veliko tudi preko Boschevega izobraževalnega centra.

V našem avtoservisu vam nudimo: diagnostiko motorjev, popravila na električnih in elektronskih sistemih v vozilih, popravila električnih agregatov ter popravila klimatskih naprav.

Servisiramo pa tudi sisteme za vbrizg goriva pri bencinskih motorjih.

Od leta 2012 se ukvarjamo tudi s servisiranjem električnih vozil, pravzaprav smo to leto pri nas klasično vozilo predelali na izključno električni pogon.

Vse naše storitve so opravljene kvalitetno, strokovno in profesionalno. Odlikuje pa nas tudi prijazen in korekten odnos do strank.

MAXIMALENINO, VLASTA LOVRENČIČ s.p.

čiščenje usnja, avtopralnica

gsm: 070 406 933

e-mail: maximalenino@gmail.com

2380 SLOVENJ GRADEC, Stari trg 265 b

Usnje je lahko večno, le vzdrževati ga je treba pravilno. Nekateri naši jekleni konjički pa imajo v svoji notranjosti tudi usnjene elemente, tudi zanje je treba skrbeti. Čeprav morda kdo ne bi pomislil na to, a je za tem, da usnju vrnemo življenje, skrito ogromno znanja. Sicer je pri nas ta dejavnost le bolj malo znana, zato je za naše podjetje še toliko bolj pomembna tudi reklama od ust do ust.

Da bi ta storitev bila čim bolje opravljena, smo veliko časa in truda vložili v izobraževanje kadra, tako pri nas, kot tudi v tujini. Za kvalitetno, dobro opravljeno storitev pa so potrebni tudi kvalitetna delovna sredstva, razni pripomočki in čistilna sredstva, kar pri nas vsekakor imamo.

S čiščenjem usnja se zdaj ukvarjamo že 5 let, ponujamo pa tudi storitve avtopralnice, kjer dobite popolno storitev čiščenja vašega vozila, tako zunanje kot notranje čiščenje.

Vendar pa je pri nas še vedno poudarek na čiščenju in vzdrževanju usnja v notranjosti vozila.

Kvalitetno storitev, tako kompletnega čiščenja vašega jeklenega konjička, kot tudi njegovih usnjenih elementov vam v našem podjetju sigurno zagotavljamo. Če nas obiščete, se boste o tem, pa tudi naši prijaznosti, prepričali sami.

 

WEST TRANSPORT

mednarodni transport in logistika

gsm, tel.: 041 210 803( g. Tanja), 07 305 77 00

e-mail: info@westransport.si

8340 ČRNOMELJ, Kanižarica 44

Če želimo zagotoviti najvišjo kakovost storitve, to lahko storimo le z najsodobnejšimi vozili in usposobljenim ter zanesljivim kadrom.

V našem podjetju temu namenjamo posebno pozornost in skrbimo za optimalne pogoje. Zato je povprečna starost naših vozil le 2,5 leta, saj tako zagotavljamo, da je majhna možnost okvar in tako pripomoremo tudi k temu, da blago pravočasno pride do cilja.

Smo družinsko podjetje, na trgu smo že več kot 30 let. V podjetje je dejansko vpletena vsa družina, lahko rečemo, da dihamo kot eno s podjetjem. Stranka je za nas na prvem mestu, potrudili se bomo zanjo narediti vse, da se bo pri nas počutila domače in prijetno.

Naš vozni park obsega 22 kamionov, z nosilnostjo do 25 ton, vsi izpolnjujejo zahtevane evropske standarde ( EURO motorji). 

Poleg transporta v našem podjetju ponujamo še kar nekaj dodatnih storitev in sicer:

-diagnosticiranje napak na tovornih in poltovornih vozilih

-servisiranje vseh vrst gospodarskih in tovornih vozil

-prodaja in zamenjava olj in maziv

-kleparska, ključavničarska in ličarska dela

-dobava in montaža nadomestnih delov

-polnjenje klima naprav

-testna steza

-dobava dodatne opreme za vozilo in voznika

-storitve avtopralnice.

Da bi svoje storitve še bolje opravljali, veliko vlagamo tudi v izobraževanje kadra in zagotavljanje dobrih delovnih pogojev, za vse zaposlene pri nas. Ves čas pa tudi posodabljamo opremo in orodja, ki so potrebna v naši dejavnosti.

