Ste za dopust na Pagu?

Apartmaji Pag nudijo namestitev v različnih kapacitetah, kjer bo vsak našel nekaj primernega za svoj okus in žep.

Apartmaji Mediteran Apartmaji Komešić Apartmaji Kaić
Apartmaji Duplić Apartmaji Kus Vila Tereza

Apartmaji Pag so odlična izbira za dopust. Otok Pag ima bogato kulturno, kulinarično in zgodovinsko dediščino. Na otoku Pagu se najde za vsakogar nekaj; lahko uživate v kolesarjenju, plezanju, kulinaričnih doživetjih, plavanju, …  Na otok Pag, kjer se nahajajo apartmaji Pag,  lahko pridete preko Paškega mostu ali s trajektom, ki ima povezavo v krajih Prizna-Žigljen.

Apartmaji Pag – Pag
Glavno in največje mesto na Otoku Pagu je mesto Pag. Ponaša se z bagato dediščino in zgodovino, ki sega v 15. stoletje.  Tukaj je najpomembnejša panoga turizem, ogromno ljudi pa se tu ukvarja z ovčerejo in pridelavo ovčjega  paškega sira, ki je znan daleč naokoli kot kulinarična specialiteta. Skozi celo leto imajo raznolik kulturni program; zimski in letni paški karneval, kjer se predstavijo v svojih narodnih nošah in plešejo folklorne plese. V poletni sezoni pa vas čaka kar 27 kilometrov čudovitih prodnatih, peščenih in kamnitih plaž.

Apartmaji Pag – Stara Novalja
Stara Novalja je  umirjeno mesto, kjer boste lahko uživali v prelepih peščenih plažah. Tukaj so prebivalci še posebej ponosni na plažo »Trinćel«, kjer plapola modra zastava, simbol čistega morja in ekološko ozaveščenega mesta. Če ste ljubitelj potapljanja, je to prava destinacija za vas, saj imajo tu svoj potapljaški center s šolo potapljanja. Na svoj račun pa boste prišli tudi ljubitelji kolesarjenja, saj imajo urejene kolesarske steze.

Apartmaji otok Pag

Apartmaji Pag – Caska
Caska je majhno mesto, oddaljeno od Novalje 2,5 kilometra. Tukaj se nahaja ena najlepših plaž na otoku Pagu. Posebej  je primerna za družine z majhimi otroki, saj je peščeno-prodnata in tako idealna za kopanje in otroško igro.  Na plaži imajo tudi pestro gostinsko ponudbo.

Apartmaji Pag – Novalja
Novalja je mesto na pagu, ki je najbolj znano po urbanem utripu, saj je tu ogromno restavracij, kavarnic in pestra trgovska ponudba. Novalja pa je znana tudi po klubskem dogajanju, saj plaža Zrče nudi zabavo kar v treh znanih diskotekah; Aquarius, Papaya in Calypso.

Apartmaji Pag

Apartmaji Pag – Mandre
Mandre je še eno prekrasno malo mestece, kjer vam ne bo zmanjkalo idej za aktivno preživljanje dopusta, primerno pa je tudi za mirne družinske počitnice.  Ker so Mandre locirane na južni strani otoka Paga, nudijo čudovit pogled na otoke Silbo in Olib, ter majhna otočka Maun in Škrdo.

Apartmaji Pag – Barbati
Barbati je skupno ime za štiri naselja, ki se nahajajo na severovzhodu otoka Paga; to so Zubovići, Kustići, Vidalići in Metajna. Ti majhni kraji nudijo  namestitev v apartmajih čisto blizu morja. Tu lahko raziskujete skrite zalivčke, ležite na peščenih plažah, plavate v sinje modrem morju in uživate v rahlem  podnebju.

Ponudbo vseh apartmajev na Pagu najdete na http://www.apartmajidirekt.com/category/apartmaji-pag/

En komentar

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*