12 kvalitetnih avtoserviserjev v Sloveniji

Ali si želite izbrati kvalitetnega avtoserviserja? Berite dalje in si priskrbite popust in ugodno ceno še danes. Ne plačujte preveč, izbirajte ugodne in kvalitetne, zato jih pokličite ali obiščite še danes.

 

MATJAŽ KRMELJ s.p.

avtomehanika

Gsm, tel.: 031 635 361, 04 510 74 40

e-mail: avtomehanika.krmelj@siol.net

4224 GORENJA VAS, GORENJA DOBRAVA 7

 Kvalitetne storitve, korekten in pošten odnos do strank, so izredno pomembne za dobre reference, ki jih v našem podjetju izredno spoštujemo. Seveda pa smo, kot neodvisni servis, tudi visoko profesionalni, tako pri delu, kot pri odnosu do strank.

Dejavnost je začel oče že leta 1966, pred 19 leti pa sem jo prevzel sam. Poleg mene sta v podjetju še dva zaposlena, pri pisarniških opravilih pa je glavna žena, ki vodi administrativne zadeve in je tako nepogrešljiv del ekipe.

Danes smo neodvisni servis, specializirani za vozila CITROEN in PEUGEOT. Kljub temu, da smo specializirani za ti dve znamki vozil, naredimo servis tudi na drugih jeklenih konjičkih.

Naše podjetje je zelo znano po popravljanju klim, po izredno dobri diagnostiki in kvalitetnih popravilih. Vgrajujemo tudi elektronske elemente. Na voljo imamo testna in specialna orodja. Pri nas dobite tudi originalne rezervne dele. Seveda pa razpolagamo z ogromno znanja, pridobljenega z izkušnjami in dodatnim rednim izobraževanjem in izpopolnjevanjem le tega, saj le tako lahko sledimo napredku.

Pri nas so stranke na prvem mestu. Delo opravimo strokovno, profesionalno in kvalitetno. Da je res tako, kaže tudi to, da smo na trgu prisotni že več kot 50 let in da se stranke vedno rade vračajo k nam.

Zadovoljna stranka pa je ena najboljših reklam za nas, saj nas bo pohvalila in priporočila tudi drugim.

 

MIRAN ŠČAVNIČAR s.p.

Avtovleka-vulkanizerstvo

Gsm: 031 689 066  (g.Mateja), 031 552 175

e-mail: info@avtovleka-scavnicar.com

9240 LJUTOMER, NUNSKA GRABA 11

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in jasno vizijo, da stremimo k temu, da s svojim znanjem, usposobljenimi delavci in kakovostno opravljenimi storitvami, uspešno obvladujemo izzive. Zaposlenih imamo šest usposobljenih in izkušenih delavcev. Na poslovanje gledamo dolgoročno in poskušamo potrebe naših strank kar najbolje zadovoljiti. V vseh letih delovanja je za nami že veliko različnih servisnih storitev, pri katerih smo pridobivali dragocene izkušnje. Seveda pa se vsi tudi stalno dodatno izobražujemo, saj je to pot do uspeha.

Za še večjo uspešnost se vseskozi trudimo, tako, da vedno znova obnavljamo naš vozni park avtovlek in nadomestnih vozil. Pri nas so vozila nova, stara do 5 let. Vozila so redno pregledana, čista in predvsem varna za naše stranke.

Glede na to, da smo iz Prlekije, pokrivamo komplet območje Prlekije, Prekmurja, del Hrvaške, Madžarske in Avstrije, pa tudi ostalih regij.

Ves čas pa tudi razširjamo in dopolnjujemo ponudbo naših storitev. Tako imamo na novo APARTMAJI&WELLNES ŠČAVNIČAR, kar pride prav pri strankah iz tujine, če ostanejo na cesti. Ponudimo jim prenočišče do popravila njihovega vozila.

Drugače pa naše podjetje ponuja vrsto servisnih storitev in sicer: vulkanizerstvo, avtokleparske, avtoličarske in mehanične storitve, nastavitve podvozja, servisiranje in polnjenje klimatskih naprav, menjava izpušnih sistemov, zamenjava vseh vrst stekel, popravilo platišč, montaža vlečnih kljuk, avto optika, diagnostika, čiščenje in servis vozil.