Če za transport izberete naše podjetje, dobite sodoben vozni park za izjemno zanesljivost, zagotovljen potovalni čas 24 ur po Sloveniji in od 48 do 96 ur po Evropi, visoko usposobljen kader in skrb za varno, točno in pravočasno dostavo.

Naša, več kot 30 letna tradicija je še eno zagotovilo, da so vse naše storitve vedno opravljene predano, profesionalno  in kvalitetno.

 

AVTOLIČARSTVO REK do.o.

gsm: 031 389 032

e-mail: avtolicarstvo.rek@gmail.com

2383 ŠMARTNO pri SLOVENJ GRADCU, Golavabuka 32

Smo ena najvišje ležečih delavnic v Sloveniji. Pri nas je stranka vedno na prvem mestu. Vsi zaposleni delo opravljamo s srcem in dušo.

Podjetje je družinsko podjetje, nekako je v posel vpletena vsa družina. Z dejavnostjo je leta 1994 pričel oče, pred dvema letoma pa je posel prevzel sin, saj mu je bilo to delo na nek način, položeno že v zibelko.  Seveda pa brez očeta še vedno ne gre, tudi zdaj je dejaven in aktiven v podjetju, tako, kakor cela družina.

V podjetju ponujamo avtoličarske in avtokleparske storitve, ponudbo pa smo razširili tudi na odkup in prodajo vozil.

Naše storitve so vedno opravljene kakovostno, strokovno in profesionalno. Popravimo tudi vozila, poškodovana od toče.

Pogodbe imamo sklenjene z zavarovalnicami TRIGLAV, SAVA in GENERALI.

Kot našo največjo posebnost pa bi navedli, da pridemo avto dvigniti k vam na dom, ga peljemo na cenitev in popravilo v našo delavnico. Ko je popravljen, vam ga, očiščenega, spet pripeljemo na dom. Za vmesni čas pa vam nudimo nadomestno vozilo.

Profesionalno, strokovno in kvalitetno opravljena storitev, prijaznost, dostopnost in korektnost do strank nas vodita pri našem delu.

Zadovoljna stranka se bo rada vrnila k nam in nas pohvalila še drugim, kar je sigurno odlična reklama.

 

FUTUREA TRANSPORT

gsm: 031 575 742 (g. Jelena)

e-mail: jelenanevzat@gmail.com

6000 KOPER, Ulica 15.maja 21

Zadovoljna stranka je tudi naše zadovoljstvo, hkrati pa tudi najboljša reklama za naše podjetje.

Da pa bi to dosegli, je potrebna kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljena storitev, vsekakor pa je pomemben tudi odnos do strank.

Podjetje se zadnjih nekaj let ukvarja z logistiko in transportom, poleg lastnika podjetja, sta zaposlena še dva šoferja.

Kljub relativni majhnosti podjetja za to panogo, so naše storitve na visoki ravni zanesljivosti, profesionalnosti in kvalitete.

Da pa bi našim strankam lahko ponudili še več, smo se odločili za širitev podjetja. Tako boste pri nas lahko koristili tudi celostne storitve avtopralnice, za katero želimo , da bi bila prijazna do okolja in do strank, da se bodo rade vračale. V okviru avtopralnice je poseben prostor, kjer bo stranka lahko počakala na svoje vozilo, med čakanjem pa pobrskala po brezplačnem internetu in si, če bo želela, privoščila svežo kavico.

Prijaznost, korektnost, kvalitetno in strokovno opravljeno storitev pri nas sigurno dobite. Ker boste zadovoljni, se boste radi vračali k nam. Našo pot gradimo na visoko kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljenih storitvah, na poštenosti in prijaznosti, da bomo dosegli svoj cilj-zadovoljne stranke.

 

AVTOSERVIS PIVKA, ALEKSANDRA HRVATIČ s.p.

gsm: 031 634 501(g.Aleksandra)

e-mail: hrvatic@avtoservis-pivka.si

6257 Pivka, Postonjska cesta 32

Je za vašega jeklenega konjička prišel čas servisa ali pa morda potrebuje popravilo? Verjamemo, da zanj želite le najboljše. Da želite hitro, kvalitetno in razvojno naravnano storitev, da boste sigurni, da je vse tako, kot mora biti in da je vaše vozilo varno. 

