Črni petek je najboljši dan za nakupe

Nakupi za praznike so stresno opravilo in priporočljivo je, da se jih lotite že novembra, da potem december ni preveč stresen. Novembra pa se začenjajo tudi obdobja večjih popustov in glavni med njimi je zagotovo črni petek. Ta naj bi uradno nakazal začetek obdobja za božično nakupovanje in ne smete ga zamuditi. V večini trgovin so takrat popusti največji in velikokrat so znižani tudi tisti izdelki, ki so preostanek leta le redko del akcij. To namreč ni navadna razprodaja, ko so znižani samo izdelki iz starih kolekcij ali pa s kuponi pridobite popuste, ampak se navadno zniža vse izdelke, ki so na voljo. Za črni petek si je smiselno narediti seznam izdelkov za nakup, vsekakor pa so nakupi elektronskih naprav na ta dan najbolj priljubljeni.

Črni petek

Na črni petek so popusti res veliki

Črni petek je praznik nakupovanja, ki izvira iz Združenih držav Amerike. Obeležuje dan do ameriškem Dnevu zahvalnosti, ki se ga praznuje četrti četrtek v novembru. V letu 2022 pride črni petek na 25. november in takrat imate priložnost, da izkoristite velike popuste različnih prodajalcev. Na ta dan lahko izkoristite akcije v fizičnih ali spletnih trgovinah, prek katerih se v zadnjih letih opravi vse več nakupov. Sem spada tudi spletna trgovina Smartus, kjer lahko izbirate med pestro ponudbo elektronskih izdelkov in dodatkov za dom ali prosti čas.

Spletna trgovina Smartus pa svojo ponudbo ne omejuje samo na en dan, vendar bodite na atraktivno ponudbo pripravljeni že 21.11., ko se akcija za črni petek uradno začne. Če pa to ni dovolj, je za vas pripravljena tudi zanimiva akcija ob dnevu samskih, o kateri si boste lahko več prebrali spodaj.

Najboljši izdelki za nakup na črni petek

Na črni petek so znižani skoraj vsi izdelki v večini fizičnih in spletnih trgovinah. Tudi v spletni trgovini Smartus boste deležni večjih popustov, ki so sicer na voljo le redko. V spletni trgovini Smartus lahko nakupujete različne kategorije izdelkov, med katerimi so izredno priljubljeni izdelki za pametni dom. Gre za izdelke, ki vam močno olajšajo vsakdanje življenje.

Smartus spletna trgovina ponuja na splošno elektronske izdelke, med katerimi izstopajo pametni telefoni, pametne ure, električni skiroji, električna kolesa in podobno. Odločite se lahko tudi za nakup izdelkov za prosti čas in šport, še posebej v obliki športnih naprav, s katerimi poskrbite za svoje zdravje in kondicijo.

Pametni izdelki za vaš dom

Napredek tehnologije omogoča, da se lahko opravilo gospodinjskih del močno olajša z uporabo raznih pripomočkov. Z njimi se ustvari pametni dom, v katerem mnoga gospodinjska dela opravijo kar pametni elektronski pripomočki. Z njimi se ne samo olajša življenje, ampak se močno prihrani tudi na času in učinkovitosti. Zakaj ne bi torej črnega petka izkoristili za nakup takih izdelkov?

Med najbolj priljubljene izdelke za pametni dom zagotovo spadajo robotski sesalniki in baterijski sesalniki. Njihova uporaba je preprosta in primerna za vsak dom. Prav tako so za pametni dom velikega pomena senzorji pa varnostne kamere in majhni kuhinjski aparati, s katerimi se hitro in preprosto skuhajo najrazličnejše jedi.

Elektronske izdelke, ki pripomorejo k modernizaciji doma, najdemo v vsakem domu, pa če so v obliki sesalnika, TV in avdio opreme ali opreme za osebno nego. Vendar to ni razlog, da ni prostora za nadgraditve. Pri mladih in mladih po srcu so priljubljeni izdelki v obliki pametnih ur, s pomočjo katerih se beleži stopnja telesne aktivnosti. Lahko si privoščijo tudi brezžične slušalke, ki so odličen pripomoček za poslušanje glasbe, pri čemer jih kabli ne omejujejo. Z njimi je preživljanje prostega časa bolj zabavno in obožujejo jih tudi športniki. Lastnikom domačih živali pa so pametni izdelki v obliki avtomatskih hranilnikov, vodnih fontan in pametnih stranišč nepogrešljiv del. Na takšen način namreč tudi hišni ljubljenčki občutijo prednosti pametnega doma.

Posebni popusti v spletni trgovini Smartus

Črni petek je dan za največje popuste v letu. Tudi v spletni trgovini Smartus jih lahko pričakujete in še posebej bodite pozorni na akcijsko ponudbo skiroja Navee N65. Električni skiro Navee N65 bo za omejeno količino znižan s 699 € na kar 499 €. Take ponudbe ne najdete vsak dan, zato se jo res splača izkoristiti.

Električni skiro Navee N65 omogoča hitro in enostavno sestavljanje, saj se ponaša z inovativnim zložljivim sistemom. Zaradi tega je shranjevanje enostavno in lahko ga vzamete povsod s seboj. Električni skiro ima visoko zmogljivo baterijo, ki omogoča tudi do 65 prevoženih kilometrov in ima močan motor, s katerim lahko premagate tudi 25 % klance. Primeren je za uporabnike do 120 kg, ki bodo na skiroju potovali izjemno udobno in brez tresljajev med vožnjo.

Prehitite črni petek z dnevom samskih

Črni petek ni edini praznik nakupovanja v novembru. Prva obletnica delovanja spletne trgovine Smartus za vas pripravlja tudi pravcati nakupovalni festival za dan samskih. Gre za največji praznik nakupovanja na svetu, ki se je začel na Kitajskem in se ga praznuje 11. 11. Na ta dan pridejo na račun vsi samski pa tudi vsi ostali, ki lahko pri svojih spletnih nakupih močno prihranijo.

11. 11. je dan, ko ne smete zamuditi akcij, ki jih ponujajo na spletni srani Smartus. Ponujajo vam kar 11 % popust na celoten asortiman izdelkov iz njihove ponudbe. Izbirate lahko med številnimi izdelki različnih kategorij in znamk, med katerimi najdete Xiaomi, Amazfit, Roborock, Viomi in mnoge druge.

Vabljeni v spletno trgovino Smartus!

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*