16 kvalitetnih vulkanizerjev in slikopleskarjev v Sloveniji

ARAL-MAJHENIČ d.o.o.

Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Gsm, tel.: 051 335 045, 02 655 00 10

e-mail: aral-majhenic@siol.net

2201 ZGORNJA KUNGOTA, Gaj nad Mariborom 35 a

Je morda pločevina vašega konjiča poškodovana? Potem smo pravi naslov za vas. Pri nas bomo, v naši sodobni avtokleparski in avtoličarski delavnici tako dobro poskrbeli zanj, da ga boste odpeljali kot novega, kakor, da bi ravnokar prišel iz avtosalona.

Na trgu smo že 25 let in prav toliko let šteje naša tradicija kleparstva in ličarstva. Kleparska in ličarska dela opravljamo za vsa vozila, tako osebna, tovorna in tudi za avtobuse, saj imamo na voljo dovolj velike prostore. In seveda, sodobno opremo, ter strokovno dobro podkovan kader. Avtokleparska in ličarska dela opravljamo tudi za uradne servise.

Med našimi zadovoljnimi strankami smo poznani kot najbolj kvalitetno avto kleparstvo v Mariboru. Prav tako lahko pri nas pričakujete najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Pri delu smo hitro odzivni, natančni, storitev opravimo v najkrajšem možnem času, kvalitetno in profesionalno.

Če iščete kvalitetno avto kleparstvo, avto ličarstvo ali vgrajevanje stekel za osebna, tovorna vozila in avtobuse, potem se obrnite na nas.

Zagotavljamo vam, da bo storitev pri nas opravljena kvalitetno, strokovno, z vso potrebno pozornostjo, skrbnostjo in natančnostjo. Seveda pa vam bomo tudi prijazno svetovali, če se sami ne boste mogli takoj odločiti.

Še tako poškodovana pločevina, bo izpod rok naših mojstrov prišla kot nova. Naše odlične reference potrjujejo naše besede o kvalitetni in dobro opravljeni storitvi.  Prijaznost, kvalitetna storitev, profesionalnost in strokovnost nas vodijo pri našem delu.

 

ALEŠ HRVATIČ s.p.

Vzdrževanje in popravila motornih vozil

Gsm, tel.: 041 952 030, 05 73 00 400

e-mail: info@vulkanizacija-hrvatic.si

6210 SEŽANA, Partizanska cesta 71e

Gospod Aleš nadaljuje tradicijo vulkanizerstva, ki jo je pričel njegov oče pred 40 leti. Gospod Aleš zdaj že 8 leto nadaljuje očetovo pot.

Pri njih veliko dajo na kvaliteto, strokovnost, za kar pa je potrebno veliko izobraževanja, zato se ves čas izpopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje.

Imajo najnovejše, avtomatizirane stroje, tudi za menjavo pnevmatik, tako, da se avto tudi zaščiti. To je še posebej pomembno pri jeepih, ki imajo bolj zahtevna kolesa, s tem strojem pa tako ne pride do poškodb koles ali avta.

Da so res dobri in kvalitetno opravljajo svoje delo, kaže tudi to, da se stranke k n jim vračajo že dolga leta, njihove pohvale pa pripeljejo nove stranke.

Nudijo tudi hrambo gum za stranke, če potrebujejo to storitev.

Imajo tudi stroj za optično nastavitev, tako, da lahko ponudijo celovito storitev vulkanizerstva.

Veliko vlagajo tudi v hitri servis, ki se je zadnja leta zelo povečal.

Glavni poudarek pri njih je na vulkanizerstvu, pregledajo in popravijo pa tudi zavore, menjajo olje…

Že več let je zaposlen isti kolektiv, tako, da so res izkušeni, izobraženi in ubrani pri svojem delu. Delo opravijo res kvalitetno in strokovno, strankam pa tudi prijazno svetujejo.

V sklopu hiše je tudi lokal, kjer stranke lahko počakajo na svoje vozilo v času, ko vulkanizer opravlja svoje delo.

Strokovnost, kvaliteta, profesionalnost, prijaznost in pridobivanje novih znanj jih vodijo pri njihovem delu.

