VIDEO: Družina izdelala avto iz snega

Ljudje že od nekdaj radi gradijo različne skulpture iz snega. Najpogostejša so seveda snežaki, včasih pa kdo dobi tudi bolj nenavadno idejo in jo poskuša uresničiti.

Jason Blundell iz ameriške zvezne države Nevada je skupaj s svojimi otroki prišel na idejo, da bi iz snega zgradilo repliko njihovega avtomobila. Nekaj dni pred tem je Nebrasko zajelo močno sneženje, tako da so imeli na voljo več kot dovolj materiala za izgradnjo.

Izdelava skulpture je trajala kar pet ur, vendar so bili na koncu uspešni. Njihov kup snega je izgledal kot pravi pravcati Ford Mustang, ki so ga imeli v garaži in uporabljali za primerjavo.

Dobil kazen za parkiranje

Blundell je povedel, da so se nekateri celo ob skulpturi ustavljali in mislili, da so prekrili pravi avtomobil a snegom. Skulptura je bila tako resnična, da nekateri niso mogli verjeti, da je v celoti izdelana samo iz snega.
Sprva so v opazovanju skulpture uživali le družinski člani in bližnji sosedje. Nedavno se je mimo avtomobila peljal policist Mick Downing, ki je bil nad izdelavo popolnoma navdušen. Skulpturo je posnel s svojim telefonom in policija je posnetek objavila na svoji facebook strani.

Oglejte si video:

 

Posnetek si je ogledalo že več kot 2,25 milijona ljudi in ima več kot 13.000 všečkov. Policist Downing se je prav tako odločil malo pošaliti in na avtomobil namestil lažno kazen za napačno parkiranje. Videoposnetek je postal spletna senzacija in nekateri so se odločili avtomobil poimenovati SnowPony.

Policist Downing je za časopis World Herald razložil, da sicer listek za napačno parkiranje, ki ga je postavil na avtomobil, sploh ni lažen. Vendar, ker po postavitvi listka ni opravil še dodatne papirologije, je dejansko obvestilo o napačnem parkiranju brez pomena in ga sodišče ne bi sprejelo.

Skulptura iz snega je navdušila mnogo uporabnikov Facebooka, ki so se zato tudi navdušili nad izdelovanjem predmetov iz snega in se podobnih podvigov sami lotili (Seveda le tisti, ki so dejansko imeli v svojem kraju kaj snega).

Komentiraj prispevek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*