Apartmaji Milinković Jahorina – zagotovljena zabava in ugodna cena!

Jahorina je smučarsko središče v Bosni in Hercegovini, ki postaja vse bolj prepoznavno tudi med slovenskimi smučarji. Znana je postala v času zimskih olimpijskih iger v Sarajevu, ki so se odvijale leta 1984, danes pa svoje goste očara s čudovito zeleno naravo poleti in neskončnimi zasneženimi strminami pozimi. Destinacija je izredno priljubljena tudi zaradi ugodnih cen smučarskih vozovnic (tedensko vozovnico za eno osebo lahko dobite že za slabih 100 €), hrane in pijače ter namestitev. Pozicija Jahorine je odlična tudi za obisk Sarajeva, ki je oddaljen samo 30 kilometrov, raznnovrstna ponudba mesta pa zagotavlja, da vam tam zagotovo ne bo dolgčas.

Na Jahorini lahko najamete apartmaje Milinković, ki se nahajajo na izredno dobri poziciji, v bližini smučarske steze z žičnico. Od hotela Šator so oddaljeni samo 150 metrov. V hiši so na voljo apartmaji za 2 in za 4 osebe, vsak pa ima lastno kuhinjo z dnevnim prostorom, gretje, kopalnico in internet.

V bližini apartmajev se nahaja več restavracij, kjer vam pripravijo okusne lokalne specialitete po zelo ugodnih cenah.

Apartma lahko rezervirate direktno pri lastnikih, brez dodatnih provizij. Lastnika lahko kontaktirate preko obrazca na http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-milinkovic-3033.html.

Jahorina ima zelo dolgo smučarsko sezono, razlog temu pa je ugodna klima in veliko snežnih padavin. Smučarskih stez je kar za 20 km, medsebojno pa so povezane z včečnicami in žičnicami.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Število oseb

Dodatna vprašanja:

[honeypot honeypot-919]

apartmaji milinković jahorina morje

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*