S področja avtovleke za naše stranke opravljamo hitre in kakovostne storitve. Naša asistenčna služba je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. V voznem parku imamo na voljo 6 vlečnih vozil, za hitro pomoč strankam.

Smo pogodbeni partner zavarovalnic TRIGLAV in SAVA, za popravila vozil, sodelujemo pa tudi z drugimi zavarovalnicami.

Nudimo asistenco in prevoz vseh vrst vozil, tako v domačem, kot v tujem prometu, saj smo pogodbeni izvajalec prevozov za nekatere tuje in večje slovenske zavarovalnice: TBS TEAM 24, ASSISTANCE CORIS, TRIGLAV ASSISTANCE, MONDIAL ASSISTANCE, AMZS d.d., EUROP ASSISTANCE.

Naše storitve opravljamo na dveh lokacijah in sicer:

 • Kleparsko-mehanična delavnica s 3 dvigali Miran Ščavničar s.p., Nunska Graba 11, 9240 Ljutomer
 • Kleparsko-mehanična delavnica z 2 dvigali, Avtostoritveni servis Ščavničar d.o.o., PE 9292 Križevci pri Ljutomeru

Sledimo svoji viziji, saj verjamemo, da je to prava pot. Da pa bodo naše stranke še bolj zadovoljne, našo ponudbo ves čas povečujemo in širimo.

 

 

 

ALEKSANDER GRAJŽL s.p.

Avtoelektrika in elektronika

Gsm, tel.: 041 625 016, 03 491 44 40

e-mail: grajzl@siol.net

3000 CELJE, KOVINARSKA ULICA 4A

So prvi servis v Celju in nasploh na tem območju, ki so se pričeli ukvarjati z montažo in popravilom klim. Z dejavnostjo so pričeli leta 1993, tako, da so zdaj že 27 let na trgu, da lahko rečejo, da imajo že nekaj tradicije in seveda veliko delovnih izkušenj.

V toplih mesecih mora klimatska naprava  v avtomobilu brezhibno delovati, da je voznik zbran in vožnja varna. Pri hibridnih in električnih avtomobilih pa skrbi še za hlajenje akumulatorja, za optimalno delovanje vozila. Zaradi tega je klimatsko napravo potrebno redno vzdrževati.

V njihovem servisu servisirajo in popravljajo električne in mehanske napake na klimatskih napravah, v osebnih in kombiniranih vozilih. Od leta 2015 so člani kluba AVTOKLIMA MOJSTER.

Poleg servisiranja in popravila klim pa opravljajo še naslednje storitve:

 • BOSCH CAR SERVICE, servisiranje in vzdrževanje avtomobila po Boschevih standardih
 • Avtoelektrika, elektronika-diagnostika in popravilo
 • Popravilo altenatorjev in zaganjačev
 • Montaža dodatne opreme ( parkirni senzorji, tel. Instalacije…)
 • Montaža vlečnih kljuk proizvajalcev BARTOLJ, BOSALJ in AUTOHAK

 

So tudi uradni montažer in serviser grelcev in dogrelcev za osebna in kombinirana vozila znamke EBERSPACHER.

Pri njih boste z njihovimi storitvami sigurno zadovoljni, saj so opravljene kvalitetno, profesionalno in z vso odgovornostjo. Tudi njihov odnos do strank temelji na prijaznosti, poštenosti in korektnosti. Veliko dajo na priporočila od ust do ust, ki jih njihove zadovoljne stranke rade širijo.

 

 

AS KENDA d.o.o.

Avtoservis, nadgradnje vozil

Gsm, tel.: 031 205 374, 01 750 25 34

e-mail: as.kenda@gmail.com

              info@askenda.com

1360 VRHNIKA, LESNO BRDO 17

AS KENDA je družinsko podjetje, pričetek njihovega delovanja sega v leto 1992. Njihova osnovna dejavnost obsega izdelavo nadgradenj za tovorna vozila in prodajo tovornih vozil MERCEDES BENZ. V podjetju izdelujejo špediterske kesone, furgone, hladilne komore, avtovleke in tudi nadgradnje za prevoz živine.

