Vili Resnik: 12 kvalitetnih fasaderjev v Sloveniji

Ste se odločili, da bi adaptirali svoj dom ali pa samo dokončujete vašo novogradnjo? Za vas smo poiskali kakovostne in cenovno ugodne izvajalce fasaderskih in zaključnih del v gradbeništvu po celotni Sloveniji.

Ker je fasada zelo pomemben del stavbe, smo za vas naredili intervjuje z dvanajstimi kvalitetnimi fasaderji in ostalimi mojstri slikopleskarstva v Sloveniji z dolgoletnimi izkušnjami in bogatim znanjem, ki bodo poskrbeli, da bo vaš objekt zablestel v najlepši luči.

Za ekskluzivni članek je posnel kratek video tudi legendarni pevec Vili Resnik, ki že dolga leta uspešno zabava različne generacije in spada med sam vrh prepoznavnosti v Sloveniji.

Če ne veste kje in kako bi začeli z renovacijo, vam priporočamo naslednje mojstre:

Igoton

Anton Donoša s.p.

Pertoča 73, 9262 Rogašovci

GSM: 041 604 991

e-mail: anton.donosa@siol.net

Če iščete specialista za ilovnate ali glinene omete, so vsekakor pravi naslov za vas. Glinen omet je izredno vzdržljiv, ustvarja naravno toploto in uničuje alergene vseh vrst. Gospod Anton se je o vsem kar se tiče naravnih materialov izobraževal v tujini in je tako prvi in edini šolan specialist za tovrstno dejavnost pri nas. Poleg ilovnatih ali glinenih ometov pa se ukvarjajo še s sanacijo starejših hiš in stavb, naravno izolacijo in z rokodelskim modeliranjem.

Odzivni so na vsak vaš klic in radi ustrežejo vašim željam, saj jim je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Ponudbo vam izdelajo natančno, z natančnimi laserskimi meritvami, tako da so na koncu vsa dodatna dela že všteta v določeno predvideno ceno.

Stremijo k temu, da pri delu uporabljajo samo naravne materiale, kot so ilovica, slama, les, lan in konoplja, ki so prijazni do ljudi in narave. Prisegajo na naravne, tople barve, ki se obnesejo na dolgi rok, saj se klasične bele kaj hitro lahko naveličamo.

Pri delu so natančni in hitri, držijo se navedenih rokov in zastavljenih ciljev. Za seboj gradbišče vedno pustijo čisto in pospravljeno. Njihov pristop je profesionalen in organizacija  dela na samem vrhu, tako da se lahko pohvalijo z velikim številom zadovoljnih strank, reference pa imajo tako in celotne Slovenije, kot tudi iz tujine in sicer iz Avstrije in celo iz Luksemburga. Njihova največja nagrada so zadovoljne stranke, ki pa jim jih ne primanjkuje, saj se lahko pohvalijo, da v svoji karieri še niso imeli nezadovoljnih strank.

Če si želite bivati v naravnem, zdravju prijaznem in ekološko sprejemljivem okolju tudi vi, jih pokličite in z veseljem vam svetujejo in pomagajo na tej poti.

 

Daniel Dolovski s.p.

Vrh nad Želimljami 66a, 1291 Škofljica

GSM: 041 439 707

e-mail: daniel.pleska@gmail.com

S suhomontažnimi deli in slikopleskarstvom se ukvarja že 20 let in si je na tej poti nabral že veliko znanja ter izkušenj in delo uspešno opravlja še danes.

Takoj po zaključku gradbene šole se je zaposlil in kasneje odprl lastno podjetje, saj je na ta način pri delu lahko bolj fleksibilen in sam razpolaga s svojim časom in znanjem.

Njegova prednost je ta, da veliko stavi na kvaliteto, kar se na objektu pozna tekom let. Ceneje ni vedno najboljše. Pri delu je hiter in učinkovit ter zanesljiv. Vse zaključi v dogovorjenem predvidenem roku in po konkurenčnih cenah, a še vedno kvalitetno. Vse opravi strokovno, natančno in kakovostno.

