14 kvalitetnih vodoinštalaterjev in elektroinštalaterjev v Sloveniji

LTB energija d.o.o.

Meljska cesta 3, 2000 Maribor

GSM: 040 896 992

e-mail: info@ltb-energija.si

Gospod, ki je poklicno varil plinovode in cevovode, se je odločil za samostojno pot, na kateri sta se mu pridružila žena in sin. Sin je veliko let pomagal očetu in se kasneje odločil za samostojno pot ter odprl svoje lastno podjetje. Tako se je družinska tradicija razširila in uspešno plujejo v tovrstni panogi dalje.

Veliko izkušenj so si pridobili s prakso, spremljajo pa tudi razne seminarje in a-teste.

Strankam ponudijo vedno najboljšo opcijo in skušajo najti najboljšo rešitev, pri kateri boste za manj denarja dobili največ. Radi pomagajo in svetujejo ter se prilagodijo željam in zahtevam stranke. Pri vsakem poslu preverijo kdo je dobavitelj opreme, saj poslujejo samo s kvalitetnim materialom.

Regulacija na napravah lahko odtehta veliko denarja, če pravilno uravnava porabo. Poudarjajo pa, da cena ni vedno merilo kvalitete. Ljudje največkrat vidijo samo ceno. Zavedati se je potrebno, da tehnologija napreduje, kar pa terja svoj cenovni davek.

Stranke so z njimi zadovoljne in jih z veseljem priporočijo dalje.

 

TECH-skupina d.o.o.

Partizanska cesta 49, 2000 Maribor

 e-mail: jasmin@tech-skupina.si

Dobrega inštalaterja od odličnega loči to, da se dober vsak dan znova uči. Novih tehnik in na novo pridobljenega znanja, ni nikoli preveč. Prisega na vajo, prakso in talent, zato rad poudari, da se je največ naučil od svojega očeta. Dokončana Fakulteta za strojništvo je le še dodana vrednost. Tehnično zahtevni projekti mu predstavljajo izziv in za dosego le teh ima praktično in teoretično zelo dobro podlago.

Rad pa poudari, da je vedno potrebno začeti na začetku, sicer boš padel na malenkostih. Vse je v glavi, če ti nekaj ni težko, ti bo marsikaj uspelo. Ko enkrat usposobiš sistem in mu daš svoje možgane, da dela po algoritmih, je to lahko profitabilna naložba.

Ukvarja se z vodovodom in ogrevanjem, pri čimer ima s slednjim največ dela.

Zaveda se, da je na trgu veliko ponudnikov tovrstnih storitev, zato največ stavi na kvaliteto. Sam zase pravi, da mu vsak projekt predstavlja izziv. Vsega se loti z zagonom in vnemo, ni mu težko poprijeti za fizično in včasih tudi umazano delo.

S stranko se rad pogovori, ji svetuje in pomaga pri odločitvah. Vsaka stranka ima določeno razpoložljivo vsoto denarja v okviru katere posluje. Omejitev pri ceni navzgor ne obstaja, navzdol pa, tako da z vsako stranko najde skupen jezik med kvaliteto in ceno.

 

Elektrostik

Bogdan Rupnik s.p.

Bukovo 28a, 5282 Cerkno

GSM: 041 951 001

e-mail: elektrostik.bogdan@gmail.com  

Odlikuje ga 30 let delovnih izkušenj ter natančnost, vestnost in strokovnost pri delu. Ima pridobljen certifikat stikalničar v elektroenergetiki, certifikat za opravljeno usposabljanje s termovizijsko opremo in certifikat protieksplozijske zaščite za delo na Ex napravah.

Ukvarja se s postavitvijo inštalacij, vse od postavitve transformatorske postaje, pa do zadnjega uporabnika v hiši, interneta. Tovrstno delo ga je vedno zanimalo in veselilo, tako da se vsakemu projektu posveti s srcem in ga sprejme kot nov izziv.

Do strank ima pošten in korekten odnos, prav tako pa je nanizal tudi veliko število referenc velikih podjetij. Veliko pozornosti namenja izobraževanju ter investicijam v opremo in orodja, ki jih nenehno dopolnjuje in posodablja.

Za redne stranke je dosegljiv 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni na leto. Posluje pa vse od Bovca pa do obale, po potrebi tudi drugod po Sloveniji.

 

Admir Vukalić s.p.

Količevo 8, 1230 Domžale

 GSM: 040 490 706 

Podjetje ima večletne izkušnje na področju izdelave vodovodnih in ogrevalnih inštalacij v novogradnjah ter adaptacijami in servisom le teh. Vzdržujejo in servisirajo tudi hladilne sisteme katerih je hladilni medij amoniak NH3.

