12 kvalitetnih slikopleskarjev v Sloveniji

RAFKO d.o.o.

Gorenja vas – Reteče 59A, 4220 Škofja Loka

 GSM: 031 733 664

e-mail: rafko.b@siol.net

Slikopleskarko podjetje je izučen ekonomist z dvema otrokoma prevzel po pokojnem tastu in sedaj z veliko vnemo in pridobljenim znanjem, nadaljuje tradicijo. Začetki podjetja segajo že v leto 1986. Od takrat pa do danes so si nabrali veliko zadovoljnih strank, tako da se lahko pohvalijo z dobrimi referencami. Največ delujejo v stari Ljubljani, ter drugod po Sloveniji. Kljub temu, da jim dela nikoli ne zmanjka, se z največjim veseljem odzovejo na vsako ponujeno priložnost.  V podjetju prevladuje dobro vzdušje, kar se odraža tudi na terenu. Vsako delo opravijo profesionalno in v najkrajšem možnem času. Največ se ukvarjajo s slikopleskarskim delom in izolacijo fasad. S svojim pozitivno naravnanim pogledom na delo in tudi na prepreke, ki sodijo zraven, so zagotovo dobra izbira za vsakogar, ki potrebuje tovrstno obdelavo doma.

 

Novadin Jokić s.p.

NOVI pleskarstvo

Ob Blažovnici 57B, 2341 Limbuš

 GSM: 041 770 724 

e-mail: jokic.novadin@gmail.com

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 in deluje še danes. Z dobro reklamo in dobro opravljenim delom, ki upraviči le-to, ustrežejo vsaki vaši želji, pa če je še tako zahtevna. Slikopleskarstvo jih zelo veseli in vsako delo opravijo natančno in zanesljivo. Pri delu uporabljajo zgolj dober material, vse pa zaključijo v dogovorjenem roku. Prostor zapustijo pospravljen in čist ter pripravljen za takojšnjo uporabo.

Najbolj so specializirani za pleskanje stopnišč in prenovo celotnega stanovanja. V primeru vlage v vašem stanovanju, pa z ustreznimi materiali izolirajo tudi fasado, tako da bo vlaga v stanovanju, le še slab spomin.

Če iščete zanesljivega in natančnega slikopleskarja, so pravi naslov za vas. Z veseljem se odzovejo na vaš klic in uredijo termin, ki vam ustreza.

 

Artan Hoxhaj s.p.

TONI gradbena dela

Partizanska cesta 27, 2390 Ravne na Koroškem  

 GSM: 070 497 203

Družinsko podjetje TONI je bilo ustanovljeno leta 2016, ko so se združili z očetovo firmo, ki pa ima že dolgoletno tradicijo in deluje na območju koroške regije že 25 let. So poštena in kvalitetna firma, imajo ogromno priporočil zadovoljnih uporabnikov. Zaznamujejo jih dolgoletne izkušnje, kar se pozna na prijazni komunikaciji, ustrežljivosti in hitrosti pri delu, pri čimer pa ne trpi kvaliteta, saj uporabljajo samo najkakovostnejše materiale.

Željni so vsakega novega projekta in se zatorej vsakemu delu s srcem posvetijo in ga opravijo kakovostno in korektno, ter kar je tudi zelo pomembno, cenovno ugodno in v dogovorjenem roku.

Ukvarjajo se pleskarstvom, fasaderstvom (vse od izolacije, do barvanja), klasičnim ometom, zidarstvom, tuje pa jim ni niti tlakovanje.

 

Gregec Jevševar s.p.

Podlog v Savinjski Dolini 3, 3311 Šempeter v Savinjski dolini

 GSM: 041 259 513

Posluje z zavestjo, da dobro delo ne potrebuje reklame, saj se dober glas, hitro sam razširi.

Slikopleskarska dela opravlja že 20 let, navdušil pa ga je sosed. Je izučen pleskar, poklic ga zelo veseli, v njem uživa, saj je delo razgibano in ti zato ni nikoli dolgčas. Podjetje ima dolgoletno tradicijo in veliko število uspešno zaključenih projektov. Uporablja le najkvalitetnejši material in preizkušene tehnike.

Delo dobro opravlja, saj se zaveda, da se trudiš zase in za svoje ime. Pri delu je vesten in natančen ter cenovno dostopen. Poskrbi, da objekt zapusti čist in pospravljen.

Največ se ukvarja z notranjimi pleskarskimi deli, kot je beljenje in brušenje sten ter stropov, izdeluje pa tudi predelne stene in fasado, tako da vam z veseljem priskoči na pomoč pri adaptaciji vašega stanovanja ali poslovnega objekta.

 

Slikopleskarstvo Aleš Gorjup s.p.

Milje 15A, 4212 Visoko

GSM: 031 770 847

Ker se zavedajo, da dober glas seže v deveto vas, se dela lotevajo z vnemo in vse opravijo kakovostno in v dogovorjenem roku, pri delu pa uporabljajo le najboljše materiale.

So družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Gospod Aleš v podjetju dela že od svojega 16. leta, po poklicu pa je gradbeni tehnik. Samo delo mu je zlezlo pod kožo že veliko prej, ko je pri opravilu opazoval svojega dedka, delo ga veseli in izpopolnjuje. Z ženo Matejo dejavnost opravljata skupaj, tako da mu ona pri vsem pomaga, počisti po končanem delu, če je potrebno, pa se oprime tudi čopiča in kaj pobeli.

Delo opravijo kvalitetno, imajo tudi podizvajalce, tako da stranka dobi vse na enem mestu. Imajo veliko število zadovoljnih strank in tako tudi veliko priporočil. Vsakemu projektu se predano in natančno posvetijo.

Vaš objekt bodo hitro in ugodno uredili za bivanje.

 

Zvonko Erjavec s.p.

Gorenji Suhadol 18, 8321 Brusnice

GSM: 041 635 310

Delo slikopleskarja ga je veselilo že od malih nog, tako da se je po končani osnovni šoli, izučil zanj. Ima že 30 let izkušenj, na samostojno pot pa se je podal pred 9. leti. V sklopu svojega podjetja ima registriran še kozmetični salon, ki pa ga uspešno vodi njegova hči.

V podjetju se zavedajo, da se dobrim konjem kadi, tako da dela izvajajo kvalitetno, v roku in cenovno ugodno. Vedno poskrbijo, da prostor za seboj pustijo čist in pospravljen.

Ukvarjajo se suhomontažnimi deli in fasaderstvom, za kar imajo zaposlene štiri strokovnjake, sam pa pokriva pleskarski del dejavnosti. Če iščete pomoč pri brušenju sten in stropa, pri beljenju, ali pa pri izdelavi predelnih sten, spuščenega stropa in izolaciji mansarde, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. So zanesljivi, učinkoviti in natančni.

 

Boštjan Kosi s.p.

Debona

Ulica Draga Kobala 42, 2000 Maribor

GSM: 041 726 183

e-mail: bukovsek.natasa@triera.net

Podjetje je ustanovil pred 12. leti, s pleskarstvom pa se sicer ukvarja že 20 let. Svoje storitve ponuja v Mariboru in okolici.

Slikopleskarstvo ima rad, že od nekdaj so mu všeč barve, tako da delo opravlja s srcem in dušo. Veliko da na red in čistočo, prostor vedno zapusti čist in pospravljen. Vse kar naredi, opravi kvalitetno ter hitro, dela so končana v roku in po ugodni in dostopni ceni.

Veliko stavi na to, da se za kvalitetno opravljeno delo hitro izve, tako da mu le-tega ne primanjkuje.

Opravlja samo notranja slikopleskarska dela, specializiran pa je tudi za polaganje tapet.

V kolikor potrebujete zanesljivega, hitrega in marljivega slikopleskarja, vam z veseljem ustreže pri vaših željah.

 

Sebastjan Mahnič s.p.

Šmarje 148A, 6274 Šmarje

GSM: 041 284 069

Svoje delo vestno in z veseljem opravlja že 27 let. Po končani osnovni šoli je s svojim stricem odšel v Trst, kjer se je izučil za svoj poklic. V tistem času je njegov stric v Trstu že opravljal slikopleskarsko dejavnost in imel pod seboj zaposlenih 12 delavcev. Sprva je začel delati v trgovini z barvami, tako da se spozna tudi na barve, nato pa se je usmeril še v gradbeništvo in se izučil za zidarja, a slikopleskarstvo je vendarle pretehtalo, tako da še dandanes dela v tem. V svojem delu neizmerno uživa, kar lahko potrdi tudi njegova žena.

Delo opravlja kvalitetno in strokovno, stranke ga spoštujejo, zato mu posla zaradi vseh priporočil, ne primanjkuje. Objekt vedno zapusti čist in pospravljen. Rad ustreže tudi željam strank, se z njimi posvetuje in, če se le da, poskuša ustreč vsem potrebam. Na željo stranke z veseljem premakne tudi kakšno vtičnico.

Je umetnik v svojem poklicu, ukvarja se raznimi dekoracijami, kot so zlate pikice in letvice iz gipsa. Poleg tega pa se ukvarja še z barvanjem fasad, slikopleskarstvom, barvanjem polken, vrat in ograj ter delanjem predelnih sten. Skratka mojster večih veščin, v enem.

 

Uroš Likozar s.p.

Nova vas 34, 4205 Preddvor

GSM: 040 396 905

e-mail: ulikozar@gmail.com

Diplomiran inženir varstva pri delu in požarne varnosti je svoje podjetje ustanovil pred 12. leti, že pred tem pa se je učil zidarskih in slikopleskarskih del.