Ukvarja se s slikopleskarskimi deli, kamor spada beljenje, barvanje in glajenje sten, dekorativna poslikava sten, pleskanje vrat, oken, napuščev, opažev in kovinskih ter mizarskih izdelkov; s polaganjem suhomontažnih sistemov, kot je izdelava mansarde in predelnih sten, adaptacijo ter toplotno in zvočno izolacijo.

Je odziven na klice in uživa v svojem delu, s stranko se dogovori za ogled, svetuje, če je to potrebno, sestavi ponudbo in takoj prične z izvedbo.

 

Ekopleskar d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor

GSM: 031 708 117

e-mail: info@ekopleskar.si

Podjetje, ki se ukvarja s fasaderskimi in slikopleskarskimi deli, posluje že točno 20 let. Pri svojem delu in reklami so zelo skromni, kar pa ne pomeni, da niso učinkoviti, hitri in zanesljivi. Pri delu uporabljajo kakovostne materiale in vse zaključijo v navedenem roku. Pohvalijo se lahko z večimi referencami, največ reklame si pa ustvarijo preko zadovoljnih strank, ki pa so si jih tekom let nanizali kar nekaj. So cenovno ugodni, radi se lotijo vsakega projekta in so zelo odzivni na vsak vaš klic.

 

Robert Kadunc s.p.

Šuštarjeva kolonija 8, 1420 Trbovlje

GSM: 041 231 255

e-mail: robert.kadunc@gmail.com

Vse se začne z ljubeznijo do dela…

S tovrstno panogo se je pričel ukvarjati že leta 2005, delo ga je tako pritegnilo, da je leta 2011 odprl lastno podjetje. Specializiran je za izdelavo fasad in to počne z vsem srcem in najboljše kar se da.

Prisega na strokoven pristop in prijaznost, najbolj pa mu je pomemben prvi vtis, ki ga s stranko vzpostaviš na začetku. Kljub temu, da si lahko veliko o delu in materialih stranka prebere na internetu, jim rad svetuje in pomaga, tako da na koncu dobi še več kot si je zamislila.

Največ reklame si je pridobil preko priporočil zadovoljnih naročnikov, ki dobro delo z veseljem priporočijo dalje svojim prijateljem in znancem. Zagotavlja vam uporabo samo najboljših materialov in vedno poudari, da se poceni na dolgi rok ne obnese. S slabim delom, nekakovostnim materialom se hitro pride na slab glas, tako da stremi k najboljšemu. Vedno se drži dogovorjenih zaključnih terminov in cenovno ne odstopa od začrtane ponudbe.

Poleg fasaderstva, pa se ukvarja še s pleskarstvom, slikopleskarstvom, štukaturami in suhomontažnimi deli.

 

Dragoslav Miljanović s.p.

Goriška cesta 46, 3320 Velenje

GSM: 070 315 344

So zanesljiv partner za celovite rešitve s področja slikopleskarstva, fasaderstva ter polaganja in odstranjevanja tapet.

Specializirani so za izvedbo adaptacij (prenova stanovanj, adaptacija stopnišč), pleskarskih del (kitanje, brušenje in beljenje sten in stropa) in izvedbo fasad na objektih. Imajo vrsto let izkušenj na tem področju, stranke pa so z njihovim delom izredno zadovoljne. So hitri in učinkoviti, fasada na hiši je po največ desetih dneh pripravljena na zaključni sloj, upočasni jih lahko le slabo vreme, na to pa žal nimajo vpliva.

Gospod Dragoslav je svoje znanje pridobival in izpopolnjeval kot delavec fasader in pleskar v firmi, ki je šla kasneje v stečaj, tako da je takrat odšel na svoje in odprl lastno podjetje, kjer uspešno deluje še danes.

Imajo veliko priporočil zadovoljnih strank, kar pa je odraz tega, da so pri svojem delu zanesljivi, natančni, odzivni in imajo odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Strankam nudijo ogled pred izvedbo projekta, tehnično svetovanje, pripravo ponudbe ter samo izvedbo.

Pa še nasvet za tiste, ki si ne želijo zapraviti preveč…nikoli ne kupuj najceneje, ker se z leti dražje in kvalitetnejše obrestuje.