 

AVTO SKRBIŠ d.o.o.

Tel.: 02 845 22 50, 02 845 22 51

e-mail: info@avtoskrbis.si

2331 PRAGERSKO, Spodnja Polskava 102

Avto je naše premoženje, včasih že družinski član. Zato nam ni vseeno, komu ga zaupamo. Zato je najbolje, da se prej pozanimamo, kdo se bo ukvarjal z našim vozilom.

Kar nekaj časa je potrebno, da se doseže zaupanje, ki pa ga je potem potrebno vseskozi ohranjati. Včasih je najbolje vprašati znance in prijatelje, kje servisirajo svoja vozila in kako so zadovoljni. Je pa pohvala hkrati največja reklama, ki gre od ust do ust.

Naše podjetje je družinsko podjetje, ne preveliko, zato pri nas stranka pomeni nekaj več, kot le zaporedno številko v seznamu strank. Po svojih najboljših močeh se trudimo ustreči željam strank, s čimer si tudi zagotavljamo, da stranke ostanejo pri nas.

Naši začetki segajo v leto 1990, seveda takrat še ni bilo prave avtomehanične delavnice, avti so se dvigovali z ročnimi dvigalkami, pod avto pa se je bilo potrebno zapeljati na »deski«, ni bilo pnevmatskih orodij…

Danes avtomehanik ni samo nekdo, ki je v umazanem pajacu. Glede na tehnologijo v današnjih vozilih, mora mehanik biti vešč tako ročnih spretnosti, kot imeti veliko znanja iz elektronike, mehanike, poznati mora tuje jezike, biti sposoben logičnega razmišljanja in znati komunicirati s strankami. Če na servisu srečate takšnega človeka, ki vse to ima, mu lahko brez skrbi zaupate svojega jeklenega konjička.

Smo pooblaščeni servis, pa tudi prodajalec za vozila znamke SUZUKI. Ves čas pa poskrbimo tudi za vozila drugih znamk – kleparska, ličarska dela, cenitve, zavarovanja, avtovleka, diagnostika. premontaža pnevmatik, polnjenje klim.. Lahko rečemo, vse je opravljeno na enem mestu.

V času našega delovanja smo dobili kar nekaj priznanj, tako kot partner podjetja SUZUKI, kot tudi v svojem okolju. Bili so dobri in manj dobri časi, a smo zdržali in v našo lepo Spodnjo Polskavo s svojim imenom privabili marsikoga iz Slovenije.

Pri nas bo vaše vozilo sigurno v dobrih rokah, zato nam ga lahko brez skrbi prepustite, zanj bomo profesionalno in kakovostno poskrbeli.

 

JOŽE KLEMENC s.p.

Gsm: 051 363 645

e-mail: joc_klemenc@t-2.net

4000 KRANJ, Bobovek 18

Gospod Jože je v ta posel zašel čisto slučajno, saj je sprva opravljal delo ključavničarja. Njegov prijatelj je delal v podjetju z gumami, njega je to delo nekako pritegnilo in je menjal službo. Leta 1995 je kupil kamion in z njim opravlja vulkanizerska dela po terenu. Nekaj časa je opravljal tudi posredovanja na avtocesti, a je zaradi nevarnosti, ki jih tako delo prinese s seboj in zaradi svojih otrok, to delo opustil.

Ima dogovore z večjimi in manjšimi prevozniki, skrbi za njihov vozni park in gre v dogovorjenih terminih menjavat in popravljat gume. Tako njegove stranke ne čakajo, ampak so vulkanizerske storitve opravljene, ko pride k njim. Razen za tovornjake, opravlja vulkanizerske storitve še za kmetijske in gradbene stroje. Pride na dvorišče, njivo ali lokalno cesto.

Že 20 let ima iste stranke, kar potrjuje, da svoje delo opravlja dobro in kvalitetno. Popravi tudi poškodbe na gumi.

Njegov moto je: kar naredim, ne popravljam, saj je delo opravljeno kvalitetno in popravki niso potrebni.

