V razvojni ambulanti so povedali, da bo avtist, sedaj je fotomodel!

Kaj so vam povedali zdravniki, ko je bil Colin mlajši?

Ko je bil Colin majhen ni izpolnjeval nobenih kriterijev, so staršem pri zdravniku povedali, da sumijo na avtizem, saj je imel zelo preveliko glavo in kasneje tudi težave z govorom. Zelo pozno je namreč začel govoriti.

Kako bi opisali vašega sina Colina v enem stavku?

Za našega Colina lahko sedaj rečem, da je prav vse, vključno z imenom, poseben. Je zelo simpatičen fant in nikakor ni avtist, še manj pa ima veliko glavo, ampak je pravi lepotec!

fotomodel dojenček

Koliko let šteje mladi lepotec Colin?

Junija bo dopolnil 7 let in obiskuje italijansko šolo v Izoli.

Ali obiskuje kakšne obšolske dejavnosti?

Seveda. Redno hodi v plesno šolo in tako imamo doma na ta račun veliko njegovih nastopov v dnevni sobi pred televizorjem. Obožuje morske pse in ribolov in je zelo priden v šoli.

Od kod izvira želja Colina v svetu mode?

Zamisel o njegovi vključitvi v modni svet, je bila pravzaprav velika želja njegovega očeta in njegove stare mame, seveda pa je kmalu postala tudi Colinova želja.

 

Kako ste nad to željo Colina odreagirala kot mama?

V bistvu je do sedaj že zares velikokrat bil opažen in nekaj ponudb sem tudi zavrnila, saj sem sama bolj v prepričanju, da je premajhen. Nazadnje pa sem vseeno popustila, saj je dejstvo, da imajo tudi otroci svoje želje in Colin dejansko uživa v fotografiranju.

Kako pa gledate na Colina v svetu mode v prihodnje?

V kolikor bo kaj kruha iz te moke, bo imel mogoče nekaj privarčevanega denarja in dobro popotnico v kolikor se bo tudi kasneje želel ukvarjati z modo. V nasprotnem primeru, pa bo simpatičen spomin, kot upam, da jih bo še veliko nabral skozi življenje.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*