 

Mirsad Pajazetović s.p.

Ulica Andreja Kumarja 31, 1000 Ljubljana

GSM: 031 747 561

e-mail: pajazetovicsp@gmail.com

So podjetje z dolgoletno tradicijo, saj se s fasaderstvom ukvarjajo že 35 let.

 S poslovanjem je pričel še s kombi ploščami, nato pa je tekom let odšel na svoje, kjer odlično posluje še danes. Pri svojem delu največ uporablja sivi stiropor, ki zadostuje tudi vsem postavkam eko sklada. Svoje prve stranke je pridobil s svojim trdim delom in dobro reklamo, ki si jo je ustvaril sam, veliko priporočil pa je pridobil tudi od različnih inženirjev in delovodij drugih projektov.

Na oglaševanje ne stavi veliko, saj je najboljša reklama ta, da delo opravljaš dobro, po standardih, se držiš dogovorjenih rokov in si tudi cenovno ugoden. Pri svojem delu uporablja kvalitetne materiale ter vse opravi profesionalno.

Rad dela z ljudmi, jim svetuje in pomaga pri izbiri, ker le zadovoljna stranka, ga lahko priporoči naprej svojim prijateljem in znancem.

 

Peco Stojanoski s.p.

Ulica Vena Pilona 4, 6000 Koper – Capodistria

GSM: 031 367 910

Če se nahajate v Obalno-kraški regiji in potrebujete kvalitetnega fasaderja je vsekakor pravi naslov za vas.

Ukvarja se tako s fasaderstvom, kot tudi z izdelavo stropov in knaufa, pa tudi kitanje ter barvanje mu ni tuje, tako da je praktično mojster za vse. Pri delu uporablja samo kakovostne materiale, poudarja pa, da ni vse dobro kar je poceni, tako da s stranko vedno najde idealno rešitev, da gresta kvaliteta in cena z roko v roki. Pri delu je natančen in vedno poskrbi, da gradbišče za seboj pusti v takšnem stanju, kot je bilo na začetku.

Usposabljal se je v podjetju, kjer je bil zaposlen in obvlada vse načine fasaderstva, od adaptacije, zaključnega sloja, pa vse do celotne izdelave fasade.

Ima veliko voljo do dela in ga opravlja z vsem srcem, tako da mu veliko pomeni to, da se vse zaključi v dogovorjenem roku in da je stranka na koncu zadovoljna. Glavna neželena ovira je le vreme.

Če potrebujete novo fasado, se z veseljem odzove na vaš klic in vam svetuje ter pomaga do uresničitve vaših želja.

 

DES gradnje d.o.o.

Jerančičeva ulica 6, 1000 Ljubljana

GSM: 041 747 107

Z gradbeništvom se je pričel ukvarjati že kot najstnik, ko se je učil v slovenskem podjetju, kjer je delal kot navaden delavec. Ker mu je delo prišlo v kri, mu postalo zanimivo in všeč,  se je začel učiti in se kasneje odločil da bo pričel s samostojno potjo.

Največ se ukvarjajo s prenovo mansard in celotnih stanovanj, sanacijo balkonov oz. teras, hidroizolacijo ravnih streh in z vsemi zaključnimi deli v gradbeništvu, kamor spadajo izdelava in renovacija fasad, izolacija podstrešja, izdelava predelnih sten, pleskanje kovin, lesa in celotnih stanovanj ter hiš.

Dela zaključijo v roku, za kar porabijo približno tri tedne. Ogled in ponudbo pripravijo takoj, avans želijo imeti poravnan ob dostavi materiala, do konca pa se znesek izvedbe poravna, ko se vsa dela zaključijo.

So zelo odzivni, dosegljivi so kar 24 ur na dan, vendar pa imajo približno dva meseca čakalne vrste. Zagotavljajo pa vam, da se na koncu izplača počakati. Pri delu so učinkoviti in natančni, uporabljajo pa samo najkvalitetnejše materiale. Poskrbijo tudi za cenovno ugodno izvedbo, pri čemer pa poudarijo, da kvaliteta pri tem ne trpi.

