Otok Krk, priložnost za nepozaben dopust

 

Otok Krk, priložnost za nepozaben dopust. Preverite izjemne namestitvene enote na Krku.

 

 

Apartmaji BAN – Omišalj – Apartmaji Krk

apartmaji-ban

Nahajajo se na izjemni lokacij, oddaljeni so samo 80 metrov od morja. Izbirate lahko med studiem za 2 osebi in dvema apartmajema za 2 osebi z enim dodatnim ležiščem. Moderna oprema vključuje WiFi in SAT/TV ter zunanji žar in urejeno parkirišče. Apartmaji se lahko pohvalijo tudi z velikimi terasami in vrtom. Več informacij TUKAJ.

Apartmaji Bartol – Šilo – Apartmaji Krk

Apartmaji Bartol

Na izbiro imate 4 apartmaje, vsi so enako veliki in primerni za 2+2 osebe. Vsi vključujejo tudi moderno opremo, vključno s klimo, SAT/TV in WiFi-jem, uporabljate lahko zunanji žar, pred hišo je urejeno parkirno mesto. In kar je najbolje – vsak od apartmajev ima teraso, s katere se odpre prekrasen pogled na morje. Več informacij TUKAJ.

Apartmaji Božo – Vrbnik – Apartmaji Krk

apartmaji-bozo

Od njih vas loči zgolj 3-minutni sprehod s plaže. Tam najdete 2 apartmaja, eden je namenjen 4 osebam, drugi pa 2+2. Apartmaji ležijo v senčni legi, hiša pa je obdana tudi z zelenjem, tako da vam gotovo ne bo vroče. Uporabljate lahko zunanji žar, apartmaji pa so poleg vsega moderno opremljeni in vsebujejo SAT/TV. Več informacij TUKAJ.

Apartmaji Dujmović – Baška – Apartmaji Krk

apartmaji-dujmovic

Na voljo so 4 apartmaji za 2 osebi z dvema dodatnima ležiščema in 3 sobe za 2 osebi. Vse namestitve so moderno opremljene, z internetom in trezorjem ter samo 3 minute hoje oddaljene od plaže.  Lep izgled se širi tudi na zunanjost, okolica hiše je zelena, pred hišo pa imate tudi urejeno parkirno mesto. Več informacij TUKAJ.

Apartmaji Dunja – Malinska – Apartmaji Krk apartmaji-dunja

Eden najbolj priljubljenih mest na Krku, Malinska, vam ponuja 5 apartmajev Dunja za 4+2 osebe. Prav vsi so moderno in estetsko opremljeni, vključujejo SAT/TV, klimo, WiFi, poleg tega pa vsi vsebujejo tudi pogled na morje s terase. Poleg tega se lahko pohvalijo tudi z zunanjim žarom in parkiriščem, ki je urejeno. Več informacij TUKAJ.

Apartmaji Hrabrić – Baška – Apartmaji Krk

apartmaji-hrabric

 

Izbirate lahko med studiem za 2+2 osebi in dvema apartmajema za 4+2 osebe. Vsi so moderno opremljeni in vsebujejo klimo, SAT/TV in WiFi. Pred hišo vas čaka lasten bazen in urejeno pokrito parkirišče, za vsak slučaj pa vam nudijo tudi brezplačno parkirišče v centru Baške. Več informacij TUKAJ.
 

Apartmaji Julie – Punat – Apartmaji Krk

apartmaji-julie

Čudovit kraj, kot je Punat, ponuja apartmaje samo 80 metrov od morja. Na voljo je studio za 2 osebi, apartma za 2 osebi z enim dodatnim ležiščem in apartma za 2 osebi z dvema dodatnima ležiščema. Vsi so izjemno moderno in lepo opremljeni, imajo klimo, radio, TV in WiFi. Lahko se poslužite tudi žara, ki stoji pred hišo, bivanje pa je dovoljeno tudi vašim hišnim ljubljenčkom. Več informacij TUKAJ.

