Apartmaji CRO Behar Sveti Petar na Moru

Sveti Petar na Moru je mestece s smešnim imenom in odlično ponudbo. Očaralo vas bo s svojim mirnim okoljem in šarmom malega dalmatinskega mesta.Od znamenitega Zadra, ki nudi obilo možnosti za aktiven oddih in raziskovanje kulturnih znamenitosti, je oddaljen le približno 10 min vožnje. Od slovenske meje je oddaljeno le slabi dve uri vožnje in je idealna lokacija za daljši ali pa krajši oddih ob morju. Sveti Petar na Moru leži v neposredni bližini morja in ravno zato se vse več družin z majhnimi otroki odloča za dopustovanje v tem prečudovitem mestecu. Primerno pa je za vse tiste, ki si želijo miren in sproščujoč oddih, brez pretiranega vrveža. V bližini je tudi nekaj nacionalnih parkov, ki so idealni za obisk in spoznavanje naravnih lepot sosednje Hrvaške. V povezavi s krajem Sveti Petar na Moru se večkrat omenja tudi svetovno znani pisec romanov Emile Zola, katerega družina je imela v lasti hiško v samem centru mesta.

apartmaji sveti petar most

Za popoln dopust pa poskrbijo tudi moderno opremljeni Apartmaji CRO Behar.

Apartmaji CRO Behar imajo na voljo apartmaje za 3, 4 ali 8 oseb po zelo ugodnih cenah. Vsi apartmaji so moderno opremljeni, vsak v svoji barvi in stilu. Vsakemu apartmaju  pripada tudi po en parkirni prostor, torej se lahko kadarkoli zapeljete tudi v bližnji Zadar ali Biograd in ste brez skrbi kje boste parkirali ob vrnitvi. Ker so apartmaji moderno opremljeni imajo tudi vsi terase s pogledom na morje, klimo, Wi-Fi povezavo in satelitsko televizijo. Od plaže so apartmaji CRO Behar oddaljeni le nekaj minut hoje, v neposredni bližini pa je tudi trgovina in pekarna.

Zagotovo je obmorsko mestece Sveti Petar na Moru ena boljših izbir in če tudi vas zanima dopustovanje v prečudovitem mirnem mestecu Sveti Petar na Moru in apartmajih CRO Behar, lahko za več informacij in rezervacijo kontaktirate neposredno lastnike. Za vse potrebne informacije in kontakt pa kliknite http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-cro-behar-3372.html. Rezervacija je možna direktno pri lastnikih, brez dodatnih provizij.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*