12 kvalitetnih zaključnih del v gradbeništvu

Dielli Selim Kryeziu s.p.

Ulica Janeza Puharja 8, 4000 Kranj

GSM: 041 675 116

Prepričan je, da je najboljša reklama to, da se o tebi širi dober glas, česar pa mu ne primanjkuje.

Z gradbeništvom se je pričel ukvarjati pred 20. leti, ko je počasi postavljal na noge svoj posel in iz nič ustvaril dobro podjetje. Začel je z eno navadno zidarsko žlico in lopato, sedaj pa se lahko pohvali z večletnim odličnim delom in veliko zadovoljnimi strankami.

V vsak posel se poda z veliko dobre volje in energije in vse opravi tako, da je stranka na koncu zadovoljna.

Do svojega dela ima izredno spoštovanje, kar se vidi tudi na končnem izdelku. Vso reklamo, ki jo ima, si jo je naredil sam in to tako, da vse opravi kvalitetno in očem prijetno.

Ukvarja se z urejanjem vrtov in polaganjem tlakovcev. Z veseljem pa se odzove tudi na vse storitve iz naslova nizkih gradenj, kot so razne adaptacije in preureditve.

 

Branko Kostrevc s.p.

Blatno 19, 8255 Pišece

GSM: 041 331 423

e-mail: kobra1971@gmail.com 

Njegov moto je, delaj tisto kar znaš in boš uspel.

Pohvali se lahko z večletnimi izkušnjami in z dobrimi priporočili zadovoljnih strank, ki mu jih ne primanjkuje. Tako je sklenil tudi največ delovnih pogodb, na podlagi dobre reklame, ki se je prenašala med strankami.

Zaupanje med ljudmi si je pridobil z dobro in kvalitetno opravljenim delom. Rad se odzove na vsak klic in rad pomaga ljudem, ki ga potrebujejo. Najbolj je zadovoljen takrat, ko je zadovoljna stranka.

V gradbeništvu pa je sicer pristal po naključju, saj je njegov prvotni plan bil, da postane policist. Ker se to ni izšlo po načrtu, je tako zaključil srednjo elektrotehnično šolo v Krškem, za kar pa mu še danes ni žal, saj svoje delo obožuje.

Ukvarja se z elektro inštalacijami in ogrevanjem, manjšimi gradbenimi posegi in servisnimi deli ter izdelavo predelnih sten. Rad priskoči na pomoč in z veseljem opravi vsakršno delo. Je natančen in korekten.

 

Embis dimniki

Emil Mešič s.p.

Lebanova ulica 1, 8000 Novo mesto

GSM: 041 542 322

e-mail: embis.sp@gmail.com

So podjetje z dolgoletno tradicijo, saj se že 24 let ukvarjajo z izdelavo in montažo dimnikov. Ker se zavedajo, da je dimnik nepogrešljiv element v vsaki zgradbi, v svoje delo vlagajo ogromno truda in dobre volje. Največ stavijo na kvaliteto, saj dimnik spada med najbolj obremenjene dele hiše.

Na začetku so se prvotno ukvarjali z izoliranjem cevi za toplovodni sistem, potem pa so preklopili na dimniški toplovodni sistem, kjer se lahko pohvalijo z odličnimi priporočili in strokovno opravljenim delom. Vsa dela izvedejo v dogovorjenem roku in karseda cenovno ugodno. Pri tem pa ne trpi izbira materialov, saj je kakovost na prvem mestu. Razpolagajo s strokovnim znanjem in izkušnjami, ki so si jih pridobili tekom let delovanja.

Delujejo po celotni Sloveniji, tako da, če vaš dimnik potrebuje sanacijo, so pravi naslov za vas.

 

Marko Majcen s.p.

Laze v Tuhinju 27A, 1219 Laze v Tuhinju

GSM: 031 331 530

e-mail: majcen.marko@siol.net

Je mojster večih veščin, saj se je veliko dela priučil od različnih strokovnjakov.

Ukvarja se z raznimi slikopleskarskimi deli, zunanjo izolacijo, izdelavo coklov na fasadi in zaključnih slojev, polaganjem tlakovcev in naravnega kamna, polaganjem keramike, z raznimi manjšimi zidarskimi deli in izdelovanjem knauf predelnih sten. Sodeluje z različnimi podizvajalci, da delo poteka gladko, hitro in brez zapletov.

Veliko da na kvalitetno izvedbo, tako da je njegovo vodilo, boljše malo dražje, kot poceni. Lahko se pohvali z vrsto zadovoljnih strank, ki ga rade volje priporočijo vsem, ki potrebujejo njegove usluge. Pri delu uporablja samo najboljše materiale in strokovne tehnike izvedbe.

Je zanesljiv, delo ga veseli, rad ustreže vašim željam in se drži dogovorjenih rokov. Kljub temu, da je polno zaseden, se rad odzove na vaš klic in tako uskladite termin, ki vsem ustreza.

 

Kabashi group d.o.o.