 

ANDREJ KUNČIČ s.p.

Gsm, tel.: 041 725 814, 04 580 55 40

e-mail: andrej.kuncic@gmail.com

4274 ŽIROVNICA, Smokuč 17e

Pri njih dobite kompletno ponudbo servisiranja vozil in vulkaniziranja, skratka, vse od a do ž za servis.

Nudijo kompleten servis, tako za osebna vozila, kot tudi za kmetijski program.

Na voljo imajo novejše stroje za popravila vseh vrst avtomobilov. Poleg vulkanizerskih storitev, strankam nudijo tudi pnevmatike.

Delo opravijo strokovno, profesionalno ter po konkurenčnih cenah, tako, da so stranke pri njih sigurno zadovoljne.

Za vsako stranko se maksimalno potrudijo, svoje delo opravijo res kvalitetno in poskrbijo trudi za to, da stranka ne čaka predolgo.

Z njihovim delom in odnosom boste sigurno zadovoljni in jih boste z veseljem priporočili tudi drugim.

 

AVTOHIŠA WEISS d.o.o.

Tel.: 07 305 65 50

e-mail: avtohisaweiss@gmail.com

              servis@ah33.si

8340 ČRNOMELJ, Na bregu 33

Dobro delo se samo hvali, zadovoljne stranke pa dober glas širijo naprej.

S poslom sta začela že tast in tašča, gospa pa je z družinsko tradicijo pričela nadaljevati, ko je po končanem porodniškem dopustu izgubila službo in je zdaj v tem poslu že 27 let.

So najmanjši, butični servis za vozila znamke VW v Sloveniji, razen za to znamko, pa delajo servise tudi za druge avtomobile in tudi za gospodarska vozila. Imajo direkt expres servis-popravilo z danes na jutri. V si zaposleni so strokovnjaki na svojem področju, njihov mentor in učitelj je bil, zdaj žal že pokojni, odličen mojster, ki jim je predal vse svoje znanje.

Razen tega, da so pooblaščeni servis za znamko VW, ponujajo tudi vulkanizerske storitve in redno vzdrževanje vozil vseh znamk.

V prihodnosti nameravajo strankam ponuditi tudi možnost nadomestnega vozila, za čas, ko bo njegovo vozilo pri njih.

Trudijo se po najboljših močeh, bili so padci in vzponi, a jim je vedno uspelo rešiti težave in nadaljevati posel.

Pri njih bodo z vašim vozilom ravnali skrbno, storitev pa bo opravljena strokovno, kvalitetno in profesionalno.

 

MAGDALENC SIMON s.p.

Avtoličarstvo

Gsm: 041 682 309

e-mail: avtolicarstvo_magdalenc@t-2.net

2000 MARIBOR, Ulica kragujevških žrtev 14

Najboljša reklama za serviserja je dobro in kvalitetno opravljeno delo. Saj, če bo stranka zadovoljna, ga bo pohvalila in priporočala naprej.

V prihodnjem letu bo 25 let, kar je pričel gospod Simon s tem poslom. Za poklic avtoličarja se je odločil po maminem nasvetu in mu ni žal. Sprva je delal v Sloveniji, po nekaj letih pa je odšel v Nemčijo, kjer je imel svoje podjetje. Leta 1995 se je vrnil v Slovenijo, ker so pričeli z gradnjo hiše. V letu 1996  pa je, ponovno v domovini, odprl svojo avtoličarsko delavnico. Ličarska dela pri njih odlično obvladajo, delajo tudi za avto hiše. Na voljo imajo večjo ličarsko delavnico, sodelujejo pa tudi z podizvajalci, ki opravijo druge storitve.

Vsa ličarska dela opravijo profesionalno in res kvalitetno. Pri delu uporabljajo visoko kakovostne izdelke znamke STANDOX. Stranke so z njihovim delom zelo zadovoljne in jih vedno pohvalijo. Pri svojem delu se vedno res maksimalno potrudijo in dajo vse od sebe.

Če vaš jekleni konjiček potrebuje kak lepotni popravek, potem so oni pravi naslov za vas.