V dolgoletnem delovanju so nanizali celo paleto referenc, na kar so zelo ponosni.

Njihov moto je: Ne trdimo, da smo najboljši, a boljših ni.

In zdaj je na vas, da se o tem prepričate sami.

 

Bajraj Fassaden d.o.o.

Matenja vas 19, 6258 Prestranek 

GSM: 070 263 639

So družinsko podjetje, ki se ukvarja z gradbeništvom in izdelavo fasad. S panogo je pričel njegov brat že pred desetimi leti, sam pa je potem nadaljeval tradicijo in šel po samostojni poti.

Njegove odlike so predvsem hitrost pri delu, karseda hitro se dogovori za ogled, takoj napiše ponudbo, da lahko pričnejo z delom. Pri delu uporabljajo izključno kvalitetne materiale in napredne tehnike, katere sproti izpopolnjuje. Ukvarjajo se tako z malimi, kot tudi z večjimi projekti, kot na primer fasada na večjem stanovanjskem bloku ali stolpnici.

Pozimi največ deluje v gradbeništvu, poleti pa izdeluje in prenavlja fasade. Fasaderstvo mu je najbližje, ker ima v tem največ izkušenj in kvalifikacij in to delo opravlja srčno.

Podjetje je tekom let razširil, tako da ima sedaj zaposlenih deset ljudi, ki mu pomagajo pri uresničevanju zastavljenih ciljev. Vsi delajo s srcem, hitro, vestno in natančno. Pomembno mu je, da je stranka zadovoljna s končnim izdelkom in prav tako z zastavljeno ceno.

 

Veli Beli d.o.o.

Zgornje Bitnje 101a, 4209 Žabnica

GSM: 040 202 097

e-mail: info@veli-beli.si

Podjetje deluje že deset let, največ pa se ukvarjajo s fasaderstvom.

Ker je fasada pomemben del zgradbe, vam na tem področju s svojimi dolgoletnimi izkušnjami nudijo strokovnost, učinkovitost in natančnost. Pri svojem delu uporabljajo samo kvalitetne materiale in zagotovijo vam konkurenčne cene.

Ne ustrašijo se nobenega izziva in je ni fasade, ki je ne bi mogli hitro dokončati.

Največ reklame so si pridobili od ust do ust, ker dober glas seže v deveto vas. Z veseljem vam pokažejo njihove dokončane projekte in reference.

Poleg izdelave in renovacije fasad, pa se ukvarjajo še manjšimi zidarskimi deli, polaganjem tlakovcev in še z drugimi zaključnimi deli v gradbeništvu ter suhomontažo. Na vse fasade vam nudijo tudi 10 let garancije.

Tisti, ki ve kaj išče, jih najde.

 

GRADOM – MIR, Mirko Vršič s.p.

Črmljenšak 55a, 2232 Voličina

GSM: 031 338 904

e-mail: mirko.vrsic@siol.net

Gradbeno podjetje uspešno posluje že 20 let in se ukvarja s splošnimi in zaključnimi deli v gradbeništvu. Specializirani so za fasaderstvo, pleskarstvo, slikopleskarstvo, suhomontažne sisteme in strojne omete ter manjša gradbena dela.

Zagotavljajo vam visokokakovostno izvedbo projekta in konkurenčne cene, vedno pa poudarijo, da se primerja tako cena, kot tudi material, tako da najdejo neko srednjo pot, da je stranka na koncu vedno zadovoljna. Ne odstopajo od tega, da naredijo samo dober izdelek in to je njihova prednost.

Ukvarjajo se z gradbenimi deli, kot so hidroizolacije, oporni in podporni zidovi, z zunanjo ureditvijo, kamor spada tlakovanje in urejanje okolice, dvorišč in parkirišč in pa tudi z izolacijo, slikopleskarstvom, suhomontažo in strojnimi ometi.

S pomočjo znanja in izkušenj ugodijo še tako zahtevni stranki. Največ dela pa si pridobijo ravno preko priporočil zadovoljnih naročnikov. So hitri, prijazni, natančni in gradbišče zapustijo čisto ter pospravljeno.

 

Puhman Matjaž, s.p.

