Kako izkoristiti blackfriday za ugoden nakup decembrskih daril?

Ste se po nakupu decembrskih daril vedno odpravili v zadnjem trenutku, nato pa ste bili najprej slabe volje zaradi gneče, ki vas je čakala na parkiriščih in v trgovinah, nato pa zaradi stiske s časom sploh niste kupili vsega tistega, kar ste si zamislili? Morda pa bi za letos naredili spremembo in bi se namesto tega, odpravili po nakupih že novembra? Ja, prav ste slišali, novembra.

Konec novembra, dan po zahvalnem dnevu, imajo Američani različne prodajne akcije z izjemnimi popusti, ki jim pravijo blackfriday, Slovenija pa pri tem ni nič drugačna. Tradicionalna razprodaja različnih izdelkov se je izkazala za zelo uspešno, saj imajo tako številne družine in posamezniki priložnost za nakup božičnih in novoletnih daril po dostopnejših cenah.

blackfriday družina

Načrtovanje je izjemno pomembno

Kaj nekomu kupiti za božično darilo je vprašanje, ki si ga postavljamo vsako leto v decembrskem času. Glede na to, da je to čas obdarovanj družinskih članov, sorodnikov in najbližjih prijateljev, je seznam daril na koncu kar precej dolg in nam lahko temeljito izprazni denarnico. Ko je takšna razprodaja na vidiku, je zato prvo pravilo, ki se ga morate držati, da si že dolgo pred tem naredite seznam daril in obdarovancev.

Blackfriday najboljše ponudbe so običajno objavljene že nekaj dni pred nakupovalnim dnem, zato si je priporočljivo vzeti nekaj časa, da jih pregledate in izberete. Tudi trgovci, ki dobro preučijo nakupovalne navade potrošnikov, se zavedajo, da mnogi izkoristijo blackfriday za nakup decembrskih daril, zato ni nič nenavadnega, da blackfriday akcija vključuje številne izdelke, ki so primerni za obdarovanje vaših najbližjih.

Ker so blackfriday najboljše ponudbe na voljo tudi na spletu, lahko želene izdelke že pred tem izberete in nakup opravite takoj, ko se razprodaja začne. Ne pozabite, da se dan začne ob 00:00, zato je potrebno tiste najbolj iskane izdelke že takoj kupiti, saj so zelo hitro razprodani.

Ideje za nakup decembrskih daril na blackfriday

Blackfriday akcija je tako kot nalašč za nakup božičnih in novoletnih daril, le potrebno je vedeti kaj želite. Zakaj bi neprestano kupovali razne negovalne sete, ko pa lahko na blackfriday kupite številna druga praktična darila. Pripravili smo vam nekaj idej, s pomočjo katerih bo vaše nakupovanje na blackfriday veliko manj stresno.

  • Pametni telefoni in druge pametne naprave

Če imate med svojimi bližnjimi računalniške navdušence, ki so zasvojeni z različnimi aplikacijami, potem je blackfriday pravi trenutek za nakup pametnih naprav ali pa novega pametnega telefona. Blackfriday najboljše ponudbe telefonov vam nudijo več odstotni popust za različne modele in blagovne znamke telefonov. Cene so občutno znižane, saj gre običajno za starejše modele telefonov, ki gredo iz programa, kar pa ne pomeni, da so zaradi tega telefoni slabi. Ravno nasprotno. Blackfriday je priložnost, ko lahko kupite zmogljiv in kakovosten pametni telefon po izjemno ugodni ceni, poleg tega pa boste še osrečili nekoga z izjemno praktičnim darilom. Ne pozabite pa še na razne kamere, tablice, slušalke in še kaj.

blackfriday grače

  • Igrače

Predbožični čas je trenutek, ko se mnogim staršem, starim staršem in sorodnikom postavljajo vprašanja kaj kupiti svojim malčkom. Igrače so zagotovo pripomoček, ki se jim ne more upreti noben otrok, in to dobro vedo tudi trgovci. Zato boste vsi, ki vas obkrožajo mali korenjaki, zagotovo veseli podatka, da so na blackfriday igrače cenejše in je to eden od izdelkov, ki se jih na ta dan splača kupiti. Blackfriday akcija ponuja staršem neskončno izbiro igrač za otroke vseh starosti, zato jih lahko premišljeno izberete.

  • Športna oprema

Ker se danes ogromno ljudi ukvarja z različnimi športnimi aktivnostmi, imate verjetno tudi vi v naboru svojih obdarovancev vsaj kakšnega zagretega športnika ali športnico. Nakup na blackfriday vam bo v tem primeru omogočal več odstotni popust za športno opremo, oblačila in obutev, ki so sicer lahko precej drage, tako pa jih boste dobili po znižani ceni. Blackfriday vam omogoča, da lahko kupite tudi kakšen kos oblačila ali obutve priznane blagovne znamke, ki ga sicer ne bi kupili.

  • Video igrice in igralne konzole

Na blackfriday pa vam je na voljo tudi razprodaja številnih video igric in igralnih konzol. Za te igrice je običajno potrebno odšteti kar nekaj denarja, če pa se pri brskanju malo potrudite, jih lahko kupite tudi s 50 % popustom. Tako boste lahko z enako vsoto denarja obdarili kar dva navdušenca nad igrami hkrati.

Popust ni najpomembnejši, pomembna je cena

V Sloveniji trgovci že tekom leta ponudijo številne popuste in čeprav je blackfriday akcija še posebej ugodna, se je potrebno zavedati, da niso vse ponudbe tako dobre kot se na prvi pogled zdijo. Naj vas blackfriday najboljše ponudbe ne zavedejo, zato vam svetujemo, da že nekaj dni pred tem preverite cene izdelkov pri različnih trgovcih.

blackfriday sales

Tako boste zagotovo vedeli, ali je popust, ki vam ga ponuja blackfriday akcija tudi dovolj velik, da vas prepriča v nakup. Pri tem pa bodite, bolj kot na popust, pozorni predvsem na ceno. Poleg tega upoštevajte tudi ostale ugodnosti, kot so brezplačna dostava, možnost nakupa na obroke in podobno.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*