 

SLIKOPLESKARJI

FRIDA, pleskarska dela

Sandi Fridau s.p.

Gsm: 031 500 174

e-mail: fridau9@gmail.com

9201 PUCONCI, Gorica 51

Ko obnavljamo ali prenavljamo dom, želimo, da bi bilo kar najbolj lepo in da bi bilo delo dobro in kvalitetno opravljeno. Najbolje je, da se vnaprej pozanimamo o ponudniku, preverimo njegove reference in, če je le mogoče, si pogledamo njegova prejšnja dela.

Potem, ko je gospod Sandi ugotovil, da je delo kuharja v gostinstvu zanj preveč stresno, se je priučil kot zidar in opravljal različna zidarska dela. Seveda pa je to pomenilo veliko dela zunaj, na žgočem soncu. Zaželel si je delo bolj v notranjosti, kjer je manj izpostavljenosti različnim vremenskim razmeram in se tako odločil za delo slikopleskarja.

Ko je zaradi COVID 19 ostal brez zaposlitve v Avstriji, se je pogumno odločil za odprtje svojega podjetja. Zaenkrat ponuja svoje storitve v Sloveniji, predvsem v svoji domači regiji. V načrtu pa ima razširiti svoje poslovanje na širše območje.

Njegova specialiteta je kitanje, ki ga opravi zelo kakovostno. Ponuja ravnanje sten in druga slikopleskarska dela. Njegova posebnost je tudi to, da je vešč popravila razpok v najbolj novem sistemu.

Strankam svetuje glede materialov, saj ni vedno vsak material primeren. Strankam se posveti in upošteva njihove želje, seveda pa jim ob tem svetuje, kaj bi bilo najbolje in najbolj primerno.

Čeprav trenutno dela predvsem regijsko, se tudi glede tega prilagodi strankam.

Doslej so bile stranke z njegovimi storitvami zelo zadovoljne, saj so bile vedno opravljene natančno, profesionalno in kvalitetno.

 

MGL TEAM

Goran Behin s.p.

Gsm: 041 631 112

e-mail: mgl-team@siol.net

2211 PESNICA pri MARIBORU, Gačnik 81 a

Ko izbirate slikopleskarja, ne gledati le na ceno, da bo ta kar najnižja. Saj najceneje ni vedno najboljše, kvalitetni materiali so tudi cenovno dražji.

Na trgu je pomanjkanje slikopleskarjev, zato je to, Da nima takoj časa, ko ga pokličete, je lahko dober znak, saj to pomeni, da ima več strank, ki ga kličejo, ker vedo, da svoje delo dobro opravlja.

Gospod Goran  pravi, da se je nekako rodil v ta poklic. Ko je opazoval svojega  očeta pri soboslikarskih delih, mu je le to postalo všeč in se je odločil ter izšolal za gradbenika, ter s tem dal poudarek na vseh gradbenih področjih.. Sicer je sprva po šolanju probal tudi druga dela, a je ugotovil, da je najbolj zadovoljen v tem poklicu. Zato je odprl svoje podjetje  in sedaj že  skupno 17 let dela v gradbeništvu, fasaderstvu in slikopleskarstvu. Všeč mu je, ker je delo razgibano, dela s strankami in na terenu.

Obseg njihovih storitev je dokaj velik. Delajo obnove objektov, vse do ključa. Sodelujejo z drugimi podizvajalci, ki prevzamejo elektriko, vodovod, estrihe.. Sodelujejo z istimi podizvajalci že vrsto let, tako, da jim lahko zaupajo in vedo, da bo delo res kvalitetno opravljeno.

S stranko se pogovorijo, da zvedo njene želje in kakšen naj bi bil videz objekta. Ker želijo svoje delo opraviti res kvalitetno, stranki tudi svetujejo pri izbiri najustreznejših materialov.  Ker jim kvaliteta in s tem tudi zadovoljstvo stranke, veliko pomenita, objekta ali gradbišča ne zapustijo, dokler delo ni kvalitetno in korektno opravljeno, stranka pa povsem zadovoljna.