Pri nas boste vse to dobili. Naše poslanstvo je, da stranki ponudimo kvalitetno storitev in jo tudi seznanimo z novostmi in trendi, tako na področju storitev, kot materiala in da stranka od nas odide zadovoljna.

Naše družinsko podjetje se lahko pohvali kar s 40 letno tradicijo. Pričeli smo z vulkanizerstvom, dodali čez čas še prodajo avtoplaščev, z leti pa smo se razvili in razširili še na področje avtoservisiranja. 

Danes ponujamo še izposojo potniških kombijev in gostinske storitve, tako, da se lahko stranke, ki k nam pripeljejo vozilo na servis ali popravilo, še malce razvajajo s kakšno kavico ali sokom.

Pri nas boste vedno dobili dobro in kvalitetno opravljeno storitev, narejeno strokovno in profesionalno.

Spoštljiv odnos do strank, strokovnost in poštenost, kakovostno in vestno opravljeno delo-vse to in še več so naše reference. Vedno skrbimo za dobrobit in zadovoljstvo naših strank, kar bi vam sigurno tudi same potrdile.

Vsem našim strankam se zahvaljujemo za dozdajšnje sodelovanje, verjamemo, da se bodo vedno znova vračale k nam, v naše prostore, kjer se bomo vedno maksimalno potrudili in zanje opravili storitve na visoki ravni kvalitete, s katero bodo sigurno zadovoljne. Ker si zaslužite vi in vaše vozilo le najboljše.

 

PSC OMAHEN d.o.o.

gsm: 031 325 266, GROSUPLJE

tel.: 01 620 54 49, LJUBLJANA

e-mail: info@psc-omahen.si

1290 GROSUPLJE, Industrijska cesta 5

1000 LJUBLJANA, Zaloška 171

Naše podjetje deluje na dveh lokacijah-Grosuplje, kjer imamo servis, pa tudi prodajo novih vozil znamke PEUGEOT in v Ljubljani, kjer imamo prodajo rabljenih vozil.

Med stranko in serviserjem  je sigurno potrebno obojestransko zaupanje, za opravljanje kvalitetne storitve. Tudi, če se zgodi napaka, jo je treba priznati in popraviti oziroma odpraviti, kar pri nas vedno storimo. Ker v našem servisu smatramo, da, če je zaupanje in spoštovanje na obeh straneh, se bomo vedno maksimalno potrudili, da bo storitev opravljena najbolje, kot bo v tistem trenutku možno. Da pa se to da, so pomembni medsebojni odnosi, tako med zaposlenimi, kot tudi odnos do strank, saj so v tem procesu vsi enakovredni udeleženci in takšni morajo biti tudi odnosi med njimi.

Danes smo pooblaščeni servis za vozila znamke PEUGEOT, prav tako tudi za njihovo prodajo. 

Da pa smo se odločili za to pot, za delo v tej panogi, sega v daljna pretekla leta, ko sem se sam ukvarjal z moto-športom, ki je gonilo tehničnega razvoja avtomobilizma. Tako je ljubezen do tega prerasla v posel.

Naša ekipa izvaja vsa avtoservisna dela, za katera je na trgu povpraševanje. To pomeni, da poleg popravil v času garancije, za vozila in stranke poskrbimo tudi potem, ko je garancijski rok že potekel in so vozila že starejša. Stranki damo možnost, da izbere med originalnimi, ekvivalentnimi ali neoriginalnimi deli za svoje vozilo. Kot našo nalogo pa štejemo, da stranki razložimo razlike in podamo priporočila, kaj menimo, da bi bilo najboljše. A na koncu se stranka sama odloči, katero možnost bo izbrala.

Imamo pa ekskluzivno za lojalne stranke-pridemo po vozilo, opravimo servis in ga dostavimo nazaj na dogovorjeno mesto. Tako imamo v Ljubljani kar nekaj strank, za katere prevzamemo vozilo in ga po opravljeni storitvi vrnemo na isto mesto, medtem, ko je stranka v službi, kar je ob pomanjkanju časa, za marsikoga dobrodošlo.

Naši največji ambasadorji in odlična referenca so naše številne stranke, ki se rade vračajo k nam. Vsem, ki so zadovoljni z našimi storitvami in širijo naš dober glas naprej, se zahvaljujemo, prav tako tudi tistim, katerim še nismo izkazali vsega pričakovanega. Saj veste: posel smo ljudje. In prav je tako.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*