Ljubezen do slikopleskarstva je vzklila, ko je v 7. razredu osnovne šole med počitnicami pomagal v tovrstni panogi. Svoje delo ima rad, ga veseli, najbolj pa so mu všeč zadovoljne stranke, tako da veliko posla pridobi po priporočilu le teh.

Ker pa ni vse samo kvaliteta, je podjetje znano tudi po zelo ugodnih cenah in strokovno ter hitro opravljenem delu. Objekt za seboj pustijo čist in pospravljen, kar pa je le še en velik plus.

Ukvarjajo se z zaključnimi deli v gradbeništvu, k čimer spada izdelava oz. prenova fasade, pleskanje notranjih površin, poslikava sten ter suhomontažna dela, kot so predelne stene in spuščeni stropi. Poleg slikopleskarskih del, pa poskrbijo še za polaganje talnih in stenskih oblog, polaganje parketa ali laminata. In če je vaša kopalnica potrebna prenove, poskrbijo tudi za adaptacijo le-te. Pri njih dobite skoraj vse na enem mestu.

Radi delajo z ljudmi in se veselijo vsakršnega sodelovanja.

 

Jožica Šinkovec s.p.

Piki plesk

Pusto Polje 30, 3331 Nazarje

GSM: 041 545 880

Podjetje Piki plesk se nahaja v Zgornji Savinjski dolini, sicer pa delujejo tudi drugod po Sloveniji.

Začetki slikopleskarskih del segajo že 25 let nazaj, kot samostojno podjetje pa delujejo od junija letos. V preteklosti so delovali tudi v Nemčiji in Italiji, zato jim izkušenj ne primanjkuje. So kvalitetno slikopleskarsko podjetje, z velikim veseljem do dela, na spletni strani primerjam.si pa so zelo visoko uvrščeni kot cenovno ugodni ponudniki tovrstne dejavnosti.

Njihova najboljša reklama je ta, da se končni izdelek pohvali sam, tako da imajo veliko zadovoljnih strank, katere jih rade priporočijo tudi ostalim povpraševalcem. Vsi zaposleni so zelo prijazni in ustrežljivi, ter rade volje komunicirajo s strankami, tako da je končni izdelek tak, kot si ga stranka zamisli.

Ukvarjajo se s fasaderstvom, tako z delanjem fasad, obnovo, kot tudi z barvanjem le-teh. Polagajo talne obloge, specializirani pa so tudi za vsa notranja slikopleskarska dela.

 

Stele plesk d.o.o.

Staretova ulica 1, 1234 Mengeš

GSM: 041 722 956

e-mail: stele@siol.net

Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, se lahko pohvali z veliko zadovoljnimi strankami.

Ukvarjajo se notranjimi slikopleskarskimi deli ter zaključnimi deli v gradbeništvu, kot so delanje, obnova in barvanje fasad. Uporabljajo samo kvalitetne materiale, saj vedo, da fasada predstavlja zelo pomemben element objekta, saj ne daje samo estetski pomen, temveč tudi energetskega.

Veliko dajo na čistočo, tako da objekt vedno zapustijo čist in pospravljen. Vsi, ki so do sedaj sodelovali z njimi lahko potrdijo, da ogromno dajo na kvaliteto, prav tako pa so tudi cenovno ugodni. Dela dokončajo v dogovorjenem roku.

Radi delajo z ljudmi, kar se vidi v prijazni komunikaciji s strankami, ki dobijo to, kar si zamislijo. Odzovejo se na vsak klic in se z veseljem dogovorijo za termin, ki najbolj ustreza povpraševalcu.

 

Mateja Jakop s.p.

Slikopleskarstvo Malarka

Tomaška vas 30, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu

GSM: 040 232 274

e-mail: malarka008@gmail.com

S slikopleskarstvom se ukvarja že 16 let, pred tem pa je vodila gostilno in celo vozila tovornjak, ampak ljubezen do pleskarskih del je zmagala, tako da ima sedaj svoje podjetje.

Stranke jim zaupajo tako močno, da jim pri prenovi stanovanja ali poslovnega prostora zaupajo ključe le tega. Zavedajo se, da se dober glas hitro širi, zato svojim strankam nudijo le najboljše. Pri delu uporabljajo najkvalitetnejše materiale in najnovejše preverjene tehnike dela. Objekt zapustijo čist in pospravljen. Komunikacija s strankami je pomembna in z veseljem ugodijo vsem njihovim željam. Vse storitve opravljajo zanesljivo, kvalitetno, strokovno in v dogovorjenem roku.

Ukvarjajo se s pleskanjem fasad in napuščev, odstranjevanjem in polaganjem tapet, kitanjem in glajenjem stenskih površin, izdelavo štukatur, stensko poslikavo, barvanjem talnih oblog, z veseljem pa vam svetujejo tudi pri izbiri barv.

V vsakemu objektu pustijo svoj pečat in mu vnesejo novo življenje.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*