Izdelujejo nadgradnje za različne vrste in tipe šasij tovornih in dostavnih vozil ( MERCEDES, MAN, RENAULT, SCANIA, DAF, VOLVO..), ter prikolice lastne izdelave.

Pri njih tudi izvajajo servise in popravila vseh vrst tovornih nadgradenj in prikolic.

So edini uvozniki v Sloveniji za dvižne ploščadi DAUTEL. Poleg tega, da jih prodajajo, imajo zanje servis, praktično 24 ur na dan.

Pri njih se za stranko maksimalno zavzamejo, zanje je na prvem mestu in poskušajo uresničiti želje vsakega posameznika, seveda v okviru zakonskih omejitev, glede dolžine in nosilnosti vozila.

Za njih največ pomeni dobro in kvalitetno opravljena storitev, staž podjetja, profesionalnost, tako pri delu, kakor tudi v odnosu do stranke. So korektni in prijazni. Zavedajo se, da, če bo stranka zadovoljna, se bo rada vračala k njim, hkrati pa jih bo priporočila še drugim. Reklama od ust do ust pa je še vedno ena najmočnejših reklam.

 

 

HERMAN NUNAR s.p.

avtoservis

Gsm, tel.: 041 712 314, 0599 22 588

e-mail: info@avtoservisnunar.si

4000 KRANJ, MLAKA pri KRANJU, NA GRIČU 1

Kvalitetna, strokovno in profesionalno opravljena storitev ter primerna cena so izredno pomembne, tako za stranko, kot za servis. Podjetje je na trgu 16 let, zdaj imajo poleg direktorja zaposleno še eno osebo. Ker gre tehnologija hitro naprej, saj so skoraj vsakodnevno kakšne novosti, v podjetju veliko dajo na dodatno izobraževanje, da lahko sledijo napredku.

V njihovem podjetju dobite praktično vse, kar se servisa tiče, servisirajo tudi vozila v garanciji.

Njihove storitve obsegajo:

 • Menjava pnevmatik
 • Popravilo in polnjenje klim
 • Čiščenje brizgalnih sistemov
 • Popravilo menjalnikov, tako navadnih kot avtomatskih-imajo stroj za menjavo olja pri avtomatskih menjalnikih

Pri klimatskih napravah se ukvarjajo tako s popravilom kot polnjenjem klim, z starim ali novim plinom.

V podjetju za svoje stranke večkrat pripravijo tudi kakšne akcije ali ugodnosti. Tako so letos, v maju, ob nakupu 4 pnevmatik znamke NOKIA, strankam podarili plišastega kužka haskija.

Kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljena storitev, korekten in prijazen pristop-vse to vas čaka pri njih. Verjamemo, da boste z njihovimi storitvami zadovoljni in se boste radi vračali k njim, hkrati pa boste širili njihov dober glas s priporočili svojim prijateljem in znancem.

 

 

PETER ZADEL S.P.

Avtomehanika

Gsm. 040 230 378

e-mail: peter.zadel7@gmail.com

6310 IZOLA, LIVADE 9

Gospod Peter pravi, da mu je bil ta posel položen že v zibelko, saj je z njim pred več kot 300 leti, pričel že njegov oče. Tako se je že kot otrok vedno motal po delavnici, kasneje pa v popoldanskem času očetu pomagal pri delu, dokler ni pred 6 leti posla v celoti sam prevzel.

V njihovem podjetju veliko dajo na kvaliteto opravljenih storitev, seveda pa je pomembna tudi cena. Da pa so storitve res kvalitetno, strokovno in profesionalno opravljene, se vseskozi  tehnologije še kako pomembno in potrebno. Zato ves čas sledijo trendom, spremembam in novostim. Na področju elektronike se spremembe zelo hitro dogajajo, zato jim je potrebno ves čas slediti.

V podjetju se trudijo kar najbolje ustreči stranki, ji priti naproti in ji pomagati ter svetovati, kaj bi bilo najbolje za njihovega jeklenega konjička. Za varno in brezskrbno vožnjo je izredno pomembno, da je vsaka storitev servisa narejena kvalitetno in profesionalno.