Držijo se planov, so hitro odzivni, tudi v primeru, če stranka ob vnosu pohištva kaj nehote okruši in je potrebno popraviti.

Ker so jim stranke na prvem mestu in se  res potrudijo zanje, imajo veliko rednih strank, ki jim zaupajo. Ker poznajo njihovo delo in vedo, da bo res kvalitetno izvedeno, tudi počakajo nanje in se dogovorijo za prost termin.

Največ nudijo storitve fasaderstva in slikopleskarstva. Uporabljajo le najbolj kvalitetne materiale. Prebarvajo vrata, okna, prelakirajo, kitajo, barvajo. Izvajajo vsa slikopleskarska dela, tudi dekorativna in polaganje tapet.

Večje projekte delajo po celotni Sloveniji, manjše objekte in manjše projekte pa v svoji okolici. Uspešni so tudi na avstrijskem trgu, kjer prevzamejo tudi večje projekte.

Ker vlada na področju slikopleskarstva pomanjkanje kadra, gospod Goran spodbuja mlade k izbiri tega poklica s štipendijo. V času izobraževanja jim zagotovi prakso v svojem podjetju, kjer se po šolanju lahko tudi zaposlijo.

Kvalitetno in strokovno opravljeno delo, hitra odzivnost, spoštovanje dogovorjenih rokov in predvsem zadovoljne stranke, so njihove odlične reference, ki zagotavljajo, da boste z njihovim delom tudi vi zadovoljni.

 

MARKO KOVAČEVIČ s.p.

Gsm: 031 611 289

e-mail: kovacevicm09@hotmail.com

1000 LJUBLJANA, Metelkova ulica 13

Gospod Marko je že 25 let gradbenik in ima v tem delu ogromno izkušenj. Pred 6 leti je odprl

svoje podjetje za slikopleskarstvo in zaključna gradbena dela.Za topot se je odločil, ker si je želel spremembe in oditi stran od malte in velikih gradbišč, kjer dela tudi po več 100 ljudi.

To delo, ki ga zdaj opravlja, mu ugaja in mu je v veliko zadovoljstvo.

Pri svojem delu je zelo natančen, želi, da je vse opravljeno v »nulo«. Svoje delo opravi res natančno in kvalitetno. Pretežno opravlja asistenco za zavarovalnico SAVA, kar pomeni, da prevzame objekte, ki so zgoreli, so poškodovani in jih restavrira in popravi. Njegovo podjetje prevzame predvsem adaptacije v celoti, zato imajo vsak dan na voljo dodatno ekipi, ki pomaga pri adaptacijah-vodovodarja, električarja, keramičarja in slikopleskarja.  Tako, da, če imate takšen primer, vam objekt popravijo na ključ.

Pri slikopleskarstvu delajo vse, od dekorative, do beljenja in glajenja sten. Izogibajo se le fasadam, saj za to nimajo primerne ekipe.

Svoje delo opravijo res dobro, natančno in kvalitetno.

 

DAMJAN SLAPŠAK s.p.

Gsm: 041 643 086

e-mail: info@slikopleskarstvo-slapsak.com

1000 LJUBLJANA, Hauptmanca 50

Naše podjetje je bilo ustanovljeno že davnega leta 1967. Obrt je začel moj oče, kasneje sem se mu pridružil kot partner, družinsko tradicijo nadaljuje moj sin, ki tudi dela v podjetju. Oče se je izučil za slikopleskarja, si pridobil veliko izkušenj  in z njihovo pomočjo razvijal in posodabljal svojo obrt. Naše storitve obsegajo:

-barvanje novih in starih stanovanj, ki jih po potrebi tudi prenovimo

-barvanje in obnavljanje hiš, naredimo tudi fasado

-barvanje v večstanovanjskih blokih

-barvanje lokalov in pisarn, kar opravimo čez vikend ali med prazniki

-odpravljanje vlage, posledic poplav in požarov

Barvamo tudi vrata, okna, lesene ograje, balkone, velike kovinske konstrukcije

Naši klienti in partnerji so bili mnoga eminentna podjetja in institucije.