Vila Jasna – Njivice – Apartmaji Krk

vila-jasna

Čudovita vila Jasna v Njivicah se lahko pohvali z izjemno lokacijo, nahaja se namreč samo 30 metrov od morja in 10 minut od centra mesta. Njena ponudba vsebuje 1 apartma za 4 osebe z dodanima dvema dodatnima ležiščema. Nastanjeni boste na izjemno mirni lokaciji, se razvajali na udobni in veliki terasi ter imeli brezplačno in celo pokrito parkirišče. Več informacij TUKAJ.
 
Vila Lavanda – Omišalj – Apartmaji Krk
 
vila-lavanda
Čudovita vila se nahaja le 100 metrov stran od morja. V njej je 5 apartmajev, vsak od njih je primeren za 4 osebe. Vsak od apartmajev vsebuje klimo, SAT/TV in Wifi, poleg tega pa se vila Lavanda lahko pohvali z brezplačnim parkiriščem. Dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki, zato boste s seboj na dopust lahko odpeljali tudi vašega kosmatinca. Več informacij TUKAJ.
 

Tako apartmaji Krk kot tudi otok Krk nudijo veliko možnosti za sproščujoč, zabaven dopust, ki ga lahko popestrite z raznimi izleti, ogledi kulturnih znamenitosti in športnimi aktivnostmi.

Apartmaji Krk – Malinska
Malinska je locirana na severozahodni strani otoka, zaliv pa je poln lepih plaž in zelenja. Čudovita okolica in senca na plažah sta glavna razloga, da je Malinska postala odlična destinacija za družinske dopuste.

 

Apartmaji Krk – Njivice
Tudi Njivice se nahajajo na severozahodni strani otoka. Nekoč ribiška vasica, je danes eno najbolj znanih turističnih naselij na Krku, ki se ponaša s čudovitimi plažami, blago klimo in čistim morjem.  Večerne sprehode boste lahko polepšali z obiskom svetilnika, ki se nahaja na koncu manjšega rta.

Apartmaji Krk – Krk

Mesto Krk je urbano središče otoka, in sicer že več kot 3000 let. Ponaša se s številnimi zgodovinskimi in kulturnimi spomeniki, ne gre pa zanemariti tudi razvitega turizma. Dolge in čiste plaže, izposoja čolnov, minigolf igrišče, izleti z ladjo, odbojka na pesku so le nekatere od aktivnosti, ki so na voljo obiskovalcem mesta.

Apartmaji Krk – Baška
Baško krasi okoli trideset peščenih plaž, najdaljša med njimi pa je Vela plaža, ki se nahaja v samem naselju, primerna je predvsem za otroke in neplavalce.  Okolica plaže nudi vse potrebne storitve – restavracije, bari, picerije, zasebne apartmaje, hotele,…  Baška je v zgodovini in književnosti znana predvsem po ‘Bašćanskoj ploći’ , znanemu spomeniku, ki je nastal okoli leta 1100.

Apartmaji Krk – Punat
Mesto je locirano na vzhodni obali Puntarske drage, v neposredni bližini mesta pa se nahajata dva najvišja vrhova otoka, in sicer Veli Vrh (541 m) in Obzova (568 m). Mesto je razdeljeno na stari in novi del, ki se že na prvi pogled zelo razlikujeta, saj je stari del zgrajen predvsem iz manjših, kamnitih hiš, novi del (Buka) pa je zgrajen po 2. svetovni vojni in se ponaša z novimi, velikimi in modernimi hišami, ki so bile zgrajene predvsem za turistično dejavnost, t.j. oddajanje apartmajev.

Apartmaji Krk – Šilo
Mesto Šilo najdete na severovzhodu otoka, nasproti Crikvenice in 20 km od mosta na Krk. Šilo je eno najmlajših naselij na otoku, znano pa je postalo z razvojem turizma, saj gostom nudi blago klimo, čiste plaže ter  veliko možnosti za šport, rekreacijo in zabavo.

Vabljeni na čudovit otok Krk!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*