Slovenja vas 47c, 2288 Hajdina

GSM: 041 644 903

Ljubezen do fasaderskega dela sega že daleč nazaj, saj že 12 let uspešno delajo fasade na številnih objektih. V svojem obsegu dela pa vam ne nudijo zgolj fasaderskega dela, temveč celotno ponudbo zaključnih del v gradbeništvu, se pravi, ko zaključijo z delom, potrebujete le notranjo opremo, pa lahko lagodno zaživite v vaši novi nepremičnini.

Najbolj jih motivira veselje do dela, do končnega izdelka, da hiša zablesti v vsej svoji lepoti in da je na koncu stranka zadovoljna.

Pri svojem delu so resni in natančni, kar je zagotovo njihova prednost. Česar se lotijo, dokončajo v navedenem roku in po dogovorjenih cenah, odstopanja pri njih ne pridejo v poštev.

Z veseljem se odzovejo na vsak vaš klic, so pa zato zelo okupirani z delom, tako da imajo temu primerno čakalno dobo, ki je nekje do dva meseca. Ampak za kvalitetno in strokovno opravljeno izvedbo se splača počakati, kar pa pri njih nedvomno dobite.

 

Gradbeništvo in fasaderstvo Džajo

Hašim Džajić s.p.

Šalek 90, 3320 Velenje 

GSM: 041 423 765

e-mail: gradbenistvo.dzajo@t-2.net

So podjetje s tradicijo, ki v ponudbi fasaderskih, slikopleskarskih in ostalih zaključnih del v gradbeništvu, uspešno posluje že devetnajst let. Svoje znanje in izkušnje nenehno pridobivajo in izpopolnjujejo, tako da se lahko pri njih zanesete na kvaliteto in inovativno zasnovane ideje.

Od cene na zastavljeni ponudbi, nikoli ne odstopajo, saj s svojo strokovnostjo lahko predvidijo vsa nepredvidljiva dela in jih tako že na začetku vključijo v končno ceno.

Uporabljajo samo kvalitetne materiale, ki res niso vedno najcenejši, se pa potrudijo za konkurenčne cene. Dela zaključijo v dogovorjenem roku, saj jim zadovoljna stranka pomeni največ in ti lahko naredi največ reklame, tako da jim dela ne primanjkuje.

Pred samim pričetkom del vedno poskrbijo za varnost in čistost objekta, tako da zaščitijo vrata, okna, tlake, balkone in terase, gradbišče pa na koncu zapustijo urejeno in pospravljeno.

Največ se ukvarjajo s fasaderstvom, slikopleskarstvom, zidarstvom in strojnimi ometi. Delujejo v sklopu Eko sklada, ki spodbuja razvoj na področju varstva okolja tako z uporabljenimi materiali, kot tudi pri obvladovanju onesnaževanja.

 

Omejc Jan s.p.

Dolenje Brdo 13, 4223 Poljane nad Škofjo Loko

GSM: 040 986 778

e-mail: jan.omejc@gmail.com

Že sedem let se ukvarjajo s kvalitetno izvedbo notranjih ometov in fasadnih sistemov, ki vključuje izdelavo in popravilo fasade ter lepljenje izolacije.

Material, ki ga vgrajujejo, je najkvalitetnejši in najboljši na tržišču, kar jih postavlja na prvo mesto pred vso konkurenco.

Stranki se radi posvetijo, svetujejo in vedno poudarijo, da naj se orientirajo po materialu. Dober material, se bo tekom let obrestoval, četudi zdaj ni najcenejši.

Vsa dela zaključijo v dogovorjenem roku in po dogovorjenih cenah. Gradbišče pred delom zavarujejo in ga na koncu zapustijo pospravljenega. Zadovoljstvo stranke je na prvem mestu, tako da na začetku z veseljem svetujejo in predstavijo najboljšo ponudbo, ki zadovolji tako izvajalca, kot tudi stranko.

Če si želite kvalitetno izvedbo fasade z najboljšimi materiali na trgu, so vsekakor pravi naslov za vas. Z veseljem se odzovejo na vaš klic in vam pomagajo pri uresničitvi ciljev.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*