Strankam svetujemo glede materialov in barv ter barvnih odtenkov. Danes so moderni intenzivni toni različnih barv, ta trend pa se bo nadaljeval tudi v prihodnje.  Še bolj se bodo razvile različne igre z barvami, ki si jih izmišljujejo tako pleskarji, kakor njihovi naročniki.

Dolgoletna tradicija našega podjetja, naše zadovoljne stranke in njihove pohvale so zagotovilo, da svoje delo opravljamo res dobro in kvalitetno. Za na s pa so še dodatna spodbuda.

 

MARJAN JAGODIC s.p.

GSM: 041 992 917

e-mail: marjan38.jagodic@gmail.com

4207 CERKLJE NA GORENJSKEM, Dvorje 69

Zadovoljna stranka te bo pohvalila in te priporočala tudi drugim, tako si zagotavljaš delo.

Gospodu Marjanu se je že kot otroku zdelo delo slikopleskarja zelo zanimivo, sploh, ko jih je videl na lestvi. Delo ga veseli, opravlja ga z natančnostjo in predanostjo.

Uporablja le kvalitetne materiale, izvedba njegovih storitev je natančna in kvalitetna.

Večinoma opravljajo beljenje, barvanje in glajenje sten, občasno pa tudi dekorativo, odvisno od želj stranke. Za njih je stranka na prvem mestu in se trudijo, da je z njihovim delom zadovoljna.

So hitro odzivni, storitve pa opravijo  kvalitetno in seveda s kvalitetnimi materiali.

Ponujajo tudi pleskanje kovin, lesa, ostala pleskarska dela in suhomontažo, knauf in dekorativne storitve.

Vsaka storitev, ki jo opravijo, je narejena kvalitetno in natančno.

 

J DESIGN

Jure Jager s.p.

Gsm: 031 341 542

e-mail: jdesign.sp@gmail.com

1291 ŠKOFLJICA, Orle 12a

Za stranke so vedno dosegljivi in stojijo za svojim delom. Njihove reference so odlične, zato tisti, ki jih poznajo, to podjetje z veseljem priporočajo.

Že oče gospoda Jureta je opravljal to delo, Jure je bil sprva zaposlen pri njemu, pred 7 leti pa je odprl svoje podjetje., saj si je zaželel samostojne poti. Opravlja tudi knauf storitve in vgrajuje strešna okna.  To delo ga res veseli in ga z zadovoljstvom opravlja.

Veliko mu pomeni zadovoljstvo strank, sploh je vesel, če ga pohvalijo, saj s tem tudi širijo njegov dober glas.

Njihovo podjetje ponuja vsa slikopleskarska  dela, da pa je delo sigurno vedno kvalitetno opravljeno, sodelujejo z drugimi slikopleskarji, ki so bolj vešči določenih dekorativnih tehnik, kadar ima stranka takšne želje.

Uporabljajo le kvalitetne materiale.

Gospod Jure uživa pri delu s knaufom, ukvarja se tudi s polaganjem knaufa, uporabljajo le originalne materiale, ki so kakovostni.

Imajo veliko projektov obnove celotnih objektov, po želji pripeljejo tudi električarja, vodovodarja in ostale strokovnjake, da zaključijo celoten objekt.

Gospod Jure je zelo samokritičen, iz objekta ne gre, dokler ta ni kvalitetno narejen in on kot strokovnjak, ne opazi nobene pomanjkljivosti.

V ekipi so trije, glede na obseg dela bi se lahko razširili, a tega noče, raje po potrebi piovabi zunanje sodelavce,

Njihove dolgoletne izkušnje in pohvale strank so zagotovilo, da bo delo dobro in kvalitetno opravljeno.

 

JOŽE NOVAK s.p.

Gsm: 041 709 459

e-mail: slikopleskarstvo.joze.novak@gmail.com

1252 VAČE, Potok pri Vačah 13a

Pri nas vam nudimo natančne in kakovostne storitve v slikopleskarstvu. Imamo veliko znanja in izkušenj, ki smo jih pridobili v 20 letih našega delovanja. Lahko se ponašamo s številnimi zadovoljnimi strankami.