Pri svojem delu uporablja kakovostne materiale, je zanesljiv in vsa dela dokonča v dogovorjenem roku. Prav tako je cenovno ugoden, pri čimer pa ne trpi kvaliteta. Z leti strokovnega dela si je nabral številne izkušnje in pridobil veliko število zadovoljnih in zvestih strank, ki ga z veseljem priporočijo dalje.

Deluje v Osrednjeslovenski regiji in je zelo odziven na vsak klic.

 

Inštalacije Simon Jevšček s.p.

Seniški Breg 26a, 5213 Kanal

 GSM: 040 570 587

e-mail: simonjevscek@gmail.com  

Že 18 let se ukvarja z montažo ogrevalnih naprav, centralne kurjave, talnega in stenskega gretja, plinsko napeljavo, adaptacijo vodovodnih napeljav in odtočnih inštalacij. Poklic ga veseli, tudi izšolal se je v tej smeri, ve pa, da praksa in izkušnje pomenijo največ.

Pohvali se lahko z raznimi referencami in priporočili zadovoljnih strank, saj pri delu rad prisluhne željam, pomaga in svetuje. Vedno se trudi, da pusti dober vtis, saj si tako stranka sama ustvari mnenje, ki največ šteje.

K delu pristopi odgovorno, opravi ga kvalitetno in strokovno, vse naredi v dogovorjenem roku in natančno ter karseda cenovno ugodno.

Večinoma pokriva regionalno področje (Nova Gorica, Ajdovščina, Tolmin in Kras) in vam s svojim znanjem in izkušnjami priskoči na pomoč pri izvedbi tovrstnih del.

 

Jernej Vračko s.p.

Prožinska vas 82b, 3220 Štore

GSM: 031 425 912

e-mail: vracko.jernej@gmail.com

Njegovi začetki segajo že leta nazaj, ko je njegov oče delal doma in se mu je zadeva zdela zanimiva. Z leti si je pridobil veliko izkušenj, delo ga veseli in v njem vedno najde izziv. Pri delu je zelo odziven in odgovoren, veliko stavi na dobro reklamo, ki si jo, kot pravi, ustvariš tako, da delaš s srcem, zanesljivo in kvalitetno. Stranke so s storitvami, ki jih nudi zadovoljne in ga tako rade predlagajo in priporočijo naprej.

Ukvarja se s prezračevalni sistemi in rekuperacijo, ogrevanjem, izdelavo in montažo kaminov, prenovo ali izgradnjo kopalnice, hišnimi popravili, montažo in servisom klimatskih naprav, vgradnjo toplotne črpalke, izgradnjo in dobavo solarnih sistemov/kolektorjev, IR paneli in vodovodnimi inštalacijami ter popravili.

Trudi se uskladiti ceno s kvaliteto, pohvali pa se lahko, da se vedno drži dogovorov in končnih rokov izdelave. Vsega se loti resno, zanesljivo, kvalitetno in pošteno, kar lahko mnoge zadovoljne stranke tudi potrdijo.

Uspešen si, ko te stvar veseli, je njegov moto, ki se ga drži vsak dan in kar deluje na dolgi rok.

 

Ciril Marcen s.p.

Matke 18, 3312 Prebold

GSM: 041 402 443

e-mail: instalacije.marcen@siol.net

So zanesljiv partner na področju prodaje, svetovanja, montaže in servisa ogrevalnih sistemov, ki vam zgotavlja odlično razmerje med kvaliteto in ceno. So strokovno usposobljeni strojniki, ki imajo ogromno znanja, veliko stavijo na kvaliteto in imajo 24 urni servis.

Njegovi začetki segajo že leta nazaj, ko je začel delati v očetovi firmi. Ko je dopolnil 25 let je nasledil očetovo firmo in jo še povečal, tako da ima sedaj zaposlenih 5 pridnih delavcev, s katerimi se dobro razume.

Največ reklame si je ustvaril s kvalitetno opravljenim delom, vse naredijo v dogovorjenem roku in po ugodnih cenah. Dela jim ne primanjkuje, ampak s pravilno razporeditvijo preko dneva, se vse zmore.

Ukvarjajo se z ogrevalnimi sistemi, strojnimi inštalacijami, toplotnimi črpalkami, vrtinami in geosondami, klimatskimi napravami, prezračevanjem ter solarnimi in vodovodnimi sistemi.

Največ delujejo v Celju in okolici, širijo pa se tudi v Maribor.

 

Klemavet d.o.o.

