Bruder igrače so realistične in poučne glede otrokovega vpogleda v življenje odraslih

Bruder igrače so ustvarjalne in zanimive za otroke, ki se učijo raznih poklicev ter simulirajo življenje odraslih. Tako Bruder igrače pomagajo otrokom, da se čim bolje razvijejo v socialna bitja, ki bodo uspešna v življenju in bodo že zgodaj našli svojo usmeritev v življenju ter bodo razvijali svoje sposobnosti. Zato so taki otroci kasneje veliko bolj uspešni od drugih in so zadovoljni s svojim življenjem tudi kot odrasli. Če hočete dobro otrokom, potem jim nabavite take igrače, ki so realistične in miroljubne ter koristne za njihov razvoj ter jih razvijajo v socialna bitja, ki bodo spremenila in izboljšala naš svet.

Bruder igrače

Kako so nastale Bruder igrače?

Podjetje je leta 1926 ustanovil Paul Bruder in je sprva izdeloval medeninaste trobente za igrače. Paulov sin Heinz Bruder se je pridružil podjetju leta 1950 in proizvodnja majhnih plastičnih igrač se je začela leta 1958. Kasneje je njegov sin prevzel odgovornost za razvoj izdelkov in proizvodnjo, po kateri je podjetje prestalo obdobje obsežne širitve. Gre za inovativno in kakovostno nemško podjetje, ki je v svetu izjemno poznano.

Kakšna je linija teh igrač?

Bruder igrače imajo dve glavni liniji izdelkov in sicer serijo Professional, ki je njihova primarna linija in serijo igrač Roadmax, ki je preprostejšega dizajna za mlajše otroke. Njihove igrače je priporočil tudi odbor za svetovanje potrošnikom, ki ga financira nemška vlada. Serija Professional je osredotočena na vozila reševalnih služb ter gozdarske, gradbene in kmetijske stroje. Vse igrače v tej seriji so izdelane v merilu 1:16 in vključujejo vozila in stroje Caterpillar, Claas, JCB, Jeep, JLG, John Deere, Lamborghini, Land Rover, Liebherr, Mack, MAN, Manitou, Mercedes-Benz, New Nizozemska, SAME in Scania. Nekatera vozila imajo barve podjetij, kot sta DHL in United Parcel Service. Linija, ki je bila predstavljena leta 2011, je Bworld, kar pomeni Bruder World. Gre za linijo figur, igralnih kompletov in dodatkov, zasnovanih za uporabo z vozili serije Professional.

Visokokakovostna in realistična igralna vozila Bruder

Bruder igrače je nemško družinsko podjetje, ki izdeluje vrhunske Bruder igrače že od leta 1926. Njihova značilnost je, da so igrače narejene z vsemi podrobnostmi in Bruderjev avtomobilček je videti kot mini različica pravega avtomobila. Imajo pester izbor, tako da je mogoče sestaviti vse, od kmetijskih strojev do drugih motornih vozil.
Avtomobili so že od nekdaj priljubljeni pri otrocih, z Bruderjem pa dobite realističen in popoln izdelek, v katerem lahko otroci uživajo skozi velik del svojega otroštva. Bruder igrače je zelo cenjena blagovna znamka in na dizajnu ali funkcijah so vodilni ter res dosledni. Kupite znano blagovno znamko igrač Bruder za svojega otroka po konkurenčnih cenah. Z igračami Bruder postane igra živahna in zabavna, otroci pa lahko spoznajo tudi, kako poteka vsakdanje življenje odraslih. Več izdelkov ima vrata, ki jih je mogoče odpreti, kjer lahko postavite figuro za volan. Naročite igrače v zgornji spletni trgovini.
Vsako vozilo in stroj Bruder sta zasnovana za opravljanje ene ali več posebnih nalog. Vznemirljiva igrača vabi k igri in učenju. Otroci spoznajo, kako vozila delujejo in dobijo priložnost ustvariti lastne edinstvene igre in zgodbe. Omogočite svojemu malčku, da se razvija zdravo in samostojno v dobo, ko bo tudi on tak, kot vi ter bo kasneje lahko še svoje otroke učil socialnih veščin, ki so v družbi nujne za zdrav razvoj človeštva.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*