Bruder igrače za zagotovljeno zabavo

Igra s kakovostnimi in pametno zasnovanimi igračami spodbuja otrokovo mišljenje in razvoj. Ene takih so tudi Bruder igrače, ki so zelo priljubljene med otroško publiko. Bruder igrače za neizmerno zabavo lahko najdete v spletni trgovini z otroškimi igračami Mali vragci. Ta nemški vodilni proizvajalec otroških igrač že leta svoje znanje vlaga v razvoj vrhunskih igrač, ki niso same sebi namen. Vašim malčkom namreč skozi igro spodbujajo kreativnost, domišljijo in jim omogočajo, da se spoznajo z vsemi čari zunanjega sveta.

bruder igrače

Njihova linija, ki je namenjena najmlajšim se imenuje Roadmax, znotraj nje pa lahko izbirate med najrazličnejšimi vozili, pripomočki, figuricami in delovnimi pripomočki, ki ponazarjajo situacije iz odraslega sveta. Otrokom so zato še posebej zanimive. Prav tako pa ne gre za muho enodnevnico, ki jo bo otrok po dveh igranjih odvrgel v krog. Svojim najmlajšim zato popestrite otroštvo in jim privoščite Bruder igrače.

Življenje v malem

Številne inovativne ideje, znanje in leta premišljenega snovanja so ključno prispevale k razvoju teh odličnih otroških igrač. Bruder igrače so namreč narejene po načelu, da otroška igra ni glavni cilj sam po sebi. Malčkom dejansko dajo nekaj več, saj jim nudijo kar se da realne izkušnje iz sveta odraslih, kar pa ključno prispeva k njihovemu miselnemu razvoju. Slogan podjetja se glasi ‘tako kot prava stvar’ in ravno po tem načelu so narejene tudi njihove Bruder igrače.

V bistvu gre za pomanjšane izdelke v merilu 1:16. Ti realni modeli iz resničnega sveta, spremenjeni v igrače pa omogočajo kinestatično učenje. Vaši otroci bodo tako z njihovo pomočjo aktivno raziskovali vse lepote sveta. Prijem, otip in vizualna predstava so namreč tiste ključne vrline, ki jih mora  malček usvojiti preden se poda v širni svet.

Spoznajte Bruder

Bruder je nemško družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1926. Uvršča se med vodilne proizvajalce otroških plastičnih igrač v Evropi. Njihovi izdelki sledijo strogim načelom kakovosti, zaradi česar tudi prepričajo stranke. Prav vsaka njihova igrača je visokokakovostna, narejena strokovno in z veliko mero inovativnosti. Pri svojem delu se držijo načela trajnosti in skrbi za okolje. Njihova težnja po boljšemu je zaznavna že v samem proizvodnem procesu. Zahvaljujoč izdelavi rezervnih delov, pa so Bruder igrače zares večne.

bruder igrače 1

Pohvalijo se lahko tudi s prestižno oznako ‘spiel gut’ ali ‘Good Toy’, ki zagotavlja, da je igrača zares kakovostna. Da izdelek pridobi to izjemno priporočilo, pa mora opraviti zahtevno testiranje strokovnjakov. Ti preverjajo številne kriterije, kot so vrednost igrače za igranje, material, izdelava, konstrukcija, trpežnost, dizajn, velikost, kakovost navodil za igranje ali izdelovanje in primernost za določeno starostno skupino. Igračo na koncu preizkusijo tudi otroci in šele takrat lahko dobi to zavidljivo oznako.

Svojemu otroku omogočite igro z dobrimi igračami, saj bo le tako dobil dobro popotnico za življenje. Otrok s pomočjo kakovostne igrače doživi lastne izkušnje z različnimi situacijami. Znotraj svojih interesov in sposobnosti pa se uči različnih fizičnih in mentalnih spretnosti, socialnega obnašanja, kreativnega in logičnega razmišljanja, koncentracije in vzdržljivosti. Aktivno preživljanje prostega časa, poleg veselja in sprostitve, prinaša tudi številne dolgoročne koristi. Kaj ni lepo, da se lahko najmlajši novih spretnosti naučijo ravno takrat, ko se najbolj zabavajo?

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*