Dolenjska cesta 242, 1000 Ljubljana

GSM: 070 644 787

e-mail: info@klemavet.si

Podjetje se ukvarja z načrtovanjem in vgradnjo lokalnih prezračevalnih sistemov, ki jih dobavljajo iz Nemčije. Naprave po potrebi tudi sami servisirajo, brez dodatnih stroškov.

Vse se je začelo, ko so se v domačem okolju soočili s težko situacijo, ko je plesen začela napadati stene. Kot družina z dvema otrokoma, so se morali spoprijeti z nastalo situacijo. Ker bi bili stroški z vsakoletnim beljenjem in uporabo kemikalij preveliki, so se zadeve lotili na drugačen način. Poskušali so s prezračevalnimi napravami in kmalu se je vse razširilo do te mere, da so se odločili odpreti svoje podjetje s tovrstno panogo.

Njihova posebnost je ta, da izhajajo iz lastne življenjske situacije, tako da poznajo vzroke in znajo odlično sanirati problem. Ljudem radi svetujejo na podlagi svojih izkušenj in jim pomagajo z dobrimi nasveti.

Zagovarjajo kvaliteto in stremijo k temu, da so v svojem poslu najboljši. Poudarijo tudi, da je cena sorazmerna s kvaliteto.

Najboljša reklama so zagotovo zadovoljne stranke, katerih jim pa ne primanjkuje.

V primeru, da se bojujete s problematično plesnijo, so prezračevalne naprave najučinkovitejši način v boju proti le tej. Delujejo po celotni Sloveniji in se z veseljem odzovejo na vaš klic ter vam ponudijo strokovno pomoč.

 

Udir Primož s.p.

Pešnica 28, 4201 Zgornja Besnica

GSM: 041 943 884

e-mail: instalacijeup@gmail.com

Ukvarjajo se s strojnimi inštalacijami na področju plinskih napeljav in ogrevanja, kot so toplotne črpalke, vodovodnimi inštalacijami ter čiščenjem in odmaševanjem odtokov. Opravljajo pa tudi manjša hišniška vzdrževalna dela.

V otroških letih mu je stric svetoval, da naj počne nekaj s čimer bo pomagal ljudem. Vodovodar v hiši je dodana vrednost, saj je voda nujno pomembna za življenje. Dokončal je šolo za strojne inštalacije in se najprej zaposlil kot inštalater. Tekom let, ko si je nabral dovolj izkušenj, se je odločil za samostojno pot, tako da sedaj sodeluje z drugimi inštalaterji ali pa deluje sam.

Svojo opremo ves čas nadgrajuje in se sproti izobražuje preko podjetja (Trgovina Eltron), kjer tudi nabavlja svoje materiale. Zaveda se, da je za dobro reklamo potrebna kvalitetna izvedba ter cena same izvedbe in materialov, tako da vedno poskuša najti srednjo pot, da je na koncu stranka zadovoljna. Upošteva želje strank, se jim poskuša prilagoditi, obenem pa jim svetuje in pomaga poiskati najboljšo ter najugodnejšo rešitev.

 

VOP instalacije d.o.o.

Prepolje 68a, 2206 Marjeta na Dravskem polju

GSM: 041 682 531

e-mail: info@vop-instalacije.si

Podjetje vam nudi storitve s področja inštalacij in diamantnega vrtanja. Izvajajo inštalacije notranjega vodovoda, inštalacije centralnega ogrevanja, montaže toplotnih črpalk, montaže sončnih kolektorjev in plinske inštalacije. Povezani so tudi z okoliškimi dobavitelji v Mariboru.

Kot delavec je v tem poklicu deloval 15 let, vedno pa si je po tihem želel iti na svoje, tako da je po 15. letih odprl svoje lastno podjetje in ima sedaj pod seboj zaposlene 4 delavce.

Delo izvajajo kakovostno, hitro in zanesljivo, pohvalijo pa se lahko seveda tudi z večletnimi izkušnjami. Z veseljem ustrežejo željam strank in so vedno na razpolago za izboljšave in predloge. Zavedajo se, da je stranka na prvem mestu, tako da veliko stavijo na dober, pošten in prijazen odnos, saj je od tega odvisno nadaljnje sodelovanje. Dela jim ne primanjkuje, kar se odraža v zadovoljnih strankah.

Stavijo na kvaliteto, trudijo pa se tudi, da ceno uskladijo z željami. Dela zaključijo hitro, učinkovito in natančno.

Na klice so zelo odzivni in so vedno dosegljivi. Obisk, ogled in svetovanje opravijo brezplačno.

 

Slavič Dejan s.p.

