Apartmaji Kranjska Gora za najboljše počitnice

Kranjska Gora je priljubljena destinacija tako za družine, pare in posameznike. Če želite čimbolj izkoristiti dneve, so apartmaji v Kranjski Gori odličen način, da obiščete vse kotičke, ki ste jih vedno želeli obiskati. Kranjska Gora je za obisk primerna tako pozimi, ko je smučarska sezona, kot tudi poleti, ko lahko obiščete vrhove Julijskih Alp. Ne glede na letni čas, ko boste obiskali Kranjsko Goro, našli boste ogromno zanimivosti, ki pričajo, zakaj je Kranjska Gora med top destinacijami v Sloveniji. Na razpolago so tudi različni apartmaji Kranjska Gora, da res vsak najde primerno bivališče za čas počitnic.

Apartmaji kranjska gora

Mesto Kranjska Gora

Majhno mesto, ki je obdano z gorami Julijskih Alp je odlična destinacija za vse vrste ljudi. Če radi hodite, smučate, kolesarite ali pa se samo sprehajate in uživate v svežem zraku, je Kranjska Gora prava izbira. Poleg hotelov so mnogi apartmaji Kranjska Gora moderno opremljeni in odlično izhodišče za vse vrste dejavnosti. Nekateri apartmaji Kranjska Gora so v samem središču mesta, spet drugi apartmaji pa se nahajajo le nekaj metrov stran od smučišča, ampak še vedno dovolj blizu centra za večerni sprehod po ulicah.

Zima je za smučanje

Kot že omenjeno, so nekateri apartmaji Kranjska Gora v neposredni bližini smučišča, kar je odlična izbira za družine in ostale, ki pridejo v Kranjsko Goro z namenom smučanja. Namestitev v apartmaju je dobra izbira, da se vsak dan ne vozite do smučišča in v primeru gneče ne iščete parkirnih prostorov. Smučišče v Kranjski Gori je primerno tako za izkušene, kot manj izkušene smučarje, urejene pa so tudi poti za sankanje in snežna plaža za počitek.

Jezero Jasna za prijeten sprehod

Eno glavnih prepoznavnosti Kranjske gore je jezero Jasna, kjer lahko poleti zaplavate ali pa se le sprehodite okoli in uživate v čudovitem pogledu na čisto vodo. Ob jezeru Jasna je tudi lokal, kjer se lahko usedete in občudujete okoliške gore. Apartmaji Kranjska Gora so od jezera oddaljeni okoli dva kilometra, kar pomeni, da se lahko do jezera odpravite z avtom ali pa do tja hodite oz. se zapeljete s kolesom.

Zipline na Planici

Priljubljena destinacija, do katere se odpravijo ljudje, ki v Kranjski gori preživijo več dni, je Planica. Če so apartmaji Kranjska Gora vaš začasni dom, se boste morali do Planice odpraviti z avtom. Tu je skozi celo leto ogromno aktivnosti, ki vas bodo zaposlile za cel dan. V zimskih dneh lahko zunaj po tekaških progah tečete na smučeh ali pa spremljate smučarske skoke, če boste ravno takrat na počitnicah. Ko so smučarski skoki bodite pripravljeni na hudo gnečo. Nordijski center Planica ima v notranjosti muzej, vetrovnik, otroški adrenalinski park, kavarno, razgledno ploščad in celo notranjo stezo za tek na smučeh. Za tiste bolj avanturistične, pa lahko na skakalnici velikanki z ziplinom doživite občutke, ki jih imajo smučarski skakalci med smučarskimi poleti. Sodi med najstrmejše zipline in je namenjen le najbolj pogumnim.

Slika Zelencev je obvezna

Eno najlepših razgledov in najbolj slikanih delov v okolici Kranjske gore so zagotovo Zelenci. Naravni rezervat s kristalno čisto vodo turkizne barve je priljubljena turistična destinacija. Iz Kranjske Gore je do Zelencev urejena pot, zato se veliko ljudi do tja odpravi s kolesom ali pa kar peš. V bližini Zelencev je tudi parkirišče za tiste, ki niso največji ljubitelji hoje ali kolesarjenja. Dobro pa je, če se do Zelencev odpravite čim bolj zgodaj zjutraj, da se izognete gneči ljudi.

Poletna Kekčeva dežela za družine

V poletnem času je za družine najbolj atraktiven obisk Kekčeve dežele, kjer boste med drugim spoznali Kekca, Mojco, Pehto in Bedanca. Pred obiskom so potrebne rezervacije, zbor pa je v Kranjski Gori, od koder se do Kekčeve dežele zapeljete z avtobusom. To je predvsem priročno za tiste, ki jim bodo apartmaji Kranjska Gora začasen dom.

Apartmaji Kranjska Gora Šteblaj

V ponudbi Šteblaj so trije popolnoma opremljeni moderni in prostorni apartmaji Kranjska Gora. Primerni so tako za poletni kot zimski čas in sprejmejo do štiri ali šest oseb. Dva apartmaja se nahajata v neposredni bližini smučišča, en pa je v samem centru Kranjske Gore. Vsi trije apartmaji Kranjska Gora imajo zagotovljeno parkirišče. V vseh apartmajih se nahaja pralni stroj, pri apartmajih ob smučišču pa tudi sušilni stroj. Kuhinja in kopalnica sta polno opremljeni s TV zaslonom s kabelskimi programi in brezžičnim internetom. V apartmajih ni dovoljeno kaditi in niso primerni za domače živali. V primeru zanimanja, lahko pošljete povpraševanje in rezervirate počitnice v Kranjski Gori.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*