S področja slikopleskarstva, fasaderstva, polaganja tapet, ter polaganja suhomontažnih sistemov  vam nudimo res kakovostne storitve, na visokem nivoju.

Poznani smo po natančnosti, kvaliteti, zanesljivosti in poštenosti.  Kar obljubimo, tudi izpolnimo, držimo se dogovorjenih terminov in rokov.

Opravljamo pa sledeče storitve:

-dekorativni omet

-pleskanje kovine

-pleskanje lesa

-slikopleskarska dela

-polaganje tapet

Delo izvajamo po različnih delih Slovenije. Povsod, kjer opravimo delo, so stranke zadovoljne in nas pohvalijo, zato imamo odlične reference. Pohvale strank pa so tudi naša spodbuda in motivacija, da se še bolj trudimo.

 

BENJAMIN ŽNIDAR s.p.

Gsm: 041 496 410

e-mail: benjo77@gmail.com

2380 SLOVENJ GRADEC, Pameče 46

Slikopleskarstvo je pri njih družinska tradicija. Gospod Benjamin je v tem poslu že 25 let. Poleg ročnih spretnosti, ki so v tem poslu še kako potrebne, ima veliko izkušenj. Delo opravlja z veseljem in ljubeznijo do tega dela.

So strokovnjaki za beljenje notranjih stanovanjskih sten in za beljenje fasad. Pred samim beljenjem za površine primerno poskrbijo-očistijo, zgladijo razpoke. Delajo tudi dekorativne nanose, uporabljajo kvalitetne italijanske materiale.

Upoštevajo želje strank, a jim tudi svetujejo. Za stranke pripravijo vzorce, da si te lažje predstavljajo, kako bo izgledal.  Ker vsak material ni za vsak prostor, svetujejo strankam tudi glede tega.

Delajo marmorni nanos, peščene barve, videz betona. Polagajo tudi tapete. Trenutno so najbolj popularne dekorativne tapete, ki pokrivajo le eno steno ali pa le del stene.

Svoje delo opravljajo kakovostno in zanesljivo, saj jim je pomembno zadovoljstvo strank.  Zadovoljstvo strank je tudi njihovo zadovoljstvo.

 

MG ART

Mitja Galunič S.P.

GSM: 041 835 934

e-mail: mitjagalunic@hotmail.com

2000 MARIBOR, Jocova ulica 56

Gospod Mitja je opazoval svojega dedka pri delu. Njegov dedek je znal opraviti veliko del in pleskanje je bilo eno od njih. Tako se mu je to delo priljubilo in se je izšolal za slikopleskarja.

To delo ga veseli in v njem resnično uživa, saj je, kot, da bi stenam vdahnil neko novo življenje.

Svoj poklic opravlja s srcem in z veseljem. Občasno tudi poučuje in izobražuje vajence za ta poklic.

Pri njih se vedno držijo dogovorjenih rokov, točnost je le ena od njihovih mnogih vrlin. Delo opravijo profesionalno in kvalitetno. Svojim delavcem vedno reče, da naj delo opravijo tako, kot bi želeli imeti narejeno zase.  Za vsako stranko se res maksimalno potrudijo.

Ponujajo dekorativo, polaganje tapet, izdelavo fasade, zunanji in notranji oplesk.  Opravljajo tudi suhomontažne storitve. Svojemu delu se res posvetijo in ga kvalitetno opravijo.

Glede materialov in samega dela, upoštevajo  želje strank, a jim tudi svetujejo.

Večino dela opravijo v Mariboru in okolici,  a se po dogovoru odpravijo tudi drugam. Med drugim opravljajo slikopleskarska dela za večja podjetja, kot je zavarovalnica  GRAWE. Pri večjih projektih sodelujejo z drugimi slikopleskarji, saj so v ekipi štirje, pri večjih projektih pa je včasih potrebno več ljudi.

Njihove storitve so vedno opravljene profesionalno., strokovno in kvalitetno, v zadovoljstvo stranke. Če je stranka zadovoljna, so zadovolji tudi oni.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*