Kvalitetno in cenovno ugodno brušenje parketa

Les sodi med naravne materiale, ki vašemu domu dajo posebno toplino in občutek udomačenosti. Talne obloge pa predstavljajo ključni element pri opremi vašega doma. Ko izbirate talno oblogo, naj bo ta iz naravnih materialov, oz. taka, da boste brez težav na njo stopili tudi bosih nog. Priporočamo vam parket.

V kolikor ste že lastnik stanovanja, poslovnih prostorov ali morda vikenda, kjer je že položen parket, potem zagotovo veste, da s časom le ta izgubi svoj sijaj in nastanejo lahko manjše poškodbe. V tem primeru se je potrebno odločiti za brušenje parketa.

brusenje_parketa

Priporočamo vam podjetje z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju parketarstva in ki vam za brušenje parketa, lakiranje parketa ter številne druge storitve nudi izjemno natančne, hitre in ugodne storitve. Gre za Parketarstvo Murgelj. Specialisti za brušenje in lakiranje parketa, polaganje parketa ali laminata so dosegljivi na številki 041 712 181 ali preko elektronskega naslova info@parketarstvo-murgelj.si, lahko pa obiščete tudi njihovo spletno stran www.parketarstvo-murgelj.si.

Brušenje parketaBrušenje parketa naj opravijo pravi mojstri!

Naj vam le na kratko predstavimo kako poteka brušenje parketa. Celovita storitev, ki jo nudi Parketarstvo Murgelj zajema naslednje segmente:

  • pregled stanja oz. parketa na izbrani lokaciji
  • dogovor glede samega postopka, ter časovni plan izvedbe
  • za brušenje parketa se uporablja visoko kakovostne stroje
  • lakiranje parketa se opravi s Synteko lakom oz. po želji lahko tudi lakom na vodni osnovi
  • po končanem brušenju in lakiranju parketa se opravi čiščenje
  • sledijo še napotki glede vzdrževanja parketa

Polaganje parketaPolaganje parketa-brušenje parketa- lakiranje

Da je storitev profesionalno izvedena, za kar so dokaz številne zadovoljne stranke, je potrebno, ko je končano brušenje parketa, lakiranje parketa opraviti 3×. Zadnji sloj laka, da tisto piko na i, ko parket zasije v vsej svoji moči.

Poudariti je potrebno tudi to, da se lahko brušenje in lakiranje parketa opravi na vseh vrstah parketov. Brušenje parketa vam povrne tisti novi izgled parketa, tako da lahko parket, ko le ta nima več svojega sijaja, ponovno zbrusite in mu tako podaljšate svež videz za večje število let. V kolikor imate kvaliteten parket, ga lahko brusite večkrat, kar pomeni, da parket zdrži več 10 let in še vedno zgleda kot nov.

Seveda pa je pomembno kvalitetno brušenje parketa, zato le tega zaupajte samo izkušenim mojstrom. Parketarstvo Murgelj je pravi naslov za to!

 

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*