Duhovna rast in raziskovanje nevidnega s Christy Žmahar!

Predstavljam vam meni drago osebo, saj s svojim delom izboljšuje kvaliteto življenj. V kolikor spremljate delo duhovnega  ateljeja potovanje duše, me zelo veseli, saj vam s svojimi znanji, veščinami Christy pomaga odkriti kdo ste, kaj si želite doseči, predvsem pa skupaj dvigamo kolektivno zavest in vsi  želimo živeti v miru in harmoniji.

cristy žmahar temna

Če si upate izvedeti resnico, pogledati vase… če si upate povezati sami s seboj …če upate slediti vašemu vodstvu, berete članek ob pravem času na pravem mestu.

Kako »postaneš« duhovni učitelj?

Mnoge ljudi zanima kako »nastanejo« duhovni učitelji. Tisti, ki pomagajo ljudem, ki potrebujejo osebno in duhovno rast. Kažipoti za tiste, ki iščejo nove poti zaradi preteklih bolečin. To smo mi. Hvaležni za vsako zaupanje, ki nam ga izkažejo ljudje. Velikokrat cenjeni, mnogokrat pa na račun »novodobne duhovnosti« tudi obsojani. Pa vendar smo tudi mi samo ljudje. Ljudje z zgodbami. Smo tisti, ki smo prehodili trnje svoje lastne bolečine, da bi pomagali drugim. V času, ko se zdi, da je »ponudbe« v duhovnosti tako zelo veliko, je morda dobro razložiti kaj sploh je vloga nekoga, ki dela na tem področju in kaj to pomeni za tistega, ki najde le-tega v upanju, da mu bo pomagal.

Kdo je duhovni učitelj?

Duhovni učitelji smo ljudje z izkušnjami. Moja osebna zgodba se je rodila iz težkega otroštva, izgube same sebe, vse skupaj pa je okronala smrt moje mame, ki je bila najsvetlejša luč mojega življenja.

 In ko se je vse končalo…Ko sem obsedela povsem sama v sobi s štirimi stenami, ki so prežale name, sem se zavedala, da moram nekaj spremeniti. Ali se bom predala ali pa bom na novo spoznala – sebe. Zakaj sem pristala v takem življenju? Ali je bil to res nek namen, ki ga nisem razumela ali pa so me do vseh mojih okoliščin pripeljali moji jezni koraki življenja?

Takrat sem kot zadnjo tehniko, ki bi mi pa morda še lahko pomagala, izbrala meditacijo. Vodena sem bila proti duhovnosti in vsaj dolžna sem ji bila, da preverim ali ni morda ona moja odrešiteljica. Navsezadnje sem spoznala, da sem sama svoja odrešiteljica. Pa vendar sem morala to odrešiteljico slišati v sebi. In to mi je ponudila meditacija. V njej sem ugotovila, da pravzaprav ne vem veliko o življenju ali o sama sebi. Potrebovala sem mir. Začutila sem energije, ki so mi bile do tistega trenutka neznane. Morala sem si priznati, da se okoli mene dogaja nekaj »več.« Nekaj, kar bi drugi opisali kot nadnaravno. Angeli, energija, recite temu kot želite. Morala sem izvedeti več.

Tako sem postala raziskovalka nevidnega. V duhovnih sferah sem našla svojo uteho in pot iz depresije. Jeza se je spremenila v sprejemanje. Žalost se je počasi preoblikovala v veselje. Življenje ni postalo popolno. Postalo pa je lažje. Bolj harmonično. In ko je prišel trenutek, da postanem »duhovna učiteljica« sem pravzaprav postala samo nekdo, ki pravi: »Vem, kaj pomeni trpeti. Vem pa tudi kaj sem morala storiti, da bi to premagala. Nanizala sem znanja in izkušnje. Naj ti povem kako sem to storila«. In to je bilo vse.  

Kakšen način je pravi, da najdemo sebe in svojo resnico?

Znanja iz duhovnosti sem ponudila na različne načine, da bi se v njih našli številni ljudje. Vse z namenom stika s seboj, ki je edini, ki v resnici nosi vse odgovore. Nekateri to storijo tako, da potrebujejo »zunanje« bitje, ki postane podpornik in prijatelj iskalca  resnice – zato ti ljudje odkrijejo ljubezen angelov in vzpostavijo stik z njimi, da bi ponovno zaupali potem življenja. Drugi svoje poti odkrivajo s svojimi lastnimi sposobnostmi kot so razvijanje jasnovidnosti in ostalih duhovnih zaznav. Tem v našem duhovnem ateljeju pokažemo moč znotraj svojih lastnih darov. Spet drugi ljubijo fizična orodja, kot so karte ali posebne manifestacijske tehnike. Nekateri pa preprosto potrebujejo mir, ki ga prinaša meditacija. Zato smo izoblikovali svetovanja, meditacije in izobraževalne tečaje, ki poučujejo o tem, kaj določene tehnike in energijske usmeritve prinašajo za izboljšanje posameznikovega življenja.

Nešteto je načinov. V današnjem času se je našlo veliko ljudi, ki obsojajo načine iskanja poti. Nekateri trdijo, da so samo določeni načini pravi, drugi naj bi bili »slabi« in podobno. Zakaj menim, da smo v našem duhovnem ateljeju lahko ponosni. Ker delamo z univerzalno ljubeznijo. Ne ločujemo. Ne pogojujemo. Ne silimo nikogar, da bi postal nekdo, kar ni. Verjamemo, da je vsako bitje edinstveno. In da vsak lahko najde svojo pot do sreče. V kolikor jo lahko pokažemo mi, potem to storimo z veseljem. V kolikor jo ljudje najdejo drugje, smo veseli za njih.

Vsekakor pa spodbujamo ljudi, da najdejo svojo resnico in svoje načine. Namreč, v kolikor posameznik pride do svojega miru, postane s tem mirom svetloba – del kolektivne zavesti, ki bo jutri soustvarjala boljši svet. In to je izjemnega pomena. Narava nas rabi. Svet se mora ponovno združiti. Mir mora ponovno zavladati. In verjamem, da je ta skupna dobrobit odgovornost vsakega izmed nas.

V kolikor čutite, da potrebujete duhovno vodstvo vas z veseljem vodimo tako z brezplačnimi orodji, kot tudi s profesionalnimi storitvami. Oboje najdete na www.potovanjeduse.si

Z ljubeznijo, Cristy Žmahar in Duhovni atelje Potovanje duše.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*