Brazilska depilacija za ženske in moške

Vsaka ženska si želi biti urejena od nog do glave. Nekatere skrbijo za svoj videz zaradi njih samih, zaradi dobrega počutja ter samozavesti, nekatere pa tudi zato, da ugajajo močnejšemu spolu. Negovana ženska, ki da veliko nase poskrbi tudi za depilacijo. Brazilska depilacija postane še posebej pomembna pred poletjem, ko si ženske želijo urediti tudi intimne predele ter se pripraviti na kopalke in poletna oblačila, ki več odkrivajo kot zakrivajo. Še pred poletno sezono obiščite KOZMETIČNI SALON NEGUJ.SE in vstopite v poletje sveže in urejene.

 

brazilska_depilacija_nega

Brazilska depilacijaBrazilska depilacija v kozmetičnem salonu NEGUJ.SE

Brazilska depilacija je trenutno najuspešnejša metoda za odstranjevanje dlačic za dalj časa. Brazilska depilacija zahteva pripravo pred samim odstranjevanjem. Dlake naj bi bile dolge okoli pet milimetrov, saj je lahko depilacija na intimnih predelih boleča, če so dlake predolge.

Brazilska depilacija v salonu Neguj.se poteka z voskom Perron Rigot, ki je tekoči, mlačen vosek. Le-ta se ne prime kože in je tako depilacija manj boleča. S tem tekočim voskom odstranijo tudi trde, neobrite dlake. Vse skupaj poteka malo dlje od klasične depilacije, vendar je učinek mnogo boljši in predvsem manj boleč. Po depilaciji potrebuje koža dan ali dva, da izgine občutek občutljivosti in rdečica. Pri tem pomagajo različna hladilna mazila in losjoni, katere dobite pri kozmetičarki. V salonu Neguj.se vam svetujejo tudi glede redne nege kože ter pilinga, da se izognete vraščenim dlačicam.

Klasična depilacaija

Klasična depilacija s toplim voskom

Brazilska depilacija z voskom Perron Rigot zagotavlja gladko kožo nekje tri tedne. Po vsakem nadaljnjem obisku kozmetičarke se upočasni rast dlak. Brazilska depilacija je primerna za moške in ženske, ki bi bili radi urejeni in pravi naslov je salon Neguj.se. Brazilska depilacija pa ne pomeni nujno, da ostanete spodaj čisto brez vsega. Lahko si omislite kakšno črtico, trikotnik ali pa kaj čisto drugega po vaši izbiri, da se ne boste počutili čisto nagi. Večina žensk se po brazilski depilaciji počuti izredno sveže ter zapeljivo.

Poletje je pred vrati, lahko pa se za brazilsko depilacijo odločite tudi kakšen teden pred pomembno obletnico z boljšo polovico ali pred vročim zmenkom z novo simpatijo. Je pa po tem posegu popolnoma odveč vsa skrb na plaži glede kakšnih dlačic, ki uidejo izpod roba kopalk ali hlačk. Tudi pred partnerjem se boste počutile zapeljive kot še nikoli. Za to bodo poskrbeli v salonu Neguj.se, kjer vas čakajo profesionalne kozmetičarke, katere bodo ustregle vsem vašim željam. Poskrbijo za varno ter higiensko neoporečno depilacijo. Poskrbijo tudi, da se boste počutili sproščene in domače. Več o njihovi ponudbi ter samem postopku kako poteka brazilska depilacija si poglejte na spletni strani http://www.neguj.se/kozmeticne-storitve/depilacija/.

En komentar

  1. Niste še probali Valentina sladkorno pasto za epilacijo…gladke do 6 tednov pri rednih obiskih…100% naravni izdelek…

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*