Planina 3, 4000 Kranj

GSM: 070 370 552 

e-mail: shaip.kabashi@gmx.de, info@kabashigroup.si

Z zaključnimi deli v gradbeništvu se ukvarja že od leta 1979, takoj za tem ko je zaključil šolo te stroke. Tradicijo je začel njegov brat, sedaj pa sta združila moči in skupaj delujeta v podjetju, ki se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami. Tekom let so nabrali veliko zadovoljnih strank, ki jih rade priporočijo tudi ostalim. Delo, ki ga opravijo, je kvalitetno narejeno in dokončano v dogovorjenem roku.

Največ se ukvarjajo z obnovo in izdelavo fasad, sicer pa tudi z vsemi deli, ki spadajo v zaključna dela v gradbeništvu, kot so prenova kopalnice, mansarde in celotnega stanovanja, z izdelavo zunanjih zidov in škarp iz betona ali kamna, s polaganjem ploščic in keramičarstvom ter raznimi slikopleskarskimi in suhomontažnimi deli.

Delajo tudi večje projekte, med katerimi najbolj izstopa projekt Osnovne šole Toneta Čufarja na Jesenicah, kjer so na 3500 m2 zemljišču uredili celotno fasado šole in dvorišče okoli nje.

 

Mehmed Hadžić s.p.

Erazmova ulica 4, 6230 Postojna

GSM: 031 273 208

e-mail: hadzic.mehmed@gmail.com

Svoje podjetje je ustanovil leta 2013, že pred tem pa se je z gradbeništvom intenzivno ukvarjal, saj mu je delo izredno všeč. V podjetju ima 6 zaposlenih delavcev, en med njimi pa je odgovorni vodja za vsa dela, ki jih opravljajo. Tako se lahko pohvali z večletnimi izkušnjami in veliko zadovoljnimi strankami.

Največ del dobijo po priporočilu svojih prejšnjih zadovoljnih strank, ki jim zaupajo, saj delo opravijo strokovno, kvalitetno in na podlagi danih načrtov zagotovijo izvedbo v dogovorjenem roku.

Obvladajo vrsto različnih gradbenih del, med katerimi najbolj izstopajo zidanje opornih zidov, fasaderstvo, polaganje tlakov, suhomontažni sistemi, pleskarstvo in polaganje talnih oblog.

Svetujejo vam pri izbiri materialov in načinu vgradnje, vse pa naredijo v prid naročnika, saj je zadovoljstvo le-tega najbolj pomembno.

Zagotavljajo vam strokovnost in nudijo tudi garancijo za opravljeno delo.

 

PET-BM d.o.o.

Clevelandska ulica 43, 1000 Ljubljana

GSM: 031 310 007

e-mail: info@epoksitlak.si

Spremlja jih vizija, da se za vsako stranko najde rešitev, kar uspešno dokazujejo že vrsto let.

Podjetje, ki je specializirano za epoksi tlake, deluje že 40 let. So podjetje s tradicijo in izkušnjami. Začetki segajo še v bivšo Jugoslavijo, ko se je oče začel ukvarjati s tovrstno panogo, sam pa je podjetje prevzel in razširil. Ljubezen do dela se je začela že v otroštvu, kasneje pa se je kot študent začel ukvarjati s tem. Sedaj deluje podjetje po celotni Sloveniji in se lahko pohvalijo z lepim številom zadovoljnih strank.

Uporabljajo samo najkvalitetnejše materiale in delo opravijo strokovno ter v dogovorjenem roku. Vedno poskušajo najti srednjo pot med ceno in kakovostjo, se pa hkrati zavedajo in poudarjajo, da najbolj ugodna cena in po drugi strani kvaliteta, ne gresta vedno z roko v roki.

Specializirani so izključno za industrijske in epoksi tlake, ki so primerni za balkone in notranjost stanovanjskih in industrijskih objektov ter garaž.

Zaupa jim širok spekter naročnikov, od velikih in malih podjetij, med katere spadata POP TV in Krka, kot tudi fizične osebe.

V lasti imajo tudi svojo spletno stran www.epoksitlaki.si, kjer lahko pridobite vse željene informacije.

 

Primož Škrget s.p.

Križevci pri Ljutomeru 133, 9242 Križevci pri Ljutomeru

GSM: 041 357 607

e-mail: montaza.skrget@gmail.com

Podjetje ima družinsko tradicijo, saj je že oče, ki je ključavničar, začel s tovrstnim delom. Podjetje se že 11 let ukvarja z izdelavo, montažo in popravilom aluminijastega stavbnega pohištva. Sam ima na tem področju dolgoletne izkušnje, saj je pričel z delom pri svojih 16. letih. Rad dela z ljudmi, kar se odraža tudi v medsebojnem odnosu do strank. Ima veliko priporočil, saj dober glas seže v deveto vas, kar se vidi tudi na spletni strani mojmojster.net, kjer ima ogromno pozitivnih povratnih informacij.