Stara Nova vas 13, 9242 Križevci pri Ljutomeru

GSM: 041 839 729

e-mail: instalaterstvo.slavic@teleing.com

Za tovrstno dejavnost se je začel zanimati že v osnovni šoli, ko so doma gradili hišo. Lokalni delavci so na dom prihajali tudi čez vikende, tako da jih je velikokrat opazoval pri delu in kdaj tudi sam priskočil na pomoč. Za proces se je začel iskreno zanimati, interesirali so ga tako materiali, kot tudi postopki izdelave. Ob zaključku osnovne šole se je v domačem kraju vpisal na srednjo šolo in se izšolal za tovrsten poklic. Po končani šoli je bil 12 let zaposlen v firmi in pred štirimi leti odprl lastno podjetje v katerem ima sedaj tudi enega zaposlenega.

Ukvarja se s celotno infrastrukturo ogrevanja, hlajenja, prezračevanja ter oskrbe z vodo. Največ delovnega časa pa posveti prenovi kopalnic, od samega pregleda in planiranja, pa vse do polaganja keramičnih ploščic in montaže kopalniških elementov.

Med svoje odlike šteje visoko odzivnost, za stranko se vedno potrudi in je izjemno zanesljiv. Do vsake stranke ima korekten odnos in delo vedno dokonča v določenem časovnem okviru, brez odstopanj. Med samo izdelavo s stranko rad komunicira, da ne pride do nepričakovanih situacij.

Pri delu uporablja kvalitetne materiale in opremo, zagotovi pa vam tudi servis le teh, če bi bilo to potrebno. Z veseljem vam pomaga in poskrbi za vašo kopalnico in vodovod.

 

Aleš Bučar s.p.

Zagrad pri Otočcu 9, 8222 Otočec

GSM: 031 460 239

e-mail: ales.bucar1@gmail.com

Že od nekdaj ga je zanimalo delo elektroinštalaterja, zato se je tudi odločil za ta poklic. Rad dela s strankami in ima do njih korekten in poštev odnos.

Ukvarja se s celovitimi elektroinštalacijami in vam ponuja kvalitetne, cenovno ugodne in ažurne rešitve. Največ mu pomeni zadovoljstvo strank, zato se potrudi in upošteva vse želje, tako da skupaj s stranko najde pravo rešitev, ki jo z veseljem realizira. Pri delu uporablja materiale preverjene kakovosti in vse dokonča v predvidenem roku.

V kolikor potrebujete dober nasvet ali storitev glede elektroinštalacij, je pravi naslov za vas.

 

“VIN” vodovodne inštalacije Nenad Špirić s.p.

Ulica Hermana Potočnika 21, 1000 Ljubljana

GSM: 041 736 822

e-mail: nenad.spiric@telemach.net

Ukvarjajo se z izvedbo vodovodnih inštalacij ter prenovo vodovoda, podometnimi inštalacijami, montažo sanitarne opreme, kanalizacijskimi deli, priklopom na vodovodno omrežje ter vsemi deli, ki spadajo pod vodoinštalaterska opravila. Prav tako pa poskrbijo za prezračevalne sisteme in rekuperacijo, vgradijo toplotno črpalko, servisirajo in montirajo tudi klimatske naprave.

Delujejo v Osrednjeslovenski regiji in so odzivni na vsak klic. Za stranko se maksimalno potrudijo, saj se zavedajo, da se dober glas širi preko le teh. Tekom let so nanizali veliko število zadovoljnih strank.

Pri delu uporabljajo kakovostne materiale in vse zaključijo v dogovorjenih rokih. Prav tako so cenovno ugodni, pri čimer pa nikoli ne trpi kvaliteta.

 

Alenka Dimnik s.p.

Polje, cesta XII 8, 1260 Ljubljana-Polje

GSM: 040 160 789

e-mail: alenka.dimnik.s.p.@gmail.com

Delo elektroinštalaterja ga je veselilo že od nekdaj. Rad dela z ljudmi in z vsako stranko vzpostavi pristen stik ter pošten odnos.

Ukvarja se s postavitvijo in napeljavo alarmnih naprav in sistemi internetnih priključkov, kamor spadajo internetni in optični kabli ter optične internetne doze.

Pri svojem delu uporablja kakovostne materiale in napredne tehnike. Je cenovno ugoden in odziven na vsak klic. Vsa dela zaključi hitro in v dogovorjenem roku.

Zaradi njegove prijaznosti in ustrežljivosti, ga imajo stranke rade in ga z veseljem priporočijo dalje, zato mu dela ne primanjkuje.

V kolikor bi zavarovali svoj dom z alarmno napravo, ali pa bi se samo radi povezali na splet, je pravi naslov za vas.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*