Do strank so prijazni in korektni. Zavedajo se, da so zadovoljne stranke njihova najboljša reklama in odlična referenca.  Zadovoljna stranka jih bo pohvalila in priporočila tudi drugim. Takšna, ustna reklama, pa še vedno veliko šteje.

Verjamejo, da gredo po pravi poti, da pa je res tako, kaže tudi zadovoljstvo njihovih strank, ki se rade vračajo.

 

 

MIRKO JUG s.p.

Avtomehanika

Gsm: 040 714 174

e-mail: avtomehanika.mirko.jug@gmail.com

2241 SPODNJI DUPLEK, DVORJANE, DVORJANE 47 C

Z veliko poguma, entuziazma in seveda znanja, smo leta 2004, v majhni delavnici, pričeli z našo dejavnostjo. V naslednjih dveh letih smo zgradili novo, večjo, sodobno delavnico, opremljeno  z vsemi najpomembnejšimi aparati in orodji za kvalitetno opravljanje dela.

Pri nas stranki zagotovimo popravilo vozila na enem mestu. Opravljamo vse naslednje storitve:

-servisiranje vozil

-polnjenje in popravila  klima naprav v vozilih

-vulkanizerstvo

-kleparska popravila

-menjava vetrobranskih stekel

-menjava izpušnih loncev

-montaža vlečnih kljuk in parkirnih senzorjev

-popravilo računalnikov in komponent

-pri vozilih OPEL popravila električnih streh.

Potrudimo se, da storitev opravimo v najkrajšem možnem času in z najmanjšimi stroški, seveda pa kvalitetno, strokovno in profesionalno.

Za odgovore na vaša vprašanja, smo vam, če je le mogoče, na voljo po telefonu.

Ko svoje vozilo pripeljete k nam, ga temeljito pregledamo in po ugotovitvah vam svetujemo, kaj bi bilo za vas in vaše vozilo najboljše.

Ker uporabljamo kvalitetna orodja in najsodobnejšo opremo za diagnostiko, bo pri nas vaše vozilo v dobrih rokah in sigurno kvalitetno ter profesionalno servisirano.

Posebna ponudba za osebna vozila pa je naprava za čiščenje ŠOB, kjer ni potrebno demontirati šob ter DPF filtrov pri diesel motorjih.

Čistila Fortron so ena izmed najboljših čistil na trgu do sedaj, tudi za sesalne kolektorje, zaščito motorja ter odpravi vlago v rezervoarju.

Kvalitetno opravljene storitve, profesionalnost, nenehno dodatno izobraževanje, dobra cena, korekten odnos in prijaznost do strank so naše vodilo na naši poti.

Zadovoljna stranka je naša najboljša referenca in dokaz, da je naša pot prava.

 

AVTO-HELP

IGOR ZUPANC s.p.

avtoličarstvo, avtokleparstvo

gsm: 041 731 843

e-mail: info@avtohelp.si

4211 MAVČIČE, Meja 8

Da se odločiš, katerega serviserja obiskati, je pomembna dobra reklama od ust do ust, kakovostna storitev, seveda pa tudi primerna cena.

Kaj bo počel na svoji poklicni poti, je gospod Igor vedel že od malih nog, saj ga je vse v povezavi z avtomobili neizmerno zanimalo in veselilo. Tako odločitev za poklic ni bila težka in to delo opravlja z dušo in srcem ter veliko ljubeznijo do dela, že od leta 2002, ko je pričel samostojno pot.

Danes je poleg njega v podjetju zaposleno še pet ljudi, strokovnjakov na svojem področju. Veliko da na kakovosten kader, zato ga previdno in natančno ter preudarno izbira. Vsi njegovi zaposleni pa se tudi ves čas dodatno izobražujejo, da lahko sledijo hitro napredujoči tehnologiji v avtomobilski industriji.

Njihova primarna dejavnost obsega:

-avtokleparstvo

-avtomehanika

-avtoličarstvo

Poleg tega pa nudijo tudi pomoč na cesti, imajo tudi svojo avtovleko. Odvažajo poškodovana vozila s kraja nesreče in popravljajo karambolirana vozila. Z vsemi večjimi zavarovalnicami imajo sklenjene pogodbe.