Podjetje pri delu uporablja najmodernejše stroje, ki jih uporabljajo za razrez, krivljenje in varjenje kovin, tako da bodo stopnice, ograja ali streha strokovno narejeni. Prav tako izdelujejo dvoriščna vrata in nadstreške. V lasti imajo tudi preklopni nadstrešek, da lahko zavarujejo in zaprejo izpostavljene dele stavbe.

So zanesljivi, strokovni, radi svetujejo in so cenovno ugodni, prav tako pa se držijo dogovorjenih končnih rokov.

 

Matej Bergant, s.p.

Šuštarjeva kolonija 42, 1420 Trbovlje

GSM: 051 733 072

e-mail: matejbergant.sp@gmail.com

S slikopleskarskim delom in zaključnimi deli v gradbeništvu se ukvarja že 18 let, od tega je 11 let samostojni podjetnik. Svoje podjetje je ustanovil na podlagi slabe izkušnje s šefom pri katerem je bil zaposlen in takrat sam sebi zagotovil, da bo nekoč boljši vodja.

Podjetje se ukvarja s slikopleskarskimi deli (beljenje sten in stropov, barvanje oken in vrat, kitanje in glajenje sten z izravnalno maso), suhomontažnimi sistemi (mansarde, spust stropov) in adaptacijami stanovanj in hiš. Sami izdelujejo knauf predelne stene in armstrong, za vse ostalo pa imajo pod seboj zaposlene podizvajalce, tako da pri njih dobite vse na enem mestu.

Z leti strokovnega dela so si nabrali številne izkušnje in pridobili veliko število zadovoljnih in zvestih strank, ki jih z veseljem priporočijo dalje. Dela opravljajo s kvalitetnim materialom in v skladu z gradbenimi standardi in predpisi. Držijo se dogovorjenih rokov in so cenovno ugodni.

Delujejo po celotni Sloveniji in se z veseljem odzovejo na vsak klic.

 

Nedžad Halilović s.p.

Jačka 22, 1370 Logatec

GSM: 051 368 358

e-mail: nedzohalilovic1984@gmail.com

V gradbeništvu dela že 15 let in v svojem delu neizmerno uživa.

Podjetje se ukvarja z vgradnjo betonskega železa ter krivljenjem armature, tako da če gradite hišo in potrebujete strokovno vgradnjo betonskega železa, so pravi naslov za vas. Za seboj imajo številne strokovno dokončane projekte, so izkušeni, zanesljivi in ugodni izvajalci. Stranki radi svetujejo kaj je kvalitetno in poceni, tako da vedno najdejo skupen jezik za dokončanje projekta. Imajo veliko zadovoljnih strank, ki jih z veseljem tudi priporočijo naprej. Vsa dela dokončajo v roku in kvalitetno, kar se pozna tudi po dolgoletnih izkušnjah.

Sodelujejo z različnimi gradbenimi podjetji in s fizičnimi osebami.

Največ delujejo na Primorskem in v Osrednji Sloveniji, po dogovoru pa tudi drugje po Sloveniji.

Njihov največji projekt je Gasilki dom Rovte.

 

Jožef Škrobar s.p.

Črnci 45B, 9253 Apače

GSM: 031 600 441

e-mail: joza.skrobar@gmail.com

Imajo večletne izkušnje na področju krovstva in kleparstva.

Pri svojem delu so natančni in strankam nudijo vse odgovore na njihova vprašanja. Pri delu uporabljajo samo najkakovostnejše materiale in strokovne tehnike. So cenovno ugodni in dela dokončajo v dogovorjenem roku.

Radi delajo z ljudmi, kar se odraža predvsem v zadovoljnih strankah, ki jih z veseljem priporočijo drugim, ki potrebujejo tovrstne usluge.

Ukvarjajo se novogradnjo in sanacijo streh, toplotno izolacijo le-teh, vgradnjo strešnih oken, pločevinastimi strehami, kamor spadajo lahke in kovinske strešne kritine. Prav tako pa pletejo, sanirajo in zaščitijo slamnate strehe.

 

Vid Jošovc s.p.

Ločiška cesta 52, 3313 Polzela

GSM: 040 742 895

e-mail: vid.josovc@gmail.com  

Podjetje se ukvarja s slikopleskarstvom in adaptacijo stanovanj. Pri slikopleskarstvu uporabljajo posebne stroje, tako da so dela zaključena hitreje ter nanos gladilnih materialov in barve je enakomeren, lahko se pohvalijo s hitrostjo in tudi s kvalitetno izvedbo.

Delo z ljudmi jih veseli, zato se pred vsakim projektom s stranko posvetujejo, jim svetujejo in pomagajo uskladiti želje s strankinim proračunom. Pohvalijo se lahko z velikim številom zadovoljnih strank.

Uporabljajo samo kvalitetne materiale in vse zaključijo v skladu z dogovori in v roku predvidenega zaključka.

Največ se ukvarjajo s čiščenjem fasad, streh, tlakovcev in oken na višini, poleg tega pa tudi z dekorativnim ometom, pleskanjem kovine in lesa ter s slikopleskarstvom, kamor spada kitanje in barvanje sten, izravnava in beljenje stropa. Polagajo tudi laminat in druge talne obloge.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*