Donat.mg odpravlja številne težave

Človeški organizem je v kar dveh tretjinah sestavljen iz vode, ki ima mnogo pomembnih funkcij v telesu in je osnovna sestavina telesnih tekočin, tkiv in celic. Poleg vode so nepogrešljivi tudi drugi elementi, predvsem vitamini in minerali. Čeprav so ti v telesu potrebni le v manjših količinah, so življenjsko pomembni za pravilno in zdravo delovanje človeškega telesa. Telo jih ne more proizvajati samo, zato je potreben njihov vnos z uravnoteženo in pestro prehrano, bogato s svežim sadjem in zelenjavo. Eden ključnih mineralov je magnezij, saj sodeluje kar pri 300 procesih v telesu, zato je nujno vzdrževanje ustrezne ravni magnezija. Za zadosten vnos je prava rešitev naravna mineralna voda Donat.mg – preprečuje in odpravlja mnoge neprijetnosti ter blagodejno učinkuje ob številnih težavah.

donat mg prebava

Za kaj vse je koristen Donat.mg?

Donat je mineralna voda, ki izvira med 280 in 600 metri pod zemljo in je obogatena z minerali iz raztapljajočih se kamnin in drugimi elementi, njihova kombinacija pa je zaslužna za lajšanje in preprečevanje bolezni, pomaga pa tudi pri številnih drugih tegobah, opisanih v nadaljevanju.

  • Pomanjkanje magnezija

Je težava sodobnega načina življenja, ko si vzamemo premalo časa za zdravo prehrano, ali se pojavi v določenih življenjskih obdobjih (npr. nosečnost) in ob intenzivni športni aktivnosti. V tem primeru je priporočljivo piti Donat.mg trikrat dnevno, saj poskrbi za hiter in naravni vnos magnezija v telo. Pijte ga zjutraj na tešče 1 do 2 dl ohlajenega in počasi, nato 1 dl pred kosilom, spet ohlajenega in počasi. Zadnji odmerek naj bo pred večerjo, 1dl hladnega in počasi, saj boste tako poskrbeli za celodnevni enakomeren vnos magnezija v telo.

  • Zaprtje

Je neprijetnost, ki nastane zaradi počasne prebave in zadrževanja škodljivih snovi v telesu. Navadno močno zmanjša kakovost življenja, zato si lahko pomagate z uživanjem mineralne vode, bogate z magnezijem. Donat.mg vsebuje kombinacijo magnezija in sulfatnih ionov, ki poskrbi za povečanje volumna črevesja, magnezij pa sprosti mišice prebavnega trakta, s čimer se spodbudi in pospeši peristaltika. Za lajšanje težav pijte donat dvakrat na dan – prvič zjutraj na tešče 2 do 3 dl sobne temperature v čim krajšem času, drugič pa 2 dl pred večerjo, prav tako sobne temperature in čim hitreje. Pitje ponavljajte, vse dokler se prebavne težave ne izboljšajo.

  • Zgaga

Je praskajoč in pekoč občutek v požiralniku, ki se lahko pojavi po jedi zaradi kislega želodčnega soka, ko pride ta v stik s sluznico požiralnika in lahko traja tudi do več ur. Gre za pogosto težavo, ki jo lahko odpravite s pitjem mineralne vode Donat.mg – hidrogenkarbonati, ki jih vsebuje donat, nevtralizirajo želodčno kislino, pomagajo lajšati obilnejše izločanje želodčne kisline in odpravijo pekoč občutek v grlu. Za odpravo težav počasi spijte 1 dl donata na sobni temperaturi 20 minut pred obrokom in med obroki oz. 1 do 2 uri po obroku. Počasno pitje namreč poveča resorpcijo mineralov in njihove učinke.

  • Hujšanje

Donat.mg je v veliko pomoč pri spreminjanju življenjskih navad in pri prizadevanju za izgubo odvečnih kilogramov. Poleg tega da nadomešča med hujšanjem izgubljene minerale, deluje tudi kot naravno odvajalo in zato telo očisti odpadnih snovi. Sulfatne soli v donatu z rednim uživanjem donata zmanjšujejo apetit, pomagajo prazniti žolčnik in pospešujejo prebavo. Tako pomaga pri nadzorovanju telesne teže, skupaj z uravnoteženo prehrano pa veliko pripomore pri izgubi kilogramov.

  • Razstrupljanje

Zakisano in s strupi obremenjeno telo je posledica hitrega načina življenja. Donat.mg je odlična rešitev, če želite svoje telo odrešiti nakopičenih snovi in s tem poskrbeti za splošno boljše počutje. Razstrupljanje prinaša lepšo kožo in manj alergij, boljše je delovanje črevesja, zmanjšajo se bolečine v sklepih ter kronične bolezni. Pitje donata poskrbi za več energije, večjo koncentracijo in boljše spanje, prav tako se zmanjša visok krvni pritisk in zniža se krvni sladkor.

Donat.mg je vsestransko koristna mineralna voda z magnezijem, ki jo lahko pijete vse življenje in s tem preprečite številne neprijetnosti ter povečate kakovost svojega bivanja.

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*