Za njih je stranka vedno na prvem mestu. Potrudili se bodo, da bo stranka od njih šla zadovoljna. Poleg kvalitetnih, profesionalno in strokovno opravljenih storitev, boste pri njih dobili tudi korekten in prijazen odnos. Vse to je izredno pomembno za dobro sodelovanje med podjetjem in stranko.

 

 

 

AVTOKLEPARSTVO-LIČARSTVO KRA

KRAUTBERGER ROBERT s.p.

Gsm, tel.: 041 757 133, 02 876 42 74

e-mail: avtokleparstvo.krautberger@siol.net

2367 VUZENICA, LIVARSKA CESTA 26

V letošnjem letu praznujemo kar 39 let obstoja podjetja. Odlikuje nas tradicija kvalitetnih kleparskih in ličarskih popravil. Garancija, da bo delo kvalitetno in dobro opravljeni, sta naš trud in zavezanost k profesionalnemu izvajanju storitev. Če se morda ne morete odločiti in ste v dilemi glede sanacije poškodb na vašem vozilu, vam bomo z veseljem svetovali ob vašem obisku.

Ker je avtokleparstvo obrtniško delo, zahteva poleg tehničnega znanja tudi različne spretnosti in veliko časa za priučitev. V tem poklicu se njegove skrivnosti prenašajo z mojstra na vajenca, da lahko postane pomočnik in kasneje, ko opravi mojstrski izpit, tudi mojster svojega poklica.

Imamo odgovoren odnos do kvalitete opravljene storitve, do strank, delovnih sredstev in tudi ekologije.

Opravljamo vsa kleparska popravila osebnih, dostavnih in lažjih tovornih vozil, pa tudi traktorjev. Za karambolirana vozila uporabljamo res vrhunsko raztegovalno mizo z ultrazvočnim merilnim sistemom BLACKHAWK-SHARK. Pri delu uporabljamo ekološko sprejemljive in kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.

Naše storitve obsegajo:

-avtoličarstvo

-servis

-menjava stekel

-popravilo udrtin od toče

-svetovanje, cenitve, zavarovanja, odkupi in prepisi vozil

-poliranje

Smo pooblaščeni servis zavarovalnic TRIGLAV, SAVA, GENERALI in GRAWE. Pri nas lahko opravite cenitev avtomobila pri kasko zavarovanju. Za zavarovalnico SAVA sklepamo tudi avtomobilska zavarovanja.

Ponosno stopamo po naši poti, tlakovani s kvalitetno in profesionalno opravljenimi storitvami ter s korektnim in prijaznim odnosom do strank. Da je pot res prava, pa vidimo po zadovoljstvu naših strank, ki se vedno rade vračajo k nam in so naša najboljša reklama in odlična referenca.

 

 

KAMJON SERVIS d.o.o.

Popravila strojev in  naprav

Gsm,tel: 051 336 906, 05 663 64 03

e-mail: sabadin@kamjon.si

6000 KOPER, SERMIN 7 A

Verjetno ima vsak posameznik svoja merila, kako izbrati serviserja za svoje vozilo. Nekaterim je serviser izredno pomemben, drugim manj. Večina pa jih svoje vozilo najraje zaupa le serviserjem, ki imajo dosti izkušenj, so znani po kvalitetno opravljenih storitvah, strokovnosti in profesionalnosti. Skratka, zaupajo serviserjem z dobrimi referencami.

V našem podjetju menimo, da je dober, kvaliteten serviser tisti serviser, ki poleg dobro opravljene storitve s stranko ustvari tudi odnos zaupanja, se pravi, da zna več, kot le popraviti vozilo. Seveda pa tak odnos potrebuje svoj čas in odkrito sodelovanje, tako stranke kot serviserja.

Smo manjši kolektiv, med seboj se zelo dobro razumemo, kar prispeva k odlični delovni klimi.

Sami pravimo, da smo kakor večja družina, vedno sodelujemo, si pomagamo in prisluhnemo drug drugemu. Tako vzdušje v podjetju sigurno pripomore k še boljšemu opravljanju dela.

Če me kdo vpraša, zakaj sem se odločil ravno za to dejavnost, mu povem, da zato, ker smo imeli veliko pridobljenega znanja, dovolj kapacitet na voljo in smo v tem videli možnost, da lahko še dosti gradimo na naših storitvah in to ponudimo strankam.

Strankam se trudimo ponuditi celovite storitve, od rednega vzdrževanja do kompleksnejših popravil, vulkanizerske storitve, optiko ter prodajo rezervnih delov in pnevmatik.

Stranka je pri nas na prvem mestu, zanjo se vedno maksimalno potrudimo.

 

 

 

 

BLAŽ UGRICA s.p.

Avtovleka

Gsm, tel.: 041 711 026, 04 233 22 65

e-mail: ugrica.blaz@siol.net

4000 KRANJ, DRULOVKA 38

Pri avtovleki  je izredno pomembna hitra odzivnost, korekten in prijazen pristop ter kvalitetno opravljene storitve. V njihovem podjetju sledijo temu in za svojimi besedami trdno stojijo.

Na trgu so od leta 2006, danes imajo pet zaposlenih, na voljo pa imajo  4 avtovleke in 15 nadomestnih vozil, starih 3 do 4 leta.

Ukvarjajo se z avtovleko vozil in vleko poškodovanih vozil. Strankam pa so pri njih na voljo nadomestna vozila, v kolikor jih potrebujejo ali želijo. Njihova avtovleka je dosegljiva vse dni v letu, 24 ur na dan, tako, da, če se vam slučajno pripeti tak neprijeten dogodek, da obstanete na cesti, jih lahko kadarkoli pokličete. Omogočajo tudi prevoz dveh vozil hkrati.

Pogodbo imajo z AMZS, TRIGLAV ASSISTANCE, CORIS ASSISTANCE, TBS 24H ASSISTANCE in še z zelo pomembno BALKANWIDE ASSISTANCE.

Gradijo na profesionalnosti, kvaliteti ter korektnosti in  prijaznosti do strank. Da lažje sledijo svojim ciljem in so strankam še v večjo pomoč in podporo, pa se ves čas tudi dodatno izobražujejo in dopolnjujejo svoje znanje.

Ni prijetno obstati na cesti z okvarjenim ali poškodovanim vozilom, a z njihovo pomočjo bo sigurno lažje.

 

 

 

 

 

 

 

PRIMA I.E. Nova Gorica  d.o.o.

Trgovina-avtoservis

Gsm, tel.: 041 320 906, 05 330 38 80

e-mail: prodaja@primale.si

5250 SOLKAN, CESTA IX. KORPUSA 96

Podjetje obstaja že od leta 1991, mama gospe Adele je bila solastnica, od leta 2001 ps so večinski lastniki, saj so podjetje takrat odkupili.  Gospo Adelo je vse okoli avtov že od malega veselilo, najbrž je k temu pripomoglo  tudi to, da je bila njena mama v tem poslu. Da je podjetje tako uspešno, temelji vzrok na podlagi tradicije , dobro opravljenega dela in seveda reklami od ust do ust, poudarja gospa Adela.

Pri njih boste našli prijaznost, profesionalnost in ustrežljivost. Za vsako stranko se potrudijo, si vzamejo čas zanjo, ter dobro in pošteno opravijo svoje delo. Človek se pri njih enostavno počuti dobro in domače.

Imajo pogodbe z večino zavarovalnic in sicer: TRIGLAV, SAVA, GENERALI…

Ob nakupu vozila vam bodo s strokovnimi nasveti pomagali, katero vozilo je najboljše in najustreznejše za vas. Prav tako vam bodo svetovali glede financiranja in zavarovanja vašega novega vozila.

Pri njih prodajajo nova vozila znamke FORD, saj so svojo pot leta 2000 združili s FORDOM, priznano blagovno znamko, začetnico avtomobilske industrije, danes ponosom svetovne avtomobilske trgovine. Na voljo pa imajo tudi rabljena vozila.

Za njihovo delo in trud, ki ga vlagajo, so bili nagrajeni leta 20089, s priznanjem Goriškega turističnega društva  »ogledalo mojega okolja« , za najlepše urejeno trgovino in prijazno osebje.

Verjamejo, da gredo po pravi poti, svojim strankam pa želijo veliko veselja ob vožnji z avtomobili. Za vzdrževanje pa bodo poskrbeli pri njih, da bo vožnja varna in brezskrbna.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*